Η FREZYDERM είναι επίσημος χορηγός στο Greece Race for the Cure 2018

Με το σύνθημα «10 χρόνια ΧΑΡΑ-ΖΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟ» η FREZYDERMσας προσκαλεί να συμμετέχετε στην ομάδα της. Η FREZYDERM είναι επίσημος χορηγός στο Greece Race for the Cure 2018

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Η ελληνική εταιρεία FREZYDERM, για ακόμα μια φορά βρίσκεται δίπλα στις γυναίκες και τις στηρίζει με όλες τις δυνάμεις, συμμετέχοντας και φέτος ως  επίσημος χορηγόςστον 10ο αγώνα δρόμου«GreeceRace for the Cure® 2018»που διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών με καρκίνο του μαστού «Άλμα Ζωής» Αθήνας.

Με το σύνθημα «10 χρόνια ΧΑΡΑ-ΖΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟ» η FREZYDERMσας προσκαλείνα συμμετέχετεστην ομάδα της,  στο συμβολικό περίπατο και αγώνα δρόμουπου πραγματοποιούνταιτην Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, στις 09:00, στο Ζάππειο Μέγαροκαι να «ΧΑΡΑ- ΞΕΤΕ» μαζί της το δρόμοτης ελπίδας και της δύναμης, συμμετέχοντας ενεργά και ενισχύοντας την προσπάθεια όλων αυτών των γυναικών που βιώνουν αυτή την εμπειρία.

Ελάτε να στηρίξετε και εσείς με την παρουσία σας αυτή την προσπάθεια που γίνεται για καλό σκοπό,βοηθώντας να μεταφερθεί σε όλο τον κόσμο το μήνυμα της ενημέρωσης, της έγκαιρης διάγνωσης και πρόληψης του καρκίνου του μαστού.

Σας περιμένουμε στο Ζάππειο Μέγαρο για να περπατήσουμε μαζί το δρόμο της ζωής και να γιορτάσουμε τη ΧΑΡΑ του να ζούμε!

Εκκίνηση αγώνα δρόμου: 10:00 π.μ.

Εκκίνηση περιπάτου: 11:30 π.μ.

Το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εορταστικές δράσεις και επετειακή συναυλία 12:00 – 18:00.

Πληροφορίες και εγγραφές στο

www.greecerace.gr

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ