Μια αράχνη παιχνιδιάρα βρέθηκε στο “Διαβάζουμε στα Εξάρχεια”!

Μια αράχνη παιχνιδιάρα με όρεξη γεμάτη έδωσε κέφι και χαρά στην παρέα όλη! Κάθε μέρα Γονείς λέγαν, που Διαβάζουν στα Εξάρχεια και ο Αντώνης οδηγός, τον μύθο μας ξεμπλέκει! Μια αράχνη παιχνιδιάρα βρέθηκε στο “Διαβάζουμε στα Εξάρχεια”!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Μα τι να σας πρωτοπώ παιδιά και από που να το πρωτοπιάσω… ένα Σάββατο φοβερό όπως όλα τα άλλα που το “Κάθε μέρα Γονείς” με την Μάγδα Ζήνδρου στο τιμόνι και το παρεάκι της το φοβερό “Διάβασαν για άλλη μια φορά στα Εξάρχεια”! Μα αυτή τη φορά ήμουν και εγώ εκεί!

Ας τα πάρουμε από την αρχή όμως τα πράγματα… Η δράση “Διαβάζουμε στα Εξάρχεια” λαμβάνει χώρα τον φετινό χειμώνα με μια παρέα μικρών και μεγάλων αναγνωστών που μεγαλώνει διαρκώς. Κάθε φορά η στάση γίνεται και σε ένα διαφορετικό σημείο, συγγραφέας και ανάγνωσμα πάντα μαγικά! Αυτή την φορά και η τελευταία για τη φετινή σεζόν η στάση έγινε στον Πολυχώρο Μεταίχμιο και με αγαπημένο συγγραφέα μικρών και μεγάλων παιδιών και μη Αντώνη Παπαθεοδούλου. Τι ακούσαμε; Τον “Μύθο της αράχνης” της σειράς μυθολογικά παραμύθια από τις εκδόσεις Μεταίχμιο!

Σειρά: Μυθολογικά παραμύθια Συγγραφέας: Αντώνης Παπαθεοδούλου Εικονογράφος: Βασίλης Γρίβας

Περισσότερα όμως για το πως περάσαμε και τι ακριβώς κάναμε… θα τα διαβάσετε ΕΔΩ από το Κάθε μέρα Γονείς!

Μη ξεχάσετε να βρείτε το Κάθε μέρα γονείς και στο Facebook! Κάτι έχει πάρει το αφτί μου ότι από Σεπτέμβρη πολλά πολλά υπέροχα πράγματα ετοιμάζει η φίλη Μάγδα που σίγουρα δεν πρέπει να χάσετε!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Μαρία Λιόντου επί το έργο(ν)
Μια παρέα μαγική με διάθεση γεμάτη!
Αντώνης Παπαθεοδούλου συγγραφέας και 1ος δοκιμαστής (καπελο-δοκιμαστής) της αράχνης μου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ