Η Playmobil φέρνει στα παιδιά έξι Θεούς του Ολύμπου!

Είναι γεγονός! Έξι από τους θεούς της αρχαίας Ελλάδας, κατέβηκαν από τον Όλυμπο και περιμένουν από τα παιδιά να ανακαλύψουν τις ιδιότητές τους και τα μαγικά σύμβολα που τους ακολουθούν. Η Playmobil φέρνει στα παιδιά έξι Θεούς του Ολύμπου!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Η PLAYMOBIL δημιούργησε μια σειρά από μοναδικές φιγούρες εμπνευσμένες από την αρχαία Ελλάδα και τις φέρνει στα χέρια των μικρών αλλά και των μεγαλύτερων φίλων της. Σας δίνουμε μια πρώτη γεύση στο κανάλι μας και θα ακολουθήσει και επόμενο βίντεο που θα τους απολαύσουμε πιο αναλυτικά μιας και η κάθε συσκευασία κρύβει εκπλήξεις…

Για πρώτη φορά η PLAYMOBILαπεικονίζει τους εμβληματικούς θεούς του Ολύμπου, με σκοπό να φέρει τα παιδιά πιο κοντά στην ελληνική μυθολογία και να ζωντανέψει την φαντασία τους.Ο Δίαςο πανίσχυρος βασιλιάς των θεών, η Αθηνά θεά της σοφίας, ο Ερμής ο αγγελιοφόρος των θεών, ο Ποσειδώναςθεός της θάλασσας, η Άρτεμις θεά των δασών και του κυνηγιού και η Δήμητρα θεά της γεωργίας, είναι εδώ για να προσφέρουν στους μικρούς μας φίλους ένα μαγικό ταξίδι στην ελληνική μυθολογία καιατέλειωτο παιχνίδι.Μέσα από κάθε θεό, τα παιδιά θα ανακαλύψουν τους μύθους και τα επιτεύγματα που τους κάνουν μοναδικούς και θα διδαχτούν πολλές σοφίες, διασκεδάζοντας.

Με άρωμα ελληνικό οι νέες συλλεκτικές φιγούρες της #playmobil!!! . Η συλλεκτική σειρά περιλαμβάνει έξι από τους θεούς του Ολύμπου: τον Δία, την Αθηνά, τον Ποσειδώνα, την Άρτεμι, τη Δήμητρα και τον Ερμή. . Η νέα σειρά έχει και εκπαιδευτικό χαρακτήρα καθώς βοηθάει τα παιδιά να γνωρίσουν την αρχαία μυθολογία, διεγείροντας τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους. . Η δική μας πρώτη αίσθηση; Ξετρελαθήκαμε! Λεπτομέρεια φανταστική και μεταφορά σε μια άλλη εποχή! Ευκαιρία να φρεσκάρουμε τις γνώσεις μας μέσα από το παιχνίδι. Ρίξτε μια ματιά στα stories μου & το YouTube channel μου. . . ☆Αμβροσία και Νέκταρ στο πακέτο μου… συμπλήρωσαν το #mood ? . . #mommyjammi #playmobilturnsgreek #greek #greece #ancientgreece #ancient #olympus #unboxing

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ?MommyJammi.gr®?Mary Liodou? (@mommyjammi.gr) στις

Οι φιγούρες των θεών σχεδιάστηκαν με υψηλή ποιότητα και εξαιρετική λεπτομέρεια, ώστε να αναδειχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα στοιχεία και τα χαρακτηριστικά του κάθε θεού.Η νέα σειρά με τους Αρχαίους Έλληνες θεούς δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να δημιουργήσουν τις δικές τους ιστορίες αλλά και να αποκομίσουν γνώσεις παίζοντας.

Και οι έξι συλλεκτικές φιγούρες της PLAYMOBIL, κατάλληλες για παιδιά ηλικίας 4+ ετών είναι διαθέσιμες στα καταστήματα, έτοιμες να πάρουν μέρος στα παιδικά παιχνίδια.

#PlaymobilTurnsGreek

PLAYMOBILHellas| Αμαλιάδος 4 &Καλαβρύτων,145 64, Κηφισιά | Website: www.playmobil.gr | Email: info@playmobil.gr

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ