Νιώθεις μοναξιά, αναζητάς την εσωτερική σου ισορροπία! Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Σήκωσε τα μανίκια, γιατί η ζωή θέλει δράση και δεν είναι θεωρία. Νιώθεις μοναξιά, αναζητάς την εσωτερική σου ισορροπία! Εβδομαδιαίες προβλέψεις – Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

banner-tsantalidou-300mj

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Έντονη η ανάγκη της συνύπαρξης, αυτήν την εβδομάδα και το να νικήσεις την μοναξιά, να δεχτείς το όχι ή τα διαφορετικά θέλω,  απαιτεί εσωτερική ισορροπία και να έχεις δουλέψεις με τον εαυτό σου. Μη δυσανασχετείς, όταν κάτι στραβώνει, μην μένεις απαθής στην άρνηση και σήκωσε τα μανίκια , γιατί η ζωή θέλει δράση και δεν είναι θεωρία.  Στις 20 Σεπτεμβρίου 2017, Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο σε προστατεύει, εφόσον ξέρεις τι θέλεις και φυσικά πώς να το πετύχεις.. Το ποιος έχει δίκιο, πραγματικά δεν μετράει. και δεν έχει σημασία!

Κριός

Κριός α΄ δεκαημέρου, έμφαση σε σχέσεις και συνεργασίες που προωθούνται μέσα από μια θετική αλλαγή στον εργασιακό σου χώρο και θα δεχτείς πολλές προτάσεις. Καλύτερη διατροφή και ενασχόληση με εναλλακτικές θεραπείες. Κριός β΄ δεκαημέρου, αναταραχές στο περιβάλλον εργασίας προκαλούν ένταση και άγχος και προβληματίζεσαι αρκετά σχετικά με ποιο δρόμο να ακολουθήσεις. Απογοητεύσεις από την συμπεριφορά ατόμων του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Κριός γ’ δεκαημέρου, σίγουρα έχεις την τύχη (Αφροδίτη) με το μέρος σου , αυτήν την εβδομάδα, ωστόσο η Νέα Σελήνη στην Παρθένο σε επαναφέρει στην πραγματικότητα με μια θετική εξέλιξη που όμως σε βάζει σε «λούκι» και ο χρόνος γίνεται χρήμα.

Ταύρος

Ταύρε α΄ δεκαημέρου, καλύτερη ψυχολογία, θετικές συναναστροφές και έχεις τον χρόνο να ψάξεις νέους τρόπους βελτίωσης της καθημερινότητας σου. Συγχρόνως φλερτάρεις με την τύχη και τον έρωτα. Ταύρε β’ δεκαήμερου, διαχειρίσου με σύνεση τις διαφορές που έχεις με νεώτερα άτομα και έλεγξε τα νεύρα σου . Συνεχείς εντάσεις. Ταύρε γ’ δεκαημέρου, καλές ειδήσεις σχετικά με ένα ακίνητο και οικονομική στήριξη από κοντινά άτομα, συμβάλλουν στο να φτιάξει η ψυχολογία σου. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο δείχνει τον δρόμο για μια φιλική σχέση που εξελίσσεται σε ερωτική. Είσαι πιο κοντά στις επιθυμίες σου

Δίδυμοι                                         

Δίδυμε α’ δεκαημέρου, έχεις αποφασίσει να αλλάξεις πολλά πράγματα στη ζωή σου και ξεκινάς από το σήμερα. Κινητικότητα και συζητήσεις γύρω από τη δουλειά σου θα σε ανανεώσουν. Ξαφνικές γνωριμίες. Δίδυμε β’ δεκαημέρου, απογοητεύσεις βιώνεις μέσα στο οικογενειακό σου περιβάλλον και νιώθεις παραμελημένος ή ότι πρέπει συνέχεια να απολογείσαι. Προβλήματα σε θέματα επικοινωνίας. Δίδυμε γ’ δεκαημέρου, ένας νέος κύκλος ξεκινά, με την Νέα Σελήνη στην Παρθένο και μετά από επίπονες προσπάθειες να εξελίξεις θέματα που αφορούν ένα επιχειρηματικό σχέδιο και θα βρεθούν λύσεις. Επινοητικότητα αλλά και πειθαρχία.

Καρκίνος

Καρκίνε α’ δεκαημέρου, ευχάριστα σκαμπανεβάσματα, τυχαίες συναντήσεις από το πουθενά και βράζει ο τόπος στο θέμα της επικοινωνίας. Σκέφτεσαι να δοκιμάσει την τύχη σου σε δημόσιες σχέσεις και στο διαδίκτυο. Νέες προσπάθειες ανταμείβονται. Καρκίνε β’ δεκαημέρου, δυσκολίες, τρεχάματα, αναβολές αλλά και μια εσωτερική ανησυχία για το τι θα γίνει σχετικά με μια συνεργασία και είσαι μέσα στο άγχος. Απέφυγε τον πανικό. Καρκίνε γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο φέρνει νέες ιδέες, θετικές εξελίξεις σχετικά με σπουδές ή μια ελπιδοφόρα επαγγελματική συνεργασία ξεκινά. Όλα βέβαια θέλουν τον χρόνο τους.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, η παραμονή της Αφροδίτη στον τομέα των οικονομικών λειτουργεί ενθαρρυντικά και φαίνεται να έχεις πάρει τα πάνω σου και να ετοιμάζεσαι για νέα ξεκινήματα. Εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες. Λέοντα β’ δεκαημέρου,  δυσκολίες σε γραφειοκρατικές υποθέσεις, υπερβολική κούραση σε μετακινήσεις αλλά και ασυνεννοησία θα επικρατήσει. Δυσκολίες που σε αποθαρρύνουν.  Λέοντα γ’ δεκαημέρου, ξεκινάς από την αρχή και παρά πιθανά αρνητικά συναισθήματα, έχεις την τύχη με το μέρος σου. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο προωθεί θέματα προβολής, φέρνει επαγγελματική κοινωνικοποίηση και πολλές προτάσεις θα σε βγάλουν από τη ρουτίνα. Νέοι πόροι εσόδων.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου. Προσηλωμένος στην πρακτική πλευρά της ζωής, αφήνεις πίσω το παρελθόν και κάνεις νέα σχέδια. Ανακουφίζεσαι από ένα οικονομικό ζήτημα και αποδίδουν οι προσπάθειες σου.   Παρθένε β’ δεκαημέρου, ακόμα και εάν νιώθεις απογοήτευση, θυμό εξαιτίας της συμπεριφοράς δικών σου ανθρώπων, αξίζει να μείνεις ψύχραιμος και να ψάξεις τις πραγματικές αιτίες. Πιθανοί χωρισμοί. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, έχεις «κλειδώσει» την επιτυχία, με την έννοια ότι , δεν το βάζεις κάτω, ότι και αν συμβεί και εμφανίζεται ο από μηχανής θεός για να νικήσεις αδιέξοδα. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου υπόσχεται γρήγορη επαγγελματική αποκατάσταση.

banner-tsantalidou-300

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, προσωπικά αισθάνεσαι καλύτερα, μια που κατάφερες να  προωθήσεις αρκετά από τα σχέδια σου και βλέπεις ότι αναγνωρίζονται οι προσπάθειες σου. Καλύτερη ψυχολογία. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, βρίσκεσαι, στην κόψη του ξυραφιού, αποφασισμένος να πάρεις αποφάσεις που θα λειτουργήσουν όμως θεραπευτικά και θα απελευθερωθείς. Μη μένεις στα ίδια. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  θετικές εξελίξεις σε εργασιακά θέματα, επιλύονται παρεξηγήσεις και με την Νέα Σελήνη στην Παρθένο καταφτάνει μια νέα πρόταση θα σε ανανεώσει. Νέες ιδέες σε κατακλύζουν. Έξυπνοι τρόποι προσέγγισης της πραγματικότητας

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου,  εντυπωσιάζεσαι από νέες γνωριμίες, δραστηριοποιείσαι έντονα μέσα στον φιλικό κύκλο και έχεις νικήσει την εσωστρέφεια. Τονίζεις τα δυνατά σημεία σου. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, λάθος εκτίμηση σχετικά με ένα φιλικό σου πρόσωπο και θα νιώσεις ότι δεν μπορείς να εμπιστευτείς κανένα και για τίποτα. Μην είσαι υπερβολικός. Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου,   θετικές εξελίξεις σε θέματα καριέρας σε κινητοποιούν και είσαι έτοιμος για συζητήσεις που θα αλλάξουν την πραγματικότητα σου. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο φέρνει υποστήριξη από το φιλικό σου περιβάλλον και μια νέα εργασία. Ερωτικές εναλλαγές.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, απεμπλακείς από κάθε τοξικό περιβάλλον, μπορείς να καθαρίσεις το μυαλό σου και να κάνεις νέα βήματα που ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σου. Μη φοβάσαι να ρισκάρεις. Τοξότη β’ δεκαημέρου, αντιστάσεις και καθυστερήσεις μέσα στον επαγγελματικό σου χώρο , θα σε αποσυντονίσουν και αμφιταλαντεύεσαι στο τι να αποφασίσεις. Περίπλοκες επιλογές. Προσοχή σε νεύρα.   Τοξότη γ’ δεκαημέρου,  νέες ευκαιρίες για προώθηση σχεδίων και η Νέα Σελήνη στην Παρθένο ανοίγει δρόμους και κλειστές πόρτες. Ανανέωση σε θέματα καριέρας. Ένας νέος σύντροφος σε στηρίζει.

Αιγόκερως

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, πρέπει να εμπιστευτείς το ένστικτο σου, να οργανώσεις τα σχέδια σου , να διώξεις τοξικές σκέψεις και να αναγεννηθείς μέσα από μια νέα πραγματικότητα. Υπάρχουν ελλείψεις,  αλλά μπορείς να βρεις λύσεις. Αιγόκερε β’ δεκαημέρου,   υπομονή και αποδοχή για ότι μπορείς να πάει στραβά, ή τουλάχιστον για τις αναβολές που θα αντιμετωπίσεις και θα πρέπει να περιμένεις. Μη κάνεις νέες συμφωνίες.   Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου,   η Νέα Σελήνη στην Παρθένο σε απελευθερώνει από το παρελθόν, θα γίνουν νέες εκκινήσεις  και ευνοείσαι, εάν ταξιδεύεις ή εργάζεσαι στο εξωτερικό. Καινοτόμες συνεργασίες.

Υδροχόος

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, έχεις καταπολεμήσεις τις συναισθηματικές σου αδυναμίες, έχεις αλλάξεις τις πεποιθήσεις σου και αυτό έχει φέρει νέα άτομα στη ζωή σου. Καινούργια ξεκινήματα, συζητήσεις για συνεργασίες. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, θέματα διαζυγίου αλλά και διαμάχες με το ταίρι σου ή με το άτομο που μοιράζεσαι κοινή περιουσία, σε αποσυντονίζουν. Μην είσαι επιθετικός. Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο επιδρά άμεσα στις σχέσεις και βιώνεις συναρπαστικές αλλαγές που σε βγάζουν από την αδράνεια. Ωστόσο, πρέπει να νικήσεις τους εσωτερικούς δαίμονες.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου,  Άνεση βιώνεις μέσα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, επιτυχίες με το αντίθετο φύλο και έχεις απαλλαγεί αρκετά από το άγχος και την μοναξιά. Αδύναμο σημείο η τάση φυγής που σε ακολουθεί (παντού). Ιχθύ β’ δεκαημέρου, προσγείωση στην πραγματικότητα, με την έννοια ότι ήρθε η ώρα να αποδεχτείς την αλήθεια  και τις υπάρχουσες συνθήκες. Αναβολές σε επαγγελματικές συμφωνίες.  Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,  ευκαιρία να παραμείνεις αλώβητος από τα χτυπήματα των ανταγωνιστών,  ξεπερνάς δυσκολίες και η Νέα Σελήνη στην Παρθένο τονίζει τις διαπροσωπικές σχέσεις και αποφασίζεις να δεσμευτείς.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ