Εβδομαδιαίες προβλέψεις – ότι «πάθεις» το ξέρεις, σε κάνει πιο δυνατό!

Έμφαση στο ζώδιο του Σκορπιού με την μεταμορφωτική σύνοδο Ήλιου, Δία, εδώ είμαστε. Εβδομαδιαίες προβλέψεις – ότι «πάθεις» το ξέρεις, σε κάνει πιο δυνατό! – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

banner-tsantalidou-300mj

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!


Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 23 έως 29 Οκτωβρίου 

Έμφαση στο ζώδιο του Σκορπιού με την μεταμορφωτική σύνοδο Ήλιου, Δία, εδώ είμαστε… μπορείς να προσπεράσεις, να ξεπεράσεις, να συγχωρέσεις και κυρίως να λυτρωθείς από ρόλους, άσχημες συμπεριφορές, δίκιο, άδικο, ψεύτικες φιλοδοξίες και πάνω απ΄ όλα ψευδαισθήσεις  και  κυρίως ότι «πάθεις» το ξέρεις, σε κάνει πιο δυνατό. Εξέλιξη, αναγέννηση, λοιπόν, μέσα από γενναίες επιλογές, ψυχολογικό στραπατσάρισμα, αλλά ναι και ένα σπρώξιμο της τύχης σε σώζει από την δύσκολη θέση και πολλές (από τις) επιθυμίες θα γίνουν πραγματικότητα… Προσοχή στο χρήμα, ρέει αλλά δεν ξέρω, εάν σου ανήκει..

Κριός

Κριός α΄ δεκαημέρου, η σύνοδος Ήλιου, Δία στον Σκορπιό καλό σημάδι, ωστόσο μεγεθύνει συναισθήματα, έρχεσαι σε επαφή με τις αδυναμίες σου και οπωσδήποτε πρέπει να κάνεις «κάτι» και να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή. Χρηματικές απολαβές. Κριός β΄ δεκαημέρου,  Έντονη εβδομάδα μια που σε αφήνει να ονειρεύεσαι, θα έχεις μια προσωπική επιτυχία, όμως προσοχή σε συντροφικές σχέσεις και νιώθεις ότι δεν σε εμπιστεύονται; Κριός γ’ δεκαημέρου, ότι σπείρεις θα θερίσεις, το γνωρίζεις αυτό και είσαι σε φάση αποδοχής και κάνεις βήματα να βελτιώσεις τη στάση σου, τη συμπεριφορά σου,  μια που το περιβάλλον σου παραπονιέται συνέχεια.

Ταύρος

Ταύρε α΄ δεκαημέρου, η σύνοδος Ήλιου, Δία στον Σκορπιό, καλό σημάδι για να περάσεις από το μικροσκόπιο συντροφικές αλλά και επαγγελματικές σχέσεις-τώρα βλέπεις ποιος στέκεται δίπλα σου-και υπάρχει υποστήριξη. Διάθεση για νέες γνωριμίες. Ταύρε β’ δεκαήμερου,  καλύτερα βέβαια σε όλους τους τομείς, έχεις καταφέρει να ξεπεράσεις συναισθήματα ηττοπάθειας και ξεκινάς από την αρχή, βάζοντας νέους στόχους. Εντάσεις σε εργασιακά ζητήματα.  Ταύρε γ’ δεκαημέρου, μια νέα κατάσταση ξεκινά και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τα βρεις με τον εαυτό σου και να κάνεις γενναία βήματα προσαρμογής. Τακτοποιείς τις σκέψεις σου.

Δίδυμοι                   

Δίδυμε α’ δεκαημέρου, κινείσαι σε ένα νέο εργασιακό χώρο, η σύνοδος Ήλιου, Δία στον Σκορπιό, δίνει νέες ευκαιρίες να επεκτείνεις τις δραστηριότητες σου, να γίνεις πιο παραγωγικός και φυσικά να αρχίσεις να προσέχεις περισσότερο τον εαυτό σου. Προτάσεις για προαγωγή, αλλαγή θέσης. Δίδυμε β’ δεκαημέρου, όλο και πιο κοντά έχεις έρθει στον άνθρωπο σου, κατάφερες και έλυσες προβλήματα, ωστόσο χρειάζεται χρόνος και το γνωρίζεις. Προσοχή σε οικονομικές δοσοληψίες. Δίδυμε γ’ δεκαημέρου, συνεχίζεται το τρέξιμο και φυσικά θέλεις να πετύχεις και έχεις κάνει γενναία βήματα να «στρώσεις» τα σχέδια σου. Συζητήσεις θα γίνουν που σχετίζονται με την εργασία σου.

Καρκίνος 

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, η σύνοδος Ήλιου, Δία στον Σκορπιό φέρνει τύχη, αισιοδοξία και μια νέα ερωτική σχέση πιθανόν να ξεκινήσει. Ωστόσο, μην παραμελείς την οικογένεια σου και κοίταξε να είσαι εντάξει με τις υποχρεώσεις σου. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, οικονομικά μπλεξίματα, έχει η εβδομάδα, προβληματίζεσαι αρκετά για την πρακτική πλευρά της ζωής σου και θα ζήσεις εντάσεις. Θετικές εξελίξεις  σε σπουδές ή εάν εργάζεσαι στο εξωτερικό. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, άγχος, τρέξιμο και φυσικά θέλεις να τακτοποιήσεις και κυρίως μέσα σου, ότι έχει συμβεί και βιώνεις συνεχές αλλαγές. Διπλωματικοί χειρισμοί, επιβάλλονται.

banner-tsantalidou-300

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου,  ήρεμες οικογενειακές στιγμές και η σύνοδος Ήλιου, Δία στον Σκορπιό, συμβολίζει το καταφύγιο σου, έχεις βρει την ισορροπία σου και έχεις κάνει μια νέα αρχή. Πιθανή πώληση ακινήτου. Λέοντα β’ δεκαημέρου, θετικές εξελίξεις προκύπτουν γύρω από ένα οικονομικό ζήτημα, ρυθμίσεις που ευνοούν και θα νιώσεις σαφώς πιο ασφαλής και σίγουρος. Προσοχή μόνο σε άτομα που συμβουλεύεσαι. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, συνεχίζονται οι ανακατατάξεις σε προσωπικά ζητήματα, έχεις συνειδητοποιήσει τα λάθη σου, έχεις αποδεχτεί την τωρινή κατάσταση και είσαι έτοιμος να ξεχάσεις το παρελθόν. Συνειδητές επιλογές.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου, η σύνοδος Ήλιου, Δία στον Σκορπιό, σε κάνει πιο κουλτουριάρη, θέλεις να αποδείξεις ότι τα ξέρεις όλα, ψάχνεσαι για να τελειοποιήσεις σπουδές, γνώσεις και φυσικά έχεις την ευκαιρία να κάνεις πράγματα για την εξειδίκευση σου. Βέβαια και ευνοείσαι. Παρθένε β’ δεκαημέρου, προσωπικά σαφώς είσαι καλύτερα, έχεις ήδη γνωρίσει έναν σύντροφο που σε εμπνέει και όλα φαίνονται να είναι έτσι, όπως τα ήθελες. Προσοχή σε τυχερά παιχνίδια και αποφυγή ρίσκου. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, συνεχίζεται το σπρώξιμο μέσα στον οικογενειακό χώρο, έχεις και βέβαια πολλές υποχρεώσεις και το χρήμα εξακολουθεί να είναι το πρόβλημα. Δηλαδή ποιος το χειρίζεται και πως μοιράζεται;

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, η σύνοδος Ήλιου, Δία στον Σκορπιό, σε απεγκλωβίζει από τοξικές σκέψεις, έχεις πάρει τα πάνω σου και δίπλα σου είναι το ταίρι που σου ταιριάζει και κυρίως σε στηρίζει. Οικονομική άνοδος. Διάθεση για σπατάλες. Ζυγέ β’ δεκαημέρου,  θετική εξέλιξη μέσα στον εργασιακό χώρο, μια προαγωγή, μια μετακίνηση και βελτιώνονται και οι σχέσεις με τον εργοδότη ή τους συναδέλφους σου. Προσοχή σε θέματα σπιτιού. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, συνεχίζονται οι ανακατατάξεις μέσα στην καθημερινότητα σου, αλλαγές σχετικά με ένα δικό σου εγχείρημα και είσαι σε φάση μεταμορφωτικών εξελίξεων.  Οργάνωσε σωστά τον χρόνο σου .

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, η σύνοδος Ήλιου, Δία στο ζώδιο σου, είναι θετικός οιωνός για ότι θα επακολουθήσει αυτήν την χρονιά και είναι στο χέρι σου να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες και να προχωρήσεις τη ζωή σου. Οφέλη από συντροφικές σχέσεις, συνεργασίες. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα, ένας στόχος υλοποιείται και ευνοείσαι σε ερωτικές σχέσεις. Νέα γνωριμία σε μαγνητίζει επικίνδυνα. Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου, ζορισμένα τα οικονομικά σου  και για λίγο ακόμα, ωστόσο είναι στο χέρι σου να ξεπεράσεις τις δυσκολίες και να βγεις από αδιέξοδα. Συζητήσεις με συγγενικά πρόσωπα και αρκετή κούραση.

banner-tsantalidou-300

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, η σύνοδος Ήλιου, Δία στο Σκορπιό, δίνει έμφαση σε πνευματικές αναζητήσεις, και έχεις τύχη και προστασία από εχθρούς και ανταγωνιστές. Καλύτερες συμφωνίες σχετικά με ένα ακίνητο.  Τοξότη β’ δεκαημέρου, συνεχίζεται το τρέξιμο και ζεις τον ανταγωνισμό μέσα στην δουλειά σου, ωστόσο μπορείς να τα καταφέρεις, εάν βέβαια προσέξεις τους συνεργάτες σου. Οφέλη μέσα από την οικογένεια ή ένα ακίνητο. Τοξότη γ’ δεκαημέρου, παλεύεις ακόμα με τα κύματα, μέχρι να βγει ο Κρόνος από το ζώδιο σου, όμως σχεδόν έχεις κλείσει παλιούς λογαριασμούς και έχεις γράψει το τέλος.. Υπομονή λίγο ακόμα.

Αιγόκερως

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, η σύνοδος Ήλιου, Δία στον Σκορπιό, φέρνει τύχη, άνοιγμα κοινωνικού κύκλου και είσαι σε φάση δημοφιλής και αγαπητός όσο ποτέ.. Ένα σχέδιο σου υλοποιείται. Φιλικές ερωτικές συνευρέσεις. Αιγόκερε β’ δεκαημέρου, χρειάζεται προσοχή η εβδομάδα καθώς παρασύρεσαι σε ακατάλληλες ιστορίες και έχεις χάσει τον αυτοέλεγχο. Εξιδανικεύσεις σε βάζουν σε κίνδυνο. Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, συνεχίζεται η κόντρα με τους κοντινούς σου ανθρώπους, αποκαλύπτονται συνεχώς μυστικά που σε κάνουν να χάσεις την εμπιστοσύνη τους, ωστόσο πρέπει να απελευθερωθείς από το παρελθόν.

Υδροχόος

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, η σύνοδος Ήλιου, Δία στον Σκορπιό σε βγάζει από την δύσκολη θέση, θα βρεθούν λύσεις και θα πιστέψεις ακόμα περισσότερα στον εαυτό σου και στην εκπλήρωση των στόχων σου. Επαγγελματικές προτάσεις. Συντροφικές σχέσεις ευνοούνται. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου,  ανατροπές ναι ζεις, έχεις μόλις καταφέρει να ηρεμήσεις τη σκέψη σου και θα ζήσεις υλική και ηθική ικανοποίηση μέσα από μια νέα απασχόληση. Τα καταφέρνεις. Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, συνεχίζονται οι διαμάχες, οι συγκρούσεις μέσα στον φιλικό σου κύκλο για να γίνει το ξεκαθάρισμα και να ξέρεις τι σου γίνεται.. Επανεκτίμηση σχεδίων.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, η σύνοδος Ήλιου, Δια στον Σκορπιό λειτουργεί θεραπευτικά, δέχεσαι προτάσεις που ευνοούν τα σχέδια σου και μπορείς να έχεις θετικές εξελίξεις σε μια νέα απασχόληση. Ιχθύ β’ δεκαημέρου, ευνοείσαι όταν δεν φοβάσαι, όταν μπορείς και αποδέχεσαι την νέα σου πραγματικότητα και δίνεις πλέον όλη την ενέργεια σου σε μια προσωπική σχέση. Έρωτας εν όψει. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, εκκρεμότητες μέσα στην οικογένεια σου, προσοχή και σε θέματα υγείας , μην εστιάζεις στην έλλειψη. Επαγγελματικά θέματα απαιτούν την προσοχή σου.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ