Παιχνίδια στη θάλασσα! Τι θα πάρεις μαζί σου στην τσάντα για τα παιδιά;

Μαζί με τα υπόλοιπα απαραίτητα της θάλασσας δεν πρέπει να λείπουν τα παιχνίδια που θα πάρουμε μαζί μας για τα παιδιά! Παιχνίδια για τη θάλασσα, τη βεράντα ή και τον κήπο μας! Παιχνίδια στη θάλασσα! Τι θα πάρεις μαζί σου στην τσάντα για τα παιδιά;

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Το καλοκαίρι θέλει θάλασσα και παιχνίδι μέσα ή και έξω από αυτήν! Αγαπημένη δραστηριότητα των παιδιών φυσικά είναι οι βουτιές καθώς και το χτίσιμο των κάστρων στην αμμουδιά! Συνολικά όμως το παιχνίδι με νερό και άμμο βοηθά τα παιδιά να αναπτύξουν δημιουργικότητα, κοινωνικότητα και κινητικές δεξιότητες!

Παιχνίδια στη θάλασσα! Τι θα πάρεις μαζί σου στην τσάντα για τα παιδιά;

Για τους λιλιπούτειους φίλους της παρέας οι μικρές πισίνες είναι must καθώς αποκτούν μια πρώτη επαφή με το νερό σε πιο ελεγχόμενο περιβάλλον. Αν η θάλασσα είναι κρύα ή οι συνθήκες είναι ακατάλληλες, το μπάνιο μπορεί να ξεκινήσει από μικρή βρεφική πισίνα που θα στηθεί στην παραλία. Προσοχή, δεν αφήνουμε ποτέ το μωρό χωρίς επίβλεψη, ακόμα κι αν η πισίνα έχει ελάχιστο νερό.

Ανάλογα με το πόσο εξοικειωμένο είναι με το νερό το παιδί πρέπει να έχεις μαζί σου και τον κατάλληλο εξοπλισμό. Γυαλάκια, μάσκες, μπρατσάκια, σωσίβια, σανίδες. Πέρα από τον βασικό εξοπλισμό για το κολύμπι περνάμε στο διασκεδαστικό κομμάτι της υπόθεση! Τα παιχνίδια που θα πάρουν μαζί τους στη θάλασσα τα παιδιά! Ναι ναι ξέρω αποτελούν πονοκέφαλο για τους γονείς οι γεμάτες τσάντες… όμως μη ξεχνάτε θα απασχολήσουν τα παιδιά και γιατί όχι θα τα χρησιμοποιήσετε και εσείς!

Για το ηλεκτρονικό κατάστημα eΤoy.gr σας έχω μιλήσει ξανά στο παρελθόν ΕΔΩ και νομίζω σήμερα ήρθε η στιγμή να σας δείξω τα φανταστικά πράγματα που μπορείτε να βρείτε σε αυτό το κατάστημα για την παραλία, τον κήπο ή την βεράντα σας! Παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, για όλα τα γούστα μέσα από μια πλούσια γκάμα επιλογών που διαθέτει!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕ ΕΝΑ ΤΥΧΕΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ!!! ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ