Οι τάσεις στα νύχια για τον φετινό χειμώνα!

Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι είναι πιο εντυπωσιακά από κάθε άλλη χειμερινή σεζόν! Οι τάσεις στα νύχια για τον φετινό χειμώνα! – Γράφει η αισθητικός Χρύσα Βουλγαρίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

16807461_750821741753970_2434865709878759800_n  Skinatte – Χρύσα Βουλγαρίδου – Αισθητικός

Οι τάσεις στα νύχια για φέτος το χειμώνα, είναι πιο εντυπωσιακά από κάθε άλλη χειμερινή σεζόν.

Ο χειμώνας επιβάλλει σκούρα χρώματα, χωρίς όμως να λείπουν οι έντονες πινελιές σε αυτές που αγαπούν το σχέδιο αλλά και οι πιο nude αποχρώσεις οι οποίες δεν σταματούν ποτέ να βρίσκονται στο επίκεντρο της μόδας. Βέβαια σε γενικές γραμμές να ξέρετε πως τα σκούρα χρώματα χαρίζουν κομψότητα και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε ποτέ!

Μια έντονη τάση την οποία είδαμε ξανά φέτος στις γιορτές, όπως όλα δείχνουν παραμένει σταθερά στις προτιμήσεις των γυναικών! Τι και αν οι γιορτές πέρασαν; Εμείς αγαπάμε την λάμψη στα νύχια μας!

Πάμε να δούμε σχέδια που είδαμε και ξεχωρίσαμε για εσάς! Ώστε την επόμενη φορά που θα πάτε για μανικιούρ να είσαστε προετοιμασμένες και να ξέρετε τι να ζητήσετε!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

20 απίθανα glitter σχέδια για τα νύχια σας!

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ