Εκδόσεις Φουρφούρι | τις ανακαλύψαμε φέτος με προτάσεις διαμαντάκια!

    Ελάτε να δούμε παρέα προτάσεις στο παιδικό βιβλίο που ξεχωρίσαμε φέτος από έναν νέο εκδοτικό οίκο που ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα εδώ και ένα χρόνο. Εκδόσεις Φουρφούρι | τις ανακαλύψαμε φέτος με προτάσεις διαμαντάκια!

    Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

    Εμείς οι μαμάδες πάντα θέλουμε να ανακαλύπτουμε τις πιο όμορφες προτάσεις επάνω στο παιδικό βιβλίο. Βιβλία που θα φέρουμε στο σπίτι και θα διαβάσουμε παρέα με τα παιδιά μας. Αυτή η πιο σημαντική και ουσιαστική ώρα της ημέρας που σου προσφέρει το διάβασμα ενός παραμυθιού με το παιδί σου. Η κόρη μου η Κωνσταντίνα είναι 7 ετών και από πολύ μικρή ηλικία έμαθε να αγαπά το βιβλίο και να αναζητά την ανάγνωσή του παρέα με εμένα. Τώρα πλέον από φέτος που έμαθε να διαβάζει και η ίδια είναι ιδιαίτερα συγκινητικό να την βλέπω να ξεφυλλίζει και να διαβάζει μόνη της τα βιβλία… Μαγεία και νιώθω πολύ ευτυχισμένη που πέτυχα τον στόχο μου… να την κάνω να αγαπήσει τα βιβλία!

    Πάμε να δούμε κάποιες προτάσεις από τις Εκδόσεις Φουρφούρι που ξεχώρισα για εσάς και αξίζει να τις ανακαλύψετε και εσείς! Οι εκδόσεις Φουρφούρι είναι ένας νέος εκδοτικός οίκος που μετρά κάτι παραπάνω από ένα χρόνο και όπως όλα δείχνουν είναι και πολλά υποσχόμενος, συνεπώς κρατήστε το όνομα του στο μυαλό σας!

    “Το Φουρφούρι είναι ένα νέο εκδοτικό ξεκίνημα στον χώρο κυρίως του παιδικού βιβλίου. Είναι μια συνεργασία μεταξύ των εταιρειών Brainfood και Εternal Optimists με έμφαση στο ποιοτικό παιδικό βιβλίο και όχι μόνο. Στα σχέδιά μας εκτός από την έκδοση νέων τίτλων είναι η παραγωγή ψηφιακού περιεχομένου και η δημιουργία αντίστοιχων παραμυθιών και εκπαιδευτικών Apps. Καλώς ήρθατε στις Εκδόσεις Φουρφούρι, ένας κόσμος γεμάτος φαντασία, γνώσεις, περιπέτειες και ευτυχίας σας περιμένει.
    ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ Brainfood Εκδοτική ΜΕΠΕ / Κολωνού 12-14, Κεραμεικός, Αθήνα Tηλ. παραγγελιών: 210 2514123 / Φαξ: 210 5227768 / Email: contact@brainfood.gr / Site: brainfood.gr
    Για θέματα διανομής και παραγγελιών μπορείτε να καλείτε στην Brainfood στο τηλέφωνο 210 2514123.”

    “ΑΜΕΛΙΑ” της Μάρα Νταλ Κόρσο. Mια ακόμη ιστορία είναι έτοιμη να μας ταξιδέψει. Μια ιστορία γραμμένη με τρυφερότητα και θαυμασμό για τη μικρή Αμέλια Έρχαρτ που ήθελε όταν μεγαλώσει να γίνει πιλότος. Κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Φουρφούρι.

    Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

    “ΝΟΤΙΑ” του Ντάνιελ Ντάνκαν.
    Μία υπέροχη τρυφερή ιστορία για παιδιά ηλικίας από 5 ετών. Η δύναμη της θέλησης, η φιλία και ο αποχωρισμός… σε ένα παραμύθι ύμνος κατά την προσωπική μου άποψη στην ανθρωπιά και την αγάπη της ψυχής… Κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Φουρφούρι.

    Η αστεία και γοητευτική ιστορία του Γούλφι θα διασκεδάσει ευχάριστα μικρούς και μεγάλους. Ας δώσουμε στα παιδιά μας ένα ακόμη παραμύθι για να ανοίξουν τα φτερά της φαντασίας τους και να αγκαλιάσουν τον εαυτό τους. ένα παραμύθι που μαθαίνει στα παιδιά ότι το να είσαι “διαφορετικός” είναι χάρισμα και μέσα από τη ζωή θα βρεις τη πραγματική ευτυχία, γαλήνη αλλά και αγάπη… Ένα υπέροχο “διαφορετικό” παραμύθι με μπόλικη τροφή για σκέψη. Κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Φουρφούρι.

    Ακολουθήστε μας στο επικό ταξίδι του Οδυσσέα όπου ο μονόφθαλμος γίγαντας και το θαλάσσιο τέρας με τα έξι κεφάλια είναι μερικά από τα εμπόδια που ο ήρωάς μας θα αντιμετωπίσει. Γνωρίστε τη σπουδαιότερη ιστορία περιπέτειας που γράφτηκε ποτέ και μάθετε για τον θρυλικό δημιουργό της, τον Όμηρο!

    Η σειρά Κλασική Λογοτεχνία για Παιδιά παρουσιάζει τα μεγαλύτερα λογοτεχνικά έργα και δημιουργεί τα θεμέλια της διαχρονικής εκτίμησης για τους πιο αγαπημένους μας κλασικούς συγγραφείς.
    Με υπέροχη πολύχρωμη εικονογράφηση και προσιτή για το παιδί ανάλυση κάθε έργου, στοχεύει να το φέρει σε επαφή με τις ιστορίες και τους συγγραφείς που έχουν διαμορφώσει τον πολιτισμό μας.

    Γιατί το κλασικό είναι διαχρονικό. Το ίδιο και οι αναγνώστες του

    – Η σειρά κέρδισε το 2016 και το 2017 στα βραβεία παιδικών βιβλίων Moonbeam το βραβείο χρυσού ως καλύτερη σειρά βιβλίων!

    EXTRA BONUS: στην συγκεκριμένη σειρά βιβλίων θα βρείτε στο τέλος των βιβλίων ανάλυση των λέξεων κλειδιών της ιστορίας, παιχνίδι ερωτήσεων καθώς και ανάλυση που μπορεί να αξιοποιηθεί άριστα από παιδαγωγούς και γονείς.

    Κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Φουρφούρι.

    Η Τζέην Έυρ, η ηρωίδα αυτής της ιστορίας, λαχταρά την ελευθερία και την αγάπη και προσπαθεί να κάνει πάντα το σωστό. Ξεπερνάει πολλές δυσκολίες, μέχρι να γίνει πετυχημένη δασκάλα και ανεξάρτητη γυναίκα. Kυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Φουρφούρι. Για παιδιά ηλικίας 7+

    Από την νέα μας σειρά, Κλασική Λογοτεχνία για Παιδιά! Παρουσιάζει τα μεγαλύτερα λογοτεχνικά έργα και δημιουργεί τα θεμέλια της διαχρονικής εκτίμησης για τους πιο αγαπημένους μας κλασικούς συγγραφείς.

    EXTRA BONUS: στην συγκεκριμένη σειρά βιβλίων θα βρείτε στο τέλος των βιβλίων ανάλυση των λέξεων κλειδιών της ιστορίας, παιχνίδι ερωτήσεων καθώς και ανάλυση που μπορεί να αξιοποιηθεί άριστα από παιδαγωγούς και γονείς.

    Κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Φουρφούρι.

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ