Playmobil unboxing VIDEO – Νεραϊδόκηπος με μονόκερους και Διαγωνισμός!ΕΛΗΞΕ

Μια φορά και ένα καιρό ήταν μια νεράιδα από χώρα μαγική που μας επισκέφτηκε… Playmobil unboxing VIDEO – Νεραϊδόκηπος με μονόκερους και Διαγωνισμός!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις.

Η καλοσυνάτη νεράιδα μαζί με τους μονόκερους ήρθαν στο σπίτι μας… ο δρόμος για το κάστρο ήταν μακρύς αλλά με τόλμη και επιμονή κατάφεραν να φτάσουν… Εκεί η καλή νεράιδα αφού βρήκε και άλλες καλές νεράιδες φρόντισαν με ζεστασιά τα ζωάκια του δάσους. Τους μαγεμένους μονόκερους, τα κουνελάκια και απολάμβαναν το μελωδικό τραγούδι των πουλιών που συντρόφευαν το κάστρο.

Με αυτή την ιστορία κάπως έτσι ξεκίνησε σήμερα το παιχνίδι μας. Ένα Κυριακάτικο πρωινό επάνω στο χαλί του παιδικού δωματίου. Να ανοίγουμε με χαρά και ενθουσιασμό το νέο μας παιχνίδι από την Playmobil. Χρόνια αγαπημένα παιχνίδια που μεγάλωσαν γενιές και γενιές και τώρα σε νέες πολύ εντυπωσιακές εκδόσεις μεγαλώνουν και τα δικά μας παιδιά! Παιχνίδια που αγαπήθηκαν και ποιος δεν θυμάται τον εαυτό του να κάθεται να παίζει με τις ώρες δημιουργώντας του κόσμου τις ιστορίες. Κάπως έτσι κάνει πλέον και η μικρή μου Κωνσταντίνα και… μη νομίζετε… το ίδιο συνεχίζω να κάνω και εγώ… παρέα μαζί της!

Δείτε τον ενθουσιασμό μας και το unboxing στο βίντεο που ακολουθεί που δημοσιεύσαμε στο κανάλι μας στο Youtube!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Αφού το συναρμολογήσαμε η Κωνσταντίνα στρώθηκε στο παιχνίδι ως το βράδυ, έβγαλε και τις υπόλοιπες νεράιδες που έχουμε και μεγάλωσε την παρέα! Το Βαλιτσάκι Νεραϊδόκηπος με μονόκερους είναι ο κωδικός 6179, ανήκει στην σειρά Fairies και είναι κατάλληλο για παιδιά 4+ ετών.

 

Κυριακή και ξεκινήσαμε δουλειά!Συναρμολόγηση στο βαλιτσάκι μας της @playmobil “ο Νεραϊδόκηπος με τους μονόκερους” κωδ. 6179. Θα ανεβάσουμε όλη τη διαδικασία της συναρμολόγησης στο #κανάλι μας στο #youtube και στην συνέχεια #διαγωνισμος στο #mommyjammi! .???????? #staytuned ☆☆☆☆ .???????? #playmobil #toys #video #kidsfun #playing #havingfun #instamoments #instagramer #instavideo #unboxing #συναρμολογηση #παιχνιδι #παιδι #παιζουμε

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ????MommyJammi???? Mary Liodou ???? (@mommyjammi.gr) στις

Φυσικά δεν τελειώσαμε εδώ φίλοι μου! Ένα τυχερό παιδάκι θα κάνει δικό του αυτό το φανταστικό βαλιτσάκι!

Για να δηλώσετε συμμετοχή στον Διαγωνισμό μας πατήστε ΕΔΩ, ο διαγωνισμός λαμβάνει χώρα στην σελίδα μας στο Facebook! ΕΛΗΞΕ

Όροι διαγωνισμού:
Λήξη διαγωνισμού Δευτέρα 20/11/2017 ώρα 22΄00. Το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί στην σελίδα του MommyJammi στο Facebook με βίντεο. Ο νικητής θα ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα στο Facebook και σε περίπτωση μη ανταπόκρισης εντός τριών ημερών η κλήρωση θα επαναληφθεί. Tο δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν. Ο νικητής παραλαμβάνει το δώρο του μέσω courier με έξοδα αποστολής του δωροθέτη. Ο Διαγωνισμός αφορά μόνο κατοίκους εντός Ελλάδος.

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΨΥΧΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΙ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟ ΔΩΡΟ!???????????????? σας εύχομαι πάντα επιτυχίες, καλές δουλειές κ εύχομαι να είμαι Η τυχερή!!!!???????? Instagram: oliviawins_78 fb:Olga Ristani

  2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ!!!ΥΠΕΡΟΧΟ ???????? ΜΟΝΑΔΙΚΟ???????? ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ????????ΔΩΡΟ!!!????
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ.????????ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΤΥΧΕΡΗ KAI NA ΚΕΡΔΙΣΩΩΩΩ!!!!????????????ΤΟ ΘΕΛΩΩΩΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΡΟΟΟ!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ