Όταν αγοράζετε ένα ακριβό προϊόν, παίρνετε αυτόματα και ένα καλύτερο προϊόν; Όχι πάντα! Προϊόντα drugestore + Full make up tutorial drugestore edition – Παρουσιάζει η vlogger Χρύσα Εμμανουήλ Mumabe Youtube Channel

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

MVI_1542aaaaaa

 

Μumabe – Vlogger – Subscribe HERE Mumabe Youtube Channel

Facebook: Mumabe Youtube Channel

 

 


Αν αγαπάτε το μακιγιάζ ή άλλα προϊόντα ομορφιάς, τότε θα έχετε επισκεφτεί εμπορικά μαγαζιά ή sites για να συμπληρώσετε τα προϊόντα που για εσάς είναι απαραίτητα! Μερικά ίσως είναι ακριβά άλλα πάλι οικονομικά. Αλλά όταν αγοράζετε ένα προϊόν που έχει υψηλή τιμή, παίρνετε αυτόματα και ένα καλύτερο προϊόν;

Η απάντηση είναι πως μερικές φορές … αλλά όχι πάντα. Εξαρτάται. Όπως πολλά πράγματα, η τιμή δεν είναι πάντα ο τελικός δείκτης ποιότητας. Η γενικότερη πεποίθηση μου είναι πως σε όλες τις εταιρίες είτε drugestore είτε  high-end υπάρχουν προϊόντα που αξίζουν και προϊόντα που δεν αξίζουν! Η απάντηση είναι πως μερικές φορές… αλλά όχι πάντα. Εξαρτάται. Όπως πολλά πράγματα, η τιμή δεν είναι πάντα ο τελικός δείκτης ποιότητας. Η γενικότερη πεποίθηση μου είναι πως σε όλες τις εταιρίες είτε drugestore είτε  high-end υπάρχουν προϊόντα που αξίζουν και προϊόντα που δεν αξίζουν! Σίγουρα μια εταιρία που ανήκει στην κατηγορία των high-end έχει ένα άλλο prestige  και κοστολογεί την φίρμα της (το διακριτικό λογότυπο, φυσικά), τον σχεδιασμό της συσκευασίας,  των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν για την συσκευασία, πέρα από το απλό κόστος των συστατικών που εμπεριέχει το ίδιο το προϊόν και μπορεί όντως  σε κάποιες περιπτώσεις να είναι  πιο εξειδικευμένα.

Θα μπορούσες να πας σε drugestore επιλογές όσο αναφορά την μασκαρά σου που είναι σημαντικό να αντικαθιστάται κάθε 3 μήνες, στα ρουζ σου, στα highlighter και στα lip stain σου με φανταστικές αποδώσεις και διάρκεια. Και φυσικά στα πινέλα σου, καθώς υπάρχουν πινέλα με συνθετική τρίχα, πολύ απαλά, που κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά με αυτά που έχουν φυσική τρίχα από κάποιο ζωάκι.Θα μπορούσες να πας σε drugestore επιλογές όσο αναφορά την μασκαρά σου που είναι σημαντικό να αντικαθιστάται κάθε 3 μήνες, στα ρουζ σου, στα highlighter και στα lip stain σου με φανταστικές αποδώσεις και διάρκεια. Και φυσικά στα πινέλα σου ,καθώς υπάρχουν πινέλα με συνθετική τρίχα, πολύ απαλά, που κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά με αυτά που έχουν φυσική τρίχα από κάποιο ζωάκι. Η αλήθεια είναι ότι η ποιότητα των  drugestore προϊόντων τα τελευταία 10 χρόνια έχει κάνει άλματα καθώς υπάρχουν προϊόντα σ αυτή την κατηγορία που συναγωνίζονται και πολλές φορές κερδίζουν προϊόντα high-end. Κάποια απ αυτά έχω χρησιμοποιήσει κι εγώ στο βίντεο που ακολουθεί για να σου κάνω ένα full face make up tutorial ΜΟΝΟ με προιόντα drugestore.  Ας ξεκινήσει το βίντεο….

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο !!! ή πάτησε επάνω στην παρακάτω φωτογραφία!

Η φίλη σου,
Μumabe!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published.