Εβδομαδιαίες προβλέψεις – ζεις το μεγαλείο των αντιφάσεων!

Ο Ερμής είναι φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Τοξότη, αυτό θα φέρει αναστάτωση στα σχέδια σου! Εβδομαδιαίες προβλέψεις – ζεις το μεγαλείο των αντιφάσεων! – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

banner-tsantalidou-300mj

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 4 έως 10 Δεκεμβρίου 


Ζεις το μεγαλείο των αντιφάσεων, αυτήν την εβδομάδα, μια που Ερμής είναι φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Τοξότη και αυτό θα φέρει αναστάτωση στα σχέδια σου, αναβολές σε ταξίδια και  κυρίως υπαρξιακά προβλήματα σχετικά  με την αλήθεια και το ψέμα. Μια περίοδος γενικής αμφισβήτησης ξεκινά, όπου πρέπει να  αποδείξεις ότι μπορεί να είσαι κερδισμένος πάντα και παντού. Παντός καιρού;

Άρης στον Σκορπιό=  Σεξουαλική ταύτιση, εμμονές, καχυποψία και περιπλανήσεις στα άδυτα της ψυχή , παρέα με το ταίρι σου… το άλλο σου μισό!

Κριός

Κριός α΄ δεκαημέρου, διασφάλισε επαφές, συνεργασίες και καλό είναι να πάρεις μια δεύτερη γνώμη για ένα προσωπικό σου ζήτημα. Άρης στον Σκορπιό σημαίνει υπέρμετρη σεξουαλικότητα, μην καταπιέζεις τα ένστικτα σου Προσπάθησε να εκφράζεις τις σκέψεις σου με πράξεις Μεγάλη κινητοποίηση σε θέματα δανείων και οφειλών. Κριός β΄ δεκαημέρου, ασχολήσου με οικογενειακές υποθέσεις, αφιέρωσε χρόνο στα παιδιά σου και επιβάλλεται να φτιάξεις, οργανώσεις το πρόγραμμα σου, με μεγαλύτερη συνέπεια… Κριός γ’ δεκαημέρου, δυναμικά ξεκινήματα μέσα από την ενασχόληση σου με συλλογικές δραστηριότητες, αναζήτηση μιας νέας φιλοσοφίας και κυρίως επαφές με άτομα που έχουν κάτι να σου διδάξουν. Τρέξε πίσω στο παρελθόν και επαναξιολόγησε τους στόχους σου. Ερμής ανάδρομος , ανασφάλεια κυρίως για καθυστερήσεις σε νομικά ζητήματα, ταξίδια. Χρονοβόρες διαδικασίες και μπερδέματα σε δικαστήρια. .

Ταύρος

Ταύρε α΄ δεκαημέρου,  μια μεγαλύτερη ένταση στις σχέσεις σου θα φέρει ο Άρης στον Σκορπιό και θα νιώσεις την ανάγκη να επιτεθείς σε πρόσωπα που σε καταπιέζουν και αυτό σημαίνει ότι ετοιμάζεσαι για πόλεμο. Ανταγωνισμός βγαίνει στην επιφάνεια. Ταύρε β’ δεκαήμερου, πιο χαλαρή εβδομάδα, δώσε προσοχή σε κοντινές σχέσεις και καλό θα ήταν να αφήσεις ελεύθερο τον εαυτό σου να χαρείς το τώρα και χωρίς προϋποθέσεις.  Ταύρε γ’ δεκαημέρου, ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη,  έντονες συζητήσεις γύρω από δάνεια, οφειλές και φυσικά οτιδήποτε έχει να κάνει με κοινά χρήματα και συνεταιρισμούς. Έχεις όμως την τύχη με το μέρος σου , μπορείς να βρεις σωτήριες λύσεις και τελικά να ξεπεράσεις τα προβλήματά σου.

Δίδυμοι                                        

Δίδυμε α’ δεκαημέρουμεγάλη κινητικότητα φέρνει ο Άρης στον Σκορπιό, σε εργασιακά θέματα, πιθανόν να δείξεις ένα υπέρμετρο «ζήλο» και να προκαλέσεις παρεξηγήσεις με το περιβάλλον σου. Ασκήσου και αναζήτησε θετικούς τρόπους έκφρασης της ενέργειας σου. Δίδυμε β’ δεκαημέρου, βάλε σε μια τάξη οικονομικά καθημερινά ζητήματα, τακτοποίησε έσοδα, έξοδα και κάνε μια μικρή προετοιμασία, εν όψει των εορτών. Μπορείς να οργανωθείς. Δίδυμε γ’δεκαημέρου, πολλές ερωτικές επιστροφές, αναθεωρήσεις πάνω σε ζητήματα προσωπικών σχέσεων και βέβαια υπάρχει ένα «αγκάθι» στην καρδιά σου που πρέπει να ξεριζώσετε. Προετοιμάσου να βιώσεις θαύματα.

Καρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, ερωτικές παρεξηγήσεις αλλά και έντονη σεξουαλικότητα απαιτεί ο Άρης στον Σκορπιό και προετοιμάσου για ερωτικά παιχνίδια , άκρως επικίνδυνα και η ζωή αποκτά ενδιαφέρον. Προσοχή σε σπατάλες και υπερβολές. Καρκίνος β’ δεκαημέρου,  θα δώσεις προτεραιότητα σε προσωπικά ζητήματα, προσπάθησε να ξεκουράζεις το μυαλό σου, με απλά καθημερινά πράγματα και αφιέρωσε χρόνο σε συγγενικά πρόσωπα.. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, Eρμής ανάδρομος στον Τοξότη, θα πέσει κουτσομπολιό , πολλά θα ακούσεις που μπορεί να σε στεναχωρούν , ωστόσο έχεις την δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις το τοπίο και να αρπάξεις νέες ευκαιρίες στον ..κατάλληλο χρόνο.

banner-tsantalidou-300

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, η μετακίνηση του Άρη στον Σκορπιό φέρνει αρκετές υποχρεώσεις γύρω από ακίνητα , μια πιθανή μετακόμιση που σκέφτεσαι να κάνεις και θα είσαι συνεχώς στο τρέξιμο. Πιθανόν νέα ερωτική γνωριμία. Λέοντα β’δεκαημέρου, αγάπησε περισσότερο τον εαυτό σου , μην προσθέτεις και άλλα βάρη στην πλάτη σου και χαλάρωσε. Υπάρχει χρόνος για όλα. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, ο Ερμής ανάδρομος στον Τοξότη , σε κάνει να θέλεις να αλλάξεις τα πάντα στην καθημερινότητα σου , κυρίως όμως να βγεις από μια δυσλειτουργική σχέση εργασίας και μπορεί να σου δοθεί η ευκαιρία και για κάτι καινούργιο. Πες ναι σε οτιδήποτε καινούργιο.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου, η παρουσία του Άρη στο Σκορπιό θα αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεσαι, θα αναζητήσεις νέους δυναμικούς τρόπους έκφρασης και θα δραστηριοποιηθείς με μέσα κοινωνικής προβολής , όπως διαφήμιση, ανάπτυξη διαδικτυακού μάρκετινγκ  και οτιδήποτε έχει να κάνει με την τεχνολογία. Βάλτε τα δυνατά σου να καταπλήξεις. Προσοχή μόνο στις μετακινήσειςΠαρθένε β’ δεκαημέρου,συναντήσεις με φίλους,  παλιούς γνωστούς και μπορείς να  μιλήσεις για τα σχέδια σου, κάνοντας διορθωτικές κινήσεις στην επικοινωνία σου.  συμβουλέψου τον περίγυρο σου. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, ο ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη, φέρνει μικροαναποδιές, καθυστερήσεις , αναβολές και γενικά θα πιστέψεις ότι δεν σε καταλαβαίνουν και ίσως επηρεαστεί αρνητικά η ψυχολογία σου. Βέβαια, πάντα έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις το προσωπικό σου καταφύγιο και να κρατήσεις μακριά ..τους ..ανεπιθύμητους . Επιστροφές χρημάτων.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, ο Άρης στον Σκορπιό επηρεάζει καταρχήν την ψυχολογία σου, θα προσπαθήσεις να αυξήσεις τα εισοδήματα σου και θα  κάνεις τα πάντα για να ξελασπώσεις. Βέβαια θα αντιμετωπίσεις τη δυσαρέσκεια των κοντινών σου ανθρώπων , κυρίως εάν αποφασίσεις να διατηρήσεις την αυτονομία σας. Σεξουαλική σχέση ενόψει… Ζυγέ β’ δεκαημέρου,  είσαι αρκετά απασχολημένος με θέματα καριέρας , βάζεις υψηλούς στόχους και φυσικά μπαίνεις στο παιχνίδι αρκετά δυναμικά και με πολλές προοπτικές επιτυχίας. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  ο Ερμής ανάδρομος στον Τοξότη, φέρνει προβλήματα σε μετακινήσεις, σπουδές, έγγραφα και γραφειοκρατική εργασία που δεν βλέπεις να ολοκληρώνετε. Δες τα ποτήρι μισογεμάτο και τόλμησε  να εφαρμόσετε νέες ιδέες. Έντονη κοινωνικοποίηση.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, ο Άρης στο ζώδιο σου , φέρνει αποτελέσματα, θα δεις δηλαδή να προχωράνε αρκετά πράγματα στη ζωή σου, έχεις τα εφόδια που χρειάζεσαι για να πετύχεις και φυσικά όλα πλέον θα περνάνε από το χέρι σου. Προσοχή μόνο σε νεύρα και υπερβολικό άγχος. Βρες χρόνο να ξεκουράζεσαι.  Σκορπιέ β’ δεκαημέρου,  είσαι αρκετά ευχαριστημένος από την τωρινή κατάσταση σου, κάνεις δηλαδή πολλά πράγματα μαζί και βιώνεις σημαντικές θετικές επαγγελματικές εξελίξεις.  Σκορπιέ γ’δεκαημέρου,   ο Ερμής ανάδρομος στον Τοξότη απεικονίζει κατά κάποιο τρόπο τους οικονομικούς σου προβληματισμούς, διαπιστώνεις ότι πολλά χρήματα φεύγουν κυριολεκτικά από την τσέπη σου  και δεν έχεις τη δυνατότητα να επενδύσεις στους στόχους σου. Ωστόσο, Μπορείς να αυξήσεις το εισόδημα σου με μια νέα πηγή εσόδων.

banner-tsantalidou-300

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, η παρουσία του Άρη στον Τοξότη, φέρνει άγχος, σκοτούρες και αρκετά ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα που θα σε ταλαιπωρήσουν προσωρινά. Επίσης έντονο παρασκήνιο και θα γίνεις αρκετά πιο καχύποπτος. Έντονη μυστική σεξουαλική δραστηριότητα. Τοξότη β’ δεκαημέρου,  προσπάθησε να ταξιδέψεις, να αλλάξεις παραστάσεις και να νικήσεις την ρουτίνα. Ξεκουράσου και φόρτωσε μπαταρίες. Τοξότη γ’ δεκαημέρου, ο Ερμής ανάδρομος επαναφέρει σχέσεις από το παρελθόν και απαιτείται να οργανώσεις τη λύση τους και οπωσδήποτε μπορείς να βρεις έξυπνες λύσεις και να βελτιώσεις τη ζωή σου. Βγάλε τις παρωπίδες και  κάνε την επανάσταση σου. Προτάσεις για ευοίωνες συνεργασίες.

Αιγόκερως

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, ο Άρης στον Σκορπιό αυξάνει τις εντάσεις μέσα στον φιλικό σου κύκλο και θα πρέπει ν α βάλεις τα δυνατά σου για να αποδείξεις τα αυτονόητα. Ερωτικές εκπλήξεις. Αιγόκερε β’ δεκαημέρου, ακόμα βέβαια τρέχεις για κάποιο οικονομικό σου ζήτημα, ωστόσο πρέπει ν α βρεις χρόνο για απλά καθημερινά πράγματα και να μην είσαι συνέχεια στην πρίζα.  Βάλε σε τάξη σκέψεις. Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, κάθε εμπόδιο να ξέρεις είναι για το καλό σου,  Ερμής ανάδρομος στον Τοξότη, αρκετά λόγια πίσω από την πλάτη σου και μπαίνεις σε διαδικασία πλήρους αμφισβήτησης. Δες όμως και τις ευκαιρίες που ξεπηδάνε από τα εμπόδια και κάνε τον απολογισμό σου.

Υδροχόος

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, ο Άρης στον Σκορπιό φέρνει εντάσεις με πρόσωπα εξουσίας, ή ακόμα και με τον/την σύντροφο σου και θα έρθεις σε προσωρινή ρήξη. Προσπάθησε να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Σεξουαλικές σχέσεις γεννιούνται σε επαγγελματικό χώρο. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, έχεις σχεδόν βγεις από τα αδιέξοδα, προσπαθείς να ξεπεράσεις και τα τελευταία εμπόδια και είσαι σε καλύτερη φόρμα όταν δεν σε καταπιέζουν. Βρες το ρυθμό σου. Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, ο Ερμής ανάδρομος στον Τοξότη, γυρίζει το χρόνο πίσω, επανασυνδέσεις με το φιλικό σου κύκλος, ωστόσο μια μελαγχολία ίσως σε πιάσει και θα θέλεις όλα να τα αλλάξεις και να τα κάνεις πάλι από την …αρχή. Ευκαιρίες μέσα από συλλογικές κινητοποιήσεις.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου,  ο Άρης στον Σκορπιό είναι δυναμική θέση για να ταξιδέψεις εκτός ορίων, να ψάξεις για καινούργια ενδιαφέρονται και κυρίως να πειραματιστείς με άτομα που μόλις γνωρίζεις. Βλέπεις ότι αλλάζεις; Προσοχή σε νομικά ζητήματα. Ιχθύ β’ δεκαημέρου, βρες χρόνο να περνάς με την οικογένεια σου, ξεκουράσου και βάλε όρια σε άτομα που δεν εμπιστεύεσαι. Μην διαταράσσεις τις ισορροπίες μέσα στο σπίτι σου Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,  ο Ερμής ανάδρομος στον Τοξότη, είναι το ζιζάνιο μέσα στο επαγγελματικό σου χώρο , φέρνει καθυστερήσεις, αναβολές και πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός στις κινήσεις σου. Ωστόσο και παρά τις αναποδιές, κοίτα γύρω σου καθώς κάπου κρύβεται μια επαγγελματική ευκαιρία. Άνοιξε τα μάτια σου.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτό που μόλις έκλεισα να πάω να δω την οικογένεια μου και να περάσω χρόνο μαζί τους για τις ημέρες των Χριστουγέννων για να ηρεμήσω λιγάκι από τη δουλειά και έπεσε ακριβώς μέσα η πρόβλεψη, σαν να με ανατρίχιασε λιγάκι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ