Φτιάξτε απίθανα Halloween sugar cookies!

Τραγανά μπισκοτάκια με άρωμα από Halloween! Με λίγο χρόνο παραπάνω φτιάξε παιχνιδιάρικα σχέδια με χρώματα! Φτιάξτε απίθανα Halloween sugar cookies!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Ξέρεις πως μπορείς να κάνεις ένα παιδάκι να λάμψει από χαρά; Μα φυσικά με το να καθίσετε παρέα και να φτιάξετε παιχνιδιάρικα χρωματιστά μπισκοτάκια! Αρκεί να φτιάξεις ένα καφεδάκι, να έχετε χρόνο και να πάρεις τα κατάλληλα πράγματα. Υλικά για τα μπισκότα, κουπατ και χρωματιστές ζαχαρόπαστες!

Στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια του Halloween week συνηθίζουν να φτιάχνουν scary μπισκοτάκια και πάντα αυτό με ενθουσίαζε. Φέτος ήταν η πρώτη φορά που είχα να δοκιμάσουμε την τύχη μας και με τις ζαχαρόπαστες μιας και μέχρι πέρσι έφτιαχνα ναι μεν τα μπισκότα αλλά χωρίς διακόσμηση. Οι χρωματιστές ζαχαρόπαστες είναι απίθανο υλικό και μπορείς με αυτές να φτιάξεις εντυπωσιακά μπισκότα για Χριστούγεννα και Πάσχα, πάντα τα χάζευα και τα ζήλευα! Σίγουρα θέλει την εμπειρία του και είμαι σίγουρη πως όσο την δουλεύεις τόσο βελτιώνεις σιγά σιγά το αποτέλεσμα. Για πρώτη φορά νιώθω ικανοποιημένη και το σίγουρο είναι πως ήταν μόνο η αρχή… Πάμε να δούμε τα υλικά που χρησιμοποιήσαμε ώστε να φτιάξουμε τα μπισκότα βουτύρου.

ΥΛΙΚΑ:

200γρ. βούτυρο

90 γρ. ζάχαρη

1 αυγό

1 βανίλια

340 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη να ενωθούν. Μετά ρίχνουμε το αυγό και συνεχίζουμε το χτύπημα στο μίξερ.

Προσθέτουμε σιγά, σιγά το αλεύρι και τη βανίλια και δουλεύουμε με το γάντζο ή με τα χέρια για να γίνει ομοιόμορφη η ζύμη μας. Η ζύμη πρέπει να είναι πολύ απαλή και αφράτη.

Κόβουμε δύο φύλλα λαδόκολλας και βάζουμε ανάμεσα τη ζύμη. Με έναν πλάστη ανοίγουμε σε φύλλο, αρκετά παχύ, περίπου 1 εκατοστό.

Χρησιμοποιούμε τα κουπατ για να δημιουργήσουμε τα σχέδια. Στρώνουμε σε ταψάκι με λαδόκολλα και ψήνουμε στο φούρνο στους 190oC (στον αέρα) για 15′ λεπτά. Τα μπισκότα δεν παίρνουν πολύ χρώμα, οπότε μην ξεγελαστείς και τα παραψήσεις.

Βγάζουμε από το φούρνο άφησε να κρυώσουν καλά σε σχαρίτσα ώστε να μη δημιουργήσουν υγρασία.

Παίρνουμε τη ζαχαρόπαστα και ανοίγουμε τη σε λεπτό φύλλο πάνω σε λαδόκολλα. Χρησιμοποιούμε τα ίδια κουπατ και κόβουμε τα σχήματα.

Με ένα πινέλο αλείφουμε ελαφρά την επιφάνεια του μπισκότου με νερό και εφαρμόζουμε τη ζαχαρόπαστα.

Αφήνουμε να στεγνώσει ελαφρά το μπισκότο και τα αποθηκεύουμε όλα σε μεταλλικό κουτί.

ΕΤΟΙΜΑ!!!!

 

Let’s start… #mommyjammi #halloween2017 #halloweenbiscuits #biscuits #feedfeed #thefeedfeed #foodporn #instagramer #inspiration #food

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ????MommyJammi???? Mary Liodou ???? (@mommyjammi.gr) στις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ!

Φτιάξτε ένα διακοσμητικό μπουκάλι με decoupage για το Halloween!

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να σου πω την αλήθεια μια από τα ίδια, συνοδεία με το καφεδάκι μου χεχε! Καλά να είμαστε θα έρθουν τώρα και τα Χριστουγεννιάτικα!

  2. Είναι τέλεια!! Ειδικά οι νυχτερίδες και τα φαντασματάκια!!
    Το πήρα απόφαση.. θα πάρω ζαχαρόπαστα να δοκιμάσω την τύχη μου!! :))

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ