Ο Bruce Willis θα είναι το πρόσωπο της HELL ENERGY

Ένας από τους παγκοσμίως δημοφιλέστερους ηθοποιούς όλων των εποχών, ο Bruce Willis, ξεκινά συνεργασία με το top energy drink Ουγγρικής προέλευσης ως το  επίσημο πρόσωπο της νέας καμπάνιας! Ο Bruce Willis θα είναι το πρόσωπο της HELL ENERGY

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Ο δημοφιλής star της Αμερικής υπέγραψε συμβόλαιο με τη HELL και πλέον το όνομά του θα συνδέεται με το συγκεκριμένο brand. Η εμπορική συνεργασία με πρωταγωνιστή τον Bruce Willis  ξεκίνησε στις αρχές Απριλίου στην Ουγγαρία και σε αρκετές άλλες ακόμη χώρες σε όλο τον κόσμο.

HELL ENERGY πρωτοπορεί, αφού είναι το πρώτο brand στην Ουγγαρία που κατάφερε να κλείσει συμβόλαιο για διαφήμιση με μία top διασημότητα του Hollywood, τον Bruce Willis. Η συμφωνία δεν είναι μόνο μοναδική για τη HELL, αλλά αποτελεί μία πρωτόγνωρη συνεργασία σε τοπικό επίπεδο καθώς καμία άλλη εταιρεία στην Ουγγαρία δεν έχει συνεργαστεί ξανά με ένα τόσο γνωστό παγκοσμίως star του Hollywood.

«Η HELL ENERGY αντιπροσωπεύει την ενέργεια, τη δύναμη και την ποιότητα. Χρειαζόμασταν κάποιον που να ενσωματώνει αυτές τις αξίες. Όταν ξεκινήσαμε να σχεδιάζουμε τα project μας σκεφτήκαμε αρκετά ονόματα. Τελικά καταλήξαμε στον Bruce Willis, καθώς είναι παγκοσμίως γνωστός και το όνομά του αποτελεί εγγύηση για την καλύτερη ποιότητα», δήλωσε ο Péter Pantl, Marketing Director for HELL ENERGY. «Η καμπάνια θα τρέξει ταυτόχρονα σε σχεδόν 50 χώρες εξαγωγής, χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες της 360-επικοινωνίας, και κυρίως τα social media. Εκτός τούτου, οι καταναλωτές θα έχουν επίσης την ευκαιρία να βλέπουν το πρόσωπο του Bruce Willis σε διαφημιστικά posters στα καταστήματα», πρόσθεσε.

Η ιδέα του διαφημιστικού spotβασίστηκε σε ιδέα της εταιρείας μας να τοποθετηθεί το brand και οstar στο επίκεντρο, αφήνοντας πίσω προηγούμενα στερεότυπα διαφήμισης που επικρατούσαν γύρω από τα ενεργειακά ποτά, όπως τα γρήγορα αυτοκίνητα, η ταχύτητα ή άνθρωποι που να διασκεδάζουν σε party. Κατόπιν της αρχικής ιδέας πραγματοποιήθηκαν πολλές συσκέψεις και προετοιμασίες. Έτσι, καταφέραμε να γυρίσουμε τη διαφήμιση στη Νέα Υόρκη στις αρχές του 2018. Η διαφήμιση με τον Bruce Willis παρουσιάστηκε στην Ουγγαρία στις 2 Απριλίου, ενώ στην Ελλάδα ξεκινάει στις 16 Απριλίου.

Για να δείτε το διαφημιστικό spot επισκεφτείτε το http://hellenergy.com/bw_tvc_gr/.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ