Αν είσαι ΜΑΜΑ αυτό το ημερολόγιο θα πρέπει να βρίσκεται στην τσάντα σου!

12 μαμάδες / bloggers μοιράζονται τις ιδέες και τις σκέψεις τους ώστε η καθημερινότητα με τα παιδιά να γίνει ακόμα πιο όμορφη! Το καλύτερο απ’όλα; Είναι ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ και σε περιμένουμε να τον στηρίξεις μαζί μας!!! Αν είσαι ΜΑΜΑ αυτό το ημερολόγιο θα πρέπει να βρίσκεται στην τσάντα σου!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Το να είσαι μαμά είναι υπέροχο, το να είσαι μαμά και blogger μαζί είναι μια τρέλα! Σου το λέω είναι τρέλα, μούρλα, απόλαυση, πανικός! Γιατί; Γιατί τρέχουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα αλλά το να ζεις μοναδικά την μητρότητα παρέα με τον κόσμο που σε αγαπά και σε ακολουθεί είναι απόλαυση… ένα μαγικό ταξίδι γεμάτο εμπειρίες και συναισθήματα!

Σήμερα λοιπόν σου παρουσιάζω με μεγάλη χαρά ένα υπέροχο ημερολόγιο για το 2019 όπου 12 mom-bloggers μέσα σε αυτές και εγώ (βεβαίως – βεβαίως) γράψανε σκέψεις, συναισθήματα και συμβουλές εξαιρετικά για ΕΣΕΝΑ και πως θα κάνεις πιο όμορφη την καθημερινότητα με τα παιδιά σου! Αν λοιπόν είσαι μαμά, αυτό το ημερολόγιο είναι για εσένα για το νέο έτος, αφιερωμένο σε όλες εμάς της μαμάδες για το θαυμάσιο έργο μας καθημερινά!

Το καλύτερο όμως από όλα δεν σου το είπα… Οι bloggers παραχωρήσαμε τα έσοδα από την συγγραφή των κειμένων στην αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία Library4all με σκοπό την ενίσχυση των σχολικών βιβλιοθηκών! Άρα αυτό το ημερολόγιο αποκτά άλλη αξία για εμάς και για εσάς που είμαι σίγουρη θα το αγκαλιάσουμε με αγάπη όλοι μας!

Η συγκίνησή μου είναι τεράστια… γιατί αυτές οι ομαδικές κινήσεις δίνουν δύναμη και αισιοδοξία… γιατί ναι είμαστε άνθρωποι!

“Μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Μίνωας ένα απίθανο ημερήσιο ημερολόγιο αποκλειστικά για μαμάδες για το 2019. Πρόκειται για μια συλλογική σύμπραξη καθώς 12 μαμάδες-bloggers μοιράζονται ιδέες και σκέψεις ώστε όλο το 2019 η καθημερινότητα με τα παιδιά να γίνει ακόμα πιο όμορφη! Από μαμάδες για μαμάδες λοιπόν! Οι bloggers παραχωρούν τα έσοδα από τη συγγραφή των κειμένων στην αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία Library4all, με σκοπό την ενίσχυση των σχολικών βιβλιοθηκών.”

Συμμετέχουν αλφαβητικά οι:

Χριστίνα Αποστολίδη

www.cretamums.gr

Κλειώ Γεωργιάδη

www.neraideskaidrakoi.gr

Ζήνα Ζαχαράκη

www.efzincreations.com

Μάγδα Ζήνδρου

www.kathemeragoneis.com

Ασπασία Κάντα

www.mylovablebaby.com

Ζωή Κατσάτου

http://mamamiapetounia.blogspot.com/

Γεωργία Λαμπριανίδη

www.4seasonswithgeo.com

Μαρία Λιόντου

www.mommyjammi.gr

Έλενα Μητρόπαπα

https://busymamascornergr.blogspot.com/

Γιούλη Μπούζα

https://paixnidaki.com/

Αλεξάνδρα Παπαδάκη

www.likemotherlikedaughterblog.com

Μαρία Σταμάτη

https://christinamyprincess.wordpress.com/

 

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ