Ανάδρομος Άρης 26/6-27/8/18! Προβλέψεις των Ζωδίων!

Κάθε ανάδρομη πορεία του Άρη, προκαλεί ένα εκνευρισμό στον ψυχισμό μας, θα νιώσουμε αρκετά καταπιεσμένοι και υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να μας φταίνε όλα και να φαντασιωνόμαστε εχθρούς και δαίμονες. Ανάδρομος Άρης 26/6-27/8/18! Προβλέψεις των Ζωδίων! – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Ο πλανήτης Άρης, αστρολογικά αντιπροσωπεύει την αρσενική ενέργεια, το ένστικτο επιβίωσης, τη δύναμη που υπάρχει μέσα μας, και ανάλογα με το ζώδιο, θέση που κατέχει στον γενέθλιο μας χάρτη, φαίνεται πως χειριζόμαστε αυτήν την ενέργεια. Έτσι λοιπόν,  ο Άρης είναι η “μηχανή “ μας, η οποία και τη βάζουμε μπρος,  για να αρχίσουμε να προχωράμε και να διεκδικούμε ανάλογα με τα θέλω μας.

Την περίοδο αυτή,  ο Άρης βρίσκεται στον Υδροχόο, ένα συλλογικό ζώδιο, αντιπροσωπεύει το όλον, και μας δείχνει το ιδεαλιστικό του προφίλ, με ουράνια όμως χαρακτηριστικά , αλλά και προσήλωση σε κοινωνικό σκοπό. Έτσι, όλοι έχουμε βάλει ένα στόχο, είμαστε πιο ομαδικοί, και ανάλογα με το πως διαμορφώνεται η καθημερινότητα μας, προσπαθούμε να ενταχθούμε μέσα σε μια νέα πραγματικότητα, Όμως ,από τις 26 Ιουνίου 2018, ο Άρης θα αρχίσει τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία, έως τις 27 Αυγούστου, που θα καταλήξει στον Αιγόκερω,  βάζοντας φρένο στα ..πόδια μας και αναγκάζοντας μας να κάνουμε πίσω..

Κάθε ανάδρομη πορεία του Άρη, προκαλεί ένα εκνευρισμό στον ψυχισμό μας, θα νιώσουμε αρκετά καταπιεσμένοι και υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να μας φταίνε όλα και να φαντασιωνόμαστε εχθρούς και δαίμονες. Έτσι τώρα,  που ο Άρης είναι και στον Υδροχόο, και επηρεάζει τις φιλικές μας σχέσεις, θα μπούμε σε μια φάση επανεξέτασης της συμπεριφοράς των φιλικών μας προσώπων. Στην περίπτωση που συμμετέχουμε σε μια συλλογική δραστηριότητα, ενδέχεται να αντιμετωπίσουμε αρκετά ευτράπελα και καθυστερήσεις, και θα βγούμε από τα ..ρούχα μας.

Τέλος, Ο Ουρανός από τον Ταύρο, επιτίθεται στον Άρη,  προκαλώντας ατυχήματα  λεκτικά και φυσικά κάθε είδους ρήξη δεν αποκλείεται. Ο έρωτας αποκτά μια ελεύθερη, τελείως έκφραση, με αποτέλεσμα πολλές σχέσεις να κρατιούνται με νύχια και με δόντια… Ωστόσο, κάθε φαινομενικά ανάδρομη πορεία των πλανητών, κυρίως όμως του Άρη, φέρνει μια επιβράδυνση και έτσι αξίζει να αρπάξουμε την ευκαιρία, για να επαναξιολογήσουμε τον τρόπο που διεκδικούμε τα θέλω μας και την επιθυμία μας.

επικοινώνησε μαζί μου για την προσωπική σου συνεδρία, τηλ 6973 333377 η στο email christinatantalidou@gmail.com

 

Για κάθε ζώδιο, διάβασε και τον ωροσκόπο!

Κριός

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Άρη στον Υδροχόο, επηρεάζει τις φιλικές σας σχέσεις, οπότε περιμένετε να περάσετε διάφορες κρίσεις με άτομα που εκτιμάτε και αυτό θα σας βάλει σε σκέψη. Επίσης, θα επανεξετάσετε τα προσωπικά σας οράματα, τις ιδέες σας και θα θελήσετε να βάλετε φρένο σε βιαστικές κινήσεις -αποφάσεις. Κόντρες , εμπόδια σε συλλογικές εκδηλώσεις και εάν είστε σε σωματείο ή σε συλλόγους.

Ταύρος

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Άρη στον Υδροχόο, θα διαταράξει το  επαγγελματικό σας προφίλ, θα δείτε πολλά πράγματα να μην εκπληρώνονται, όπως σας είχαν υποσχεθεί και αυτό θα σας κάνει νευρικούς και θα είστε κάπως απογοητευμένοι ή ευέξαπτοι. Επίσης, εάν βρίσκεστε σε γάμο ή σε σοβαρή σχέση, θα χρειαστεί να επαναξιολογήσετε τη σχέση σας, εφόσον βέβαια αντιμετωπίζετε προβλήματα ή το ενδεχόμενο ενός χωρισμού. Βάζετε φρένο σε επαγγελματικές κινήσεις και κόντρες με άτομα εξουσίας, θα αντιμετωπίσετε.

Δίδυμοι

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Άρη στον Υδροχόο, πιθανόν να αναβάλλει τις σπουδές σας, την επαγγελματική σας αποκατάσταση, κυρίως όμως σας κάνει να αμφισβητείτε τα πιστεύω σας , τις ιδέες που έχετε μεγαλώσει και θα χρειαστεί πολλά πράγματα να αφήσετε πίσω. Βέβαια, πρέπει να προσέχετε και  τα ταξίδια, καθώς θα αντιμετωπίσετε εμπόδια, καθυστερήσεις, και τυχόν αναβολές στο πρόγραμμα σας. Βάζετε φρένο σε σκέψεις μετοίκησης, η θα δοκιμάσετε να ζήσετε στο εξωτερικό. Σχέσεις ανατρέπονται ή γεννιούνται.

Καρκίνος

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Άρη στον Υδροχόο, αφορά τα οικονομικά σας, τα χρήματα, την περιουσία που διαχειρίζεστε μαζί με άλλους και εάν έχετε οφειλές , δάνεια, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να σκεφτείτε πως θα διαπραγματευτείτε και να μην ζημιωθείτε. Πιθανό να έρθετε όμως σε ρήξη με τα άτομα που μοιράζεστε μια κοινή περιουσία και να νιώσετε πως είστε ξεκρέμαστοι. Βάζετε φρένο σε κινήσεις που οδηγούν σε ρήξη, χωρισμό και θα προσπαθήστε να βρείτε μια χρυσή τομή. Πιθανή ερωτική αδράνεια.

επικοινώνησε μαζί μου για την προσωπική σου συνεδρία, τηλ 6973 333377 η στο email christinatantalidou@gmail.com

 

Λέων

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Άρη στον Υδροχόο, είναι καθοριστική για να βάλετε όρια στους άλλους, να εκτιμήσετε θέματα σχέσεων, συνεργασιών και σίγουρα το διάστημα, μυρίζει λίγο μπαρούτι, ωστόσο δεν μπορείτε να δείτε ή να βιώσετε την έκρηξη. Συσσωρευμένα συναισθήματα, οδηγούν σε αψυχολόγητες  συμπεριφορές, που πιθανόν δεν θα μπορείτε να ερμηνεύσετε. Βάζετε φρένο σε προτάσεις επισημοποίησης, δέσμευσης, θέλετε να σκεφτείτε ξανά και από την αρχή, τις προσωπικές σας επιλογές.

Παρθένος

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Άρη στον Υδροχόο, γίνεται μέσα στον εργασιακό σας χώρο, οπότε θα είστε συνεχώς σε σκέψη , τι πρέπει να κάνετε, πως να οργανώσετε το χώρο σας και κυρίως με ποιους ανθρώπους θέλετε να συνεργαστείτε. Πιθανόν να αντιμετωπίσετε ξανά ένα θέμα υγείας , έτσι ώστε να βάλετε φρένο σε ατασθαλίες και σε πιθανές κακές διατροφικές συνήθειες . Επιστρέφει η σκέψη να υιοθετήσετε ένα κατοικίδιο.

Ζυγός

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Άρη στον Υδροχόο, θα βάλει φυτίλια στις ερωτικές σας σχέσεις, σίγουρα θα μπείτε σε φάση αμφισβήτησης της σχέσης σας και θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να είστε μόνοι και ελεύθεροι. Πιθανά επιχειρηματικά σχέδια να κολλήσουν, έτσι ώστε να επαναξιολογήσετε τους συνεργάτες σας, να εκτιμήσετε καλύτερα την οικονομική σας κατάσταση. Εάν είστε ήδη σε ρίσκο, θέλει μεγάλη προσοχή , να βάλετε φρένο σε χρηματικά ανοίγματα, έτσι ώστε να αποφύγετε ζημιές και απώλειες.

Σκορπιός

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Άρη στον Υδροχόο, αγγίζει στενές οικογενειακές σχέσεις, πιθανόν να ασχοληθείτε έντονα με το πρόβλημα ενός αγαπημένου προσώπου ή να επαναξιολογήσετε τη στάση σας μέσα στην οικογένεια. Πιθανόν να ασχοληθείτε με τα διαδικαστικά για την αγορά, πώληση ενός ακινήτου και να είστε κάπως πελαγωμένοι γιατί πολλά πράγματα δεν θα προχωράνε , όπως τα θέλατε. Βάζετε φρένο σε διαμάχες, εντάσεις, προσπαθείτε να αποστασιοποιηθείτε από υπαρξιακά προβλήματα. Ψυχολογικές εντάσεις.

                                                                 επικοινώνησε μαζί μου για την προσωπική σου συνεδρία, τηλ 6973 333377 η στο email christinatantalidou@gmail.com

 

Τοξότης

 Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Άρη στον Υδροχόο, αφορά την καθημερινότητα σας, οπότε προβλέπεται να ζήσετε περίεργες καταστάσεις, με συγγενικά πρόσωπα, με άτομα μέσα στη δουλειά σου , αλλά και στις μετακινήσεις σας, με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα. Ωστόσο, μπορεί και να περάσετε σε πλήρη απραξία και να μην θέλετε να κάνετε κάτι, παρα μόνο διακοπές. Βάζετε φρένο σε βιαστικές αποφάσεις, και χαλιναγωγείτε κάπως τις επιθυμίες σας.

Αιγόκερως

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Άρη στον Υδροχόο, αφορά τα οικονομικά σας, το χρήμα που έχετε και πιθανόν να μπείτε σε φάση αναζήτησης νέων πόρων, έτσι ώστε να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Πιθανόν, εάν έχετε δανειστεί χρήματα, να πρέπει να επιστρέψετε τα χρήματα σας και αυτό θα σας αγχώσει. Αποφύγετε να δανείσετε ή να εμπιστευτείτε τα οικονομικά σας σε τρίτα πρόσωπα, καθώς θα γίνουν παρεξηγήσεις. Βάζετε φρένο σε απαγορευτικές αγορές.

Υδροχόος

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιο σας, θα σας κάνει αρκετά νευρικούς, εσωτερικά θα βράζετε, εάν και μπορεί να μη το δείχνετε και γενικά θα μπείτε σε φάση απόρριψης της τωρινής πραγματικότητας σας. Σκέψεις από προηγούμενες σχέσεις πιθανόν να σας βασανίζουν, όμως η περίοδος είναι κατάλληλη για να μαζέψετε δυνάμεις, να κάνετε την αυτοκριτική σας και να οργανώσετε τη φυγή σας από τυχόν αδιέξοδα. Βάζετε φρένο στα ναι που λέτε.

Ιχθείς

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Άρη στον Υδροχόο, θα φέρει εσωτερικές συγκρούσεις, πιθανά κυκλοθυμικά επεισόδια, δεν θα είναι σίγουρα το καλύτερο σας, καθώς όλο κάτι θα σας φταίει.. και δεν θα ξέρετε τι είναι αυτό. Μια στροφή προς τα έσω θα γίνει , και αυτό αυτόματα θα σας φέρει σε κόντρα με το περιβάλλον σας, μια που δεν θα εξηγείτε τι ακριβώς συμβαίνει και συνεχώς αποφεύγετε την πολυκοσμία. Βάζετε φρένο σε επιπόλαιες σκέψεις, θα προβληματιστείτε αρκετά.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ