Η Swarovski δίνει χρώμα στο attica!

Processed with VSCO with m5 preset

Από τη Δευτέρα 18 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 30Ιουνίου οι χώροι του attica, City Link θα γεμίσουν με χρώματα χάρη στα colorful banner που επικοινωνούν την συλλογή Summer 2018 της Swarovski. Η Swarovski δίνει χρώμα στο attica!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Η Swarovski και αυτό το καλοκαίρι θα γεμίσει με κρυστάλλινη λάμψη το κέντρο της Αθήνας στο attica, CityLink. Από τη Δευτέρα 18 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 30 Ιουνίου οι χώροι του attica, CityLink θα γεμίσουν με χρώματα χάρη στα colorful bannerπου επικοινωνούν την συλλογή Summer 2018 της Swarovski. Οι καταναλωτές φέτος έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις αγορές τους στα πολυκαταστήματα attica και να προετοιμαστούν για τις διακοπές τους, με τη Swarovski να αποτελεί την καλύτερη επιλογή αγορών.

Φέτος το καλοκαίρι η Swarovski κλέβει τις εντυπώσεις με τη καλοκαιρινή συλλογή Rainbow Paradise και χαρίζει ένα ξεχωριστό δώρο. Πιο συγκεκριμένα η @SwarovskiGr προσφέρει αποκλειστικά με αγορές από 99€ και στα γνωστά πολυκαταστήματα attica, CityLink και attica, GoldenHall, το στυλό Crystalline Lady Pen. Η ενέργεια έχει διάρκεια από 18 έως 30 Ιουνίου.

Processed with VSCO with m5 preset

Η γεμάτη χρώματα φετινή συλλογή θα ανανεώσει το στυλ της κάθε γυναικάς και θα τη γεμίσει με θετική ενεργεία, κάνοντας τη να νιώθει  μοναδική και απαστράπτουσα! Για μια ακόμη φορά η Swarovski αποτελεί το απόλυτο αξεσουάρ για την εμφάνιση σου και για το φετινό καλοκαίρι!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Processed with VSCO with m5 preset

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ