Εξαιρετικές προτάσεις παιδικών βιβλίων που ξεχωρίσαμε για σας!

Το Ελαφοκάραβο, Τι υπέροχο πλάσμα θα γίνεις, Ο Σαλιγκαγκάριν πάει στ’άστρα. Εξαιρετικές προτάσεις παιδικών βιβλίων που ξεχωρίσαμε για σας!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Τι υπέροχο πλάσμα θα γίνεις – Έμιλι Γουίνφιλντ Μάρτιν

Ένα βιβλίο ύμνος στην διαφορετικότητα. Ένα βιβλίο γραμμένο σε στιχάκια, με ομοιοκαταληξία που αποπνέει ανεπιφύλακτη αγάπη, ζεστασιά, θαλπωρή, αισιοδοξία… Όλες οι υπέροχες σκέψεις των γονιών, βλέποντας τα παιδιά τους να μεγαλώνουν και αποτυπώνονται σαν ποίημα σε αυτό το βιβλίο. Ένα ευκολοδιάβαστο βιβλίο με πλούσια, τρυφερή εικονογράφηση. Υπέροχη πρόταση για βραδινό ανάγνωσμα με τα παιδιά που σίγουρα θα συγκινήσει αλλά και θα δώσει τροφή για όνειρα… “Όταν μεγαλώσεις θα γίνεις σίγουρα ότι ονειρευτείς… και εγώ θα σε κοιτώ και θα χαμογελάω.”

• 52 εβδομάδες στη λίστα των best seller των New York Times.
• Στα 20 πρώτα παιδικά βιβλία του amazon.com για το 2015.
• Καλύτερο βιβλίο της χρονιάς 2015, για το amazon.
• Καλύτερο εικονογραφημένο βιβλίο του 2015, για τη Huffington Post.
• Το καλύτερο βιβλίο για καληνύχτα και καλύτερο εικονογραφημένο βιβλίο για το B&N.

Έμιλι Γουίνφιλντ Μάρτιν – Τι υπέροχο πλάσμα θα γίνεις
μετάφραση: Μάρω Ταυρή 
ISBN: 978-618-03-0849-5
Σελίδες: 40
Ημερομηνία έκδοσης: 21/09/2017 

Ο Σαλιγκαγκάριν πάει στ’ άστρα – Νίκος Παναγιωτόπουλος

Αυτό το σαλιγκαράκι δεν είναι σαν όλα τα άλλα στο λέω με εγγύηση! Είναι ένα ανυπόμονο και πεισματάρικο σαλιγκάρι που έχει βάλει σκοπό να ανακαλύψει τον κόσμο πέρα από τα λάχανα όπου γεννήθηκε! Ένα υπέροχο παραμύθι με πλούσια εικονογράφηση που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των αναγνωστών, μικρών και μεγάλων. Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς… το ταξίδι προς την “Ιθάκη” σε γεμίζει σοφία, δύναμη, εμπειρίες και γνώση! Εμπιστοσύνη στον εαυτό για τις δυνάμεις και τα όρια του, που κάποιες φορές ίσως πρέπει να ξεπεράσεις για να φτάσεις στον προορισμό σου. Με αγάπη και εμπιστοσύνη στον εαυτό σου! Το σαλιγκαράκι αυτό ξεπέρασε τα όρια του και σε αυτό το θαυμαστό ταξίδι ανακάλυψε όλα όσα ζητούσε…. έφτασε εκεί που κανένα άλλο σαλιγκάρι δεν έφτασε ποτέ!

Μπράβο Σαλιγκαγκάρι για το θάρρος και το κουράγιο σου! Η χαρά του να αναζητάς κάθε μέρα περισσότερα!

Νίκος Παναγιωτόπουλος – Ο Σαλιγκαγκάριν πάει στ’ άστρα
Εικονογράφος: Αλέκος Παπαδάτος 
ISBN: 978-618-03-1071-9
Σελίδες: 44
Ημερομηνία έκδοσης: 05/10/2017 

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Το ελαφοκάραβο – Ντάσκα Σλέιτερ

Το Ελαφοκάραβο έρχεται να σας ταξιδέψει… Έτσι ταξίδεψε και εμάς. Διαβάζοντας το παραμύθι η μικρή μου Κωνσταντίνα δεν σταμάτησε να παρατηρεί και να θαυμάζει τις εικόνες… Μια θαυμάσια εικονογράφηση από δύο από τους σημαντικότερους σήμερα εικονογράφους στην Αμερική, τους αδερφούς Φαν. Η λεπτομέρεια μέσα στην κάθε σελίδα αλλά και η ρομαντική οπτική στην απεικόνιση του ταξιδιού… είναι αυτά που κάνουν το βιβλίο να ξεχωρίζει μακράν. Ο Μάρκο είναι μια αλεπού με ανήσυχο πνεύμα και πολλές απορίες. Αποφασίζει να μπει σε ένα πλοίο και να ακολουθήσει τον καπετάνιο, ένα ελάφι, με σκοπό να βρει τις απαντήσεις που αναζητά. Ένα κοπάδι πεινασμένα ελάφια, ένα σμήνος θαρραλέων περιστεριών  και ο Μάρκο θα ξεκινήσουν ένα ταξίδι αναζήτησης…

Οι διάλογοι, οι σκέψεις και οι απορίες δείχνουν το ανήσυχο πνεύμα του Μάρκο που δεν μπορεί να μη ταυτιστεί με το ανήσυχο πνεύμα ενός μικρού παιδιού… ενός παιδιού γεμάτο απορίες που διψά να ταξιδέψει και να βρει τις απαντήσεις! Μέσα από αυτό το ταξίδι θα μάθει πως οι αληθινοί φίλοι κουβεντιάζουν… γευματίζουν μαζί… μοιράζονται τους προβληματισμούς του… στηρίζουν ο ένας τον άλλο και… προχωρούν…

Ντάσκα Σλέιτερ – Το ελαφοκάραβο
Εικονογράφος: Αδερφοί Φαν
μετάφραση: Μάρω Ταυρή 
ISBN: 978-618-03-1169-3
Σελίδες: 48
Ημερομηνία έκδοσης: 05/10/2017 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ