Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 27 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου 2018

Η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά με την ορθή πορεία του Άρη, από τον Αιγόκερω και  ξυπνάς από τον λήθαργο της προηγούμενης περιόδου. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 27 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου 2018 – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά με την ορθή πορεία του Άρη, από τον Αιγόκερω,και  ξυπνάς από τον λήθαργο της προηγούμενης περιόδου, καθώς το ξέρω, ότι δεν προλάβαινες τα χτυπήματα και σε έβλεπα, είχες καθήσει στη γωνία, αναμένοντας Τι ..ακόμα ;;  τώρα όμως, αλλάζουν τα πράγματα, το αισθάνεσαι ήδη μέσα σου, ότι ήρθε η στιγμή για αποφάσεις,  να δραστηριοποιηθείς, να αφήσεις πίσω σου , φοβίες και ανάμεικτα συναισθήματα και να δουλέψεις ..γύρω από σένα και για σένα.

Υστερόγραφο, η Αφροδίτη από τον Ζυγό , συνεχίζει να ομορφαίνει τα λόγια, ρομαντική ατμόσφαιρα και βέβαια έντονη κοινωνική ζωή.

Υστερόγραφο, Με Ερμή τετράγωνο Δία, λατρεύεις το φαίνεσθαι..τα media και βέβαια τα πάρτυ και ότι προκύψει .. τολμάς και βουτάς σε ανομολόγητα πάθη;

Κριός 

Κριός α’ δεκαημέρου, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε τρίγωνο και με τον Ουρανό, σας επηρεάζει, βλέπετε πλέον πιο σοβαρά θέματα δουλειάς, επιθυμείτε να προχωρήσετε πιο σταθερά στα επαγγελματικά σας και φυσικά δεν υπάρχει χρόνος πλεον για λάθη και βιαστικές αποφάσεις. Προσοχή σε άτομα εξουσίας, επηρεάζουν την κρίση σας.    Κριός β’ δεκαημέρου, είστε σε φάση υπερβολής, έχετε υπερβολική αυτοπεποίθηση, αυτό βέβαια είναι καλό γιατί θα τολμήσετε να κάνετε νέα ξεκινήματα, ωστόσο χρειάζεται προσοχή για να μην περάσετε τα όρια σας και βρεθείτε σε αχαρτογραφητα νερα. Πνευματικές αναζητήσεις έντονες.. Κριός γ’ δεκαημέρου,  ο Άρης σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω, θα σας φέρει εντάσεις, συγκρούσεις με το περιβάλλον σας, καθώς έρχεστε σε επαφή με την πραγματικότητα , βλέπετε ακριβώς τι έχετε να αντιμετωπίσετε και ίσως δεν σας αρέσει η στάση των δικών σας ανθρώπων. Προσγείωση, αλλά και ανάληψη ευθυνών.

Ταύρος 

Ταύρε α΄δεκαημέρου, Ο Κρόνος  στον  Αιγόκερω σε τρίγωνο και με τον Ουρανό, θα βάλει σιγά σιγά το νερό στο αυλάκι, για να  αξιοποιήσετε τις γνώσεις , την εμπειρία σας, έτσι ώστε να κάνετε πράγματα που θα σας ανοίξουν πόρτες, θα δραστηριοποιηθείτε πιθανόν σε κάτι δικό σας και δεν πρέπει να τρομάζετε ή να αμφιβάλλετε για τις ικανότητες σας. Προσοχή σε νομικά ζητήματα , τακτοποιήστε εκκρεμότητες.    Ταύρος β’ δεκαήμερου, ζείτε , μια θετική εξέλιξη σε προσωπικά ζητήματα, έχετε κατορθώσει να ορθοποδήσετε και πιθανόν να θέλετε να επισημοποιήσετε μια σχέση και είστε έτοιμοι για την δέσμευση. Προσωπικές ευοίωνες εξελίξεις, ευκαιρίες σε επαγγελματικά ζητήματα.   Ταύρε γ’ δεκαημέρου,   ο Άρης σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω θα σας δώσει δύναμη, έμπνευση για να προχωρήσετε παρακάτω, ανοίγοντες πόρτες που φέρνουν εξελίξεις και είστε προσηλωμένοι ακόμα περισσότερο στους στόχους σας. Συναρπαστικές σχέσεις προκύπτουν.

Δίδυμοι                                                         

Δίδυμε α’ δεκαημέρου, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε τρίγωνο και με τον Ουρανό,  θα σας πιέσει σε οικονομικά ζητήματα, πιθανόν να βρεθείτε σε άβολη θέση για να τακτοποιήσετε κληρονικά , περιουσιακά θέματα και αυτό θα σας αγχώσει και προβληματίσει αρκετά. Βέβαια, δεν υπάρχει πλέον χρόνος για να ολιγωρείτε, πρέπει να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας.  Δίδυμε β’ δεκαημέρου,  ευτυχώς που έχετε καλή διάθεση , η ψυχολογία σας ευνοεί κάθε είδους ξεκινήματα και καλό είναι να εκμεταλλευτείτε τώρα τις ευκαιρίες για συμφέρουσες εμπορικές συναλλαγές, συμβόλαια και συμφωνίες. Είστε σε γραμμή προτεραιότητας. Δίδυμε γ’ δεκαημέρου, ο Άρης σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω, φέρνει επιπλέον έξοδα για δάνεια , οφειλές, υποχρεώσεις που είχατε αναβάλλει τώρα πλέον πρέπει να τακτοποιήσετε και έτσι ξεκινάτε δυναμικά να οργανώσετε τη πρακτική πλευρά της ζωής σας. βελτίωση στα ερωτικά σας ζητήματα. Πιθανές συνεργασίες που θα σας ωφελήσουν οικονομικά.

Kαρκίνος 

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, ο Κρόνος στον Αιγόκερω, σε τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, θα βελτιώσει εν μέρει τα προσωπικά σας, καθώς ξέρετε πλέον τι πρέπει ν κάνετε για να έχετε τη σχέση που σας αξίζει ή τη συνεργασία που θα αποδώσει και μπορείτε να εξελιχθείτε. Συναισθηματικές αλλαγές συνεχίζουν να πονάνε.   Καρκίνος β’ δεκαημέρου, γεμίζει το πορτοφόλι σας αυτό το διάστημα , είτε από ξαφνικά κέρδη, είτε από μια επιχειρηματική σας δραστηριότητα, ωστόσο ότι κερδίζετε, δυστυχώς φεύγει σε έξοδα και υποχρεώσεις που είχανε συσσωρευθεί. Επιτυχίες ερωτικές.  Kαρκίνος γ’ δεκαημέρου,  ο Άρης σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω, φέρνει εντάσεις, συγκρούσεις με το άλλο φύλο, τη σχέση σας, πιθανόν να βρεθείτε σε σοβαρές αντιπαραθέσεις με αγαπημένα πρόσωπα, πρέπει να διαχειριστείτε με σύνεση τα συναισθήματα σας και να μην παρασύρεστε από θυμό ή ενοχές. Μην πάτε ενάντια στο πεπρωμένο σας.

                                                     Επικοινώνησε στο προσωπικό μου email:christinatantalidou@gmail.com

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, ο Κρόνος στον Αιγόκερω, σε τρίγωνο  με τον Ουρανό στον Ταύρο, σας κάνει να αναζητάτε νέες εργασιακές συνθήκες, θέλετε να αρπάξετε ευκαιρίες, να βρεθείτε σε μια καλύτερη θέση επαγγελματικά και βέβαια καλό θα ήταν να ξεπεράσετε τις αμφιβολίες σας και να ψάξετε τρόπους για να βελτιώσετε το προφιλ σας. Νέα επιχειρηματικά βήματα.  Λέοντα β’ δεκαημέρου,  περνάτε όμορφα αυτό το διάστημα, αρκετά έξοδα πιθανόν να γίνουν για τη ψυχαγωγία σας και φυσικά δεν θέλετε καθόλου να σκεφτεστε το μέλλον και τι σας επιφυλάσσει;; Πιθανόν ρισκάρετε , τολμάτε νέα βήματα, λέτε ναι σε προτάσεις που απογειώνουν. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, ο Άρης σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω, σας βάζει σε μια διαδικασία να ψάχνετε για όλες τις λεπτομέρειες, είστε ένα βήμα πριν την έναρξη μιας νέας συνεργασίας, και θέλετε όλα να πάνε καλά και να αποφύγετε τα λάθη. Πιθανές παρεξηγήσεις σας βάζουν σε δεύτερες σκέψεις.

Παρθένος 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, ο Κρόνος στον Αιγόκερω, σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο, εκπληρώνει σιγα σιγά τα όνειρα σας, στρώνουν τα πράγματα, βάζετε νέα όρια συνεργασίες αλλά και πιστεύετε περισσότερο στον εαυτό σας και στα σχέδια σας. Έχετε την υποστήριξη του περιβάλλοντος σας.   Παρθένε β’ δεκαημέρου,  μια μυστική σχέση έχεις ξεκινήσει ή είστε αρκετά ερωτευμένοι ώστε να πείτε, να μιλήσετε για τα συναισθήματα σας, γενικά περνάτε μια φάση μυστηρίου και είστε γοητευμένοι από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ερωτικές εξελίξεις. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, η ορθή πορεία του Άρη στον Αιγόκερω, ευνοεί τις ερωτικές εξελίξεις, σε περίπτωση που είχατε κολλήσει και υπήρχαν εμπόδια σε θέματα επανσύνδεσης, μπορείτε τώρα να πάρετε αποφασεις και να καταλήξετε εάν θα προχωρήσετε σε κάτι πιο σταθερό ή θα βρείτε κάποιο άλλο άτομο που θα σας ταιριάζει καλύτερα. Προσοχή σε ρήξεις.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, o Kρόνος στον Αιγόκερω σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταυρό, δίνει σιγά σιγά λύσεις σε θέματα οικογενειακά, ίσως προχωρήσετε και σε μια κίνηση που θα αποκαταστήσει τις οικογενειακές σχέσεις και έχετε εύνοια και σε θέματα ακινήτων. Αγαπάτε περισσότερο τον εαυτό σας και εμπιστεύεστε τους δικούς σας ανθρώπους.  Ζυγέ β’ δεκαημέρου, ευνοικές εξελίξεις σε θέματα οικονομικά, ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση σας, ίσως προχωρήσετε σε νέες ελπιδοφόρες συμφωνίες και έχετε μια τάση να υπερβάλλετε αυτές τις μέρες. Ερωτικές επανασυνδέσεις και οικονομικά ανοίγματα.  Ζυγέ γ’ δεκαημέρου , ο άρης σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω, σας κάνει πιο δυναμικούς, βέβαια θα προκύψουν αρκετές εντάσεις μέσα στο σπίτι σας και αυτό σας ωθεί να αναλάβετε πρωτοβουλίες και να ορίσετε τα όρια σας. Φυσικά τίποτα δεν γίνεται αναίμακτα. Ζορίζεστε.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου , Ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο σας κάνει να σκέφτεστε περισσότερο το μέλλον σας, κυρίως σε προσωπικά ζητήματα και θα περνάτε μια περίοδο εποικοδομητικού άγχους σχετικά με το τι πρόκειται να κάνετε γύρω από συνεργασίες και σχέσεις.  Απαιτητική περίοδος, ωστόσο θα βγάλετε ωφέλιμα συμπεράσματα. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, είστε πάνω στα καλύτερα σας, έτοιμοι να προχωρήσετε σε συνεργασίες που θα σας δώσουν φήμη αλλά και χρήματα, μια ερωτική σχέση υπάρχει και μπορεί να σας συναρπάσει και οικονομικά είστε σαφώς καλύτερα. Το χρήμα ρέει, καθώς δουλεύετε, όμως για το μέλλον σας.  Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου, ο Άρης σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω, αδειάζει το μυαλό σας από περιττές σκέψεις , ανακουφίζεστε εν μέρει , γιατί ξέρετε πως θα δράσετε , και δεν κολλάτε πλέον σε τοξικές σκέψεις ή ανθρώπους. Πιθανόν, προβλήματα της καθημερινότητας εντείνονται.

                                                     Επικοινώνησε στο προσωπικό μου email:christinatantalidou@gmail.com 

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου,  o Kρόνος από τον Αιγόκερω σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο, σας βάζει σε μια διαδικασία να φτιάξετε τα εργασιακά σας ζητήματα, τώρα σκέφτεστε πιο σοβαρή την επαγγελματική σας εξέλιξη και καλό είναι να οργανωθείτε σε θέματα οικονομικά.  Προσοχή σε άτομα που σας επηρεάζουν αρνητικά. Τοξότη β’ δεκαημέρου,  ψυχολογικά είστε καλύτερα, αγαπάτε περισσότερο τον εαυτό σας,αποδέχεστε περισσότερο τους γύρω σας, και γενικά βελτιώνονται όλες οι σχέσεις σας. Πιθανόν θα ταξιδέψετε ή οργανώνετε μια απόδραση σας.   Τοξότη γ’ δεκαημέρου,  ο Άρης σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω, φωτογραφίζει την οικονομική σας κατάσταση, καλό είναι να δείτε τα οικονομικά σας, να ψάξετε για μια έξτρα πηγή εσόδων και για να μπορέσετε να βγείτε από αδιέξοδα. Μην το βάζετε κάτω.

Αιγόκερος

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, ο Κρόνος από τον Αιγόκερω, σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο σας έχει κάνει λίγο πιο τολμηρούς, μπορείτε να δείτε πιο καθαρά τις συνεργασίες σας, να αξιολογήσετε καλύτερα τα φλερτ σας και να αποδεχτείτε τις επιθυμίες σας, Αιγόκερε β’ δεκαημέρου, καλές προοπτικές σε θέματα δημόσιων σχέσεων,γενικά καταφέρατε και πετάτε αυτό το διάστημα, έχετε εκμεταλλευτεί αρκετές γνωριμίες και είστε σαφώς σε ανοδική πορεία. Βέβαια, πάντα υπόγεια παιχνίδια παίζονται. Προσοχή σε σχέσεις παράνομες. Μην ενδίδετε.  Αιγόκερε γ’ δεκαημέρουο Άρης σε ορθή πορεία , πλέον επηρεάζει το δεκαήμερο σας, και αυτό μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε θετικά, εάν παραμερίσετε , νικήσετε τον συσσωρευμένο σας θυμό και βγείτε από το τούνελ. Είναι στο χέρι σας να προσπαθήσετε και να τα καταφέρετε.

Υδροχόος   

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω, σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο , φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή σας, είναι στο χέρι σας να δουλέψετε με τις πεποιθήσεις σας, τους κρυφούς σας φόβους και φυσικά αυτό θα φανεί και στον περίγυρο σας και θα επιτύχετε στους στόχους σας.    Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, ευοίωνες εξελίξεις, έχετε σε οικογενειακά ζητήματα, μπορείτε να δείτε τη ζωή σας να αλλάζει προς το  καλύτερο και φυσικά ζείτε ένα έρωτα , κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας. Υπερβολές και αισιοδοξία όμως σας κρατούν ζωντανούς.  Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, ο Άρης σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω, φέρνει άγχος, περικυκλώνεστε και από ένα τοξικό παρασκήνιο, όμως θέλετε και πρέπει να είστε προσηλωμένοι σε αυτό που θέλετε να κερδίσετε , και δεν υπάρχει χρόνος για να κάνετε πίσω. Ευνοείστε όταν εμπιστεύεστε τη διαίσθηση σας.

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, ο Κρόνος από τον Αιγόκερω, σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο, σας ευνοεί, όσο και εάν παραπονιέστε, θέλετε τώρα και μπορείτε να τολμήσετε μια γενναία αλλαγή στη ζωή σας, είτε αφορά κάποια σπουδή , ένα όνειρο που είχατε ,     Ιχθύ β’ δεκαημέρου, ζείτε μια από τις πιο ερωτικές περιόδους της ζωής σας, ωστόσο πρέπει να προσέχετε τις εξιδανικεύσεις και προσπαθήστε να κρατάτε τις ισορροπίες σας. Καλή ψυχολογία. Ερωτισμός.  Προσοχή μόνο στην διαχείρηση χρημάτων. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, ο Άρης σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω, σας κάνει πιο επιθετικούς και ίσως θα φερθείτε με εγωισμό και μάλλον επιθετικά σε φίλους ή σε άτομα που διαφωνούν με εσάς, ωστόσο δεν είναι κάτι που πρέπει να κάνετε. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας και δείξτε ότι τίποτα δεν φοβάστε. Έχετε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ