Παιχνίδια δημιουργικής απασχόλησης που μας εντυπωσίασαν!

Όταν μένεις σπίτι με τα παιδιά πάντα αναζητάς παιχνίδια που θα τα απασχολήσουν δημιουργικά! Παιχνίδια δημιουργικής απασχόλησης που μας εντυπωσίασαν!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Σήμερα λοιπόν έχω να σας δείξω τρία νέα παιχνίδια, το νέο μας entry στο σπίτι μας από το Tetragono Bookstores στο οποίο κάποιος μπορεί να βρει πολυάριθμες προτάσεις επάνω σε παιχνίδια δημιουργικής απασχόλησης. Προσωπικά επιλέγω και προσπαθώ να κατευθύνω προς αυτές τις επιλογές οι οποίες ξέρω ότι βοηθούν στο να αναπτύξουμε δεξιότητες αλλά και τη φαντασία μας! Κάθε παιδί έχει τον δικό του χαρακτήρα και είναι δημιουργικό με τον δικό του τρόπο. Μέσα από το παιχνίδι μπορούμε να ανακαλύψουμε εμείς αλλά κυρίως τα ίδια το ταλέντο τους. Μέσα από το παιχνίδι και τη δημιουργική απασχόληση του δίνουμε την ευκαιρία να το εξελίξει και να αναπτύξει τη δημιουργικότητά του!

Φυσικά δεν λείπουν όλα τα είδη των παιχνιδιών από το “ρεπερτόριο” μας αλλά για να σας είμαι ειλικρινής με τα παιχνίδια δημιουργικής απασχόλησης… πιάνω τον εαυτό μου επίσης να “κολλάει” με αυτά! Φυσικά όταν η μαμά ή ο μπαμπάς δείχνουν να αγαπούν και να ασχολούνται κι οι ίδιοι με τέτοια παιχνίδια αποτελεί κίνητρο για να ασχοληθούν και τα παιδιά και… τι καλύτερο από το να παίζουμε και να δημιουργούμε παρέα! Η κόρη μου όταν με βλέπει να κάθομαι δίπλα της για να παίξουμε τρελαίνεται από τη χαρά της! Εμείς, έτσι δεν αντιδρούσαμε ως παιδάκια;… Εξερευνούμε, δοκιμάζουμε υλικά και μαθαίνουμε μέσα από μία ευχάριστη δημιουργική διαδικασία!

Δείτε παρακάτω στο βίντεο ποια είναι αυτά τα τρία παιχνίδια τα οποία επίσης μπορείτε να βρείτε και παρακάτω στους συνδέσμους:

Γύψινα Μαγνητάκια Κουκουβάγιες 4M – Κατασκευές Με Καλαμάκια 4Μ Αεροσκάφη – Κατασκευή Με Αργαλειό 4Μ 

Τις δημιουργίες μας θα τις απολαύσετε και στην πορεία στο Instagram όπου θα σας δείχνουμε την πορεία μας αλλά φυσικά και τις δημιουργίες μας!


Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Το βιβλιοπωλείο Tetragono Bookstores το οποίο βρίσκεται επί της λεωφόρου Αγίου Δημήτριου με βοηθά ιδιαίτερα στην επιλογή των κατάλληλων παιχνιδιών για δημιουργική απασχόληση μιας και διαθέτει μία τεράστια γκάμα την οποία μπορείτε να δείτε ΕΔΩΤαυτόχρονα μπορώ να κάνω μια βόλτα και στον χώρο απολαμβάνοντας πολλά ακόμα προϊόντα όπως για παράδειγμα τα βιβλία που αγαπάμε ιδιαίτερα μαμά και κόρη. Στον 1ο όροφο υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος, τόσο ζεστός και φιλόξενος! Σε αυτό το χώρο υπάρχουν και αρκετές δράσεις όπως εργαστήρια και παρουσιάσεις βιβλίων! Μπείτε στην σελίδα τους στο Facebook  ώστε να δείτε όλες τις εκδηλώσεις! Φυσικά μη παραλείψω και τα Χριστουγεννιάτικα στο ισόγειο… λατρεία!

Φυσικά η ανάρτησή μας δεν τελειώνει εδώ! Το MommyJammi.gr σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο Tetragono Bookstores θα χαρίσουν σε δύο τυχερά παιδάκια ένα παιχνίδι δημιουργικής απασχόλησης 4M που σας δείξαμε! Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τα βήματα και να μας πείτε ποιο από τα τρία παιχνίδια επιθυμείτε!

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ λαμβάνει χώρα στην σελίδα μας στο Facebook ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

Όροι διαγωνισμού:
Λήξη διαγωνισμού Δευτέρα 11/12/2017 ώρα 22΄00. Το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί στην σελίδα του MommyJammi στο Facebook με βίντεο. Οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα στο Facebook και σε περίπτωση μη ανταπόκρισης εντός τριών ημερών η κλήρωση θα επαναληφθεί. Tο δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν. Οι νικητές παραλαμβάνουν το δώρο τους μέσω courier με έξοδα αποστολής του δωροθέτη. Ο Διαγωνισμός αφορά μόνο κατοίκους εντός Ελλάδος

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. λατρευω αυτα τα βιβλιοπωλεία που μπορείς να διαβάσεις και να κατσεις με τις ώρες να χαζευεις! ο τέλειος χωρος!
    τα παιδχνίδια φαίνονται πολύ ενδιαφέροντα, οπότε περιμένω και αναλυτικές εντυπώσεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ