Το πιο δημιουργικό Πασχαλινό Camp στο Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης!

Καλώς ήρθες Άνοιξη! Οι Πασχαλινές διακοπές  είναι η καλύτερη ευκαιρία για να φτιάξουμε μια μεγάλη παρέα και να περάσουμε όμορφα και δημιουργικά. Το πιο δημιουργικό Πασχαλινό Camp στο Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Το πιο δημιουργικό Πασχαλινό Camp  στο Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης!
Για παιδιά 5-10 ετών

Το πιο πλούσιο & προσεγμένο πρόγραμμα camp της πόλης!
Καλώς ήρθες Άνοιξη! Οι Πασχαλινές διακοπές  είναι η καλύτερη ευκαιρία για να φτιάξουμε μια μεγάλη παρέα και να περάσουμε όμορφα και δημιουργικά.
Μμμ.. ο αέρας μυρίζει ανθισμένα λουλούδια…Πρωινή γυμναστική και είμαστε έτοιμοι για να αφεθούμε στο μαγικό κόσμο της τέχνης. Πόσες διαφορετικές διαδρομές, ήχοι και χρώματα!
Όλα οδηγούν στην ίδια ανακάλυψη: ότι μπορούμε να κάνουμε χιλιάδες πράγματα!
Το πιο όμορφο δώρο για τις Γιορτές!

Το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης σας προτείνει για τις διακοπές του Πάσχα ένα  Camp γιατί είναι o ιδανικός τρόπος για να έρθουν τα παιδιά κοντά στον κόσμο της τέχνης και της δημιουργικότητας, να πειραματιστούν με ποικίλα υλικά και τεχνικές να ανακαλύψουν τις εκφραστικές τους δυνατότητες.

Στο πλήρες πρόγραμμα του Πασχαλινού Camp του Μουσείου Παιδικής Τέχνης τα παιδιά θα  ζωγραφίσουν με αφορμή σημαντικούς καλλιτέχνες, θα εμπνευστούν  από τις εκθέσεις του Μουσείου, θα εκφραστούν σε  θεατρικά εργαστήρια και θα ταξιδέψουν  σε μαγικούς κόσμους παιδικών βιβλίων. Κι όχι μόνο! Παιχνίδια δεξιοτήτωνμουσικοκινητική, εξερευνήσεις στην Πλάκαπαιχνίδια κίνησης στον ήσυχο πεζόδρομο του Μουσείου, αλλά και δημιουργικές επισκέψεις σε γειτονικά Μουσεία, συμπληρώνουν το πιο πλούσιο και προσεγμένο πρόγραμμα camp της πόλης!
Στο τέλος της μέρας, τα παιδιά επιστρέφουν σπίτι γεμάτα νέες εμπειρίες και ενθουσιασμό!

Ημέρες και ώρες πραγματοποίησης:

2-3-4-5  Απριλίου 2018 και 10-11-12-13 Απριλίου 2018     /  8:00 – 15:30

Υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης και μεμονωμένων ημερών

 Κόστος συμμετοχής και εκπτώσεις:

  • για μια ημέρα συμμετοχής: 25 ευρώ
  • για την αγορά τουλάχιστον τριών ημερών γίνεται έκπτωση 20% και κάθε ημέρα κοστίζει 20 ευρώ
  • για  αδέλφια γίνεται περαιτέρω έκπτωση 10%

Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα και όλες τις δράσεις του Camp επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας:http://www.childrensartmuseum.gr/view_event/511/erhetai-to-pashalino-camp
Όλα τα υλικά των εργαστηρίων παρέχονται από το Μουσείο.

Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων:
Τ. 210 3312 621, 210 3312 750
Ωράριο λειτουργίας Γραμματείας: Τρίτη-Σάββατο 10:00-14:00

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ