Υπέροχες γυναίκες που μπορούν να κάνουν τα πάντα!

Από μικρά κοριτσάκια, είμαστε δυναμικές, περίεργες, όμορφες, γεμάτες ανυπομονησία… να λάμψουμε, να αλλάξουμε τον κόσμο και να κάνουμε τα πάντα! Οι εκδόσεις Μεταίχμιο παρουσιάζουν τρία θαυμάσια βιβλία και μια υπέροχη εκδήλωση που δεν πρέπει να χάσετε! Υπέροχες γυναίκες που μπορούν να κάνουν τα πάντα!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Υπέροχες γυναίκες που άλλαξαν τον κόσμο

Η Κέιτ Πάνκχερστ, απόγονος της Έμελιν Πάνκχερστ, γράφει και εικονογραφεί ένα βιβλίο γεμάτο παραδείγματα γυναικών που πέτυχαν εκπληκτικά πράγματα με οδηγό την καρδιά, το ταλέντο και τα όνειρά τους. Ένα βιβλίο γεμάτο από παραδείγματα γυναικών που άλλαξαν τον κόσμο με τις ανακαλύψεις και τα επιτεύγματά τους! Με ζωηρή εικονογράφηση που δίνει την τέλεια αφορμή στα παιδιά να ανακαλύψουν μεγάλα ονόματα γυναικών και να ξεκινήσουν μια εποικοδομητική συζήτηση. Η τέλεια αφορμή για να αποτελέσει κίνητρο… Γίνεται αναφορά στις: Μαίρη Άνινγκ, Γερτρούδη Έντερλε, Αμέλια Έρχαρτ, Φρίντα Κάλο, Μαρί Κιουρί, Τζέιν Όστεν, Έμελιν Πάνκχερστ, Ρόζα Παρκς, Σακατζουία, Κοκό Σανέλ, Μαίρη Σίκολ, Πράκτορα Φίφι, Άννα Φρανκ.

Ένα βιβλίο γεμάτο παραδείγματα γυναικών που πέτυχαν εκπληκτικά πράγματα με οδηγό την καρδιά, το ταλέντο και τα όνειρά τους.
Πέταξε στον ουρανό με την ΑΜΕΛΙΑ ΕΡΧΑΡΤ, υποστήριξε το δίκαιο με την ΕΜΕΛΙΝ ΠΑΝΚΧΕΡΣΤ και φέρε επανάσταση στη μόδα με την ΚΟΚΟ ΣΑΝΕΛ!

Τα κορίτσια μπορούν να κάνουν τα πάντα

Αυτό το βιβλίο μπορεί να δείξει στα παιδιά πως μπορούν να υλοποιήσουν τους στόχους και τα όνειρά τους. Με μία ζωηρή εικονογράφηση και πλούσια χρώματα και μικρά στιχάκια που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των μικρών αναγνωστών. Ο κόσμος ανήκει εξίσου στα κορίτσια και στα αγόρια και τα όνειρα και οι στόχοι είναι για όλους!

Θέλεις να κατακτήσεις την κορυφή ενός βουνού;
Να οδηγήσεις πυροσβεστικό;
Να γίνεις πρωθυπουργός;
Δες πόσα καταπληκτικά πράγματα κάνουν τα κορίτσια κάθε μέρα σε ολόκληρο τον κόσμο και βρες τι θα ήθελες να κάνεις ΕΣΥ!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Αστερόσκονη

Η εικονογράφηση θα σας μαγέψει… σε συνδυασμό με την ιστορία του θα ανακαλύψετε ότι συζητάμε για ένα πραγματικά υπέροχο βιβλίο γεμάτο τρυφερότητα, αγάπη, αυτοσεβασμό και σοφία! Όλοι μας προερχόμαστε από την αστερόσκονη, όλοι μας είμαστε αστέρια και λάμπουμε με τον δικό μας μοναδικό, ξεχωριστό τρόπο. Η ιστορία της αρχής του κόσμου, είναι η ιστορία που διηγείται ο παππούς στο μικρό του κοριτσάκι σκουπίζοντας του τα δάκρυα… Το μικρό κοριτσάκι θέλει να λάμψει αλλά νιώθει διαρκώς πως η μεγάλη του αδερφή λάμπει πάντα περισσότερο…

Μια μεγάλη αδερφή που λάμπει σαν αστέρι και μια μικρή που αναρωτιέται για τη θέση της στον κόσμο κοιτάζοντας τον έναστρο νυχτερινό ουρανό.

ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 22/09 ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ  11΄30

Διοργάνωση Κάθε μέρα Γονείς και υπέροχη παιδική κατασκευή από Ευζηνcreations

Εκδόσεις Μεταίχμιο

ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΥΛΟ!

Δείτε την εκδήλωση στο Facebook ΕΔΩ

 

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ