Περισσότερα από 6.000 παιδιά πήραν τα εφόδια για την πιο ευχάριστη σχολική χρονιά

Ολοκληρώθηκε η δράση του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης “Μεγαλώνοντας με Playmobil”. Περισσότερα από 6.000 παιδιά πήραν τα εφόδια για την πιο ευχάριστη σχολική χρονιά

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Ύστερα από αρκετές εβδομάδες επισκέψεων σε 100 παιδικούς σταθμούς 10 Δήμων της Δυτικής Αττικής και του Πειραιά, η αγαπημένη εταιρεία παιχνιδιών ολοκλήρωσε τη διανομή υλικών χειροτεχνίας για τις ετήσιες ανάγκες περισσότερων από 6.000 παιδιά. Τα χαρούμενα πρόσωπα των παιδιών, που έλαβαν και από ένα προσωπικό δώρο με χρήσιμα πράγματα για τη σχολική χρονιά ήταν το πιο σημαντικό αποτέλεσμα αυτής της δράσης.

To πρόγραμμα «Μεγαλώνοντας με PLAYMOBIL» έχει σκοπό να ενθαρρύνει τα παιδιά να χρησιμοποιούν τη δημιουργικότητα και την εφευρετικότητα τους, αναπτύσσοντας παράλληλα τις δεξιότητες και τα ταλέντα τους μέσα από το παιχνίδι.

Ο κ. Γιάννης Μώραλης, Δήμαρχος Πειραιά, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα λέγοντας: «Μακάρι να είχαμε πολλές τέτοιες συνεργασίες. Θα πρέπει οι εταιρείες να παραδειγματιστούν από την προσφορά της Playmobil. Εύχομαι να συνεχίσουμε να έχουμε ισχυρούς δεσμούς με την εταιρεία και θέλουμε να την ευχαριστήσουμε για όλη αυτή τη στήριξη». Η κα. Ξένη Κορόγιαννη Πρόεδρος Προσχολικής Αγωγής Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Περιστερίου δήλωσε: «Είδα τα πρόσωπα των παιδιών, πόσο χαρούμενα ήταν όταν μοιράζατε τα δώρα. Και τι είναι πιο όμορφο από το να βλέπουμε χαρούμενα προσωπάκια, να μας δίνουν την ελπίδα που περιμένουμε από τη νέα γενιά». Όλοι οι υπεύθυνοι των Δήμων αναφέρθηκαν στη σημαντικότητα της πρωτοβουλίας αυτής, με την κα. Νίκη Βομπιράκη, Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Ιλίου, να λέει πως «έφερε χαμόγελα στα παιδιά μας». Από την πλευρά της η κα. Τζένη Τζαλακούδη-Ξύδη, Υπεύθυνη Επόπτρια Βρεφονηπιακών Σταθμών, του Δήμου Αγίων Αναργύρων- Καματερού, δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό γεγονός, να έρχεται αυτή η προσφορά σε έναν Δήμο της Δυτικής Αττικής καθώς ξέρουμε πόσο πολύ υποφέρουν από την κρίση οι ελληνικές οικογένειες».

Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε ταυτόχρονα στους εξής 10 Δήμους της Περιφέρειας Αττικής: Πειραιά, Κορυδαλλού, Αγίων Αναργύρων–Καματερού, Ασπρόπυργου, Μάνδρας-Ειδυλλίας, Ιλίου, Φυλής, Περιστερίου, Αχαρνών και Αιγάλεω.

Με την ευχή, αυτή η σχολική χρονιά να είναι για τα παιδιά η καλύτερη τους μέχρι τώρα, η PLAYMOBIL θα συνεχίσει να βρίσκει τρόπους να κάνει το παιχνίδι μια θετική επιρροή στην ανάπτυξη της προσωπικότητας, των μικρών παιδιών του σήμερα και των υπεύθυνων πολιτών του αύριο.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο της δράσης:

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ