Εβδομαδιαίες προβλέψεις – ας ξεχάσουμε ότι μας έχει βασανίσει και ας πάρουμε μια ανάσα

Θετικό κλίμα για να ζήσουμε ευχάριστες στιγμές με το ταίρι μας. Εβδομαδιαίες προβλέψεις – ας ξεχάσουμε ότι μας έχει βασανίσει και ας πάρουμε μια ανάσα – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

banner-tsantalidou-300mj

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!


Θετικό κλίμα για να ζήσουμε ευχάριστες, αισθησιακές στιγμές με το ταίρι μας, μια που ο έρωτας θέλει και ίσως «πρέπει» να έχει την τιμητική του, να ξεχάσουμε ότι μας έχει βασανίσει και να πάρουμε μια ανάσα..μακριά από τα προβλήματα μας; Φυσικά και όλο αυτό δεν θα κρατήσει πολύ, και μπορείς να ευχαριστηθείς το τώρα, χωρίς όμως να παθιάζεσαι και να προσπαθείς να μην είσαι φαντασιόπληκτος… Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, στις 18 Νοεμβρίου 217, οπωσδήποτε δίνει την ώθηση για μεταμορφωτικές αλλαγές, νέα δυναμικά ξεκινήματα, όμως πρώτα σύγκρουση  με οτιδήποτε «σκοτεινό» και όποιος/α έχει δουλέψει, μπορεί να απολαύσει το Φως και τα καλά του… Εδώ ταιριάζει το… “ότι έχεις σπείρει, τώρα θερίζεις”.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 13 ως 19 Νοεμβρίου


Κριός

Κριός α΄ δεκαημέρου, η σύνοδος |Αφροδίτης, Δία φτιάχνει την ψυχολογία σου, θα έχεις την ευκαιρία να εκτονωθείς ερωτικά και θα απολαύσεις το σεξ που ίσως έχεις στερηθεί; Επίσης, κάνε νέους διακανονισμούς, διαπραγματεύσου με Τράπεζες και ρύθμισε τα έξοδα σου. Κριός β΄ δεκαημέρου,  ουσιαστικά εσύ είσαι ο πρωταγωνιστής του ζωδίου σου, καθώς θα πρέπει να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες, να κάνεις τα στραβά τα μάτια, να εμπιστευτείς την διαίσθηση σου και να παίξεις με την τύχη σου. Γερές αντοχές με θεαματικά όμως αποτελέσματα.   Κριός γ’ δεκαημέρου, Νέα Σελήνη στο πλουτώνιο ζώδιο τον Σκορπιό και ξεκινάς να μπλέκεις με τα οικονομικά σου με το συναίσθημα σου. Πιθανόν έναρξη συνεργασίας με το έτερον ήμισυ και μαθαίνεις να μοιράζεσαι…

Ταύρος

Ταύρε α΄ δεκαημέρου, η σύνοδος Αφροδίτης, Δία θα σε φέρει πιο κοντά στην εκπλήρωση των σχεδίων σου και στην αίσια ολοκλήρωση μιας συντροφικής σχέσης. Όλα πολύ καλύτερα, σε θέματα επικοινωνίας, αντιλαμβάνεσαι ότι οι συγκρούσεις έχουν υποχωρήσει και μπορείς να ξεφορτωθείς τις άσχημες συγκυρίες. Ταύρε β’ δεκαήμερου,  θέλει μεγάλη προσοχή η εβδομάδα για να μπορέσεις να ισορροπήσεις το καλό με το κακό, να χαρείς τα ευχάριστα που συνοδεύονται με την σταθεροποίηση μιας σχέσης αλλά και ότι έχει να κάνει με ψέματα, υπερβολές και λάθος καθοδήγηση από δήθεν φίλους. Πρόσεχε τι επιλέγεις. Ταύρε γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό φυσικά και ξεμπλοκάρει, ανοίγει το πεδίο για νέες ασφαλείς συνεργασίες και ξεκινήματα που θα σε βγάλουν μπροστά και θα μπορέσεις να δικαιωθείς. Αρκεί να ξεπεράσεις τα ταμπού σου.

Δίδυμοι                                    

Δίδυμε α’ δεκαημέρου, η σύνοδος Αφροδίτης, Δία ουσιαστικά είναι καλό σημάδι για να ξεκινήσεις μια νέα εργασία, να καλυτερεύσεις τους όρους μέσα στο εργασιακό σου περιβάλλον και γενικά θα φτιάξει η ψυχολογία σου. Προτάσεις για δουλειά και μονιμοποίηση μιας υπάρχουσας θέσης. Νέες ευκαιρίες. Δίδυμε β’ δεκαημέρου,  όλα καλά σε πρακτικά θέματα , δηλαδή μπορείς να τακτοποιήσεις τα του οίκου σου, εφόσον όμως βεβαιωθείς για την ειλικρίνεια των ατόμων που συνεργάζεσαι. Πολλά θα ακούσεις, λίγα να πιστέψεις. Προσπάθησε να χαίρεσαι για αυτά που έχεις. Δίδυμε γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό βοηθάει σε νέα ξεκινήματα, να διαγράψεις οτιδήποτε παλιό από την ρουτίνα σου και θα υιοθετήσεις νέους τρόπους να απολαμβάνεις την καθημερινότητα σου. Νέο εργασιακό περιβάλλον.

Καρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, η σύνοδος Αφροδίτης, Δία βελτιώνει ερωτικές σχέσεις και φυσικά μπορείς άνετα να παίξεις με την τύχη σου και να βγεις νικητής. Ρίσκο και μπόλικη ψυχαγωγία σας οδηγούν σε ακραίες εκδηλώσεις. Προσοχή πες όχι σε υπερβολές. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, οπωσδήποτε και εσύ θα πρέπει να κάνεις την υπέρβαση για να ξεφύγεις από διαπληκτισμούς και εντάσεις που αφορούν κυρίως την οικογένεια και καλό θα ήταν να αφιερώσεις ποιοτικό χρόνο με τα κοντινά σου πρόσωπα. Ερωτικές ευχάριστες εκπλήξεις. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό οδηγεί σε νέα ερωτικά ξεκινήματα, ρομαντικές γνωριμίες που μπορούν να εξελιχθούν σε κάτι πολύ όμορφο και έχεις την άνεση να φλερτάρεις με την δημιουργικότητα σου. Επιχειρηματικές δραστηριότητες ευνοούνται.

banner-tsantalidou-300

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου,  η σύνοδος Αφροδίτης, Δία διευκολύνει θέματα ακινήτων, επίσης μπορείς να ξεπεράσεις δυσκολίες του παρελθόντος με μια νέα γνωριμία και γενικά τα πράγματα κυλάνε πολύ βολικά. Άνεση και καλοπέραση. Λέοντα β’ δεκαημέρου, φυσικά και είναι ωραίο να έχεις άτομα δίπλα σου να σου συμπαραστέκονται, επίσης και από οικονομικής άποψης, τα έχεις σχεδόν καταφέρει, ωστόσο δεν μπορείς να βάλεις το χέρι σου στη φωτιά, ότι όλα δηλαδή έχουν διορθωθεί και κάνε λίγο ακόμα υπομονή.  Λέοντα γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό δίνει ένα νέο ξεκίνημα,  είτε επαγγελματικό, είτε μια συντροφική σχέση που θα σοβαρέψεις και αποφασίζεις να δεσμευτείς και να γίνεις αρκετά προβλέψιμος. Προχωράς με αποφασιστικότητα.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου, η σύνοδος Αφροδίτης, Δία, λέγεται και συγχρονικότητα, δηλαδή βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή και όλα περνάνε πλέον από το χέρι σου.  Επαφές βελτιώνονται και έχεις επιτυχία σε σπουδές και ενασχόληση με το διαδίκτυο.. Δημόσιες σχέσεις φουλ. Παρθένε β’ δεκαημέρου,  εδώ αναγκαστικά προσέχεις τα οικονομικά σου , έχεις κάνει υπερβολικά έξοδα και καλείσαι τώρα να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα. Ωστόσο, εισπράττεις υποστήριξη από το περιβάλλον σου και μπορείς να ποντάρεις στις συνεργασίες σου, που τώρα θα ευνοούνται. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό βρέχει ευκαιρίες για να βγεις από αδιέξοδα, να κάνεις νέα ξεκινήματα που θα σε διευκολύνουν και ηθικά, και διαφοροποιείται τελείως ο τρόπος που σκέφτεσαι. Δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, η σύνοδος Αφροδίτης, Δία ευνοεί το πορτοφόλι σας και μια νέα πηγή εσόδων θα ξεπηδήσει και αρπάξτε την ευκαιρία. Ερωτικές συναντήσεις και τάση σπατάλης. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, προσοχή βέβαια σε αυτά που ακούς, πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι, καθώς υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης σε συμβόλαια και μη βιάζεσαι να κλείσεις συνεργασίες. Ερωτικά είσαι σαφώς καλύτεραΖυγέ γ’ δεκαημέρου,  η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό δίνει νέα ξεκινήματα, πάνω σε οικονομικά ζητήματα, έχεις τη δυνατότητα να αυξήσεις το εισόδημα σου και θα μπορέσεις να ορθοποδήσεις. Σταθεροποίηση σχέσεων.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, η σύνοδος Αφροδίτης, Δία ευνοεί κάθε τομέα της ζωής σου, διευκολύνσεις σε θέματα συνεργασιών, βελτίωση σχέσεων και φυσικά μια οικονομική ανάταση. Διανύεις μια ευχάριστη περίοδο.   Σκορπιέ β’ δεκαημέρου,  προσοχή σε ερωτικές προτάσεις που σε βάζουν σε μπελάδες και διώξε κάθε σκέψη που ταρακουνά τη σταθερότητα της σχέσης σου. Βέβαια και ευνοείσαι,  εάν ασχολείσαι με εναλλακτικές θεραπείες. Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στο δεκαήμερο σου, είναι καλός οιωνός για να διώξεις τα τελευταία σύννεφα, να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου και να σταματήσεις τα πισωγυρίσματα. Νέες εκκινήσεις που σου ταιριάζουν.

banner-tsantalidou-300

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου,  η σύνοδος Αφροδίτης, Δία δίνει μια αισιόδοξη διάθεση, μπορείς να ξεπεράσεις σκοπέλους και γενικά θέλεις να κάνεις τους άλλους να χαμογελάνε… Διευκολύνσεις σε εργασιακά θέματα και φυσικά άπλετος χρόνος για πνευματικές ενασχολήσεις (διάβασμα, διαλογισμός, εναλλακτικές θεραπείες). Τοξότη β’ δεκαημέρου, πιθανότατα να έρθεις σε σύγκρουση με αντιφατικά συναισθήματα αυτήν την εβδομάδα, μια που ευνοείσαι σε θέματα σπιτιού, θα τακτοποιήσεις εύκολα εκκρεμότητες και  από την άλλη θα είναι δύσκολο να συνεννοηθείς με τους δικούς σου ανθρώπους. Κομφούζιο. Τοξότη γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό , οπωσδήποτε δίνει μια ώθηση ψυχολογική, έτσι ώστε να ξεπεράσεις πικρίες, καταπίεση που έχεις υποστεί και  να απελευθερωθείς από τοξικές σχέσεις και συναισθήματα. Νέες υγιείς επανεκκινήσεις.

Αιγόκερως

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, η σύνοδος Αφροδίτης, Δία στον Σκορπιό, σας τοποθετεί εύκολα στο επίκεντρο ενός μεγάλου κύκλου, θα γνωρίσετε αξιόλογα άτομα και θα ξεχωρίσεις για την μοναδικότητα σου. Ουσιαστικά ευνοείσαι τρομερά σε δημόσιες σχέσεις. Αιγόκερε β’ δεκαημέρου,  έχει τα καλά της αυτή η εβδομάδα, αλλά και τα δύσκολα της, με την έννοια ότι κάτι πρέπει να θυσιάσεις, να αφήσεις πίσω για να προχωρήσεις και να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες. Ανακατώματα αρκετά. Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, δίνει ώθηση για νέες φιλίες, παρέες και έντονη κοινωνικότητα που θα σε βγάλει τελείως από την αφάνεια. Δώσε τον καλύτερο σου εαυτό.

Υδροχόος

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, η σύνοδος Αφροδίτης, Δία βρέχει ευκαιρίες, σε θέματα καριέρας, είσαι σαφώς και στα καλύτερα σου και ελκύεις, τραβάς σαν μαγνήτης, συμφέρουσες προτάσεις. Έρωτας εν όψει, αλλά και απαγορευμένες σχέσεις που σε ταλανίζουν. Υδροχόε β’ δεκαημέρου Ταξιδεύεις για επαγγελματικούς λόγους και έχεις βέβαια την επιτυχία στο τσεπάκι σου.. αν βέβαια αφοσιωθείς ολοκληρωτικά στα σχέδια σου. Προσοχή μόνο δώσε σε αυτά που λες, μην αποκαλύπτεις τα όνειρα, ή μυστικά σε φίλους. Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, αλλάζει τελείως το επαγγελματικό σου πεδίο, είσαι έτοιμος να κάνεις ουσιαστικές, μεταμορφωτικές αλλαγές και όλα είναι στο χέρι σου. Νέος σύντροφος.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, η σύνοδος Αφροδίτης, Δία ωφελεί την ψυχολογία σου, σε κάνει πιο ευδιάθετο, αλλά κλείνει με αίσιο τρόπο νομικά ζητήματα που σε είχαν βασανίσει. Ευνοείσαι σαν ελεύθερος επαγγελματίας. Ιχθύ β’ δεκαημέρου, πρέπει οπωσδήποτε να αναλάβεις τις ευθύνες σου , μη ρίχνεις το φταίξιμο σε άλλους και παρά τις ευνοϊκές συνθήκες που επικρατούν θα δεις ότι επικρατεί ένα επικοινωνιακό αλαλούμ και δεν μπορείς να ευχαριστηθείς τα ..θετικά.  Πρόσεχε τι τάζεις. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σε κάνει σαφώς πιο επικοινωνιακό, γνωρίζεις τι πρέπει να κάνεις για να στρώσεις τα πράγματα και αρχίζεις μια εσωτερική αναζήτηση που θα σε οδηγήσει σε  νέα μονοπάτια. Γνωριμίες, προτάσεις που σε βγάζουν από αδιέξοδα.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ