HPS procket είναι φορητό, αρκετά μικρό ώστε να χωράει σε μία τσέπη!

Σχεδιασμένο για να κάνει την εκτύπωση φωτογραφιών ξανά διασκεδαστική! Το θέλω! HPS procket είναι φορητό, αρκετά μικρό ώστε να χωράει σε μία τσέπη!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Η HP λάνσαρε το HPS procket Photo Printer, σχεδιασμένο για να κάνει την εκτύπωση φωτογραφιών ξανά διασκεδαστική.  Επειδή οι όμορφες εικόνες δεν χρειάζεται να μένουν μόνο online, αυτός ο εκτυπωτής τσέπης επιτρέπει στους χρήστες να εκτυπώνουν ψηφιακά φωτογραφίες από το smartphone ή το tablet τους παντού.

Το HPS procket είναι φορητό και αρκετά μικρό ώστε να χωράει σε μία τσέπη. Οι φωτογραφίες, διαστάσεων 5 x 7.6 εκ., έχουν με έντονα χρώματα και μπορούν ακόμη να εξατομικευθούν με φίλτρα, πλαίσια, emojis, κείμενο και πολλά περισσότερα.

Μερικά από τα εκπληκτικά χαρακτηριστικά του είναι:

  • Η εφαρμογή HPS procket App, δωρεάν για iO Sand Android™, επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόσουν εύκολα τις αγαπημένες τους φωτογραφίες στο smartphone και στα social media, με πολύχρωμα πλαίσια, κείμενα, stickers, φίλτρα κ.ά.
  • Το Sprocket ζωντανέυει τις αγαπημένες σας αναμνήσεις σε φωτογραφίες διαστάσεων 5×6 cm που προστατεύονται από μουντζούρες, είναι αδιάβροχες και ανθεκτικές στο σκίσιμο, διαθέτουν αυτοκόλλητο για να διακοσμούν τοίχους υπνοδωματίων, σακίδια ή για να μπορείτε να δημιουργείτε κολάζ και έργα τέχνης
  • Ο φορητός εκτυπωτής πηγαίνει παντού, ενώ με τηBluetooth συνδεσιμότητα που διαθέτει οι χρήστες και οι φίλοι τους να μπορούν να συνδέονται με το Sprocket μέσω των smartphones και των tablets, να εκτυπώνουν και να κάνουν share τις καλύτερες φωτογραφίες της ημέρας

hps-procket-einai-forito-arketa-mikro-wste-na-xwraei-se-mia-tsepi-mommyjammi2

 

Το Sprocket διατίθεται σε λευκό χρώμα, με λεπτομέρειες σε ροζ χρυσό και συνοδεύεται από 10πλη συσκευασία HPZ INK Photo Paper. Τα πακέτα του HPZ INK Photo Paper (20 σελίδες ανά συσκευασία) κοστίζουν $9.99 η καθεμία. Είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Σχετικά με την HP
Η HPInc. δημιουργεί τεχνολογία που διευκολύνει τη ζωή όλων, παντού. Μέσα από το portfolio μας με εκτυπωτές, υπολογιστές, κινητές συσκευές, λύσεις και υπηρεσίες, κατασκευάζουμε εμπειρίες που συναρπάζουν. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την HPInc. είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα http://www.hp.com.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ