Φτιάχνουμε καλοκαιρινό πίνακα με καπάκια, χαρτόνι και σιλικόνη VIDEO

Αξιοποιούμε ανακυκλώσιμα υλικά και…τον χρόνο των παιδιών μας! Φτιάχνουμε καλοκαιρινό πίνακα με καπάκια, χαρτόνι και σιλικόνη VIDEO.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται συνήθως υπάρχουν στο σπίτι μας και γι αυτό η διασκέδαση δεν στοιχίζει ακριβά. Μείνετε συντονισμένοι για το νέο μου υλικό!!!

Κάντε εγγραφή εδώ https://www.youtube.com/channel/UCS2Q…

Αν θέλουμε τα παιδιά να είναι δημιουργικά, πρέπει να τους επιτρέπουμε να δημιουργούν, να τους επιτρέπουμε να ασκούν δραστηριότητες στις οποίες μπορούν να ενεργήσουν αυθόρμητα. Η τέχνη παίζει βασικό ρόλο σε αυτή την αναζήτηση για δημιουργικότητα και έκφραση, επειδή έτσι εκδηλώνουμε τη δημιουργικότητα και την προσωπικότητά μας (La Educacion Prohibida, 2012).

Πατήστε εδώ ή επάνω στην εικόνα για να δείτε το βίντεο:  Έργο τέχνης με καπάκια

ftiaxnoume-kalokairino-pinaka-me-kapakia-xartoni-kai-silikoni-video1

Κάνετε σήμερα δωρεάν την εγγραφή σας στο κανάλι για να βλέπετε τις υπέροχες παιδικές δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε με τα παιδιά σας! Εκπαιδεύοντας προσχολικά

Σε αυτό το κανάλι θα βρείτε εκπαιδευτικές δραστηριότητες για παιδιά προσχολικής ηλικίας εμπνευσμένες από το Μοντεσσοριανό σύστημα εκπαίδευσης. Οι δραστηριότητες μπορούν να εφαρμοστούν από γονείς στο σπίτι αλλά και από εκπαιδευτικούς στον παιδικό σταθμό. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται συνήθως υπάρχουν στο σπίτι μας και γι αυτό η εκπαίδευση δεν στοιχίζει ακριβά.

Η ολοκληρωμένη εκπαίδευση, όπως υποστηρίζει η Μαρία Μοντεσσόρι, είναι μια κοσμική εκπαίδευση μέσα στην οποία τα πάντα σχετίζονται με τα πάντα. Έτσι, αυτό που έπρεπε να γίνει, ήταν να επιτρέπεται στα παιδιά να εμπλακούν σε διαφορετικές εμπειρίες.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ