Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 8 έως 14 Ιανουαρίου 2018!

Ζήλια και η φαντασία σίγουρα οργιάζει… Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 8 έως 14 Ιανουαρίου 2018! – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

banner-tsantalidou-300mj

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 8 έως 14 Ιανουαρίου 2018!


Ερωτικά επικίνδυνα σενάρια,   γεννά η εμπλοκή του Πλούτωνα με Ήλιο, Αφροδίτη, Άρη και με Δία στον Σκορπιό, πέφτεις στην παγίδα των ανικανοποίητων  παθιασμένων σχέσεων, και όλο σε σώζουν τα ..φίδια και δεν θα ησυχάζεις!! .Ζήλια , ανάγκη για σεξουαλική εκτόνωση και η φαντασία σίγουρα οργιάζει..Βέβαια , Ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερω, για να συναντήσει τον Κρόνο, και αυτό είναι καλό και σε σώζει, καιρός να  εκλογικεύσεις τα πάθη σου,  να εκτιμήσεις τη ..λογική και επανέλθεις στα συγκαλά σου.

Κριός

Κριός α΄ δεκαημέρου, η σύνοδος Ερμή με Κρόνου στον Αιγόκερω, πιέζει για να αναλάβεις ευθύνες, πάνω σε επαγγελματικά ζητήματα,  περνάς από σκληρά τεστ, ωστόσο μην είσαι ανυπόμονος και κοίτα να ωφεληθείς από τις συμβουλές ατόμων  μεγαλύτερης ηλικίας. Σκέψεις για επισημοποίηση σχέσης. Κριός β΄ δεκαημέρου, επιτυχία και τύχη γύρω από θέματα καριέρας, να έχεις πλουτώνια δύναμη να κατορθώσεις το ακατόρθωτο και τα αποτελέσματα θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες σου. Βέβαια , υπερβολή , πάθος και εμπλοκή σε παράνομες σχέσεις.  Κριός γ’ δεκαημέρου,  Αφροδίτη τετράγωνο με Ουρανό , φέρνει δυσκολίες , εμπόδια μέσα στον επαγγελματικό στίβο και ζορίζεσαι αρκετά , καθώς οι εξελίξεις σε προλαβαίνουν..Αλλαγές ξαφνικές που σε βγάζουν από την καθημερινότητα. Προσοχή σε σπατάλες ή άτσαλες ενέργειες.

Ταύρος

Ταύρε α΄ δεκαημέρου,   η σύνοδος Ερμή με Κρόνο, στον Αιγόκερω, ευνοεί ζητήματα νομικά, θα προχωρήσεις σε λογικούς συμβιβασμούς και μπορεί να νιώσεις περιορισμένος, ωστόσο δεν έχεις να φοβηθείς πλέον τίποτα. Όλα ρυθμίζονται και ευνοείσαι από άτομα που κατέχουν ανώτερες θέσεις.   Ταύρε β’ δεκαήμερου, φυσικά και δεν πρέπει να παραπονιέσαι, μια που ζεις τις θετικές εξελίξεις , επαγγελματική αποκατάσταση, αλλαγή σταδιοδρομίας που σε βγάζει από μια παθητική κατάσταση και πολλές ευκαιρίες για να αποδράσεις σε ένα ..καλύτερα περιβάλλον. Πιθανή πρόταση για συνεργασία με το εξωτερικό.   Ταύρε γ’ δεκαημέρου, Αφροδίτη τετράγωνο με Ουρανό, πιέζει ψυχολογικά, ακόμα δέχεσαι πισώπλατα χτυπήματα ή δεν μπορείς να ξεπεράσεις το παρελθόν. Έξοδα που σε αγχώνουν και δεν μπορείς να αποφύγεις.

Δίδυμοι                               

Δίδυμε α’ δεκαημέρουη σύνοδος Ερμή με Κρόνο, στον Αιγόκερω σε περιορίζει, καθώς ελαχιστοποιούνται οι οικονομικοί σου πόροι, ζεις έναν περιορισμό, ωστόσο είναι κάτι που έπρεπε να γίνει και να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου ζητήματα. Η σχέση σου με τον /την σύντροφο σου παγώνει προσωρινά. Δίδυμε β’ δεκαημέρου, είσαι σε καλό δρόμο, πιθανόν να λάβεις οικονομική ενίσχυση από πρόσωπα που διαχειρίζεστε μαζί κοινή περιουσία και θετικές ρυθμίσεις  προκύπτουν σε σχέση με δάνεια και οφειλές. Ευνοούνται οι σεξουαλικές σχέσεις.  Δίδυμε γ’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό , σε αναγκάζει να αποχωρήσεις είτε από ένα οικονομικό συνεταιρισμό , είτε θα βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη για να σώσεις ένα κοντινό σου άτομο. Αναγκαστικές θυσίες.

Καρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, η σύνοδος Ερμή με Κρόνο στον Αιγόκερω,απέναντι σου , οδηγεί σε επισημοποιήσεις σχέσεων, αποφασισμένοι να κάνετε το μεγάλο βήματα και γενικά θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε προσωπικές υποθέσεις. |Επικοινωνία με ηλικιωμένα άτομα ή μεγαλύτερης ηλικίας , βοηθάει στην επίλυση προβλημάτων.  Καρκίνος β’ δεκαημέρου, Πλουτώνια σχέση , ζείτε, με την έννοια ότι είστε στην κόψη του ξυραφιού, μια θα γελάτε και μια θα κλαίτε. Παθιασμένες σχέσεις προκύπτουν και δεν μπορείτε να αντισταθείτε στα ακραία συναισθήματα σας. θα πέσετε θύμα των αισθήσεων σας.   Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, το τετράγωνο Αφροδίτης με Ουρανό, φέρνει τα πάνω κάτω, ζείτε ήδη μια κατάσταση που δεν σας αρέσει ή τουλάχιστον, επηρεάζεστε αρνητικά από την στάση των γύρω σας και θα ζήσετε ανατροπές. Πιθανή ρήξη με σταθερούς συντρόφους ή συνεργάτες.

banner-tsantalidou-300

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου,  η σύνοδος Ερμή με Κρόνο στον Αιγόκερω, πιέζει να αναλάβεις περισσότερες υποχρεώσεις μέσα στον εργασιακό σου χώρο και αναγκαστικά συμβιβάζεσαι στα ..λίγα και (καλά). Νέες προτάσεις μπορεί να προκύψουν.  Προσπάθειες για βελτίωση της καθημερινότητας. Αποτοξίνωση. Λέοντα β’ δεκαημέρου,  ευνοϊκές οι συνθήκες της καθημερινότητας σου, καλές μέρες για να βρεθείς με φίλους, να βελτιώσεις τις συναδελφικές σου σχέσεις αλλά και είσαι πλέον από τους πιο τυχερούς μέσα στον εργασιακό σου χώρο. Προσοχή σε απαγορευμένες σχέσεις. Λέοντα γ’ δεκαημέρου,  η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό αλλάζει την καθημερινότητα σου, θα βρεθείς σε νέο περιβάλλον, είτε γιατί θα αλλάξεις δουλειά, είτε γιατί πρέπει να  μετακομίσεις. Αναγκαία έξοδα σε προβληματίζουν. Προσοχή σε κατοικίδια.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου,  η σύνοδος Ερμή με Κρόνο στον Αιγόκερω, πιέζει να πάρεις σοβαρές αποφάσεις γύρω από ερωτικά ζητήματα και σχέσεις που οδηγούν σε αδιέξοδα. Λογική και αυτοσυγκράτηση επιβάλλεται. Καιρός να αναλάβεις τις ευθύνες των προσωπικών σου επιλογών. Προτάσεις από άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.  Παρθένε β’ δεκαημέρου, φυσικά και  επικρατεί αισιοδοξία, έχεις καλύτερη διάθεση και σκέφτεσαι πως να προωθήσεις καλύτερα τις ιδέες σου και ευνοείσαι από θέματα τύχης και έρωτα. Είσαι τα καλύτερα σου. Οικονομική άνοδος. βελτιώνονται οι σχέσεις με νεώτερα άτομα. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, το τετράγωνο Αφροδίτης, Ουρανού ανατρέπει το ερωτικό σκηνικό, θα βιώσεις πιθανή απόρριψη ή θα αναγκαστείς να δώσεις εξηγήσεις για πιθανές ατασθαλίες. Ανατροπές που σε τραντάζουν.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου,  η σύνοδος Ερμή με Κρόνο στον Αιγόκερω, αφορά οικογενειακές υποθέσεις, εκεί είναι που πρέπει να εστιάσεις και να βάλεις μια τάξη και όρια στους γύρω σου. Επαφές με ηλικιωμένα άτομα πληθαίνουν. Σκέψεις για τακτοποίηση ακίνητης περιουσίας. Τάση για απομόνωση. Ζυγέ β’ δεκαημέρου,  ζεις μια θετικά έντονη εβδομάδα, καθώς πολλά πράγματα βλέπεις να τακτοποιούνται και προς όφελος σου και κυρίως δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις για την ..επιτυχία. Σχέσεις συζυγικές ευνοούνται. Χρήματα λόγω εκμετάλλευσης ακίνητης περιουσίας. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  έχεις πολλές σκέψεις στο μυαλό σου και πιθανόν το τετράγωνο Αφροδίτης, Ουρανού θα σε ταλαιπωρήσει, γιατί θα υπάρχει γκρίνια, οικονομική πίεση και έλλειψη κατανόησης.  Δεν εισπράττεις ανταπόκριση.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, η σύνοδος Ερμή με Κρόνο στον Αιγόκερω, φέρνει ξεκάθαρη σκέψη, πιθανή απογοήτευση από πράξεις κοντινών, συγγενικών ατόμων αλλά και θα σε αναγκάσει να βγεις από το θολό τοπίο και να ελέγξεις τα συναισθήματά σου. Καλές συμφωνίες και άνοδος μέσα από δημόσιες σχέσεις. Οργάνωση επαγγελματικών στόχων. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, από τους πιο τυχερούς και πρέπει να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες, καθώς θα δεις να ανοίγει θεαματικά ο κύκλος των γνωριμιών σου, μπορείς να κλείσεις συμφωνίες και να ξεπεράσεις τα τελευταία εμπόδια Επαγγελματική αποκατάσταση, έρωτας εν όψει. Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου, το τετράγωνο Αφροδίτης , Ουρανού σε βάζει σε μια διαδικασία επαναπροσδιορισμού προσωπικών επιλογών, πιθανόν πιέζεσαι από τους συνεργάτες σου και θα θέλεις να επαναστατήσεις. Πιθανότητα ρήξης.

banner-tsantalidou-300

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, η σύνοδος Ερμή με Κρόνο, στον Αιγόκερω, αφορά κυρίως τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα χρήματά σου, αναγκαστικά θα πρέπει να τακτοποιείς πρώτα τις υποχρεώσεις σου και θα μπεις σε πρόγραμμα. Συζητήσεις για μια νέα πηγή εσόδων. Μπορείς να εμπιστευτείς νέες προτάσεις που προκύπτουν.    Τοξότη β’ δεκαημέρου,  καλά τα μαντάτα, θα δεις το πορτοφόλι σου να γεμίζει αυτήν την εβδομάδα, αλλά βέβαια θα είσαι επιρρεπής σε σπατάλες και ερωτικές ..ατασθαλίες. Φουντώνει το ερωτικό πάθος. Ερωτικές, αισθησιακές στιγμές θα σε απογειώσουν. Τοξότη γ’ δεκαημέρου,  το τετράγωνο Αφροδίτης , Ουρανού φέρνει επιπλέον έξοδα, ή θα έχεις μια πικρία, καθώς βγάζεις χρήματα, αλλά δεν θα μπορέσεις να τα απολαύσεις, λόγω απρόβλεπτων εξόδων. Ερωτικά σκαμπανεβάσματα.

Αιγόκερως

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, η σύνοδος Ερμή με Κρόνο στο ζώδιο σου πιέζει για να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για τη σχέση σου , τη δουλειά σου και γενικά θα κινηθείς αρκετά πιο συντηρητικά και θέλεις να τελειώνεις και με εκκρεμότητες του παρελθόντος. Επαφές με άτομα κύρους. Αιγόκερε β’ δεκαημέρου,   ένταση , πάθος, απαγορευμένες , μυστικές σχέσεις και αυτές τις μέρες θα λοξοδρομήσεις και θα πέσεις σε πολλά παραπτώματα. Πάθος που δεν ελέγχεται. Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, το τετράγωνο Αφροδίτης, Ουρανού σε βγάζει από το πρόγραμμα σου, και θα συγκρούεσαι αρκετά συχνά με τα κοντινά σου άτομα ή τη σχέση σου. Συνεχές κόντρες και συναισθηματικοί εκβιασμοί που σε προβληματίζουν. Πιθανή οικονομική πίεση.

Υδροχόος

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, η σύνοδος Ερμή με Κρόνο στον Αιγόκερω, σε βάζει σε ψυχολογική «απομόνωση» , θα κλείνεσαι αρκετά στον εαυτό σου και δεν θα εξωτερικεύεις τις σκέψεις ή τα συναισθήματα σου. Προβληματισμοί που σε αγχώνουν. Πιθανή ανάγκη για περισσότερο ξεκούραση. Προσοχή σε θέματα υγείας.  Υδροχόε β΄ δεκαημέρου,  μυστικές σχέσεις, συναντήσεις ευνοούνται και φυσικά μπορείς να εκτονώσεις την καταπιεσμένη σου ενέργεια και να βελτιώσεις την ψυχολογία σου. Προσοχή σε μυστικά. Υδροχόε γ’ δεκαημέρου,  το τετράγωνο Αφροδίτης, Ουρανού θα φέρει ανεπάντεχους (κρυφούς) έρωτες ή θα αναγκαστείς να αποχωρήσεις από μια μοιραία σχέση. Πιθανές αποκαλύψεις σε απογοητεύουν.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, η σύνοδος Ερμή με Κρόνο στον Αιγόκερω, σε βοηθάει να ξεπεράσεις τις τελευταίες δυσκολίες που σε είχαν αποθαρρύνει και θα μπορέσεις, να τακτοποιήσεις , κρίσιμα ζητήματα που σε είχαν αναστατώσεις. Δικαίωση σε δικαστήρια, διεκδίκηση καλύτερων νομικών όρων. Ιχθύ β’ δεκαημέρου,  ζεις ένα παραμύθι αυτήν την περίοδο, είτε μέσα από μια νέα σχέση αγάπης ή από μια δουλειά που σε εκφράζει. Έχεις καταφέρει τα ακατόρθωτα. Νέοι ορίζοντες μέσα από επαφές με το εξωτερικό , εύνοια σε σπουδές. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, λίγη προσοχή, θέλει το τετράγωνο Αφροδίτης, Ουρανού , καθώς αναγκάζεσαι ξαφνικά, να μετακινηθείς,  είτε από το τωρινό εργασιακό σου περιβάλλον , ή να αλλάξεις επαγγελματικό προσανατολισμό. Προσοχή σε συντροφικές σχέσεις. Η ζωή κρύβει ανατροπές.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ