Παιδικές κατασκευές για το Halloween που θα σας ενθουσιάσουν!

Το Halloween είναι η τέλεια ευκαιρία για party και κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά τις ώρες μας με τα παιδιά μας και φυσικά… θα μας χαρίσουν πολλές στιγμές γέλιου! Παιδικές κατασκευές για το Halloween που θα σας ενθουσιάσουν!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Κάθε χρόνο φτιάχνουμε πράγματα με την Κωνσταντίνα μου για το Halloween άσχετα αν στην Ελλάδα δεν γιορτάζεται επίσημα το έθιμο. Στην πραγματικότητα όπως έχω γράψει και σε παλιότερες αναρτήσεις μου… για εμάς είναι μια ευκαιρία να φτιάξουμε πράγματα, να μασκαρευτούμε, να γελάσουμε και να περάσουμε καλά!

Στην ενότητα ΕΠΟΧΙΑΚΑ – HALLOWEEN θα βρείτε πολλές ιδέες για παιδικές κατασκευές, για διακόσμηση, για συνταγές καθώς και για party με θέμα το Halloween!

Σήμερα θα σας δείξουμε τρεις πολύ απλές κατασκευές / χειροτεχνίες που κάναμε και μας άρεσε πολύ το αποτέλεσμα! Χρησιμοποιήσαμε υλικά τα οποία είχαμε προμηθευτεί από τα Flying Tiger Hellas όπου πραγματικά αυτές τις ημέρες όσοι αγαπάτε το Halloween απλά θα ξετρελαθείτε με τα είδη και την ποικιλία που διαθέτουν! Κάνοντας μια βόλτα σε ένα από τα καταστήματα των Flying Tiger Hellas θα βρείτε πολλά υλικά χειροτεχνίας και DIY καθώς και είδη διακόσμησης και σπιτιού αλλά και παιχνίδια!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Πάμε να δούμε την πρώτη μας κατασκευή για την οποία χρησιμοποιήσαμε ένα πιάτο ιστό αράχνης, μαύρα καλαμάκια, αυτοκόλλητα μάτια και σελοτέιπ! Φτιάξαμε ένα σταντ αράχνης για κέρασμα!!!

Επόμενη κατασκευή είναι μια αράχνη που κόβει βόλτες στον ιστό της… Χρησιμοποιήσαμε ένα χάρτινο πιάτο ιστό αράχνης, γλωσσοπίεστρο, τύπωσα σε χαρτί μια αράχνη για να την ζωγραφίσει η Κωνσταντίνα, μάτια, κόλλα! Έσκισα σε ένα σημείο το πιάτο με ένα κοπίδι και έτοιμο!

Σειρά τώρα, αφού φτιάξαμε αρκετές αράχνες… ήταν να φτιάξουμε και μία μούμια! Αφού εκτύπωσα ένα σχέδιο ανθρωπάκι σε ένα χαρτί το αποτυπώσαμε επάνω σε χαρτόνι από κούτα και μετά το κόψαμε γύρω γύρω με το ψαλίδι. Στην πραγματικότητα το σχέδιο που τύπωσα ήταν αρχικά τεράστιο συνεπώς το έκοψα αρκετά πιο μέσα ώστε να ελαττώσω τις διαστάσεις του. Στην συνέχεια κολλήσαμε τα μάτια και ξεκινήσαμε το τύλιγμα με το μαλλί! Έτοιμη και η μούμια μας! Η μούμια συμπλήρωσε το σκηνικό μας!

Happy Halloween!!!

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. […] Όχι δεν είμαι φαν της γιορτής αυτής, αλλά είμαι φαν της καλής παρέας και φυσικά των κατασκευών. Η Μαρία από την άλλη που από αρχές Οκτωβρίου είναι έτοιμη ντυμένη με μαύρα και πορτοκαλί και το σπίτι της γεμάτες αράχνες (!!!), εμπνεύστηκε και τις παιδικές κατασκευές! Δεν της ήταν και δύσκολο βέβαια αφού στο blog της μπορείς να βρεις πολλές όμορφες κατασκευές για παιδιά.  Παιχνίδι με ζωγραφιστή αραχνούλα και πιατάκι ιστό και …!  […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ