Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 29 Ιανουαρίου έως 4 Φεβρουαρίου 2018!

Μπαίνουμε σε περίοδο Εκλείψεων, συναισθηματική φόρτιση με το χάσιμο του Φεγγαριού. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 29 Ιανουαρίου έως 4 Φεβρουαρίου 2018! – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

banner-tsantalidou-300mj

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 29 Ιανουαρίου έως 4 Φεβρουαρίου 2018!


Μπαίνουμε σε περίοδο Εκλείψεων, συναισθηματική φόρτιση με το χάσιμο του Φεγγαριού, στις 31 Ιανουαρίου 2018, αναμνήσεις, έντονες συγκινήσεις, δυνατά θέλω… και είμαστε έτοιμοι να θυσιάσουμε την βολή μας, την αξιοπρέπεια μας γιατί, θαυμάζουμε να είμαστε αυθεντικοί, γνήσιοι. Έτσι, Έχουμε την ευκαιρία να αποχαιρετίσουμε ότι δεν μας αγγίζει, δεν μας κάνει να χαμογελάμε… απομακρυνόμαστε από το χλιαρό και το δήθεν… και ακολουθούμε την Καρδιά μας, τα συναισθήματα μας. Μια Πανσέληνος που υμνεί την Αγάπη, χωρίς να φοβάται τα επακόλουθα της. Αγάπη, μεταξύ ενηλίκων.

Κριός

Κριέ α΄δεκαημέρου, με τον Άρη στον Τοξότη δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα, μια που σε έχει πιάσει μια ορμή, θέληση να καταφέρεις τα πάντα. Βοηθάει και η θέση του Ερμή από τον Υδροχόο, έχεις την υποστήριξη γνωστών και φίλων. Κριός β΄δεκαημέρου,   Πανσέληνος, Ολική Έκλειψη Σελήνης και γενικά προσπάθησε να κλείσεις κύκλους , να ξεπεράσεις αρνητικά συναισθήματα και να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου. Ευκαιρίες για να μη χαθείς στις σκέψεις σου. Υπερβολή στον έρωτα. Κριός γ’ δεκαημέρου, πιθανόν ξεφεύγεις από την καθημερινότητα σου, πέφτεις με τα μούτρα σε έρωτες και ξένα κρεβάτια  και γενικά θα χάσεις το μέτρο . Προσοχή σε χρήματα που δανείζεις.

Ταύρος

Ταύρε α΄δεκαημέρου, με τον Άρη στον Τοξότη θα ψάξεις να βρεις λύσεις σε οικονομικά ζητήματα, ωστόσο έχεις και το νου σου σε έρωτες… κρυφούς και αμαρτωλούς και θα κυνηγάς μετά μανίας τα πάθη σου. Εύνοια και υποστήριξη από πρόσωπα κύρους. Ταύρε β’ δεκαήμερου, Πανσέληνος, Ολική Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα και κλείσε , κλειδαμπάρωσε πόρτες, γενικά μη αναταράξεις τα ύδατα μέσα στο σπίτι σου και κράτα την ψυχραιμία σου. Προτάσεις για αλλαγή κατοικίας σε δελεάζουν. Ταύρε γ’ δεκαημέρου, Αφροδίτη τετράγωνο με Δία, αφήνεις τα δύσκολα για ..αργότερα, ασχολείσαι κυρίως με τα ωραία πράγματα της ζωής και φαίνεται να περνάς υπέροχα..Έξοδα που δεν είχες υπολογίσει ..

Δίδυμοι                                
Δίδυμε α’δεκαημέρου με τον Άρη στον Τοξότη, απέναντι σου θα είσαι σε συνεχή κόντρα με το ταίρι σου, τον συνεργάτη σου και όποιον έχεις βάλει δίπλα σου.. με αποτέλεσμα να πρέπει να κρατάς το ..στόμα σου κλειστό ή να μένεις απαθής σε τυχόν λεκτικές επιθέσεις. Ερωτικές συναντήσεις.  Δίδυμε β’ δεκαημέρου, Πανσέληνος, Ολική Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα, επηρεάζει τις επαφές σου , προσοχή σε μετακινήσεις, πιθανόν να αλλάξεις τον τρόπον που μετακινείσαι.  Απαιτούνται διπλωματικοί χειρισμοί σε λεκτικές αντιπαραθέσεις. Δίδυμε γ’ δεκαημέρου, Αφροδίτη τετράγωνο με Δία , ότι θέλεις να κάνεις, νομίζεις ότι τώρα το μπορείς και θα αρχίσεις από τα απλά, καθημερινά πράγματα, με αποτέλεσμα να χάσεις το μέτρο και βέβαια να βγεις και από το πρόγραμμα σου. Ξαφνικές μετακινήσεις.

Kαρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, με τον Άρη στον Τοξότη, πρέπει να προσέχεις τα νώτα σου στη δουλειά, στις καθημερινές σου επαφές με τους συναδέλφους σου και γενικά τίποτα δεν εννοείται. Καλό είναι να αποφεύγεις τις εντάσεις και να μην αντιμιλάς σε ανωτέρους. Φλερτ και μηνύματα που σε δελεάζουν. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, Πανσέληνος, Ολική Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα, προσοχή σε χρήματα, πιθανόν να χαθεί μια πηγή εσόδων, μια απασχόληση που σου έδινε χρήματα και θα αναζητήσεις νέους τρόπους κάλυψης των εξόδων σου. Αλλαγές που επηρεάζουν τα οικονομικά σου.  Καρκίνος γ’δεκαημέρου,  Αφροδίτη τετράγωνο με Δία, πολλά απρόβλεπτα έξοδα, περίεργες γνωριμίες , ξαφνικές ερωτικές «βουτιές» και θα ξεφεύγεις , χωρίς να το καταλάβεις.. Προσοχή συγκεντρώσου.

 

banner-tsantalidou-300

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου,  με τον Άρη στον Τοξότη, θα δεις τις κατακτήσεις σου και τα φλερτ να αυξάνονται επικίνδυνα,  μια που δεν φοβάσαι να εκφράσεις τα συναισθήματα σου και γενικά θα ξεπεράσεις τα όρια σου.   Τυχερά παιχνίδια, έντονος ερωτισμός σε χώρους ψυχαγωγίας. Λέοντα β’ δεκαημέρου, Πανσέληνος, Ολική Έκλειψη Σελήνης στο δεκαήμερο σου, τραντάζεται το σύμπαν, φυσικά και ήδη νιώθεις τις δονήσεις της αλλαγής και είσαι σε φάση μεταμορφωτικών αλλαγών. Το πιο σημαντικό είναι , ότι , σταματάς να δεσμεύεσαι.  Λέοντα γ’ δεκαημέρου, Αφροδίτη τετράγωνο με Δία, θετική επιρροή για να βγάλεις απωθημένα, να κάνεις τρέλες και γενικά να δεις ότι η ζωή είναι ωραία. Ανοίγεις το σπίτι σου , έξοδα και πολλές πολλές φιλικές συγκεντρώσεις.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου, με τον Άρη στον Τοξότη, μη περιμένεις ηρεμία και χαλάρωση , όταν επιστρέφεις από τη δουλειά , πιθανόν αν συνεχίσεις να δουλεύεις είτε από το σπίτι , είτε γιατί φορτώθηκες όλες τις οικογενειακές υποχρεώσεις και δεν θα σου μένει χρόνος. Ωστόσο, θα εισπράξεις ηθική ικανοποίηση.   Παρθένε β’ δεκαημέρου,  Πανσέληνος , Ολική Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα, κλείνει ‘βροντερά » το παρασκήνιο, τελειώνει ο πόλεμος και πιθανόν πολλά πράγματα θα βγουν στη φόρα. Μυστικά , αποκαλύψεις και αρχή επικίνδυνων σχέσεων..  Παρθένε γ’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη τετράγωνο με τον Δία, φέρνει εύνοια μέσα στον εργασιακό χώρο, πιθανή άνοδος , αλλαγή θέσης προς το καλύτερο και θα απελευθερωθείς από το άγχος. Προσοχή σε καταχρήσεις.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, με τον Άρη στον Τοξότη, θα έρθεις σε κόντρα με συγγενικά σου άτομα, πρόσεχε και τις μετακινήσεις σου, καθώς θα είσαι σε υπερένταση και θα συμπεριφέρεσαι νευρικά. Προσοχή σε θέματα υγείας. Εντάσεις με το περίγυρο σου. Ευκαιρίες για αλλαγή εργασίας.    Ζυγέ β’ δεκαημέρου,  Πανσέληνος, Ολική Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα, ξεκαθαρίζει το φιλικό σου περιβάλλον,  κατασταλάζεις σε ποια ομάδα θέλεις να ανήκεις και πιθανόν να αλλάξεις-διαφοροποιήσεις μια δραστηριότητα σου. Σκέφτεσαι πριν μιλήσεις. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  Αφροδίτη τετράγωνο με τον Δία, φέρνει ευκαιρίες να αυξήσεις το εισόδημα σου, θα έρθουν χρήματα στα χέρια σου και προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολικές σπατάλες και ανούσιες αγορές.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, με τον Άρη στον Τοξότη, είσαι σε φάση πανικού, άγχους, καθώς πρέπει να καλύψεις απρόβλεπτα έξοδα και γενικά δεν υπάρχει χρόνος για χαλάρωση και ξεκούραση. Έντονη κινητικότητα.  Σκορπιέ β’ δεκαημέρου,  Πανσέληνος, Ολική Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα, αλλαγή καριέρας, διακοπή συνεργασίας και πιθανόν να κατασταλάξεις σε μια νέα συμφωνία με διαφορετικούς συνεργάτες. Μη φοβάσαι να τολμήσεις. Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου, Αφροδίτη τετράγωνο με τον Δία, ζεις έντονες στιγμές , ευνοούνται οι δημόσιες σχέσεις και γενικά είσαι σε φόρμα και τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σου. Έντονη κοινωνικοποίηση.

banner-tsantalidou-300

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου,   με τον Άρη στο ζώδιο σου, ταξιδεύεις, μάχεσαι , ανταγωνίζεσαι και γενικά αισθάνεσαι ζωντανός και γεμάτος ενέργεια, έτσι ώστε να κατακτήσεις τους στόχους σου. Προσοχή σε ατυχήματα. Ευνοούνται οι φιλικές επαφές.  Τοξότη β’ δεκαημέρου,  Πανσέληνος, Ολική Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα, αλλάζεις οπτική , ο τρόπος που βλέπεις τα πράγματα..και θα περάσεις σε εσωτερικά ξεκαθαρίσματα, που θα σε διευκολύνουν στις αποφάσεις σου. Αλλαγή σπουδών ή επαγγελματικής οδού.  Τοξότη γ’ δεκαημέρου,   η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία, προκαλεί μια υπεραισιοδοξία, έχεις βέβαια θετική σκέψη , ακόμα και όταν συμβαίνουν τα στραβά και τα ανάποδα και θα γλιτώσεις από την ..κατάθλιψη. Πιθανόν καταχρήσεις.

Αιγόκερος

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, με τον Άρη στον Τοξότη, δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι , όντως ζεις ένα παρασκήνιο, δεν είσαι μυθομανής, υπάρχει ίντριγκα και εμπόδια σε αυτά που θέλεις να πετύχεις, ωστόσο δεν είσαι από τα άτομα που το βάζουν κάτω. Θετικές οικονομικές συγκυρίες.   Αιγόκερε β’ δεκαημέρου,   Πανσέληνος , Ολική Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα, σε αφήνει λίγο ξεκρέμαστο, έχεις να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα και φυσικά αυτό είναι για το καλό σου, για να ξέρεις τι έχεις και με ποιον/α το μοιράζεσαι. Σεξουαλική υπερδιέγερση.  Αιγόκερε γ’ δεκαημέρουη Αφροδίτη τετράγωνο με τον Δία, φέρνει φιλίες, νέες γνωριμίες, ανοίγει ο κύκλος σου , μπορείς να προχωρήσεις ιδέες σου και κυρίως σε ότι κάνεις θα δεις ανταπόκριση και θα λάβεις ηθική ικανοποίηση. Ξέρεις να στοχεύεις ψηλά.

Υδροχόος – Χρόνια Πολλά !

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, με τον Άρη στον Τοξότη , μοιάζει να παλεύεις με τα κύματα, προσπαθώντας να αποδείξεις τα αυτονόητα σε δικά σου πρόσωπα, ωστόσο στο τέλος θα δικαιωθείς και σε περιμένει..ανάλογα με τον αστρολογικό σου χάρτη, μια έκπληξη. ξαφνικά ταξίδια μετακινήσεις, έμπνευση για δημιουργική ενασχόληση.     Υδροχόε β΄δεκαημέρου, Πανσέληνος, Ολική Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα, απέναντι σου κλείνει μια σχέση ζωής, βάζεις τα θεμέλια για μια νέα αρχή και βαδίζεις προς νέα μονοπάτια. Ξεκινήματα που ανανεώνουν.    Υδροχόε γ’ δεκαημέρου,  η Αφροδίτη τετράγωνο με τον Δία, αυξάνει τον ερωτισμό, θέλεις φυσικά και να αποκτήσεις νέες εμπειρίες και θα προχωρήσεις σε ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Η τύχη σε ευνοεί.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, με τον Άρη στον Τοξότη, μεταμορφώνεσαι σε καρχαρία , γιατί θέλεις να επιβιώσεις, να φανείς και να διαφυλάξεις ότι έχεις κτίσει μέχρι τώρα. Προτάσεις για εργασία, απασχόληση στο εξωτερικό. Ιχθύ β’ δεκαημέρου, Πανσέληνος , Ολική Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα, σε βάζει σε νέο εργασιακό περιβάλλον, αλλάζουν τα δεδομένα σου και φυσικά δεν έχεις περιθώρια επιλογής για την νέα σου κατάσταση. Προσοχή σε υπερβολική κούραση και υπερένταση . Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη τετράγωνο με τον Δία, φέρνει , προκαλεί συναισθηματικές φουρτούνες, έτσι ώστε να δοκιμάσεις τις αντοχές σου και να παίξεις με το ταίρι σου. Ερωτικές κόντρες και συμφιλιώσεις. Κρύο και ζέστη.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ