eToy.gr το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα που πρέπει να δεις!

“Το Παιχνίδι ηλεκτρονικά” είναι το σλόγκαν και εμείς θα συμφωνήσουμε! Ότι ψάχνεις βρίσκεται εκεί. Αν είσαι νονά ώρα να το επισκεφτείς! eToy.gr το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα που πρέπει να δεις!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Σήμερα θα δούμε ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα παιχνιδιών που έκανε την παρουσία του εδώ και μερικούς μήνες στο διαδίκτυο. Ο λόγος για το eToy.gr. Βέβαια η παρουσία του στο χώρο της λιανικής με τα τρία φυσικά του καταστήματα μετρά πάνω από 20 χρόνια με τις πιο αξιόπιστες και γνωστές στον κόσμο εταιρίες παιχνιδιών (Hasbro, Mattel, Giochi Presiozi, AS)! Δύο καταστήματα σε Αλεξανδρούπολη και ένα, νέο κατάστημα στην Κομοτηνή, συνολικής επιφάνειας άνω των 1.200τμ. Στα καταστήματα θα βρείτε περισσότερους από 10.000 κωδικούς  πιστοποιημένων προϊόντων στα πρότυπα ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Στοιχεία Καταστήματος

Διεύθ/ση :  Λεωφόρος Μάκρης 23 , Αλεξ/πολη

ΤΚ: 68131

τηλ: 25510-38810

 

Στοιχεία Καταστήματος

Διεύθ/ση : Βενιζέλου 44 ,Αλεξ/πολη

ΤΚ : 68100

τηλ: 25510-36798

 

 

 

 

Στοιχεία Καταστήματος

Διεύθ/ση : Γ. Παπανδρέου 16 , Κομοτηνή

ΤΚ : 69131

Τηλ: 25311-05844

 

 

Η θερμή στήριξη των καταναλωτών της Θράκης ήταν και αυτό που τους επέτρεψε να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους στον ηλεκτρονικό χώρο δημιουργώντας το δικό τους e-shop πανελλαδικής εμβέλειας, ώστε εμείς να μπορούμε να κάνουμε τις αγορές μας από το σπίτι γρήγορα και αξιόπιστα! Είναι γεγονός ότι η καθημερινότητά μας είναι αρκετά απαιτητική και ο διαθέσιμος ελεύθερος χρόνο μας για έρευνα αγοράς και ψώνια λιγοστός! Τι καλύτερο λοιπόν από το να μπούμε με το κινητό μας ή το τάμπλετ ή ακόμα και από τον υπολογιστή μας στο ηλεκτρονικό κατάστημα για να δούμε, να κάνουμε σύγκριση τιμών και τελικά να ψωνίσουμε! Με ταχύτητα στις παραδόσεις και αξιοπιστία, με τα προϊόντα στην πόρτα μας εύκολα και γρήγορα και προτάσεις δώρων για τις οποίες ενδεχομένως θα θέλαμε αρκετό χρόνο οι ίδιοι στα μαγαζιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ e-shop

Μπορείτε να βρείτε Το Παιχνίδι ηλεκτρονικά και στο FACEBOOK καθώς και στο INSTAGRAM!

Το όραμα της επιχείρησης είναι να ικανοποιήσει τις ανάγκες μικρών και μεγάλων προσφέροντας:

  • μία τεράστια ποικιλία από ασφαλή προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές,
  • φιλική και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση μέσα σε ένα όμορφο περιβάλλον,
  • μικρές και μεγάλες εκπλήξεις που δημιουργούν ευχάριστες εμπειρίες και  αξέχαστες αναμνήσεις
  • μέσα από ενέργειες και δράσεις προσπαθώντας να κρατήσουν την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη ψηλά στις προτεραιότητες τους.

Μη ξεχνάτε αυτή την στιγμή “τρέχει” ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ για ένα τυχερό παιδάκι στο Instagram! ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ