Τέλος τα πλαστικά καλαμάκια και οι αναδευτήρες ποτών | VLOG

New VLOG σήμερα και εκφράζω τον προβληματισμό μου με αυξημένη αίσθηση του χιούμορ που μπορεί να έχει πρωί πρωί ένας άνθρωπος! Τέλος τα πλαστικά καλαμάκια και οι αναδευτήρες ποτών

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Αρχικά ξεκινάμε με την σχετική ενημέρωση για να ξέρουμε περί τίνος πρόκειται:

“Καταργούν σταδιακά τα πλαστικά καλαμάκια και τους αναδευτήρες ποτών οι εταιρείες-μέλη της Ένωσης Επιχειρήσεων Αλκοολούχων Ποτών. Η απόφαση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την ανακοίνωση της βρετανικής κυβέρνησης τη Πέμπτη 19 Απριλίου πως προτίθεται να απαγορεύσει μέχρι το τέλος του χρόνου τα πλαστικά καλαμάκια, τους πλαστικούς αναδευτήρες ποτών και καφέδων καθώς και τις πλαστικές μπατονέτες.

Τα μέλη της ΕΝΕΑΠ παύουν να χρησιμοποιούν μη βιοδιασπώμενα πλαστικά καλαμάκια και αναδευτήρες ποτών στις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες- είτε πρόκειται για εταιρικές εκδηλώσεις είτε για διαφημίσεις ή προωθητικές ενέργειες- με σκοπό την σταδιακή κατάργησή τους.”


Αυτά λοιπόν είναι τα νέα εδώ και μερικές ημέρες και εγώ ως λάτρης του καφέ έσπευσα να σας εκφράσω τους προβληματισμούς μου με ένα νέο VLOG στο κανάλι μου. Σαφώς και συμφωνώ στο γεγονός ότι κάθε είδους πλαστικού πρέπει να περιοριστεί στην χρήση του και όπου είναι εφικτό να αντικατασταθεί. Τόνοι πλαστικών μέσα στις δεκαετίες οδηγούν στην οικολογική καταστροφή. Όμως αδέρφια μου… πως θα πίνουμε το κρύο μας το καφεδάκι και τα κοκτέιλ μας; Λάτρης των κοκτέιλ δεν είμαι όμως λάτρης του καφέ όπως γνωρίζετε είμαι και με το παραπάνω.

Αυτές τις ημέρες έχουν κυκλοφορήσει διάφορα στο διαδίκτυο όπως “χρησιμοποιήστε για καλαμάκια μακαρόνια νο 5” και άλλα τέτοια αστεία. Στην πραγματικότητα όμως πως θα πίνουμε τον κρύο μας καφέ; Το συζήτησα με κόσμο και αρκετοί θεώρησαν ότι θα βγουν στο εμπόριο νέες κούπες με ενσωματωμένα καλαμάκια ή γυάλινα καλαμάκια και φυσικά τα γνωστά σε όλους μας χάρτινα καλαμάκια. Όμως στους καφέδες take away πως θα λειτουργήσει το όλο θέμα; Θα γίνεται επιστροφή στα καλαμάκια (χλωμό); Σε κάθε περίπτωση θεωρώ ότι είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για καινοτόμες ιδέες και πατέντες με σκοπό την ενδυνάμωση της οικολογικής μας συνείδησης!

Δες λοιπόν παρακάτω το νέο μου VLOG, τους προβληματισμούς μου αλλά και την προσπάθεια μου να πιω τον φραπέ από το ποτήρι…

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ Ή ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Καλημέρα είπαμε;!

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ