Τι ψάχνεις από έναν οικονομικό εκτυπωτή;

Ποιες είναι οι ανάγκες μιας οικογένειας; Εργασία από το σπίτι;  Εκτύπωση σχολικού υλικού; Δημιουργική απασχόληση των παιδιών; Τι ψάχνεις από έναν οικονομικό εκτυπωτή;

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Ένας οικονομικός, γρήγορος και με εξαιρετική απόδοση εκτυπωτής είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται μια οικογένεια στο σπίτι. Ειδικά μάλιστα όταν εργάζεσαι από το σπίτι τότε οι ανάγκες για εκτυπώσεις είναι ακόμα μεγαλύτερες!

Εδώ έρχεται να μου λύσει τα χέρια ο Epson EcoTank! Αυτός ο εκτυπωτής 3 σε 1 που προσφέρει εξαιρετική απόδοση και διαθέτει βελτιωμένο σύστημα αναπλήρωσης μελανιού και εύχρηστα φιαλίδια μελανιού. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα, αφού χρησιμοποιώ τον εκτυπωτή για την δουλειά μου αλλά και για τις σχολικές εργασίες της κόρης μου να έχω μια άριστη επάρκεια στο μελάνι και να μην έχω διαρκώς το άγχος αντικατάστασης. Με τον συγκεκριμένο εκτυπωτή έχω μέχρι και 90% εξοικονόμηση κόστους από τα μελάνια αφού με τα μελάνια που διαθέτει η συσκευασία έχω μια επάρκεια εκτυπώσεων σχεδόν μέχρι και 14.000 σελίδες! Δεν είναι τέλειο;!

Γεμίζω πολύ εύκολα τις θήκες μελανιών με τα φιαλίδια και βλέπω την στάση του μελανιού ανά πάσα στιγμή. Μέσα στην συσκευασία συμπεριλαμβάνονται όλα τα χρώματα των μελανιών καθώς επίσης και μία διπλή συσκευασία για το μαύρο μελάνι μιας και εκεί έχουμε και την μεγαλύτερη χρήση.

Ταυτόχρονα, εκτός από την δουλειά μου και τις ανάγκες που προκύπτουν για εκτύπωση, ένας οικονομικός εκτυπωτής όπως ο συγκεκριμένο της Epson είναι ιδανικός για να εκτυπώσουμε δωρεάν υλικό για ζωγραφική και χειροτεχνίες. Εκτυπώνουμε χρωμοσελίδες, φύλλα δραστηριοτήτων αλλά και 3D σχέδια για απίθανες κατασκευές!

Μένοντας στο σπίτι, στον ελεύθερο χρόνο μας βρίσκουμε την ευκαιρία να χαλαρώσουμε, να διασκεδάσουμε και να δημιουργήσουμε παρέα με την Κωνσταντίνα μου απίθανες κατασκευές! Δεν με αγχώνει πλέον το θέμα της εκτύπωσης! Μπορώ να τυπώνω τα φύλλα εργασίας και χειροτεχνίας που επιθυμούμε ακόμα και να κάνουμε λάθος και να τυπώσουμε ξανά! Η στάθμη των μελανιών κατεβαίνει εξαιρετικά αργά!  Ήδη τύπωσα ένα σωρό σελίδες  με τον Epson EcoTank L3156 και η στάθμη των μελανιών δεν μετακινήθηκε καν!

Μπαίνοντας στο link https://www.epson.gr/for-home/kids-corner θα βρείτε υπέροχες ιδέες για χειροτεχνίες, κατασκευές και δωρεάν εκτυπώσιμα που θα δώσουν χρώμα αλλά θα οργανώσουν και την καθημερινότητά σας. Εγώ εκτύπωσα ήδη χρωμοσελίδες και 3D κατασκευή και έχω σκοπό να εκτυπώσω και αρκετά ακόμα αφού… δεν αγχώνομαι πλέον για τα μελάνια! Η επάρκεια είναι τεράστια, η ποιότητα άψογη και ταυτόχρονα τυπώνει εξαιρετικά γρήγορα και με ελάχιστο θόρυβο.

Με τον Epson EcoTank εκτός από εκτυπωτή, έχουμε scanner καθώς και φωτοτυπικό μηχάνημα. Άρα δεν συζητάμε για έναν απλά οικονομικό και ποιοτικό εκτυπωτή, αλλά για ένα φανταστικό πολυμηχάνημα που θα μας λύσει τα χέρια!

Εσείς λοιπόν, τι ψάχνετε από έναν οικονομικό εκτυπωτή;

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς! 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Απαραίτητα εργαλεία πλέον. Απλά ο συγκεκριμένος έχει εκπληκτική αυτονομία στα μελάνια του. Δεν συγκρίνεται με άλλον του είδους του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ