Αύγουστος 2018: μηνιαίες αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο!

Τι έχει να περιμένει το κάθε ζώδιο χωριστά για τον μήνα Αύγουστο; Σημειώνονται πολλά φαινόμενα όπως Μερική Έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη στον Λέοντα κλπ Αύγουστος 2018: μηνιαίες αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο! – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Φαινόμενα του μήνα,

Μερική Έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη στον Λέοντα, στις 11 Αυγούστου 2018, επηρεάζει το σταθερό σταυρό, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι, τέλος β δεκαημέρου, 18ο μοίρα

Πανσέληνος 26 Αυγούστου 2018, στους Ιχθύες, επηρεάζει το α’δεκαήμερο μεταβλητών, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες, 2η μοίρα

Ερμής ανάδρομος στον Λέοντα ,  έως τις 19 Αυγούστου 2018, Άρης ανάδρομος από τις 13 έως τις 27 Αυγούστου, (στις τελ. μοίρες του Αιγόκερω)

Ήλιος στην Παρθένο  – Αφροδίτη στον Ζυγό

Κρόνος   Ποσειδώνας   Πλούτωνας ανάδρομοι

Αποτέλεσμα εικόνας για zodiac signs   ΚΡΙΟΣ 

Συνεχίζονται οι εκλείψεις, εκεί, γύρω στις 11 Αυγούστου 2018, θα βιώσετε μια περίεργη κατάσταση σε ερωτικά ζητήματα, με την Νέα Σελήνη στον Λέοντα, όπου και θα πρέπει να διαχειριστείτε με διαφορετικό τρόπο τις ερωτικές σας επιλογές και τη στάση των αγαπημένων προσώπων.  Η φαινομενική ανάδρομη πορεία του πλανήτη σας, Άρη, σταματά, στον Αιγόκερω, και έτσι αναγκάζεστε να ασχοληθείτε πάλι με θέματα καριέρας, να εξετάσετε με αντικειμενικό μάτι, τις επιλογές και κυρίως, να σκεφτείτε, με ποιους θέλετε να συνεργαστείτε τώρα και στο μέλλον.  Η Αφροδίτη, στον Ζυγό, από τις 6 Αυγούστου 2018, θα σας κάνει πιο κοινωνικούς, δεκτικούς σε νέες προτάσεις και πιθανόν, όσοι απ΄ εσάς είστε δεσμευμένοι, μπορείτε να σκεφτείτε ξανά και από την αρχή, μια πρόταση επισημοποίησης.   Ωστόσο,  ο μήνας Αύγουστος, επιφυλάσσει μια συναισθηματική Πανσέληνος στο ζώδιο του Ιχθύ, στις 26 Αυγούστου 2018, έτσι θα θέλετε να απομακρυνθείτε από τη βαβούρα και τη φασαρία της πόλης και να περάσετε ρομαντικά με το ταίρι σας. Ο Ερμής, σε ορθή πορεία, από τα μέσα Αυγούστου, σας οδηγεί σε οριστικές λύσεις και πιθανόν να τολμήσετε να πάρετε ρίσκα που θα σας καταξιώσουν αργότερα.

Σχετική εικόνα   ΤΑΥΡΟΣ

Η ολική Έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη στον Λέοντα, στις 11 Αυγούστου 2018, σας φέρνει ξαφνικά δώρα, μια επιτυχία σχετικά με μια νέα σας επιχειρηματική δραστηριότητα, καθώς έχετε πλέον την ικανότητα να διαχειρίζεστε με διπλωματικό τρόπο,  τους άλλους και κυρίως όμως τους φόβους σας, και αυτό θα σας κάνει να εκμεταλλευτείτε έξυπνα τις συγκυρίες και να μη φοβηθείτε το ρίσκο. Η φαινομενική ανάδρομη πορεία του πλανήτη Άρη, σταματά στον Αιγόκερω, και έτσι, θα μπείτε σε φάση επανεκτίμησης των σχεδίων σας, θα ασχοληθείτε και με νομικά ζητήματα, και όλα αυτά σας κάνουν να νιώθετε ότι βάζετε σε τάξη κάποια πράγματα. Η Αφροδίτη στον Ζυγό, από τις 6 Αυγούστου 2018, βελτιώνει την καθημερινότητα σας, έχετε τη διάθεση να διακοσμήσετε το χώρο του σπιτιού σας ή τον εργασιακό σας χώρο, έτσι ώστε να αισθάνεστε όμορφα και φεύγει η μιζέρια και η απαισιοδοξία του προηγούμενου μήνα.. Τέλος, ο μήνας Αυγούστου, επιφυλάσσει μια κοινωνική Πανσέληνο, από το ζώδιο του Ιχθύ, στις 26 Αυγούστου 2018, όπου θα σας οδηγήσει σε όμορφα μέρη, κοσμικές συγκεντρώσεις και θα νιώσετε ότι είστε το κέντρο του ..κόσμου. Αναζητήστε και τη βοήθεια του Ερμή, ο οποίος και σε ορθή πορεία, από τον Λέοντα, διευκολύνει θέματα επικοινωνίας με το αφεντικό σας, ή με πρόσωπα κύρους και θα βρείτε τη χρυσή τομή.

Επικοινωνήστε στο 6973 333377 ή στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com

 

Αποτέλεσμα εικόνας για zodiac signs  ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ολική Εκλειψη, Νέα Σελήνη στον Λέοντα, στις 11 Αυγούστου 2018, θα σας κάνει πιο εφευρετικούς, πιθανόν να υλοποιήσετε μια νέα σας ιδέα, να βάλετε το μυαλό σας να δουλέψει και να αρχίσετε μια νέα συνεργασία, ίσως και μέσα από το διαδίκτυο, και φαίνετε να αποκτάτε την δημοσιότητα που επιδιώκατε.  Βεβαίως έτσι, βοηθιέστε και συναισθηματικά, από την Πανσέληνο του μήνα, στις 26 Αυγούστου 2018, που πραγματοποιείται από το ζώδιο του Ιχθύ, και πιθανόν να βρεθείτε με το ταίρι σας, να ανταλλάξετε υποσχέσεις αιώνιας αγάπης και πάθους, ωστόσο εδώ οφείλετε να είστε επιφυλακτικοί και να μη δίνετε όρκους, που δεν ξέρετε , εάν μπορείτε να τηρήσετε στο μέλλον.  Ο Άρης ανάδρομος από τον Αιγόκερω,  από τις 13 έως τις 26 Αυγούστου, σας πιέζει να ρυθμίσετε οφειλές, δάνεια, περιουσιακά στοιχεία και αυτό,  σας κόβει τη φόρα, νιώθετε άβολα,  ωστόσο είναι κάτι που έπρεπε να είχατε κάνει, από καιρό τώρα. Η Αφροδίτη στον Ζυγό, είναι ευνοϊκή θέση για εσάς, καθώς αγαπάτε το φλερτ, είστε ρομαντικοί, στέλνετε, λαμβάνετε μηνύματα και κυρίως μέσα από το διαδίκτυο και είστε έτοιμοι να απολαύσετε νέες εμπειρίες, επιχειρώντας μια ενδιαφέρουσα αρχή σε μια προσωπική σχέση. Η στάση και κατόπιν ορθή πορεία του Ερμή, στον Λέοντα, αυξάνει την αυτοπεποίθηση σας, κυνηγάτε με μεγαλύτερο πάθος τις επιθυμίες σας και θα δείτε πολλά πράγματα να ολοκληρώνονται.

Cancer Horoscopes  ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Η ολική έκλειψη, Νέα Σελήνη στον Λέοντα, στις 11 Αυγούστου 2018,  θα σας σπρώξει, αναγκαστικά, θέλοντας και μη, σε μια νέα πηγή εσόδων, γιατί προκύπτει η ανάγκη να συμπληρώσετε  το εισόδημα σας, και ευτυχώς που έχετε τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες και να βγείτε κερδισμένοι, αν και κουρασμένοι.. Ο Άρης, βέβαια , μπαίνει ανάδρομος στον Αιγόκερω, εδώ και θα ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του και αυτό αυτόματα σας πιέζει, έρχεστε σε σύγκρουση με το περιβάλλον σας και θα ζήσετε αρκετές εντάσεις, όπου με πεσμένη διάθεση και κακή ψυχολογία θα πρέπει να διαχειριστείτε αντίξοες συνθήκες. Μια άνοδος στην κοινωνική σας, οικογενειακή ατμόσφαιρα,  απολαμβάνετε βέβαια με την Αφροδίτη στον Ζυγό, αλλά ωστόσο,  πρέπει να προσέχετε τις υπερβολές και να αποφύγετε τις σπατάλες. Η στάση και κατόπιν ορθή πορεία του Ερμή, στον Λέοντα, θα  σας επιστρέψει χρήματα και πιθανόν να αρχίσετε να εργάζεστε, παρά τις καθυστερήσεις της περιόδου. Η Πανσέληνος στους Ιχθύες , στις 26 Αυγούστου 2018, έχει μια δόση υπερβολής, άφθονες ρομαντικές στιγμές και βέβαια δικαιούστε να μυρίσετε λίγο ..καλοκαίρι ..και να χαλαρώσετε.

Αποτέλεσμα εικόνας για zodiac signs  ΛΕΩΝ

Η ολική έκλειψη, Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας , ιδιαίτερα επηρεάζει τους γεννημένους του β’ δεκαημέρου, θα σας βάλει σε μια κατάσταση περιεργη, ανατρεπτική και μέσα στο καλοκαίρι , θα θελήσετε να τα αλλάξετε όλα , και να κάνετε μια νέα αρχή., κυρίως σε θέματα συναισθηματικά, και πιθανόν να βρεθείτε σε μια νέα σχέση.  Ο Άρης βέβαια, ανάδρομος , επιστρέφει στον Αιγόκερω και ζείτε μετέωροι, το ένα πόδι μπροστά και το άλλο πίσω, δεν είστε σίγουροι για το τι θέλετε να ξεκαθαρίσετε και μπερδεύεστε ψυχολογικά.  Μια στροφή προς το άμεσο περίγυρο σας, όμως σας δίνει χαρά , αισιοδοξία, περιμένετε την Αφροδίτη στον Ζυγό, η οποία θα ευνοήσει τα σχέδια σας, αλλά θα σας φέρει όλο και πιο κοντά , στα άτομα που αγαπάτε. Η στάση και κατόπιν ορθή πορεία του Ερμή, στο ζώδιο σας, ενεργοποιεί σιγά σιγά τα θέλω σας, αισθάνεστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και περνάτε από την θεωρία στην πράξη. Η Πανσέληνος στους Ιχθύες, στις 26 Αυγούστου 2018, ενισχύει τις ανασφάλειες, φοβίες , κυρίως για θέματα οικονομικά,αλλά και στο χέρι σας είναι να βρείτε διεξόδους και να απεγκλωβιστείτε από χρόνιες καθυστερήσεις με τράπεζες, εφορίες  κλπ.

Αποτέλεσμα εικόνας για zodiac signs  ΠΑΡΘΕΝΟΣ

H ολική έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη στον Λέοντα, στις 11 Αυγούστου 2018, αφήνει τα σημάδια της ..έτσι ώστε να πάρετε αποφάσεις που τώρα, ναι μπορεί, να σας πονάνε, αλλά δεν γίνεται να αναμασάτε το παρελθόν και να αφήνετε να σας τρώνε..μισοτελειωμένες ιστορίες. Ο Άρης σε ανάδρομη φορά, επιστρέφει στον Αιγόκερω, ουσιαστικά σας βοηθάει να παίξετε σωστά το ρόλο σας, να πετύχετε δηλαδή τον σκοπό σας, κυρίως πάνω σε μια ερωτική σχέση ή ακόμα και να επανεξετάσετε μια επιχειρηματική σας δραστηριότητα. Φυσικά, και ευνοείστε οικονομικά, η Αφροδίτη από το ζώδιο του ζυγού,  ενισχύει αρκετά την τσέπη σας, το εισόδημά σας,  που συνεχώς αυτό και θα αυξάνετε , ουσιαστικά δηλαδή σας λύνει τα χέρια και θα βάλετε τον πήχη ψηλά.  Η στάση και κατόπιν ορθή πορεία του Ερμή, στο Λέοντα, δηλαδή μέσα στον κρυφό σας οίκο, τον δωδέκατο, αρχικά σας κάνει σκεφτικούς, επεξεργάζεστε τη τη συμπεριφορά συγκεκριμένων ατόμων, που συνεχίζουν να υποτιμούν τη νοημοσύνη σας και κάποια στιγμή θα τολμήσετε να ξεπεράσετε συστολές και να ξεχάσετε τους καλούς σας τρόπους. Γενικά τον μήνα Αύγουστο, έχετε τη δυνατότητα και με τον Ήλιο να εγκαινιάζει τα γενέθλια σας, να κάνετε την αυτοκριτική σας, να έρθετε σε επαφή με άγνωστες πλευρές σας και να βάλετε τα νέα όρια σας. Τέλος,  Η Πανσέληνος στους Ιχθύες, στις 26 Αυγούστου 2018, φέρνει το καλοκαίρι, έχετε να ζήσετε ωραίες στιγμές και μια νέα συνεργασία θα σας δώσει ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον. 

Επικοινωνήστε στο 6973 333377 ή στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com

 

Libra Horoscopes  ΖΥΓΟΣ

Η ολική έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη στον Λέοντα, στις 11 Αυγούστου 2018, δεν σας αγγίζει προσωπικά, πιθανόν να δείτε τα πράγματα, πιο σφαιρικά, να αποστασιοποιηθείτε από κάποιες καταστάσεις και έτσι να φανείτε αδιάφοροι προς το περιβάλλον σας. Βασικά, όμως , μαζεύετε δυνάμεις, θέλετε να είστε σίγουροι για τα όνειρα, σχέδια σας, σταματάτε να ονειροβατείτε , και φυσικά δεν είναι εύκολο να προσαρμόσετε το νέο σας, απαιτητικό πρόγραμμα και εδώ θα αρχίσουν τα δύσκολα. Ένας Άρης, σε ανάδρομη φορά, επιστρέφει στον Αιγόκερω, όπου αυτό σημαίνει , ότι συνεχώς αντιμετωπίζετε αντιρρήσεις, εντάσεις και παράπονα και βέβαια, πολλές φορές πιέζεστε υπερβολικά. Ευτυχώς, θα σας χαλαρώνει , η Αφροδίτη , που έχει επιστρέψει στο ζώδιο σας, και χαρίζει φλερτ, οικονομικές , ευχάριστες εκπλήξεις, και πολλές προτάσεις για ρομαντικές εξελίξεις. Η στάση και κατόπιν, ορθή πορεία του Ερμή στον Λέοντα, σας επαναφέρει στην τάξη, αναλαμβάνετε μια νέα δραστηριότητα, γενικά κυνηγάτε με πάθος τις επιθυμίες σας, αλλά βέβαια και το πιο σημαντικό , είναι ότι θα υπάρξει ανταπόκριση. Η Πανσέληνος στους Ιχθύες, στις 26 Αυγούστου 2018, ευνοεί εργασιακά ζητήματα, αποχωρείτε από ένα περιβάλλον που σας έχει κουράσει και εγκαινιάζετε μια νέα περίοδος σε εργασιακά ζητήματα. Ευνοείστε.

Scorpio Horoscopes  ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ολική έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη στον Λέοντα, στις 11 Αυγούστου 2018, θα φέρει τα πάνω κάτω, σε θέματα καριέρας, η αλήθεια είναι ότι θα προβληματιστείτε αρκετά για την κοινωνική σας θέση, είναι σαν να βλέπετε ξεκάθαρα ποια .. έχουν πέσει οι μάσκες, και φυσικά αυτό θα σας οδηγήσει σε μια νέα κατάσταση, όπου και θα φαίνεστε αλλά και θα είστε πιο αυτόνομοι. Ο Άρης, ο παραδοσιακός πλανήτης σας, στον Αιγόκερω, σε ανάδρομη φορά , απαιτεί από εσάς , ψυχραιμία, καταπολεμήστε δηλαδή τη διάθεση που έχετε να βάλετε όποιον/α υποτιμά την ταυτότητα σας και σας φέρεται ανάρμοστα , κυρίως μέσα στο συγγενικό σας περιβάλλον.  Βέβαια , ο Αύγουστος δεν είναι μόνο δουλειά, εντάσεις και παράπονα, έχει μια Αφροδίτη στον Ζυγό, που σας βοηθάει να δείτε με μεγαλύτερο ενδιαφέρον μια νέα ερωτική προσέγγιση, έτσι ώστε να ξεφύγετε από ένα δυσάρεστο παρελθόν. Πάντα, όμως προσοχή σε μυστικές σχέσεις, καθώς και ο Ερμής, επιστρέφει σε ορθή πορεία και θα πρέπει να λογοδοτήσετε ίσως , ή να υποστηρίξετε αυτά που αισθάνεστε. Η Πανσέληνος στους Ιχθύες, στις 26 Αυγούστου 2018, φέρνει ρομαντισμό, ερωτική τύχη, νομίζω πως θα αποζημιωθείτε για την απραξία της προηγούμενης περιόδου.

  ΤΟΞΟΤΗΣ 

Η ολική έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη στον Λέοντα, στις 11 Αυγούστου 2018, δεν θα σας αφήσει παραπονεμένους, θα γίνει μια νέα αρχή, είτε πάνω σε θέματα σπουδών, πιθανόν να κυνηγήσετε μετά μανίας, πια, την εξειδίκευση πάνω στο τομέα σας, είτε θα ασχοληθείτε με την έναρξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας.  Ο Άρης , επιστρέφει ανάδρομος στον Αιγόκερω, όπου και εκεί θα τερματίσει την «ανάποδη» πορεία του, με αποτέλεσμα να αδειάζει συνέχεια το πορτοφόλι σας και αναγκαστικά θα αγχώνεστε , για το πως θα τα καταφέρετε. Η Αφροδίτη στον Ζυγό, επιδιώκει να σας χρυσώσει τα ..χάπι, θα βγείτε δηλαδή περισσότερο προς τα έξω, θα συναντήσετε κόσμο, και θα συμμετέχετε σε πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις.  Με τον Ερμή, πλέον σε ορθή πορεία στον Λέοντα, δεν πρέπει όμως να φοβάστε, να δειλιάζετε, επιβάλλετε να είστε τολμηροί , μια που έχετε ανάγκη μια ριζική αλλαγή, και αυτή η περίοδος σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε διαφορετικά πράγματα. Η Πανσέληνος στους Ιχθύς, στις 26 Αυγούστου 2018, θα σας γεμίσει με συναισθήματα συμπόνιας, αλληλεγγύης, έτσι ώστε να μπορέσετε να συγχωρέσετε πρόσωπα που ίσως ,σας αδικούν άθελα τους. Ωστόσο, το υδάτινο αυτό Φεγγάρι, είναι ρομαντικό, αγκαλιάζει την προσπάθεια σας να βρεθείτε σε μια νέα σχέση.

  ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ολική Έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη στον Λέοντα, στις 11 Αυγούστου 2018, φέρνει μια νέα κατάσταση στα οικονομικά σας δεδομένα, πιθανόν να χρειαστεί να προχωρήσετε σε νέες διευθετήσεις, να συζητήσετε και να διαχωρίσετε μια κοινή περιουσία, με αποτέλεσμα να νιώθετε πιεσμένοι και αρκετά μπερδεμένοι. Ο Άρης , ανάδρομος επιστρέφει στο ζώδιο σας, και αυτό αυτόματα μεγεθύνει τις εντάσεις, πέφτετε με τα μούτρα όμως στη δουλειά, θέλετε να βγείτε από αδιέξοδα, ωστόσο πρέπει να προσέχετε περισσότερο την υγεία σας και να μην υπερβάλλετε. Η Αφροδίτη στον Ζυγό, φέρνει δώρα από πρόσωπα εξουσίας, έχετε την στήριξη ανθρώπων που μπορούν να σας βοηθήσουν, να ανοίξετε δηλαδή κλειστές πόρτες, και να αγαπήσετε περισσότερο αυτό που κάνετε. Βέβαια η ορθή πορεία του  Ερμή στον Λέοντα, θα σας απελευθερώσει από φοβίες σχετικά με μια ερωτική σας σχέση, και θα τολμήσετε να δοκιμάσετε τον εαυτό σας και τις αντοχές σας. Η Πανσέληνος στους Ιχθύες, στις 26 Αυγούστου 2018, θα σας φτιάξει τη διάθεση, ανεβάζει τη δημοτικότητα σας και σίγουρα θα απολαύσετε ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας. Αυγουστιάτικο φεγγάρι και πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.

   ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ολική έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη στον Λέοντα, στις 11 Αυγούστου 2018, θα σας χαρίσει την ελευθερία σας, πιθανόν να έχετε ήδη δρομολογήσει μια νέα κατάσταση για τα προσωπικά σας ζητήματα και είστε με το ένα πόδι έξω από μια δυσλειτουργική σχέση. Βέβαια, αυτό το καλοκαίρι είναι περίεργο, με τον Άρη ανάδρομο στο ζώδιο σας, έχετε βιώσει αρκετές εντάσεις, τώρα η νέα θέση του Άρη, σας προβληματίζει ακόμα περισσότερο, καθώς θα μεγαλώσει πιθανές εσωτερικές ανασφάλειες και θα πρέπει να φανείτε γενναίοι σε εξωτερικά ζητήματα που αφορούν άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, ή εργασιακές αλλαγές. Η Αφροδίτη στον Ζυγό, είναι καλός οιωνός για νέες , ενδιαφέρουσες φιλίες, μπορείτε να ανοίξετε τον κύκλο σας και θα βελτιώσετε το προφίλ σας, μέσα από την κοινωνικοποίηση σας. Η ορθή πορεία του Ερμή , απέναντι σας, θα διορθώσει την ασυνεννοησία της προηγούμενης περιόδου και θα λείψουν οι αναβολές και οι καθυστερήσεις. Προς το τέλος του Αυγούστου, στις 26 Αυγούστου 2018, έρχεται και ένα όμορφο φεγγάρι, Η Πανσέληνος στους Ιχθύς , όπου και θα βιώσετε οικονομική τύχη και χαρούμενες στιγμές με ταίρι σας.

  ΙΧΘΥΕΣ

Η ολική έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη στον Λέοντα, στις 11 Αυγούστου 2018, ανοίγει ένα παραθυράκι διεξόδου, πιθανόν από ένα δυσλειτουργικό εργασιακό περιβάλλον, θα κάνετε μια νέα συμφωνία και θα βρεθείτε σε ένα ευχάριστο χώρο , όπου και θα  εισπράξετε αναγνώριση. Βελτιώνονται οι σχέσεις με τους συναδέλφους. Προσοχή μόνο, στην νέα θέση του Άρη, έχει μπει ανάδρομος στον Αιγόκερω, και φέρνει , σας επιστρέφει άτομα του παρελθόντος, κυρίως για να γίνει ένα ξεκαθάρισμα του φιλικού σας περιβάλλοντος και να είστε πιο ανοιχτοί σε νέες παρέες και γνωριμίες. Η Αφροδίτη στον Ζυγό , θα σας ανακουφίσει οικονομικά , αλλά και πιθανόν να δεχτείτε -να πειραματιστείτε και με τον έρωτα, όπου όλα θα μοιάζουν να είναι ονειρεμένα και μαγικά. Με τον Ερμή στον Λέοντα , και σε ορθή φορά πλέον, υιοθετείτε νέους τρόπους διαβίωσης, βελτιώνετε την ποιότητα ζωής σας και θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να νιώθετε όμορφα με τον εαυτό σας. Τέλος, έρχεται και το Αυγουστιάτικο Φεγγάρι, πραγματοποιείται στο ζώδιο σας και ολοκληρώνετε με το παρελθόν, προχωρώντας σε μια επισημοποίηση με αίσιο τέλος.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ