Τι είναι τα primers και με τι κριτήριο τα επιλέγουμε;

Όλα όσα θέλεις να γνωρίζεις γύρω από αυτά τα προϊόντα μακιγιάζ είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την ανάρτηση! Τι είναι τα primers και με τι κριτήριο τα επιλέγουμε; – Γράφει η Χρύσα Βουλγαρίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

16807461_750821741753970_2434865709878759800_n  Skinatte – Χρύσα Βουλγαρίδου – Αισθητικός

Οι makeup artist το θεωρούν μαγικό προϊόν και ορκίζονται στο όνομα του.

Τι είναι λοιπόν αυτό το μαγικό προϊόν και γιατί πρέπει να το έχουμε στο νεσεσέρ μας;

Είναι μία βάση προσώπου η οποία χρησιμοποιείται μετά την ενυδατική μας κρέμα και πριν από το foundation και μας βοηθάει να  πετύχουμε την τέλεια όψη της επιδερμίδας και  για να έχουμε την μέγιστη διάρκεια στο μακιγιάζ .

Ομοιογενεί την επιδερμίδα από τυχόν ατέλειες, όπως ρυτίδες, πόρους, λιπαρότητα χαρίζοντας αψεγάδιαστη όψη .

Στην αγορά υπάρχουν αμέτρητες εταιρείες και υφές και σήμερα θα τις αναλύσουμε ώστε να διευκολυνθείτε στις αγορές σας.

  1. Color Correcting διορθωτικό primer με χρώμα. Το πράσινο διορθώνει τις κοκκινίλες του προσώπου, ευρυαγγείες και σπυράκια, το μωβ θα προσφέρει φωτεινότητα στην επιδερμίδα, ενώ το το ροζ θα βελτιώσει την ωχρή, κίτρινη όψη της επιδερμίδας.
  2. Pore Minimizing βοηθάει τους πόρους του προσώπου να φαίνονται μικρότεροι.
  3. Brightening Primers το καλύτερο primer για θαμπές, κουρασμένες επιδερμίδες διότι περιέχουν σωματίδια λάμψης τα οποία διαχέουν το φως χαρίζοντας ξεκούραστη όψη.
  4. Mattifying Primers είναι το primer το οποίο ελέγχει την λιπαρότητα στην επιδερμίδα ώστε το μακιγιάζ να έχει μεγαλύτερη διάρκεια .Είναι ιδανικό για λιπαρά και μεικτά δέρματα.
  5. Smoothening Primers τα οποία τα περισσότερα από αυτά  είναι σιλικονούχα και είναι τα primers που δίνουν μια λεία απαλή όψη στην επιδερμίδα. Καλό είναι όσα άτομα έχουν ευαισθησία, ακμή και αλλεργίες να αποφεύγουν την χρήση προϊόντων με σιλικόνη διότι έχει κατηγορηθεί αρκετά ως αρνητικό συστατικό για την χρήση στο δέρμα.

Δεν χρειάζεται μεγάλη ποσότητα προϊόντος και πάντα θα στοχεύετε στα σημεία τα οποία θέλετε να εξομαλύνεται ώστε να χαρίσετε την τέλεια όψη στην επιδερμίδα σας.

Πιστεύω να σας βοήθησα και έως την επόμενη μου ανάρτηση σας φιλώ

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ