Πανσέληνος, Ολική Έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο – Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Σεληνιάζεσαι με αυτό το Φεγγάρι, Πότε ; στις 27 Ιουλίου 2018.. και εδώ κολλάει η σιωπή είναι Χρυσός… Πανσέληνος, Ολική Έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο – Εβδομαδιαίες Προβλέψεις – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Σεληνιάζεσαι με αυτό το Φεγγάρι, Πότε ; στις 27 Ιουλίου 2018.. και εδώ κολλάει η σιωπή είναι Χρυσός..αλλά τρέχουν οι εξελίξεις, φέρεσαι ή σου φέρονται σπασμωδικά και τα χάνεις ή  δεν ιδρώνει το αυτί σου;  Έτσι, Μια Έκλειψη για δυνατούς παίκτες, όπου το απλό, το συνηθισμένο πεθαίνει, έτσι αντοχές,τεστάρονται,   γίνεται σαματάς, εκδηλώνεις θυμό ..και φαίνεται να μην ξέρεις το παιχνίδι ; Δοκιμάζεσαι .. αντέχεις ή λυγίζεις.

Υστερόγραφο..  Πλούτωνας και Αφροδίτη γράφουν ερωτικά σενάρια, φτιάχνουν διάθεση και ψυχολογία για ερωτικά ..πήγαινε έλα. Τουλάχιστον αυτό μη το χάσεις !!

επηρεάζεται κυρίως ο σταθερός σταυρός, Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι, α δεκαημέρου και όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες , ή ωροσκόπο στην 4η 5η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.

Κριέ α΄ δεκαημέρου, μια έντονη νευρικότητα και ανυπομονησία σε διακατέχει, ίσως και βιώνεις μια οικονομική πίεση, σχετικά με ένα άνοιγμα που έχεις κάνεις, και η Σεληνιακή Έκλειψη, Πανσέληνος στον Υδροχόο,  σε οδηγεί στα άκρα. Όμως ο Ήλιος στον Λέοντα θα σε βοηθήσει συναισθηματικά για να μπορέσεις να βρεις την ισορροπία σου.   Κριός β΄ δεκαημέρου, αρχικά ξεκινάς με απογοήτευση, όσο όμως θα περνάνε οι μέρες θα εκπαιδευτείς στο να προσαρμόζεσαι σε νέες καταστάσεις και στο τέλος θα βρεθείς με μια νίκη σε θέματα αναγνώρισης- καριέρας. Πιθανή οικονομική ανακούφιση.  Κριός γ’ δεκαημέρου, βουτάτε σε θέματα οικογενειακά, αυτήν την εβδομάδα, και επιβάλλεται να αγαπήσετε περισσότερο τον εαυτό σας και να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας. Ερωτικές επιστροφές , αναμένονται.

Ταύρος 

Ταύρε α΄δεκαημέρου, θα σας συμβούλευα να απομονωθείτε αυτό το διάστημα, μη δίνετε σημασία σε λόγια, απομακρυνθείτε από τοξικούς ανθρώπους , γενικά να είστε σε επιφυλακή , καθώς πιέζεστε αρκετά ψυχολογικά και η Σεληνιακή Έκλειψη, Πανσέληνος στον Υδροχόο, θα σας ταράξει τα ύδατα και πιθανόν να χάσετε τη…γη κάτω από τα πόδια σας. Ευτυχώς, ο Ήλιος στον Λέοντα θα σας στηρίξει και θα ορθοποδήσετε.  Ταύρος β’ δεκαήμερου, ερωτικές ατασθαλίες, μπερδέματα και όλα μοιάζουν να φαίνονται ή ίσως και να είναι μαύρα, όμως περιμένετε το ουράνιο τόξο, που θα βγει, προς το τέλος της εβδομάδας, και θα ικανοποιηθείτε από την εξέλιξη των προσωπικών σας ζητημάτων.   Ταύρε γ’ δεκαημέρου, ο Ερμής ανάδρομος στον Λέοντα, φέρνει κοντά σας αγαπημένα άτομα, πιθανόν να ξαναδείτε με άλλο μάτι.. μια πρώην σχέση σας και είστε σε φάση επανεξέτασης και επανεκτίμησης των συναισθημάτων σας.

Δίδυμοι                                                         

Δίδυμε α’ δεκαημέρου, μια γενική απαισιοδοξία, άρνηση να δείτε το ποτήρι μισογεμάτο, καθώς και ένα σχέδιο σας , πιθανόν να ναυαγήσει με την Πανσέληνο, Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο, και αυτές τις μέρες πρέπει να προσέχετε τα λόγια σας, αλλά και τις εκρήξεις θυμού, τάσεις φυγής που σίγουρα θα έχετε.  Ο  Ήλιος στον Λέοντα δίνει μια διέξοδο, μπορείτε να διασκεδάσετε με φιλικά σας άτομα ή να ασχοληθείτε  με το διαδίκτυο.     Δίδυμε β’ δεκαημέρου, έχετε να σκεφτείτε πολλά για το μέλλον σας, ξαφνικά νιώθετε ότι πέρασαν τα χρόνια και μέχρι να έρθει το τέλος της εβδομάδας, θα είστε στις μαύρες σας  και πιθανόν να μην έχετε όρεξη να συζητάτε, ή να αναλύετε τα θέματα. Ξαφνικά φλερτ , ερωτικές προτάσεις όμως θα σας ανανεώσουν. Δίδυμε γ’ δεκαημέρου,  έχετε πολλά στο μυαλό σας, θέλετε να ξαναδείτε, τα βήματα σας , σε σχέση κυρίως, με μια επαγγελματική σας δραστηριότητα, και πιθανόν να ξεκινήσετε να εργάζεστε πάνω σε νέες ιδέες με άτομα που έχετε συνεργαστεί στο παρελθόν.

Kαρκίνος 

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, οικονομικές ταλαιπωρίες, έντονη η ασυνεννοησία , αυτό το διάστημα και φυσικά η Πανσέληνος, Έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο, θα σας ταρακουνήσει ψυχολογικά, γεννώντας άγχη και υπερβολικές φοβίες,  σχετικά με την οικονομική σας κατάστασή η ακόμα και μια ερωτική σας σχέση. Ο Ήλιος στονΛέοντα, ωστόσο, θα σας ανακουφίζει περιστασιακά, καθώς βλέπετε πλέον και προς άλλες μεριές για να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας.  Καρκίνος β’ δεκαημέρου, έχετε σηκώσει τα χέρια ψηλά, πολλά δεν θέλετε να τα προσπαθήσετε, ξεκινάτε δηλαδή την εβδομάδα με μια άρνηση, αλλά σιγά σιγά θα αισθανθείτε σαφώς καλύτερα, μια που δέχεστε προτάσεις που θα σας αναπτερώσουν το ηθικό. Βελτίωση στα ζετεΕρωτικές επιστροφές σίγουρα.

                                                     Επικοινώνησε στο προσωπικό μου email:christinatantalidou@gmail.com

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, νεύρα, υπερένταση, ξαφνικές εκρήξεις θυμού και πιθανόν περνάτε επεισοδιακά τα γενέθλια σας, γιορτάζετε βέβαια, αλλά μέσα σας είστε έτοιμοι για μια μεγάλη έκρηξη και πολλά πράγματα νομίζετε ότι έχετε καταπιεί ..χωρίς να μιλάτε. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο, Πανσέληνος, κλείνει απότομα κεφάλαια και εσείς βέβαια πονάτε.. και το ομολογείτε.  Λέοντα β’ δεκαημέρου, οικονομικές αναταράξεις σας βγάζουν από την ρουτίνα σας, πιθανόν αλλιώς τα υπολογίζατε και τώρα είστε λίγο περισσότερο αγχωμένοι από το κανονικό, ωστόσο περιμένετε μέχρι το τέλος της εβδομάδας, όπου και θα υπάρξει μια ικανοποιητική λύση σε ένα ζήτημα.  Συγχρόνως, παίζετε με τη φωτιά, φλερτάρετε ασύστολα.    Λέοντα γ’ δεκαημέρου,  μια κυκλοθυμία, μια διάθεση να βγείτε μπροστά , να ολοκληρώσετε καταστάσεις, ωστόσο συγχρόνως είστε και στις κλειστές σας, δηλαδή μετανιώνετε τα βήματα που κάνετε. Βρείτε τους ρυθμούς σας.

Παρθένος 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο, φέρνει άγχη, συναισθηματικές αναταραχές αλλά και μια ανασφάλεια πάνω σε θέματα εργασιακά , και πιθανόν να αποχωρήσετε από έναν εργασιακό χώρο και πρέπει να προσέξετε τη στάση σας. Ο Ήλιος στον Λέοντα τονίζει το παρασκήνιο, άρα βλέπετε ξεκάθαρα ποιος στέκεται δίπλα σας και ποιος είναι ο «εχθρός » σας.   Παρθένε β’ δεκαημέρου, ερωτικές συναντήσεις που προκαλούν διλήμματα, έντονο ερωτικό παρασκήνιο και μια διάθεση να εξιδανικεύσετε το ταίρι σας και προς το τέλος της εβδομάδας θα νιώσετε σιγουριά και ασφάλεια. Πιθανή οικονομική εύνοια.  Παρθένε γ’ δεκαημέρου, ασχολείστε περισσότερο με τους φίλους σας, το κοινωνικό σας κύκλο, αγαπάτε όσο μπορείτε τις νέες σας επιλογές, ωστόσο και για να προχωρήσετε μπροστά , πρέπει να κάνετε το ξεκαθάρισμα σας. ..έτσι ώστε να ξέρετε τι έχετε ή τι πρέπει να αναζητάτε, εφόσον κάτι σας λείπει..

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, είστε από τη φύση σας ευγενικά παιδιά και δεν θέλετε να στεναχωρείτε το περίγυρο σας, ωστόσο, με την Πανσέληνο, Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο, θα πείτε πολλά όχι και θα φύγετε ..τρέχοντας από πολλές τοξικές καταστάσεις. Ήρθε η στιγμή της απελευθέρωσης σας. Ο Ήλιος στον Λέοντα, απλά σας συμπαραστέκεται και δεν είστε ποτέ ..μόνοι.  Ζυγέ β’ δεκαημέρου, μια συναισθηματική ανακατωσούρα ζείτε, έχετε ακούσει ή ακόμα και πει, πολλά ψέμματα, και πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας.. Καλύτερα, προς το τέλος της εβδομάδας, όπου σας δίνεται η δυνατότητα να καλύψετε τα νώτα σας και να ξεπεράσετε ..αρκετούς κινδύνους. Εύνοια σε θέματα οικογενειακά.      Ζυγέ γ’ δεκαημέρου ,  επαγγελματικά πιέζεστε, βέβαια είστε σε μια δουλειά που σας τρώει.. δεν περνάτε ωραία , και ίσως ήρθε η στιγμή της απελευθέρωσης και σε αυτό θα βοηθήσει ένα γνωστό σας άτομο από τον κοινωνικό σας κύκλο και μη το σκέφτεστε. Ζείτε αλλαγές.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, δύσκολες μέρες περνάτε, δεν λέει να στρώσει η κατάσταση, και είστε συνέχεια αναστατωμένοι , κυρίως τώρα με την Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο, θα έχετε μπουρίνια,  κυρίως μέσα στο σπίτι σας και κρατήστε τη ψυχραιμία σας , έτσι ώστε να βρείτε λύσεις, γιατί μπορείτε.. Ο Ήλιος στον Λέοντα, φωτίζει θέματα καριέρας, βλέπετε διεξόδους, συναντάτε προσωπα κύρους και θα έχετε βοήθεια.  Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, είστε σε καλή φάση, ωστόσο μια προσοχή θα δώσετε, σε συναισθηματικά ζητήματα, μη θεωρείτε ότι έτσι όπως στρώσατε, έτσι και θα κοιμηθείτε, θα ζήσετε , ακόμα και εσείς ανατροπές, ωστόσο ο φιλικός σας κύκλος σας στηρίζει και μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες.   Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου,  μια κρύο , μια ζέστη, πιθανόν να είστε σε φάση διακοπών, ή θέλετε να ταξιδέψετε, έτσι ώστε να αποφύγετε κάποιες..ενοχλητικές καταστάσεις, δεν έχετε όμως πολλά περιθώρια και αναγκαστικά πρέπει να είστε πάντα διαθέσιμοι, κυρίως σε θέματα δουλείας. Δεν μπορείτε να χαλαρώσετε.

                                                     Επικοινώνησε στο προσωπικό μου email:christinatantalidou@gmail.com

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, καταδιώκεσαι, αυτήν την εβδομάδα, από θεούς και δήθεν «δαίμονες» , για να βγείτε από μια κατάσταση μίζερη, αγχωτική και δεν ευθύνεστε για όλα τα δεινά..αλλά η Πανσέληνος , Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο, που όλα τα  αλλάζει και μάλλον θα το ακολουθείτε και εσείς τα βήματα της… Προσοχή σε μετακινήσεις. Ευτυχώς, με τον Ήλιος στον Λέοντα, θα βελτιωθεί η διάθεση σας,και θα έχετε τη ευκαιρία να χαλαρώσετε με ένα ταξίδι.   Τοξότη β’ δεκαημέρου, έχετε κλονιστεί η εμπιστοσύνη σας , κυρίως πάνω σε ένα προσωπικό σας ζήτημα, πιέζεστε αρκετά και ζητάτε , αναζητάτε ένα πράσινο φως για να πάρετε αποφάσεις. Πιθανόν να υπερβάλλετε και προς το τέλος της εβδομάδας θα διευθετήσετε, με επιτυχία τα θέματα σας. Πιθανή οικονομική ενίσχυση. Τοξότη γ’ δεκαημέρου,  έχετε οικονομικές έγνοιες, δηλαδή σκέφτεστε αρκετά , πως να ρυθμίσετε τις εκκρεμότητες σας, και αυτό σας κάνει μονότονους και αρνητικούς σε κάθε ερωτική πρόταση που μπορεί να σας ξαφνιάζει, αλλά δεν έχετε τη διάθεση να αρπάξετε. Ερωτικά διλήμματα..πάμπολλα.

Αιγόκερος

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, οικονομικές απώλειες , πιθανόν και να ζήσετε ή ζείτε, με την έννοια ότι είστε σε φάση κόκκινου συναγερμού, ωστόσο αυτό το Φεγγάρι – Πανσέληνος , θα σας δώσει, επιβάλλει λύσεις και έτσι αργότερα θα καταλάβετε ότι έπρεπε να γίνουν κάποια πράγματα. Ο Ήλιος στον Λέοντα, ηρεμεί κάπως την ψυχολογία σας, σας κάνει ακαταμάχητους και έχετε ζήτηση.  Αιγόκερε β’ δεκαημέρου, ερωτικά σκαμπανεβάσματα, μια κρύο, μια ζέστη, και έχετε κουραστεί να ζείτε με την ανασφάλεια, αγκαλιά ; Ερωτικές επιτυχίες σας περιμένουν , προς το τέλος της εβδομάδας. Εμπιστευτείτε την τύχη σας.     Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, είστε σε φάση δέσμευσης, έχετε ξεπεράσει, ακόμα και τον ίδιο σας τον εαυτό , για να είστε εντάξει με τους γύρω σας, και αυτό θα συνεχιστεί και αυτήν την εβδομάδα. Δείτε όμως και τα οικονομικά σας, προφυλάξτε τα νώτα σας. Μην παρασύρεστε από τα συναισθήματά σας.

Υδροχόος   

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος, ολική έκλειψη Σελήνης στο δεκαήμερο σας, θυμίζει λίγο..ταινία θρίλερ..αλλά εσείς δεν έχετε φόβο …Θεού, μπορείτε να διαχειριστείτε το απρόοπτο, παράξενο και δεν σας φοβάμαι.. Μόνο προσοχή σε νευρικά ξεσπάσματα. Εκμεταλλευτείτε τον Ήλιο στον Λέοντα, απέναντι σας και πειραματιστείτε με νέους ανθρώπους , που ήρθαν και θέλουν να μείνουν.   Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, μη γκρινιάζετε, αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν, χωρίς να τα πιέζετε και πιθανόν εκμεταλλευτείτε μια κρυφή γνωριμία για να προχωρήσετε κάποια σχέδια σας. Καλύτερες μέρες έρχονται. Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, μια ματιά σε εργασιακά ζητήματα, ακόμα και εάν είστε σε διακοπές, τώρα επιβάλλεται για να κάνετε ξεκαθαρίσματα, και να προχωρήσετε ανάλογα την φθινοπωρινή περίοδο. Τα φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν, μαγειρεύουν.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, φοβίες, άγχη, ίσως και έχετε σταματήσει να εμπιστεύεστε το περιβάλλον σας, βέβαια ακόμα και τον ίδιο σας τον εαυτό , αυτήν την περίοδο δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε, καθώς με την Πανσέληνο, Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο,  απασφαλίζετε κλειδαριές, αφήνετε δηλαδή πόρτες ανοιχτές, και είστε με άνω κάτω ψυχολογία. Εκμεταλλευτείτε τον Ήλιο στον Λέοντα, έτσι ώστε να εκτονωθείτε μέσα από μια φυσική δραστηριότητα.    Ιχθύ β’ δεκαημέρου,   ξεπεράσατε τις προσδοκίες αυτήν την περίοδο και ίσως ήρθε η ώρα της προσγείωσης, έστω και ομαλής.  Δείτε τις εξελίξεις με ..καλό μάτι και αφήστε τις υπερβολές.  Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, προσπαθήστε να είστε κοντά με το ταίρι σας, να αφοσιωθείτε στα ερωτικά σας ζητήματα και μην θέλετε να τα χαλάτε όλα.. μη μιλάτε όταν δεν πρέπει. Προτάσεις για μετακινήσεις , οι εργασιακές σας συνθήκες πιθανόν να αλλάξουν.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ