Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 8 έως 14 Οκτωβρίου 2018

Νέα Σελήνη στον Ζυγό δίνει το πράσινο φως για φρέσκα, δυναμικά ξεκινήματα, σε προσωπικές σχέσεις, να έρθεις πιο κοντά με το άλλο σου μισό… Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 8 έως 14 Οκτωβρίου 2018 – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Νέα Σελήνη στον Ζυγό δίνει το πράσινο φως για φρέσκα, δυναμικά ξεκινήματα, σε προσωπικές σχέσεις, να έρθεις πιο κοντά με το άλλο σου μισό.. να ψάξεις για καινούργιο ταίρι, ή να κάτσεις να τα βρεις με τον εαυτό σου, λύνοντας το γρίφο της μοναξιάς σου;

Υστερόγραφο , Ερμής στον Σκορπιό, δεν μιλάς, μόνο κοιτάς, και αυτό φτάνει, είναι αρκετό . μεταμορφώνεσαι σε μάγο..και μέγα ψυχαναλυτή..

Υστερόγραφο, συγκρούσεις Αφροδίτης ανάδρομης με Άρη, ερωτικά πάθη φουντώνουν, χωρίς όμως ανταπόκριση, άλλα θέλει ο ένας, και άλλα ζητά ο άλλος.. Έρωτας χωρίς προσδοκίες.

Κριός 

Κριός α’ δεκαημέρου, o Ερμής στον Σκορπιό επηρεάζει τον τρόπο σκέψης σου, θα είσαι πιο μυστικοπαθής, θα κρύβεις πράγματα από γνωστούς και φίλους, γενικά κρατάς μια περίεργη στάση και θα γεννήσεις απορίες. ‘Εντονες σεξουαλικές αναζητήσεις. Οικονομικές δοσοληψίες.   Κριός β’ δεκαημέρου,   η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, φέρνει μια αρχή σε προσωπικό επίπεδο, θα δεις, ότι ακόμα και εάν είσαι μόνος, αρχίζεις τις αναζητήσεις, είσαι δηλαδή έτοιμος για νέα ξεκινήματα, και  το πιο σημαντικό είναι ότι θα αναγνωρίζεις τα λάθη σου. Κριός γ’ δεκαημέρου,  εσύ διανύεις μια σχετικά καλή εβδομάδα, έχει μπει το νερό στο αυλάκι και αγαπάς περισσότερο το χρήμα απ’οτιδήποτε άλλο .. ξέρεις να περνάς καλά με το ταίρι σου.

Ταύρος 

Ταύρε α΄δεκαημέρου, ο Ερμής στον Σκορπιό, απέναντι σου, καλλιεργεί τις προυποθέσεις  για να τα βρεις με τους ανταγωνιστές σου, γενικά μπορείς να διαπραγματευτείς σχετικά εύκολα τα θέλω σου και η στάση σου θα είναι πιο μαζεμένη, καθώς θα μετράς τα λόγια των άλλων. Επενδύεις σε οικονομικές συμφωνίες.   Ταύρος β’ δεκαήμερου, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, σε απεγκλωβίζει από ένα εργασιακό περιβάλλον, βέβαια πάντα θα έχεις να κάνεις με παιχνίδια εξουσίας, είναι δύσκολη η περίοδος για να πεις ότι κατάφερες να έχεις μια σημαντική πρόοδο, ωστόσο, μπορείς να κάνεις μια νέα αρχή . Συναδελφικές σχέσεις θέλουν προσοχή. Ταύρε γ’ δεκαημέρου,  διανύεις μια περίοδο, όπου υπάρχει φως στο τούνελ, σε γενικές γραμμές περνάς ήσυχα , καθώς όμως προετοιμάζεσαι για μια θετική αλλαγή στον επαγγελματικό σου χώρο. Ευνοούνται οι σχέσεις και οι συνεργασίες.

Δίδυμοι                                                         

Δίδυμε α’ δεκαημέρου, ο Ερμής στον Σκορπιό, δείχνει τυχόν παρασκήνιο μέσα στον εργασιακό χώρο, πιθανόν αυτές τις μέρες θα σε απασχολήσουν και θέματα απλά, καθημερινά, ωστόσο δεν είσαι και στα καλύτερα σου, αισθάνεσαι κατεβεβλημένος. Δώσε προσοχή στην διατροφή σου. Δίδυμε β’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, σε βάζει σε μια διαδικασία καλή, για να επανεξετάσεις ερωτικά ζητήματα, κάνεις δηλαδή το ξεκαθάρισμα σου, και πιθανόν να βρεθείς σε μια νέα κατάσταση, εντελώς ξαφνικά και απρόσμενα. Επιχειρηματικά ξεκινήματα.    Δίδυμε γ’ δεκαημέρου, ξεκουράζεσαι αυτές τις μέρες, καθώς διανύεις και μια όμορφη καθημερινότητα, με πολλές διευκολυνσεις και στο εργασιακό κομμάτι , οπότε δεν έχεις να ανησυχείς για κάτι ιδιαίτερο. Μια ήρεμη σχετικά εβδομάδα.

Kαρκίνος 

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, ο Ερμής στον Σκορπιό, θα σε αποσυντονίσει, καθώς οτιδήποτε έχει να κάνει με ζητήματα καρδιάς, έρωτα και φλερτ, θα πάρουν άλλη διάσταση και θα θέλεις να ζήσεις κάτι πολύ έντονο και ίσως επικίνδυνο. Μεγάλη ανάγκη για εκτόνωση και διασκέδαση. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για μια νέα συγκατοίκηση, μετακόμιση, κάτι καινούργιο ξεκινάει τώρα στη ζωή σου, που θα ανατρέψει τα δεδομένα σου. Ασχολείσαι με το σπίτι σου και τους δικούς σου ανθρώπους. Αγαπάς τις επιλογές σου, θέλοντας και μη.   Kαρκίνος γ’ δεκαημέρου, συνεχίζεται η χαρά και το παιχνίδι με το φλερτ και τον έρωτα, έχεις και την τύχη να μην στερείσαι πράγματα αυτήν την περίοδο και φαίνεται πως η τύχη θα σου χαμογελάσει. Ευχάριστες στιγμές με φίλους, ψυχαγωγία και φλερτ.
                                                     Επικοινώνησε στο προσωπικό μου email:christinatantalidou@gmail.com

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, ο Ερμής στον Σκορπιό, θα σε φέρει πιο κοντά με τα δικά σου πρόσωπα, επρόκειτο να γίνουν αρκετές εξομολογήσεις και εκδηλώνεις τα συναισθήματα σου με δυναμικό τρόπο. Λέξεις που φέρνουν τους άλλους σε δύσκολη θέση.  Ερωτικές ατασθαλίες.  Λέοντα β’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, δημιουργεί τις προυποθέσεις για νέα ξεκινήματα, σε συμφωνίες, συμβόλαια, εάν διαπραγματεύεσαι κάτι να πουλήσεις ή να αγοράσεις,τώρα μπορείς να κινηθείς και να αποδώσουν οι προσπάθειες σου. Έντονη κοινωνικοποίηση. Πιθανή αλλαγή μεταφορικού μέσου. Λέοντα γ’ δεκαημέρου,θετικές εξελίξεις γύρω από ακίνητα, μπορεις να εκμετάλλευτείς περιουσιακά αποκτήματα,  γενικά υπάρχει χρήμα, αλλά και ηθική στήριξη, από τους κοντινούς σου ανθρώπους και κινήσου έτσι , ώστε να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες. Σχέσεις επισημοποιούνται.

Παρθένος 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, ο Ερμής στον Σκορπιό, σε φέρνει στην πρώτη γραμμή, θα γίνουν πολλές συμφωνίες, αυτό το διάστημα και αλλάζει προς το καλύτερο, το προφίλ σου, καθώς έρχεσαι σε επαφή με νέους ανθρώπους που θα σε στηρίζουν. Κοινές προσπάθειες αποδίδουν. Παρθένε β’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, σου δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσεις δυναμικά την οικονομική σου ανεξαρτησία, να μπεις σε ένα νέο περιβάλλον, και να κερδίσεις χρήματα, από μια νέα πηγή εσόδων.  Ενδιαφέρουσες γνωριμίες σε παρασύρουν.  Παρθένε γ’ δεκαημέρου, συνεχίζει η εύνοια σε θέματα σπουδών, επενδύσεων, μπορείς να ασχοληθείς πιο δυναμικά με το διαδίκτυο και γενικά αποκτάς ένα πιο αγαπητό πρόσωπο και έχεις την ευκαιρία να διακριθείς. Συμφωνίες που σε απογειώνουν.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, ο Ερμής στον Σκορπιό, θα σε κάνει να αναρωτηθείς για το ρόλο που «υποδύεσαι» μέσα σε μια επαγγελματική σχέση ή ακόμα και προσωπική, και θα αρχίσεις να διεκδικείς αυτά που σου ανήκουν. Συνομιλίες γύρω από το χρήμα.  Ζυγέ β’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου, οδηγεί σε νέα ξεκινήματα, σε προσωπικό επίπεδο, θα πάρεις οριστικές αποφάσεις γύρω από μια στενή σου σχέση και θέλεις να βάλεις την προσωπική σου σφραγίδα, σε ότι κάνεις. αγαπάς με πάθος τον εαυτό σου.  Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, ευνοικές οι εξελίξεις , συνεχίζονται τα οικονομικά δώρα, δεν έχεις άγχος αυτήν την περίοδο, καθώς πολλά προβλήματα θα διευθετηθούν, και ως δια μαγείας,βαδίζεις προς μεγάλη επιτυχία.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου,  ο Ερμής στο ζώδιο σου, σε ετοιμάζει για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, πολλά μπορείς να πεις, αυτές τις μέρες, να πάρεις και τη ρεβάνς και για όσους σε έχουν αδικήσει , θα μείνουν πίσω και με ανοιχτό το στόμα. Γρήγορες εξελίξεις θα σε καθησυχάσουν.   Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, πίσω σου, γεννά επιθυμίες που είχες βαθιά κρυμμένες, βλέπεις κατάματα τις επιθυμίες σου και αγαπάς τα μυστικά σου, όσο τίποτα άλλο στον κόσμο. Νέες μυστικές σχέσεις θα σε απογειώσουν.   Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου, είσαι σε φάση δημιουργίας, ευημερίας, βλέπεις ότι τα πράγματα στρώνουν σιγά σιγά, παθιάζεσαι με ότι έχεις φτιάξει μέχρι τώρα και το σπουδαιότερο..κάνεις σχέδια για το μέλλον. Οικονομικά είσαι πιο δυνατός.
                                                     Επικοινώνησε στο προσωπικό μου email:christinatantalidou@gmail.com 

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, o Ερμής στον Σκορπιό, φέρνει αναμνήσεις από τα παλιά, ξυπνάνε μνήμες του παρελθόντος και θέλεις , ίσως , να γυρίσεις πίσω το χρόνο και να ξαναζήσεις καταστάσεις. Ζεις μια περίοδο, θολούρας, δηλαδή σκέφτεσαι το παρελθόν, έχοντας στραμμένο το βλέμμα σου στο μέλλον. Προ εξελίξεων.   Τοξότη β’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον ζυγό, ανοίγει ένα νέο, κύκλο γνωριμιών, συναντάς άτομα που θα μοιραστείτε κοινά ενδιαφέροντα, κάνεις δημόσιες σχέσεις και γενικά φαίνεται πως θα ευνοηθείς , παρά τον ανταγωνισμό που σε παιδεύει.   Τοξότη γ’ δεκαημέρου, ψυχολογικά είσαι σαφώς καλύτερα, έχεις αποφασίσει να συγχωρέσεις όσους σε έχουν πληγώσει, νιώθεις πως δεν υπάρχει λόγος να κρατάς κακία, και ο Δίας , σε έχει μεταμορφώσει σε έναν πολύ συμπονετικό άνθρωπο.

Αιγόκερος

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, ο Ερμής στον Σκορπιό, θα σε κάνει πιο μυστικοπαθή, ψάχνεις δηλαδή να βρεις εχθρούς μέσα στο φιλικό σου περιβάλλον, προσπαθείς να ψυχολογήσεις καταστάσεις, ή τη στάση φίλων, γενικά έχεις χάσεις κάπως την ησυχία σου. Βέβαια ευνοείσαι σε νέες συμφωνίες και επαφές με κόσμο.      Αιγόκερε β’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, βοηθά τα επαγγελματικά σου σχέδια, μπορείς να κάνεις όνειρα για το άμεσο μέλλον, παρά τις αργοπορίες και εμπόδια που έχεις συναντήσει , είσαι σε φάση δυναμικών εξελίξεων. Απλά, δεν το έχεις ακόμα καταλάβεις. Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, επαφές με κόσμο, κοινωνικοποίηση, έντονη εξωστρέφεια, και αγαπάς περισσότερο αυτό  που κάνεις. Βάζεις πάθος και αφοσιώνεσαι σε έναν στόχο. Στήριξη σε ομάδες, κοινές εκδηλώσεις.

Υδροχόος   

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, ο Ερμής στον Σκορπιό σε βοηθάει να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα εξουσίας, να εξετάσεις σε βάθος τα σχέδια σου , να βάλεις ένα πρόγραμμα στα σχέδια σου, που όμως θα το ξέρεις μονάχα εσύ, και κανένας άλλος. Αυτήν την περίοδο δεν εμπιστεύεσαι κανένα.   Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, είναι ευνοική για σένα που σου αρέσει να τολμάς, να ταξιδεύεις, να γνωρίσεις νέο κόσμο και να ανταλλάσεις ιδέες. Πιθανά ταξίδια και επαφή με το εξωτερικό.  Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, θεαματικές εξελίξεις μέσα στον επαγγελματικό σου χώρο, θα κάνεις άλματα, αυτές τις μέρες, είσαι έτοιμος να αποθεώσεις τον εαυτό σου ; Ευνοείσαι , προσοχή μόνο σε υπερβολές. Αγάπες ..επικίνδυνες σε παρασύρουν.

Ιχθύες 

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, ο Ερμής στον Σκορπιό, βοηθάει να τα βρεις με το ταίρι σου, να μιλήσεις πιο ανοιχτά για τα συναισθήματα σου, να πεις τις κρυφές σου σκέψεις, και επιτέλους να βουτήξεις σε βαθιά νερά. Ιχθύ β’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, αφορά ένα οικονομικό σου ζήτημα, δηλαδή μπορείς τώρα να τρέξεις σε εφορίες, Τράπεζες, να μιλήσεις με δικηγόρους και να διακανονίσεις ότι διαταράσσει την ηρεμία σου. Μπλέξιματα με άλλους, τώρα μπορείς να αποφύγεις. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,   τυχερές μέρες, είσαι σε καλό δρόμο, ανοίγεσαι προς νέες κατευθύνσεις, και πρέπει να πεις  ναι σε προτάσεις που σε προσγειώνουν σε μια όμορφη πραγματικότητα.. Ξέρεις ότι η ζωή σου ανήκει.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ