Οδηγός αγοράς για καινούργιο ψυγείο

Θέλετε να αντικαταστήσετε το ψυγείο σας; Διαβάστε πρώτα αυτό το άρθρο για να σιγουρευτείτε ότι θα κάνετε την σωστή επιλογή. Οδηγός αγοράς για καινούργιο ψυγείο

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Photo by Jean van der Meulen

Με όλα τα διαφορετικά στυλ, χρώματα και δυνατότητες, η αγορά ενός νέου ψυγείου μπορεί να είναι διασκεδαστική. Αλλά ο ενθουσιασμός μπορεί να μετατραπεί σε πραγματικό πονοκέφαλο αν αγοράσετε ένα ψυγείο και ανακαλύψετε ότι δεν ταιριάζει ή δεν χωράει στην κουζίνα σας. Ένας καλός πωλητής μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε το καλύτερο ψυγείο ανάλογα με τις δυνατότητες, τον προϋπολογισμό και τον τρόπο ζωής σας.

Παρακάτω είναι μερικές συμβουλές για να σκεφτείτε όταν θα βρίσκεστε στο κατάστημα – Οδηγός αγοράς για καινούργιο ψυγείο.

Βεβαιωθείτε ότι χωράει

Ορισμένες συσκευές, όπως η ηλεκτρική κουζίνα ή το πλυντήριο πιάτων, είναι φτιαγμένα για να ταιριάζουν σε ανοίγματα κανονικού μεγέθους σε ένα ντουλάπι, αλλά όχι τα ψυγεία. Μπορεί να βρείτε το σωστό πλάτος και στη συνέχεια να ανακαλύψετε ότι είναι πολύ ψηλό. Για να αποφύγετε εκπλήξεις κατά την ημέρα παράδοσης, μετρήστε το πλάτος και το ύψος του χώρου που είναι για το ψυγείο και σημειώστε το πριν πάτε για ψώνια και βεβαιωθείτε ότι το νέο ψυγείο χωράει από την πόρτα ή τις πόρτες που οδηγούν στην κουζίνα.

Επίσης, αφήστε τουλάχιστον πέντε εκατοστά επιπλέον χώρου σε όλες τις πλευρές του ψυγείου για εύκολη εγκατάσταση και επαρκή αερισμό. Σίγουρα ένας έμπειρος υδραυλικός δεν είναι κάτι που θέλετε να αναζητήσετε αμέσως μετά την νέα σας αγορά.

Ελέγξτε την ενεργειακή του απόδοση

Πλέον σε όλα τα ψυγεία υπάρχουν αυτοκόλλητα ενεργειακής απόδοσης για να συγκρίνετε το ετήσιο κόστος λειτουργίας του ψυγείου σας. Επίσης, εάν γνωρίζετε πόσο κοστίζει το παλιό σας ψυγείο, μπορείτε να μάθετε πόσα θα εξοικονομήσετε αγοράζοντας ένα νέο, ενεργειακά αποδοτικό μοντέλο. Θυμηθείτε να ρωτήσετε τους πωλητές καθώς εκείνοι είναι πλήρως ενημερωμένοι και θα σας κατευθύνουν προς την καλύτερη επιλογή.

Δείτε αν υπάρχουν διαθέσιμα ανταλλακτικά

Πριν αγοράσετε ένα ψυγείο κατασκευασμένο σε άλλη χώρα, επικοινωνήστε με την τοπική υπηρεσία επισκευής συσκευών για να δείτε εάν τα ανταλλακτικά είναι άμεσα διαθέσιμα. Τα ανταλλακτικά για ορισμένες συσκευές που κατασκευάζονται από το εξωτερικό είναι ακριβά και είναι δύσκολο να τα βρείτε. Ρωτήστε επίσης για τυχόν κόστος επισκευής του μοντέλου που εξετάζετε.

Ρωτήστε για την μεταφορά και την παράδοση

Η μετακίνηση ενός ψυγείου μέσα και έξω από το σπίτι σας μπορεί να είναι δυσάρεστη, ειδικά αν πρόκειται για σκάλες. Όταν αγοράζετε το ψυγείο σας, ελέγξτε για να δείτε εάν περιλαμβάνεται το κόστος αφαίρεσης του παλιού ψυγείου σας και παράδοσης του καινούργιου και εάν όχι, ποιες θα είναι οι χρεώσεις.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ