Τι επιφυλάσσει το φετινό καλοκαίρι σε κάθε ζώδιο χωριστά;

Καλοκαίρι 2018 και ζώδια… Τι επιφυλάσσει το φετινό καλοκαίρι σε κάθε ζώδιο χωριστά; Τι έχουμε να περιμένουμε; Μας εξηγεί αναλυτικά η αστρολόγος μας Χριστίνα Τανταλίδου! 

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Αποτέλεσμα εικόνας για zodiac signs   ΚΡΙΟΣ 

Κριός α δεκαημέρου, μια αναβολή, καθυστέρηση σχεδίων, βιώνετε μέχρι τα τέλη Αυγούστου, οπότε οπλιστείτε με θάρρος και αποδεχτείτε τη στασιμότητα που μπορεί να αντιμετωπίζετε. Προσοχή σε οικονομικά ζητήματα. Έρωτας υπάρχει, αλλά μάλλον θα είναι μετ’εμποδίων και δεν θα έχετε τη συναισθηματική στήριξη που ζητάτε. Κριός β’ δεκαημέρου, ερωτικές εκπλήξεις φέρνει το καλοκαίρι , κυρίως σε εσάς που θα τολμήσετε να βγείτε από την ασφαλή ζώνη, θα πιστέψετε περισσότερο στο ταίρι σας και γενικά στη τύχη σας. Επηρεάζεστε θετικά για να προχωρήσετε σε νέες επαγγελματικές συμφωνίες. Κριός γ’ δεκαημέρου, είστε σε φάση ανασύνταξης, βέβαια και θα καταφέρετε να ορθοποδήσετε, να αλλάξετε την οπτική σας και μέσα στον Ιούλιο θα κάνετε και την προσωπική σας επανάσταση, κλείνοντας ένα φαύλο κύκλο συναισθηματικής αστάθειας .

Σχετική εικόνα   ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α δεκαημέρου, ένα ανατρεπτικό καλοκαίρι σας περιμένει,καθώς τίποτα δεν θα είναι δεδομένο, μια που ο Ουρανός έχει επισκεφτεί το δεκαήμερο σας και θα πρέπει να προσαρμοστείτε σε μια τελείως διαφορετική πραγματικότητα, που θα σας ξαφνιάζει, μάλλον δυσάρεστα. Σταθερές σχέσεις κλονίζονται. Προσοχή σε θέματα καριέρας. Ταύρος β δεκαημέρου, εσείς είστε σε τελείως διαφορετική ατμόσφαιρα, σαφώς πολύ καλύτερα, έχετε τη ευκαιρία να φτιάξετε τη συναισθηματική σας σχέση, να αρπάξετε ευκαιρίες που θα προχωρήσουν τα σχέδια σας και δεν αποκλείεται μια νέα συγκατοίκηση. Ταύρος γ δεκαημέρου, σχετικά είσαι ασφαλής μέσα σε ένα εκρηκτικό καλοκαίρι, έχετε τακτοποιήσει αρκετά θέματα που διατάραξαν τον ψυχισμό σας και είστε σαφώς πιο ήρεμοι και θα περάσετε όμορφες στιγμές με τα κοντινά σας πρόσωπα.

Αποτέλεσμα εικόνας για zodiac signs ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α δεκαημέρου, ζείτε μια περίεργη φάση, ψυχολογικά είστε διαφορετικοί, δεν θα ακολουθήσετε τις συνήθειες σας, μια που  θέλετε να αλλάξετε τη ζωή σας και αυτή η ιδέα θα είναι καρφωμένη συνέχεια στο μυαλό σας. Πείτε όχι σε προτάσεις αγοραπωλησίας, αποφύγετε τα οικονομικά ρίσκα. Πιθανόν μια νέα απασχόληση. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, θα αγαπήσετε το παρόν , το τώρα , αυτό το καλοκαίρι, και πιθανόν να φύγετε και από μια σχέση, καθώς θα δείτε τη αλήθεια και δεν θα σας αρέσουν πλέον τα παραμύθια. Νέες επαγγελματικές συμφωνίες που πρέπει όμως να εξετάσετε σχολαστικά, τέλη Αυγούστου. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, έχει τα πάνω κάτω αυτό το καλοκαίρι, Μια έκλειψη Ηλίου στις 13 Ιουλίου, που ρίχνει κάπως την ψυχολογία σας, καθώς ο Ερμής ανάδρομος κοντά στα τέλη Αυγούστου, βάζει φρένο στα σχέδια σας. Μια υποστηρικτική Αφροδίτη από τον Ζυγό θα σας βοηθήσει να περνάτε τις δοκιμασίες σχετικά ανώδυνα.

Cancer Horoscopes ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, σε φόρμα σας βρίσκει το καλοκαίρι, μια που επηρεάζεστε θετικά από τον Ουρανό στον Ταύρο, νιώθετε ότι είστε αρκετά  ευνοημένοι, και βέβαια εάν πάρετε και τις απαιτούμενες προφυλάξεις, που σας επιβάλλει ο Κρόνος, θα περάσετε αρκετά καλά. Προσοχή σε οικονομικά ζητήματα , διαχειριστείτε έξυπνα την περιουσία σας. Καρκίνος β΄δεκαημέρου, σχετικά είστε σε φάση διακοπών, πολλά πράγματα τα έχετε βάλει στον αυτόματο πιλότο και σκοπεύετε να ξυπνήσετε, εκεί γύρω στα τέλη Αυγούστου, όπου αναμένονται και περισσότερες εξελίξεις, σχετικά με μια πηγή εσόδων ή μια σχέση που σας έχει ταλαιπωρήσει. Μη συνεργάζεστε με άτομα που δεν γνωρίζετε καλά. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,  σε αναμονή και εσείς, βέβαια πιο κατασταλαγμένοι, αναζητάτε , ψάχνετε ένα τρόπο να βελτιώσετε, να αναβαθμίσετε τη ζωή σας και όλα τείνουν προς μια ολοκλήρωση ενός προσωπικού σχεδίου, κυρίως όμως μέσα στον Σεπτέμβρη. Προσοχή μόνο μέσα Ιουλίου , πιθανόν να νιώσετε μετέωροι.

Επικοινωνήστε μαζί μου στο  τηλέφωνο επικοινωνίας, 0030 6973 333377 ή στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com

 

Αποτέλεσμα εικόνας για zodiac signsΛΕΩΝ

Λέων α’ δεκαημέρου, έχετε πολλές ανατροπές, ξεκινήσατε κάπως ανάποδα με τον Ουρανό από τον Ταύρο, να πιέζει για να ξεχάσετε το παρελθόν, να προχωρήσετε ένα βήμα παρακάτω και φυσικά να ξεκολλήσετε από παγιωμένες ιδέες και από ανθρώπους που σας καταπιέζουν. Προσοχή σε θέματα συνεργασιών και σχέσεων, τέλη Ιουλίου θα αναγκαστείτε να πάρετε γενναίες αποφάσεις. Λέων β’ δεκαημέρου, ευνοείστε σε ερωτικά ζητήματα, βέβαια πάντα εφόσον αναλάβετε ευθύνες και φύγετε από σχέσεις που δυσλειτουργούν. Μια νέα συγκατοίκηση ή σχέση θα σας γεμίσει με ενθουσιασμό. Ευκολίες σε οικονομικά ζητήματα.  Λέων γ’ δεκαημέρου, αποφύγετε τις ψυχολογικές αναλύσεις αυτό το καλοκαίρι, φορτίστε μπαταρίες, μην παρασύρεστε σε ακραίες συμπεριφορές, γενικά αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και σε αγαπημένα άτομα. Ο Ερμής ανάδρομος στο δεκαήμερο σας θα βάλει φρένο στα σχέδια σας , αρχές Σεπτέμβρη.

Αποτέλεσμα εικόνας για zodiac signsΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένος α’ δεκαημέρου, ο Ουρανός από τον Ταύρο, σας έχει δείξει το χαμόγελο του, είστε σαφώς πολύ καλύτερα αυτό το καλοκαίρι, ίσως δεν προλάβετε να εκπληρώσετε όλα τα σχέδια σας, αλλά σίγουρα θα καταφέρετε να ξεπεράσετε δυσκολίες και κυρίως θα κάνετε πολλά ανοίγματα, θα επενδύσετε σε νέες γνωριμίες και σε δημόσιες σχέσεις. Η Πανσέληνος στους Ιχθύες, τέλη Ιουλίου, θα σας ταρακουνήσει, έτσι ώστε να γίνετε πιο αποφασιστικοί και χωρίς αναστολές. Παρθένος β’ δεκαημέρου, όλα φαίνεται να λειτουργούν, έτσι όπως τα θέλατε, αυτό το καλοκαίρι, όμως καλό θα ήταν να είστε πιο επιφυλακτικοί και να μην πετάτε στα σύννεφα. Προσοχή σε παρασκήνιο και σε μυστικά που θα αποκαλυφθούν και ίσως σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Παρθένος γ’ δεκαημέρου, θετικές οι εξελίξεις στα ερωτικά σας, είστε σε καλή ψυχολογία και αρκετά τυχεροί να βρεθείτε με το ταίρι σας και να περάσετε όμορφα, τέλη Ιουλίου, αρχές Αυγούστου. Ο Ερμής ανάδρομος στον Λέοντα, φέρνει απογοήτευση, εάν βρίσκεστε σε απαγορευμένη σχέση.

Libra Horoscopes ΖΥΓΟΣ

Ζυγός α΄δεκαημέρου, καλοκαίρι με μπόρες θα περάσετε, μια που ο Κρόνος πιέζει μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον και υπάρχουν θέματα που έχετε αφήσει άλυτα και τώρα , πρέπει να αναλάβετε ευθύνες. Προσοχή σε επαγγελματικά ζητήματα, καθώς Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, τέλη Ιουνίου, θα σας πιέσει ψυχολογικά και θα νιώσετε μεγάλη καταπίεση.  Ερωτικά,  είστε πολύ καλύτερα μέσα στον Αύγουστο. Απαιτείται και λίγη ξεκούραση.  Ζυγός β’ δεκαημέρου, εσείς φυσικά πρέπει και να περνάτε καλά, ωστόσο προσέχετε τα χρήματα σας, και στην περίπτωση που σκέφτεστε να επενδύσετε σε κάτι  δικό σας, πρέπει να είστε επιφυλακτικοί και να εξετάσετε καλά όλες τις παραμέτρους. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας θα σας ευνοήσει τον Αύγουστο. Ζυγός γ’ , δεκαημέρου ,  είστε σε φάση εξέλιξης, δεν θα σταματήσετε να δουλεύετε και αυτό το καλοκαίρι, ωστόσο θα είναι πιο ήρεμα τα πράγματα, εκτός εάν σας επηρεάσει η Νέα Σελήνη, Έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο και κάνετε την επανάσταση σας και προκαλέσετε ακραίες αντιδράσεις. Ερωτικές εκπλήξεις μέσα στον Αύγουστο.

Scorpio Horoscopes ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιός α δεκαημέρου, ο Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου, σας κάνει πιο ανασφαλείς σε θέματα σχέσεων, ωστόσο είναι κάτι που εδώ και καιρό αντιμετωπίζατε και ήρθε η ώρα να παλέψετε με την αναβλητικότητα. Καλοκαίρι με ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα,  καθώς ο παραδοσιακός πλανήτης Άρης,  από τον Υδροχόο θα είναι φαινομενικά ανάδρομος, και δεν θα σας αφήσει..να ξεκουραστείτε. οπλιστείτε με υπομονή.  Σκορπιός β΄δεκαημέρου, έτοιμοι για νέα ξεκινήματα, ευνοείστε αρκετά αυτό το διάστημα, είτε σε επαγγελματικό , είτε σε προσωπικό επίπεδο και μπορείτε να κάνετε σχέδια, να ονειρεύεστε και δεν υπάρχει λόγος να αγχώνετε. Προσοχή μόνο σε κρυφές σχέσεις.  Σκορπιός γ’ δεκαημέρου , το καλοκαίρι φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις, ίσως προχωρήσετε σε νέες συμφωνίες, αποφασίσετε μια νέα σπουδή, γενικά θα ενταχθείτε σε ένα κοινωνικό σύνολο που θα σας πηγαίνει και θα νιώσετε ανακουφισμένοι και ευχαριστημένοι για όσα έχετε πετύχει.


Επικοινωνήστε μαζί μου στο  τηλέφωνο επικοινωνίας, 0030 6973 333377 ή στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com

 

 ΤΟΞΟΤΗΣ 

Τοξότη α’ δεκαημέρου, οικονομικές πιέσεις ή άγχη που κουβαλάτε χρόνια δεν σας αφήνουν να απολαύσετε το καλοκαίρι, όμως και σαφώς έχετε περάσει και χειρότερα, και προσπαθήστε να οργανωθείτε και να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας. Προσοχή σε μετακινήσεις, συμφωνίες και αποφύγετε αγορές μεταφορικών μέσων. Τοξότης β’ δεκαημέρου, μια νέα ιδέα, ίσως επικεντρωθείτε περισσότερο σε σχέδια, σπουδές, θέλετε να οργανώσετε τη ζωή σας, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο, πρέπει να μην παρασύρεστε και να κρατήσετε μικρό καλάθι. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα, Μερική έκλειψη Ηλίου,  στις 11 Αυγούστου 2018, θα είναι καθοριστική για την ζωή σας. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, καλοκαίρι με έρωτες και ανατροπές και σε επαγγελματικό επίπεδο, εφόσον τολμάτε να πάτε παρακάτω και ας μην νιώθετε ούτε ασφάλεια , ούτε σιγουριά. Προσοχή στα χρήματα που επενδύετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερως α’ δεκαημέρου, ο Κρόνος στο δεκαήμερο σας,  συνωμοτεί έτσι ώστε να βάλετε τάξη στη ζωή σας  και σε επαγγελματικά ζητήματα, αλλά να αποφασίσετε και για την προσωπική σας ζωή και δεν σας φοβάμαι.. Βέβαια, μη ξεχνάτε και τη τσέπη σας, μια που έξοδα θα βγούνε και θα σας κάνουν να χάσετε αρκετές φορές τη ψυχραιμία σας. Ερωτικές στιγμές.  Αιγόκερως β’ δεκαημέρου, ξέρετε πως είστε στα καλύτερα σας, έχετε βάλει το νερό στο αυλάκι, και είστε έτοιμοι να απολαύσετε το καλοκαίρι,  που φαίνεται να είναι ερωτικό και παθιασμένο. Προσοχή μόνο σε οικονομικές συνεργασίες. Αιγόκερως γ’ δεκαημέρου, αποχωρισμούς επιφυλάσσει το καλοκαίρι, μη στέκεστε όμως στο παρελθόν και θα σας δοθούν ευκαιρίες να νιώσετε καλύτερα και να ανέβει η ψυχολογία σας. Νέα συναισθηματική κατάσταση.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόος α’ δεκαημέρουένα επεισοδιακό καλοκαίρι θα περάσετε, θα εκπλαγείτε αρκετά, ο Ουρανός είναι στον Ταύρο , αλλά και θα θέλετε να επαναστατήσετε, με αποτέλεσμα να βγείτε από την ασφαλή σας ζώνη. Η Πανσέληνος, έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο σας, στις 27 Ιουλίου 2018, απαιτεί από εσάς προσοχή και μη βιάζεστε να κερδίσετε τη ρεβάνς. Υδροχόος β’ δεκαημέρου,  είστε σε μια νέα προσωπική κατάσταση, αρκετά ενθουσιασμένοι και θα δείτε ότι σύντομα θα ξεπεράσετε τα προβλήματα σας. Δώστε προτεραιότητα στην ερωτική σας ζωή.  Υδροχόος γ’ δεκαημέρου, το καλοκαίρι θα ασχοληθείτε περισσότερο με τους δικούς σας ανθρώπους, θα κάνετε λίγο πέρα τις δικές σας ανάγκες, και ίσως χρειαστεί να δουλέψετε περισσότερο και πιο εντατικά. Ερωτικές εξελίξεις φέρνει η Αφροδίτη στον Ζυγό, μέσα στον Αύγουστο.

 ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύες α’ δεκαημέρου, ευχάριστο καλοκαίρι, από τη στιγμή που δεν στέκεστε στις λεπτομέρειες και είστε αποφασισμένοι να μη χάνετε την ελπίδα και να προσπαθείτε για τα όνειρα σας. Ευχάριστες οικογενειακές στιγμές και θα έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ιχθύες β’ δεκαημέρου, ευνοϊκές εξελίξεις , μπορείτε να χαρείτε το καλοκαίρι σας, ωστόσο ίσως χρειαστεί να αποχαιρετήσετε, κοντά στα μέσα Ιουλίου, μια φιλική σας σχέση και αυτό θα σας κοστίσει. Προσοχή και σε αποκαλύψεις . Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, ήρεμες οικογενειακές στιγμές, πιθανόν να προχωρήσετε σε μια συγκατοίκηση και να αποκαλύψετε τη προσωπική σας ζωή. Περνάτε φανταστικά, θα έχετε χρόνο να περάσετε με τους δικούς σας ανθρώπους και εκμεταλλευτείτε την θέση της Αφροδίτης στην Παρθένο , τέλη Ιουλίου, αρχές Αυγούστου για να βελτιώσετε την συναισθηματική σας ζωή .

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ