Ένα ταξίδι ομορφιάς με άρωμα καρπούζι απολαύσαμε στο Holy Garden

Τα Messinian Spa μας προσκάλεσαν σε ένα δροσερό άκρως καλοκαιρινό event παρουσιάζοντας μας την νέα τους σειρά προϊόντων περιποίησης. Ένα ταξίδι ομορφιάς με άρωμα καρπούζι απολαύσαμε στο Holy Garden

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Ιούλιος μήνας 2018 και εμείς απολαύσαμε ένα δροσερό event στο Fuga Restaurant στο πανέμορφο Holy Garden. Τα Messinian Spa μας παρουσίασαν τη νέα τους σειρά με τα αντηλιακά ελαφριάς υφής με ματ αποτέλεσμα και άκρως φυσικά συστατικά. Αν δεν το γνωρίζατε τα προϊόντα messinian spa είναι Ελληνικά Φυσικά καλλυντικά με Extra παρθένο ελαιόλαδο, χωρίς Parabens και ΜΗ δοκιμασμένα σε ζώα.

Δοκιμάσαμε τη νέα σειρά, απολαύσαμε υπέροχες γεύσης αλλά και ένα θαυμάσιο κοκτέιλ σε φλιτζάνι.

Περιέχουν ένα καινοτόμο μείγμα που μειώνει τη λιπαρή και γυαλιστερή εμφάνιση του δέρματος μέσω της μείωσης της παραγωγής σμήγματος, προσδίδοντας στο δέρμα ματ εμφάνιση. Ένας άλλος μαλακτικός παράγοντας, που προέρχεται από το καλαμπόκι, συμβάλλει στο ματ αποτέλεσμα, στην αίσθηση βελούδου και στη μείωση της λιπαρότητας και περιέχει επίσης ένα φυσικό αντιγηραντικό βασισμένο στο ελαιόλαδο.

Προσφέρουν:

  • Υψηλή προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία
  • Γρήγορο στέγνωμα με ματ φινίρισμα
  • Βελούδινη αίσθηση
  • Βοηθούν στην πρόληψη των ορατών σημαδιών γήρανσης λόγω βλάβης από τον ήλιο

Οι νέες αντηλιακές κρέμες προσώπου των ελληνικών φυσικών καλλυντικών MessinianSpaείναι ιδανικές για γυναίκες και άνδρες, για όλους τους τύπους δέρματος και εξαιρετικές για λιπαρές και επιρρεπής σε ατέλειες επιδερμίδες.

Μετά την περσινή καλοκαιρινή και πολύ επιτυχημένη κυκλοφορία του hair & bodymist Καρπούζι, ήρθαν τα νέα προϊόντα των ελληνικών φυσικών καλλυντικών Messinian Spa, για να δημιουργήσουν μια ολοκληρωμένη σειρά Καρπούζι, ιδανική για τις καλοκαιρινές σας διακοπές και για όλη την οικογένεια!

Αφρόλουτρο και bodylotion που διαθέτουν φρέσκο, ξεχωριστό άρωμα και έχουν ιδιαίτερα απαλή σύνθεση με βούτυρο καριτέ (shea), χυμό καρπουζιού, πανθενόλη, αλόη, αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού, εκχύλισμα μούρων goji και ΠΟΠ εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Καλαμάτας, συστατικά γνωστά για τις ενυδατικές, θρεπτικές και καταπραϋντικές ιδιότητές τους.

Χαρίστε στο δέρμα σας μια εμπειρία περιποίησης, κάνοντάς το απαλό και μεταξένιο.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ