Για 1η φορά στην Ελλάδα το Baby Run Festival!

Πρόκειται για  έναν αγώνα με ποδήλατα ισορροπίας, για νήπια από+ 18 μηνών έως 5 ετών! Για 1η φορά στην Ελλάδα το Baby Run Festival!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

O Δήμος Γλυφάδας σε συνεργασία με την Baby Run ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. και την εταιρία Bioin διοργανώνουν για 1η φορά στην Ελλάδα το Baby Run Festival.  Πρόκειται για  έναν αγώνα με ποδήλατα ισορροπίας, για νήπια από+ 18 μηνών έως 5 ετών,  που θα λάβει χώρα την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στο 6ο Δημοτικό Γήπεδο Στίβου Γλυφάδας. Σκοπός της εκδήλωσης, κάθε παιδί να παίξε και να τρέξει, μαθαίνοντας ότι στην ζωή η αγάπη πάντα θα νικάει.

Κάθε μικρός ποδηλάτης θα έχει την ευκαιρία να “τρέξει” με ένα ποδήλατο ισορροπίας στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα που θα κατασκευαστεί στο μέσο του γηπέδου, να διασκεδάσει με τους animateur, να σκαρφαλώσει και να συμμετέχει σε εκπαιδευτικά παιχνίδια και Live shows.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης  θα υπάρχουν στο χώρο της :

  1. 2 κινητές μονάδες προληπτικής Ιατρικής με τμήματα Ω.Ρ.Λ., Καρδιολογικής, Παθολογικής & Οδοντιατρικής από ‘Το Χαμόγελο τουΠαιδιού’
  2. 2 Ασθενοφόρα από ‘Το Χαμόγελο του Παιδιού’
  3. Η ΑνταποδοτικήΑνακύκλωση
  4.  Διασώστες

Το Baby Run Festival και ο Δήμος Γλυφάδας  υποστηρίζουν περήφανα το μη κερδοσκοπικό οργανισμό  «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και ως εκ τούτου κάθε επισκέπτης  θα μπορεί να συνεισφέρει προαιρετικά  με το πόσο του 1€ για την ενίσχυση του φορέα.

Σε αυτό τον αγώνα κάθε παιδί είναι νικητής και γι αυτό το λόγο όλα τα παιδιά, βραβεύονται με μετάλλια, επαίνους, καπέλα, σφυρίχτρες, μπαλόνια και πολλά άλλα πλούσια δώρα.

Ηλικιακές Ομάδες Συμμετεχόντων – Κατηγορίες:
1.         από 18 μηνών – 24 μηνών θα τρέξουν σε πίστα μήκους 18 μέτρων.
2.         από 25 μηνών – 30 μηνών θα τρέξουν σε πίστα μήκους 46 μέτρων.
3.         από 31 μηνών – 36 μηνών θα τρέξουν σε πίστα μήκους 69 μέτρων.
4.         από 37 μηνών – 48 μηνών θα τρέξουν σε πίστα μήκους 84 μέτρων.
5.         από 49 μηνών – 59 μηνών θα τρέξουν σε πίστα μήκους 126 μέτρων.

Οι μεγάλοι νικητές των κατηγοριών ανταμείβονται με ένα πλήρες σετ ποδηλάτου αξίας238€. 

Προαπαιτούμενα Συμμετοχής: 
▶ Πιπίλα
▶ Πάνες
▶ Καλή Διάθεση

Το παιδί δεν χρειάζεται να ξέρει ποδήλατο για να πάρει μέρος αφού το ποδήλατο ισορροπίας δεν έχει πετάλια. Είναι εκπαιδευτικό και χρησιμοποιείται ως περπατούρα για την εκμάθηση της ισορροπίας

Για κάθε παιδί που δεν έχει ποδήλατο ισορροπίας, η γραμματεία θα φροντίσει ώστε να του παρέχει ένα στα πλαίσια τα event ένα ποδήλατο ισορροπίας, παιδικό κράνος ποδηλάτου και γάντια ποδηλάτου

Δηλώσεις Συμμετοχής :
▶Ηλεκτρονικά στο https://www.babyrun.gr/el/forma-summetoxis

Ώρα Προσέλευσης & Αριθμοδότησης:
▶10:00 – 17:00

Μάθετε Περισσότερα :
▶ Website : https://www.babyrun.gr
▶ Facebook : https://www.facebook.com/babyrunfestival
▶ Youtube : https://goo.gl/ZyP3qB
▶ Google+ : https://goo.gl/M8z2tX

Χορηγός Eπικοινωνίας :  Nickelodeon

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ