Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 9 έως 15 Ιουλίου 2018

Μερική Έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, ρηχές σχέσεις τελειώνουν, ρήξεις, κυκλοθυμία, μέχρι να ξεσπάσει η μπόρα, έρχεσαι σε αντιπαράθεση με αυτόν/η που έχει το πάνω χέρι και στη ζωή σου. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 9 έως 15 Ιουλίου 2018 – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

13 Ιουλίου 2018 – Μερική Έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, ρηχές σχέσεις πιθανόν τελειώνουν, ρήξεις..κυκλοθυμία, αμυντικές τακτικές, υπεκφυγές μέχρι να ξεσπάσει η μπόρα και έρχεσαι σε αντιπαράθεση με το  «ισχυρό » φύλο ή αυτόν/η που έχει το πάνω χέρι και στη ζωή σου;  συναισθηματικά, τρανταχτά ξεκινήματα Έντονη ανάγκη για αγκαλιές συμπάθειας, συμπαράστασης. Ψάχνεις, δημιουργείς το καταφύγιο σου…

Υστερόγραφο, Η  Αφροδίτη στην Παρθένο είναι καθώς πρέπει, σε παρατηρεί, κρατάει σημειώσεις, κριτικάρει κάθε ερωτική συμπεριφορά, τις συνήθειες σου και λογοκρίνει λάθη και δήθεν έρωτες με φαντασία… Σε ξενερώνει…

Κριός 

Κριέ α΄ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στην Παρθένο σε θετική όψη με τον Ουρανό και τον Κρόνο,  θα σας βάλει σε μια καλύτερη πραγματικότητα, μπορείτε να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση, να αλλάξετε διατροφή προς το καλύτερο και να διακοσμήσετε και τον εργασιακό σας χώρο. Καλύτερες συναδελφικές σχέσεις. Κριός β΄ δεκαημέρου,ο Δίας σε ορθή πορεία, βοηθάει στον να δείτε φως σε οικονομικά ζητήματα-εκκρεμότητες, ωστόσο πρέπει να βάλετε και εσείς το χεράκι σας και να μην ξοδεύετε άσκοπα Υπερβολικός συναισθηματισμός.  Κριός γ’ δεκαημέρου,  η Μερική Έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη στον Καρκίνο,  σας ωθεί να εμπιστευτείτε περισσότερο την διαίσθηση σας και να κάνετε μια πιθανή αγορά , ή να αποφασίσετε την εκμετάλλευση ενός ακινήτου σας. Πιθανές αποφάσεις για δέσμευση.

Ταύρος 

Ταύρε α΄δεκαημέρου, η Αφροδίτη στην Παρθένο σε θετική όψη με τον Ουρανό και τον ανάδρομο Κρόνο, σταθεροποιεί κάπως τα ερωτικά σας, πιθανόν να βελτιωθεί η ερωτική σας ζωή και να αφήσετε πίσω διαφορές που έχετε με το ταίρι σας. Ασχοληθείτε και με τα παιδιά σας, φροντίστε περισσότερο τους δικούς σας ανθρώπους.  Ταύρος β’ δεκαήμερου,ο Δίας σε ορθή πορεία, βοηθάει σε σχέσεις, επαγγελματικές αλλά και προσωπικές, πιθανόν να αναζητήσετε κάτι καλύτερο , να πιστέψετε δηλαδή περισσότερο στον εαυτό σας και έτσι να κερδίσετε μακροπρόθεσμα. Βέβαια πάντα , γκρινιάζετε. Ταύρε γ’ δεκαημέρου,  η Μερική Έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη φέρνει εξελίξεις σε θέματα σπουδών, απασχόλησης μέσα στο διαδίκτυο και γενικά θα κάνετε μια νέα αρχή , πιθανόν να προβάλλετε τη δουλειά σας με διαφήμιση και αυτό αργότερα θα σας φέρει κέρδη και αναγνώριση.

Δίδυμοι                                                         

Δίδυμε α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στην Παρθένο σε θετική όψη με τον Ουρανό και τον ανάδρομο Κρόνο, σας φέρνει πιο κοντά με την οικογένεια σας , τώρα περνάτε περισσότερο χρόνο με τους δικούς σας ανθρώπους και θα συμφιλιωθείτε με το παρελθόν σας. Θετικές εξελίξεις σε θέματα ακινήτων. Δίδυμε β’ δεκαημέρου, ο Δίας σε ορθή πορεία στον Σκορπιό, δίνει δώρα μέσα από τον εργασιακό σας χώρο, πιθανόν τώρα έχετε μια νέα προοπτική μέσα στη δουλειά σας και σιγά σιγά μπορείτε να αναζητήσετε μια καλύτερη θέση. Συχνές μετακινήσεις. Δίδυμε γ’ δεκαημέρου,η Μερική Έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, θα σας κάνει να ψάξετε μια νέα πηγή εσόδων, καθώς πιθανόν να είχατε επαναπαυτεί σε μια κατάσταση και τώρα ήρθε η στιγμή να αναλάβετε κάποιες έξτρα ευθύνες και να ξεπεράσετε πιθανές απώλειες.

Kαρκίνος 

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στην Παρθένο σε θετική όψη με τον Ουρανό και τον ανάδρομο Κρόνο, βοηθάει στο να περάσετε καλύτερα, να έχετε περισσότερες ευκαιρίες να δείτε φίλους, να συζητήσετε με υποψήφιους συνεργάτες και να παλέψετε με την ανασφάλεια των ημερών.. Ξεπεράστε το άγχος σας.   Καρκίνος β’ δεκαημέρου, ο Δίας σε ορθή πορεία στον Σκορπιό , ευνοεί τις ερωτικές σας αναζητήσεις, πιθανόν να θελήσετε να ξεφύγετε από μια κατάσταση που σας έχει κουράσει και θα είστε υπεραισιόδοξοι.  Παίξτε με την τύχη σας. Kαρκίνος γ’ δεκαημέρου, η Μερική Έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας , ανοίγει δρόμους , εφόσον βέβαια αποφασίσετε να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα, πιθανόν να λείψει μια (σανίδα βοηθείας ) που είχατε και έτσι να αναλάβετε τις ευθύνες σας , χωρίς να στηρίζεστε σε άλλους.

                                                     Επικοινώνησε στο προσωπικό μου email:christinatantalidou@gmail.com ή στο τηλ 6973 333377

 

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στην Παρθένο σε θετική όψη με τον Ουρανό και τον ανάδρομο Κρόνο, βοηθάει στο να έχετε ανθρώπους δίπλα σας, ξαφνικά και χωρίς να το περιμένετε θα μπορέσετε να καλύψετε και πρακτικά σας θέματα. Επίλυση προβλημάτων.   Λέοντα β’ δεκαημέρου, ο Δίας σε ορθή πορεία στον Σκορπιό, ευνοεί οικογένεια, οικονομικά ζητήματα, πολλά πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο και πιθανόν να έρθετε πιο κοντά στη σχέση σας. Πιθανή αναζήτηση νέας στέγης.     Λέοντα γ’ δεκαημέρου,  η Μερική Έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, διαταράσσει κάπως τις ισορροπίες σας, θα χάσετε την ψυχραιμία σας, καθώς μπορεί να έρθετε σε σύγκρουση με κοντινά σας πρόσωπα και ίσως δεν μπορέσετε, τουλάχιστον για τώρα, να ξεπεράσετε τις αντιθέσεις-συγκρούσεις. Πιθανόν αποκαλύψεις που σας εκθέτουν.

Παρθένος 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στο ζώδιο σας σε θετική όψη με τον Ουρανό και τον ανάδρομο Κρόνο, ανοίγει δρόμους, βελτιώνει την καθημερινότητα σας, εξελίσσει τις σχέσεις σας και γενικά θα είστε ψυχολογικά καλύτερα. Πολλές ερωτικές ευκαιρίες αλλά και επαγγελματική ανάταση. Παρθένε β’ δεκαημέρου,  ο Δίας σε ορθή πορεία στον Σκορπιό , σας κάνει σαφώς πιο αισιόδοξους, είστε πιο κατασταλαγμένοι σχετικά με τα σχέδια σας και θα αγαπήσετε-κυνηγήσετε περισσότερο τα όνειρα σας. Νέες σπουδές. Παρθένε γ’ δεκαημέρουη Μερική Έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει συγκρούσεις μέσα στον φιλικό σας κύκλο , ή ακόμα και εάν ανήκετε σε μια ομάδα , πιθανόν να θελήσετε να αποχωρήσετε για να κάνετε κάτι καινούργιο. Συχνές εναλλαγές διάθεσης.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στην Παρθένο σε θετική όψη με τον Ουρανό και τον ανάδρομο Κρόνο, σας κάνει πιο αισιόδοξους, έχετε καταφέρει να συμφιλιωθείτε και να αφήσετε πίσω παρεξηγήσεις και εντάσεις που είχατε με κοντινά σας πρόσωπα και θα μπορέσετε να μπείτε σε φάση διακοπών.   Ζυγέ β’ δεκαημέρου,  ο Δίας σε ορθή πορεία στον Σκορπιό, ωθεί για νέες επαγγελματικές αναζητήσεις, με καλύτερες απολαβές και συνθήκες, οπότε ξέρετε πλέον πως μετράει αντίστροφα η υπάρχουσα μίζερη κατάσταση. Σπρώξτε τα πράγματα.  Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,η Μερική Έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη  στον Καρκίνο, γεννά αλλαγές στον επαγγελματικό σας χώρο, πιθανόν να χάσετε μια σίγουρη πηγή εσόδων, ωστόσο αυτό θα σας δραστηριοποιήσει για να κερδίσετε ..αρκετά και γενναία στοιχήματα στο μέλλον. Ετοιμαστείτε για αλλαγές.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στην Παρθένο σε θετική όψη με τον Ουρανό και τον ανάδρομο Κρόνο , σας ταξιδεύει μακριά , με νέες παρέες, φίλους που ξαφνικά βρίσκονται δίπλα σας και θα βρεθείτε σε περιβάλλον που σας στηρίζει και φαίνεται πως πολλά πράγματα μπορούν να βελτιωθούν.(αρκεί να το θέλετε).  Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, ο Δίας σε ορθή πορεία στο ζώδιο σας, τρέχει καλύτερα τα θέματα σας, είστε έτοιμοι να αποτινάξετε από πάνω σας κάθε ζυγό και έχετε επιλογές που μπορεί και να σας απογειώσουν.. Ερωτικές σχέσεις, οικονομικά οφέλη, καλύτερες συνεργασίες.     Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου, η Μερική Έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει άγχη ασχολείστε με εφορίες, τακτοποίηση επιχειρηματικών σας δραστηριοτήτων και είναι μέρες άγχους που πρέπει να διαχειριστείτε έξυπνα, ώστε να κάνετε και ξεκινήματα.

                                                     Επικοινώνησε στο προσωπικό μου email:christinatantalidou@gmail.com ή στο τηλ 6973 333377

 

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στην Παρθένο σε θετική όψη με τον Ουρανό και τον ανάδρομο Κρόνο, βοηθάει στο να ξεπεράσετε άγχη , δυσκολίες που είχατε στον επαγγελματικό σας χώρο ,  θα έχετε λύσεις σε καίρια ζητήματα και χωρίς να κουραστείτε θα βγείτε από αδιέξοδα. Τοξότη β’ δεκαημέρου, ο Δίας σε ορθή πορεία στον Σκορπιό, σας χαλαρώνει, διώχνει αρνητικές σκέψεις, δεν βλέπετε πλέον τέρατα..και θα είστε πιο αισιόδοξοι αλλά και πολλά πράγματα θα γίνουν όπως τα φανταζόσασταν. Τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει την ψυχολογία σας  Τοξότη γ’ δεκαημέρου, η Μερική Έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, συναισθηματικά θα σας φορτίσει, θα έχετε τις μαύρες σας καθώς κάτι συνέχεια θα σας φταίει και δεν θα ξέρετε το γιατί. Αποφάσεις που καίνε, πιθανόν να σκεφτείτε να εγκαταλείψετε τα όνειρα σας και να μην έχετε διάθεση για νέες κούρσες. Είναι όμως παροδικό.

Αιγόκερος

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στην Παρθένο σε θετική όψη με τον Ουρανό και τον ανάδρομο Κρόνο , σε κάνει να σκέφτεσαι περισσότερο τις διακοπές σας πιθανά ταξίδια και  σας δίνεται η δυνατότητα να υλοποιήσετε άμεσα και σταθερά κάποιες σκέψεις σας. Είστε σε καλή διάθεση. Αιγόκερε β’ δεκαημέρου, ο Δίας σε ορθή πορεία στον Σκορπιό, βελτιώνει δημόσιες σχέσεις, είστε σε μια νέα ομάδα, επικεντρώνεστε με πάθος στα σχέδια σας και θέλετε να υλοποιήσετε τις ιδέες σας, χωρίς να σκέφτεστε τα πρέπει και τα όχι που πιθανόν να έχετε ακούσει.   Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, η Μερική Έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, απέναντι σας , είναι κουδουνάκι που χτυπάει για τις προσωπικές σας σχέσεις , μη περιμένετε  ηρεμία αυτές τις ημέρες, πρέπει να βγείτε από τα στεγανά σας. Αγαπήστε περισσότερο την ελευθερία σας.

Υδροχόος   

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στην Παρθένο σε θετική όψη με τον Ουρανό και τον ανάδρομο Κρόνο, βελτιώνει εργασιακές σχέσεις, την καθημερινότητα σας, η ψυχολογία σας θα είναι καλύτερη και θα νιώθετε πως τρέχουν ευχάριστα οι μέρες, χωρίς ιδιαίτερα σκαμπανεβάσματα.Αξιοποιήστε σωστά τον χρόνο σας.   Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, ο Δίας σε ορθή πορεία στον Σκορπιό, ανοίγει πόρτες, διορθώνει επαγγελματικά αδιέξοδα και πιθανή στασιμότητα και βγαίνετε με φόρα να κατακτήσετε τα όνειρα σας. Πιθανή προαγωγή και έσοδα από πρόσωπα εξουσίας Υδροχόε γ’ δεκαημέρου,  Η Μερική Έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, δίνει ξεκινήματα σε ένα νέο εργασιακό χώρο, πιθανόν να θελήσετε να ξεκινήστε ένα δικό σας χώρο ή να κάνετε κάποιες αλλαγές πάνω στη δουλειά σας. Προσοχή σε θέματα υγείας, μην ξοδεύετε την ενέργεια σας.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στην Παρθένο σε θετική όψη με τον Ουρανό και τον ανάδρομο Κρόνο, φέρνει ευχάριστες στιγμές με τον άνθρωπο σας, βελτιώνονται οι διαπροσωπικές σας σχέσεις και σκέφτεστε να επισημοποιήσετε την σχέση σας. Ευνοϊκές μέρες.    Ιχθύ β’ δεκαημέρου, ο Δίας σε ορθή πορεία στον Σκορπιό, σας απελευθερώνει ακόμα περισσότερο , ΄είστε σε διαρκή αναζήτηση, αρκετά ταξίδια και επαφές με άτομα που σας ανοίγουν κλειστές πόρτες και έχετε το μαγικό ραβδί.    Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, η Μερική Έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη στον Καρκίνο , και περνάτε, βιώνετε κυκλοθυμικά επεισόδια, αμφισβητείτε φίλους, παρέες, γενικά δεν μιλιέστε… Μην ακυρώνετε τις επιλογές σας.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ