Εκδήλωση για παιδιά με αφορμή τα βιβλία της Τζούλια Ντόναλντσον

Το MY NEW BABY AVENUE, ο πολυχώρος που αγαπούν μικροί και μεγάλοι, προσκαλεί τους μικρούς του φίλους σε ένα θεατρικό δρώμενο με αφορμή τα βιβλία της Τζούλια Ντόναλντσον. Εκδήλωση για παιδιά με αφορμή τα βιβλία της Τζούλια Ντόναλντσον

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Το MY NEW BABY AVENUE και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση
με αφορμή τα βιβλία της Τζούλια Ντόναλντσον

ΤΙ ΑΚΟΥΣΕ Η ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΑ
Ο ΖΑΧΑΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ

το Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018, στις 12:30 το μεσημέρι,
στον Πολυχώρο MY NEW BABY AVENUE,
στο εμπορικό κέντρο Avenue (Λ. Κηφισίας 41-47, Μαρούσι).

Γιατί επικρατεί πανδαιμόνιο στο αγρόκτημα
και ποιος θα σώσει την κατάσταση;
Τι συνέβη στον Ζαχαρή όταν μεταμορφώθηκε σε αληθινό άλογο
και γιατί μας συμβουλεύει να προσέχουμε τι ευχόμαστε;
Η θεατροπαιδαγωγός Μαρία Τερζάκη αφηγείται, παίζει μουσική
και προσκαλεί τα παιδιά να πάρουν μέρος στις περιπέτειες των ηρώων,
να διασκεδάσουν και να σώσουν την κατάσταση!

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Για παιδιά από 3 ετών
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Χορηγός επικοινωνίας

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Τι άκουσε η πασχαλίτσα

Στο αγρόκτημαµα επικρατεί πανδαιµόνιο, µε τόσα βελάσµατα και κακαρίσµατα, γαβγίσµατα και χλιµιντρίσµατα. Όταν όµως δύο πονηροί κλέφτες αποφασίζουν να κλέψουν την όµορφη αγελάδα, το πιο σιωπηλό και µικροσκοπικό πλασµατάκι είναι που θα σώσει τελικά την κατάσταση! Κι η πασχαλίτσα η µικρή, που ως τότε δε µιλούσε, στα ζώα αµέσως έτρεξε και τα προειδοποιούσε: «Θα κλέψουν τη γελάδα µας, αν κάποιος δεν τη σώσει! Άκουσα και το σχέδιο που έχουν καταστρώσει!». Μια ξεκαρδιστική περιπέτεια από δύο βραβευµένες δηµιουργούς.

 


Ο Ζαχαρής και ο μονόκερος

Όταν ο Ζαχαρής, ένα ξύλινο αλογάκι, εύχεται να µπορούσε να δει τον κόσµο, ένας λευκός µονόκερος µε µαγικές δυνάµεις τον µεταµορφώνει σε αληθινό άλογο. Όµως, αφού δουλεύει σε αγρόκτηµα, τρέχει στον ιππόδροµο και δίνει παράσταση σε τσίρκο, ο Ζαχαρής καταλαβαίνει ότι πρέπει να προσέχει τι εύχεται και συνειδητοποιεί πόσο του λείπουν τα παιδιά που έπαιζαν µαζί του. Είναι άραγε πολύ αργά για άλλη µια ευχή; Ένα µαγικό παραµύθι από δύο βραβευµένες δηµιουργούς.

 

 

Το My New Baby Avenue είναι ένας χαρούμενος, ψυχαγωγικός χώρος, όπου γονείς και παιδάκια, μπορούν να συμμετέχουν σε παιδικές εκδηλώσεις, θεατρικά δρώμενα, εργαστήρι πηλού, κατασκευές και να παίξουν με παιχνίδια και επιτραπέζια.

Παιδάκια κάθε ηλικίας σας περιμένουν ατελείωτες ώρες παιχνιδιού και χαράς, στο μοναδικό πολυχώρο  My New Baby στον 1ο όροφο του Avenue Mall Athens.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ