Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 27 Μαΐου έως 3 Ιουνίου 2018

Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη. Μυστικά ή αποκαλύψεις; Αλήθειες ή ψέματα; Αναζητήσεις ή απλά στασιμότητα; Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 27 Μαΐου έως 3 Ιουνίου 2018 – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Κόκκινη κλωστή δεμένη, στην ανέμη τυλιγμένη. Δώσε κλώτσο να γυρίσει, ΠΑΡΑΜΥΘΙ ν’ αρχινίσει

Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη, Μυστικά ή αποκαλύψεις; Αλήθειες ή ψέματα ; Αναζητήσεις ή απλά στασιμότητα ..μήπως και βρέξει και ποιος ρισκάρει τώρα;

Υστερόγραφο..Αφροδίτη τριγωνο Δία και Ποσειδώνα.. Έτσι είναι η ζωή, σου κάνει δώρα να γελάς, να χαίρεσαι ..να ονειρεύεσαι..

Κριός 

Κριέ α΄ δεκαημέρου,   η Πανσέληνος στον Τοξότη, φέρνει ένα τέλος σε κάθε απεγνωσμένη προσπάθεια να παραμείνετε σε αυτό που ονομαζεται ρουτίνα και ανοίγετε τα φτερά σας για νέες αναζητήσεις. Ταξίδια στο εξωτερικό.  Κριός β΄ δεκαημέρου, θετικές εξελίξεις στα ερωτικά σας ή ακόμα και σε οικογενειακά θέματα, εισπράττετε έντονα αγάπη και θα μπορέσετε να περάσετε όμορφες οικογενειακες στιγμές.   Κριός γ’ δεκαημέρου,  είστε σαφώς καλύτερα, έχετε σχεδόν αποφύγει άτομα που σας έβαζαν τρικλοποδιές και ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας, αλλάξτε προτεραιότητες.

Ταύρος 

Ταύρε α΄δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Τοξότη, σας έχει ήδη ..εξαντλήσει,  είχατε κάποιες δυσάρεστες εξελίξεις σε θέματα δανείων, με Τράπεζες, εφορίες, ωστόσο , τώρα συνειδητοποιείται ακριβώς την κατάσταση σας και θα κάνετε κάτι για αυτό.. Αναλάβετε πρωτοβουλίες.  Ταύρε β’ δεκαήμερου, θετικές εξελίξεις σε σχέσεις, συνεργασίες, είστε σε απόλυτη αρμονία με τους γύρω σας, φίλοι σας συμπαραστέκονται και έρχεστε όλο και πιο κοντά στα όνειρα σας.   Ταύρε γ’ δεκαημέρου, έχετε καταφέρει να ορθοποδήσετε μετά από ..αρκετές αναποδιές και τώρα βλέπετε το μέλλον με πιο δυναμική ματιά, καθώς τίποτα δεν σας κάνει να τα παρατάτε. Έχετε πεισμώσει.

Δίδυμοι                                                         

Δίδυμε α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Τοξότη, απέναντι σας, βγάζει τελικά τον..καλό σας εαυτό, καθώς έχετε αποφασίσει να διεκδικήσετε τα ..καλύτερα και σε θέματα προσωπικών σχέσεων, αλλά και συνεργασιών. Έτσι, μπορείτε να ποντάρετε σε κάτι καινούργιο και να βγείτε από τοξικές καταστάσεις. Γενική εύνοια. Δίδυμε β’ δεκαημέρου, θετικές εξελίξεις σε απλά καθημερινά πράγματα, αισθάνεστε σαφώς και πιο ήρεμη μέσα σας και έχετε καταφέρει να βρείτε την αυτοπεποίθηση σας, Οικονομική εύνοια.  Δίδυμε γ’ δεκαημέρου,  ξεκουραστείτε αυτήν την εβδομάδα , βρείτε χρόνο να χαλαρώσετε με τους δικούς σας ανθρώπους και διώξτε τις αρνητικές σκέψεις. Είστε σε ανοδική πορεία.

Kαρκίνος 

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Τοξότη θα σας δώσει μια νέα καθημερινότητα, έχετε αποφασίσει να βγάλετε τα κακώς κείμενα στη ζωή σας και πιθανόν να βρεθείτε σε μια νέα εργασιακή σχέση που θα σας ταιριάζει περισσότερο. Προσοχή σε θέματα υγείας.   Καρκίνος β’ δεκαημέρου, θετικές εξελίξεις σε ερωτικά ζητηματα, νιώθετε ήδη εδώ και πολύ καιρό καλύτερα και αγαπάτε πλέον να δοκιμάζετε νέες εμπειρίες. Κέρδη από τυχερά παιχνίδια.   Kαρκίνος γ’ δεκαημέρου,  ξέρετε πλέον πως να επιβάλλετε τα θέλω σας, έχετε αποκτήσει τον αυτο έλεγχο σας και βαδίζετε σε νέα μονοπάτια , χωρίς όμως να βιάζεστε. Αποφύγετε τις εντάσεις.

Επικοινώνησε στο προσωπικό μου email:christinatantalidou@gmail.com ή στο τηλ 6973 333377

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Τοξότη κλείνει κάπως επεισοδιακά, δραματικά μια ερωτική σας σχέση και φυσικά είναι αναμενόμενο να απογοητευτείτε και να νιώσετε εξαπατημένοι. Πείτε ναι σε δημιουργικά σχέδια και σε νέες συνεργασίες.    Λέοντα β’ δεκαημέρου, θετικές εξελίξεις σε θεματα σπιτιού, κυρίως με ένα ακίνητο και βλέπετε ότι μπορείτε να ωφεληθείτε και σε οικονομικά ζητήματα. Καλή ψυχολογία,σαφώς πιο αισιοδόξοι.     Λέοντα γ’ δεκαημέρου,   δώστε την προσοχή σας σε μια εργασιακή σχέση, συνειδητοποιήστε ότι πρέπει να κάνετε υποχωρήσεις και προχωρήστε τα σχέδια σας. Αλλάξτε τον τρόπο διατροφής σας.

Παρθένος 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Τοξότη, φέρνει κούραση, ένταση με αγαπημένα πρόσωπα και ίσως ασχοληθείτε με ένα οικονομικό σας ζητήμα και δεν έχετε βρει ακόμα τη λύση. Αλλάξτε την ψυχολογία σας και πείτε ναι σε μια νέα εργασιακή συμφωνία.    Παρθένε β’ δεκαημέρου,  θετικές εξελίξεις σε γραφειοκρατικές υποθέσεις, προβολή μέσα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ή το διαδίκτυο και γενικά κλείνετε τη μια συμφωνία μετά την άλλη. Προσπαθείτε να ξεκουράζεστε. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, έφτασε αρκετά ο κόμπος στο ..χτένι, με την έννοια ότι έχετε υποχωρήσει αρκετά , έχετε πει πολλά ναι μέσα σε μια σχετικά αταιριαστη ερωτική σχέση και τώρα πρέπει να πάρετε τις αποφάσεις σας. Ξεμπλέξτε με οτιδήποτε, σας κουράζει.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Τοξότη, επηρεάζει την ψυχολογία σας, γράφετε με θάρρος το τέλος σε μια συγκατοίκηση, επιλέγετε να αλλάξετε δουλειά, γειτονιά , γενικά βρίσκετε το κουράγιο να πολεμήσετε τους φόβους σας και θα κάνετε την ανατροπή. Επενδύσεις, συμφωνίες με άτομα διαφορετικής κουλτούρας.  Ζυγέ β’ δεκαημέρου, θετικές εξελίξεις σε οικονομικά ζητήματα, ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα και είστε πολύ καλά και στα προσωπικά σας. Μην παραπονιέστε.  Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  ξέρετε πως όλα δεν μπορείτε να τα αλλάξετε σε μια μέρα, ωστόσο έχετε τη δυνατότητα να αγαπήσετε , εμπιστευτείτε περισσότερο τον εαυτό σας και τις δυνάμεις σας.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Τοξότη, φέρνει στην επιφάνεια τους οικονομικούς σας προβληματισμούς και είτε είστε έτοιμοι να επενδύσετε σε ένα προσωπικό σας σχέδιο είτε θα αποφασίσετε, και λόγω συνθηκών να αποχωρίσετε από την προσωρινή απασχόληση σας. Ξεκαθαρίζει το τοπίο.  Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, θετικές εξελίξεις, σε μια προσωπική, συναισθηματική σχέση, ωστόσο μην πετάτε και στα σύννεφα, τίποτα δεν διαρκεί για ..πάντα.     Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου,  έχετε συνειδητοποιήσει ότι η δύναμη είναι μέσα και εσείς κινείτε τα νήματα, έτσι προχωρήστε με εμπιστοσύνη και περισσότερη τόλμη. Μην κάνετε πίσω.

                                                     Επικοινώνησε στο προσωπικό μου email:christinatantalidou@gmail.com ή στο τηλ 6973 333377

 

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στο ζώδιο σας , γεννά ένα άγχος για το μέλλον, καθώς κλείνουν βασικά κεφάλαια για τη ζωή σας και δεν μπορείτε να κάνετε πίσω. Ακολουθείστε τη καρδιά σας, τα θέλω σας και μην υποχωρείτε , εξαιτίας εσωτερικών φόβων. Νέες σχέσεις.   Τοξότη β’ δεκαημέρου, θετικές εξελίξεις μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον, υποχωρεί το παρασκήνιο και θα έχετε ευχάριστες εκπλήξεις που θα σας τονώσουν.    Τοξότη γ’ δεκαημέρου,  ακόμα παιδεύεστε σε θέματα οικονομικά, ίσως γιατί πρέπει να αποφασίσετε και να αναλάβετε την ευθύνη των επιλογών σας και μην αφήνετε τίποτα να σας καταπιέζει. Πάρτε τα ..μέτρα σας.

Αιγόκερος

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Τοξότη, θα σας αγχώσει αρκετά, θα βγούν στην επιφάνεια φοβίες, καταπιεσμένες σκέψεις, απογοητεύσεις, δηλαδή περνάτε ένα ψυχολογικό..στραπατσάρισμα, ωστόσο είστε αρκετά δυνατοί και πλέον έτοιμοι να αντιμετωπίσετε την αλήθεια σας. Μια καλή ευκαιρία να προσέξετε περισσότερο την υγεία σας.    Αιγόκερε β’ δεκαημέρου,  θετικές εξελίξεις εάν σκοπεύετε να πείτε ναι σε συνεργασίες, ομαδικές συγκεντρώσεις, φιλικά γκαλά..οτιδήποτε δηλαδή σας κάνει πιο εξωστρεφείς και τολμήστε καινούργια πράγματα. Έρωτες ολοκληρώνονται. Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, προσοχή σε αποκαλύψεις που θα γίνουν, μη επεμβαίνετε στη ζωή των άλλων , βγείτε από το ρόλο του προστάτη.

Υδροχόος   

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Τοξότη, θα σας φέρει αποκαλύψεις, πιθανόν να απογοητευτείτε από τη συμπεριφορά φίλων και ήρθε η στιγμή να αλλάξετε προσανατολισμό, να προχωρήσετε σε νέες εκκινήσεις και να ξεκολλήσετε. Μην θυμώνετε ή βιάζεστε.    Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, θετικές εξελίξεις σε θέματα καριέρας, αλλά και προσωπικές σχέσεις προχωράνε, βέβαια να προσέχετε τις εξαπατήσεις. Μη τα βλέπετε όλα ιδανικά.  Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, βρείτε χρόνο και ασχοληθείτε με ένα δικό σας άτομο ή υιοθετήστε ένα πιο εναλλακτικό τρόπο ζωής που θα σας ξεκουράζει.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Τοξότη σε αναστατώνει, αποφασίζεις το τέλος σε μια σχέση και ξεκινάς να κάνεις τις επιθυμίες, σου..πραγματικότητα , μια που μπορείς να περάσεις από τη θεωρία στη πράξη. Ξέρεις να διαπραγματεύεσαι;   Ιχθύ β’ δεκαημέρου, θετικές εξελίξεις πάλι, ένα όνειρο σας τώρα εκπληρώνεται και μη φοβάστε, απλά χαρείτε το . . Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,  σας έχει πιάσει ένας πανικός , καθώς ασχολείστε με ένα σχέδιο σας, κάτι που αγαπάτε πολύ και τώρα μπορείτε να δουλέψετε περισσότερο και να τα καταφέρετε..

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ