Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 4 έως 10 Ιουνίου 2018

Ζούμε πια το καλοκαίρι,ο Ήλιος επηρεάζει θετικά την ψυχολογία μας και έτσι είναι εύκολο να γυρίσουμε την πλάτη σε ότι μας κουράζει ή δια-φθείρει ψυχολογικά, αρκεί βέβαια να το θέλουμε και να μην αναζητάμε συνέχεια το παραμύθι. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 4 έως 10 Ιουνίου 2018 – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Καιρός ακατάλληλος για συζητήσεις, κουτσομπολιά, και κατάλληλος για εσωτερικές βουτιές, μακριά από  αρνητικές σκέψεις. Υστερόγραφο. Αφροδίτη σε αντίθεση με τον ανάδρομο Πλούτωνα, .δυνατή επιρροή, όψη που σπέρνει κάπως τη «διχόνοια» μέσα σε σχέσεις.. γεννά την καχυποψία και προσέχουμε τις ιστορίες που πλάθει ο νους και αναζητά η ψυχή…

Κριός 

Κριέ α΄ δεκαημέρου,  προσοχή σε επικοινωνίες, επαφές με συνεργάτες, γενικά η καθημερινότητα,  αφήνει μια στυφή γεύση στο στόμα.. με την έννοια ότι χάνετε την πίστη σας σε άτομα ή καταστάσεις και θα είστε συναισθηματικά φορτισμένοι. Μη κλείνεστε στον εαυτό σας.  Κριός β΄ δεκαημέρου,  ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με τα δικά σας προβλήματα, να φροντίσετε κοντινά σας πρόσωπα, και να αποφύγετε ότι σας κουράζει. Βρείτε χρόνο να ξεκουράζεστε. Κριός γ’ δεκαημέρου, συγκρούσεις, αμφιβολίες προκύπτουν μέσα στο σπίτι σας, ή είστε αναγκασμένοι να ακολουθείτε ένα πιεστικό πρόγραμμα με αποτέλεσμα να χάνετε την ψυχραιμία σας και να οδηγείστε σε λάθη.. Ανταγωνισμός μέσα στον επαγγελματικό χώρο.

Ταύρος 

Ταύρε α΄δεκαημέρου, έντονη κινητικότητα πάνω σε οικονομικά θέματα, θέλει προσοχή η εβδομάδα, μη βιαστείτε να υπογράψετε συμφωνίες, συμβόλαια, γενικά αποφύγετε τις αποφάσεις, μη βιάζεστε να κλείσετε εκκρεμότητες. Κερδίστε χρόνο.   Ταύρε β’ δεκαήμερου, ψάξτε, αναζητείστε ικανοποίηση μέσα από μια νέα ενασχόληση και μην παραπονιέστε ότι τίποτα δεν προχωράει θετικά και όπως , το περιμένατε να γίνει. Προσοχή σε δάνεια.  Ταύρε γ’ δεκαημέρου,  συγκρούσεις, αμφιβολίες γεννά η επαφή σας με άτομα που κινούνται μέσα στο άμεσα συγγενικό σας περιβάλλον, και δεν πρέπει να οδηγείτε τα πράγματα στα άκρα.Συμβουλευτείτε το περιβάλλον σας.

Δίδυμοι                                                         

Δίδυμε α’ δεκαημέρου, έχετε αρκετά πράγματα να κάνετε αυτό το διάστημα, αρχίστε βέβαια από τα βασικά, δηλαδή απομακρυνθείτε από άτομα που σας έχουν εκμεταλλευτεί και βάλτε τα όρια σας. Γενικά , κρατήστε μικρό καλάθι και αποφύγετε να δανείσετε χρήματα.  Δίδυμε β’ δεκαημέρου,   προσπαθήστε να βγείτε από οικονομικά αδιέξοδα ή ακόμα και εάν περνάτε μια κρίση ανασφάλειας, βρείτε τρόπους, γίνετε ακόμα πιο κοινωνικοί για να ξεπεράσετε τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Υπερβολική τάση για κατανάλωση.  Δίδυμε γ’ δεκαημέρου,   συγκρούσεις, αμφιβολίες, γεννά η στάση που έχετε υιοθετήσει απέναντι σε δικά σας πρόσωπα και όσο, θα μένετε απαθείς σε ότι πριν σας εξόργιζε, τόσο θα προκαλείτε τους γύρω σας. Πρωτοβουλίες πάνω σε νέα προσωπικά εγχειρήματα.

Kαρκίνος 

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, άγχος για πιθανά λάθη του παρελθόντος ή ακόμα και μια ερωτική απογοήτευση μπορεί να έχει αφήσει τα σημάδια της και δεν μπορείτε να επουλώσετε τις πληγές σας. Προσοχή σε παρασκήνιο και στον έντονο ανταγωνισμό, καθώς γίνονται κινήσεις πίσω από την πλάτη σας.  Καρκίνος β’ δεκαημέρου, χλιαρές καταστάσεις, βέβαια αυτό πάντα σας εκνευρίζει, θέλετε να απολαμβάνετε το συναίσθημα στη ζωή σας, ωστόσο , πρέπει να επιλέξετε τι είναι αυτό που σας ταιριάζει, και αυτό να ακολουθήσετε. Συζητήσεις γύρω από οικονομικά ζητήματα.    Kαρκίνος γ’ δεκαημέρου,   συγκρούσεις, αμφιβολίες  γεννά ηεπιθυμία σας για συντροφικότητα, ή ακόμα και εάν επιθυμείτε να βελτιώσετε μια υπάρχουσα σχέση , στηριχτείτε περισσότερο στον εαυτό σας , παρά στους άλλους και κάντε την επανάσταση σας. Μην είστε μαλθακοί.

                                                     Επικοινώνησε στο προσωπικό μου email:christinatantalidou@gmail.com ή στο τηλ 6973 333377

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, αναταραχή μέσα στο φιλικό σας κύκλο ή ακόμα και εάν έχετε παγώσει από τη αδιάφορη στάση ενός αγαπημένου προσώπου, πρέπει, επιβάλλεται πλέον να δείτε με πιο αντικειμενικό τρόπο την αλήθεια και να προστατέψετε τον εαυτό σας.     Λέοντα β’ δεκαημέρου, αγαπάτε περισσότερο τον εαυτό σας, θέλετε πετύχετε τους στόχους σας και μπαίνετε πάλι δυναμικά στο ..πεδίο μάχης, αναζητάτε νέους τρόπους εκτόνωσης της δημιουργικότητας σας. Ρομαντισμός και φλερτ.      Λέοντα γ’ δεκαημέρου, συγκρούσεις, αμφιβολίες γεννά η εμμονή σας να ξεκαθαρίσετε μπερδεμένες καταστάσεις, να βγείτε από αδιέξοδα και φυσικά πιέζεστε από το περιβάλλον σας, που φαίνεται να μην καταλαβαίνει τι περνάτε.. και πως νιώθετε. Κάντε νέες συμμαχίες.

Παρθένος 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, είστε σε δύσκολη θέση αυτές τις μέρες, καθώς έρχεστε αντιμέτωποι με την αλήθεια , που τις περισσότερες φορές πονάει και πραγματικά αποφασίστε να βάλτε τέλος σε ανούσιες και ψυχοφθόρες καταστάσεις. Εκνευρισμός, και αισθήματα ηττοπάθειας.   Παρθένε β’ δεκαημέρου, αγνοείστε τους φόβους σας και επενδύστε σε ένα σχέδιο σας, βγείτε δηλαδή από την ..κρυψώνα σας και κάντε πράγματα που σας ανακουφίζουν , κυρίως ψυχολογικά. Αναπνέετε χωρίς να αγχώνεστε..Παρθένε γ’ δεκαημέρου, συγκρούσεις,αμφιβολίες γεννά η προσκόλληση σας σε μια παγιωμένη κατάσταση, πρέπει να δείτε τα πράγματα πιο ξεκάθαρα και να ανακαλύψετε νέους τρόπους έκφρασης των δυνατοτήτων σας.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, δυναμική εβδομάδα, βγείτε έξω να διαπραγματευτείτε τους όρους σας, να κυνηγήσετε τη δουλειά σας , να κάνετε επαναστάσεις, ωστόσο , μην έχετε τρομερές προσδοκίες, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος της εξαπάτησης. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι θα φοβάστε και θα μένετε αδρανείς.   Ζυγέ β’ δεκαημέρου, καλές οι συνθήκες μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο, έχετε τη βοήθεια , στήριξη δικών σας ανθρώπων και γενικά περνάτε μια εβδομάδα ευχάριστων εκπλήξεων.   Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, συγκρούσεις, αμφιβολίες γεννά η ανάγκη σας για καθιέρωση, θέλετε, επιθυμείτε την εξέλιξη, γνωρίζετε όμως ότι στεναχωρείτε το περιβάλλον σας, με τη «μόνιμη» απουσία σας και το μυαλό σας τρέχει αλλού. Εκφράστε τα συναισθήματά σας.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, φημίζεστε για την διαίσθηση σας, την ικανότητα να ψυχολογείτε τους άλλους, ωστόσο, τώρα πρέπει να εμπιστεύεστε μόνο τη λογική και την πραγματικότητα που βιώνετε , χωρίς να υποθέτετε ή να φτιάχνετε ιστορίες. Οικονομικά χτυπήματα.  Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, αναζητάτε κάτι καινούργιο, θέλετε να επενδύσετε σε μια νέα απασχόληση ή ακόμα να επεκτείνετε τη δουλεία σας, και όλα αυτά, σας φαίνονται βουνό και ίσως ακατόρθωτα; Χάσατε την πίστη σας; Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου,   συγκρούσεις, αμφιβολίες γεννά η δυσπιστία που νιώθετε για τους δικούς σας ανθρώπους η για πρώην συνεργάτες σας και γενικά είστε σε μια φάση επαναξιολόγησης των επιλογών σας και στέκεστε μπροστά σε ένα σταυροδρόμι. Τακτοποιείστε τα συναισθήματα σας.

                                                     Επικοινώνησε στο προσωπικό μου email:christinatantalidou@gmail.com ή στο τηλ 6973 333377

 

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, πολλές παρεξηγήσεις αυτές τις μέρες, μέσα από τον περίγυρο σας και θα  γίνουν αποκαλύψεις που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση και δεν θα ξέρετε πως να γλιτώσετε από τις συνέπειες. Πιθανά λάθη επαναλαμβάνονται.   Τοξότη β’ δεκαημέρου, καλές οι ΄μέρες για να τακτοποιήσετε ένα οικονομικό ζήτημα και να δείτε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον σας. Αλλάζουν οι συνθήκες, αλλάξτε την οπτική σας. Μην μένετε στα ίδια.   Τοξότη γ’ δεκαημέρου,  συγκρούσεις, αμφιβολίες γεννά η οικονομική σας κατάσταση, πιέζεστε πολύ να τακτοποιήσετε θέματα που έχουν να κάνουν με την κοινή περιουσία σας και έχετε κολλήσει, γιατί φοβάστε ότι δεν θα τα καταφέρετε. Πάντα βρίσκονται λύσεις.

Αιγόκερος

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, αλλαγές μέσα στον εργασιακό σας χώρο και ταράζεστε όταν δεν ζείτε μια ασάφεια και δεν σας ενημερώνουν για τις εξελίξεις. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μη βιάζεστε να ξεκαθαρίστε τα πράγματα. Προσοχή σε συναδελφικές σχέσεις.   Αιγόκερε β’ δεκαημέρου, κάντε την υπέρβαση σας, ξεκουραστείτε, ελάτε πιο κοντά με το ταίρι σας, ωστόσο μην ξεχνάτε και τις υποχρεώσεις σας, βάλτε σε μια τάξη τη ζωή σας. Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, συγκρούσεις , αμφιβολίες γεννά η εμμονή σας να επιβληθείτε στους δικούς σας ανθρώπους, μην πιέζετε τις καταστάσεις, χαλιναγωγείστε τα συναισθήματα σας. Βρείτε θετικές διεξόδους εκτόνωσης.

Υδροχόος   

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, ερωτικές εκπλήξεις , ρομαντισμό και φλερτ , επιφυλάσσει η εβδομάδα, βέβαια πάντα προσέχετε τι κάνετε καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να σας ανακαλύψουν και θα βρεθείτε σε δυσάρεστη θέση. Έντονος ανταγωνισμός.  Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, θέλετε να  ξεπεράσετε τον εαυτό σας, υιοθετείτε ένα νέο τρόπο ζωής, πιο εναλλακτικό, είτε γυμνάζεστε , είτε αλλάξατε την διατροφή σας, γενικά κάνετε πράγματα που θα σας τονώνουν ψυχολογικά. Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, συγκρούσεις, αμφιβολίες γεννά μια μυστική σχέση, είστε δηλαδή σε φάση ξεκαθαρίσματος και μην προκαλείτε την τύχη σας. Βγείτε από προσωπικά αδιέξοδα.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, η επιτυχία μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο, είναι δεδομένη, ωστόσο πρέπει να είστε επιφυλακτικοί με τα τους νέους συνεργάτες και να μην πιστεύετε σε λόγια παρά μόνο σε πράξεις. Κρατήστε πάντα το μικρό καλάθι.  Ιχθύ β’ δεκαημέρου, όμορφες ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας, ακόμα και μια νέα ερωτική σχέση μπορεί να προκύψει και περνάτε μέρες χαράς και ξεγνοιασιάς.  Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,  συγκρούσεις, αμφιβολίες, γεννά η στάση ενός φιλικού σας προσώπου, ξεπεράστε τυχόν προσδοκίες και δείτε τα πράγματα με περισσότερο ρεαλισμό.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ