Ντύστε ξύλινα τελαράκια με ιστό αράχνης!

Οι ιδέες για Halloween craft είναι αμέτρητες! Αρκεί να έχεις διάθεση, φαντασία αλλά και υλικά ώστε να μπορείς να πειραματιστείς! Ντύστε ξύλινα τελαράκια με ιστό αράχνης!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Μια επίσκεψη στα Flying Tiger Hellas θα σας πείσει για να ασχοληθείτε με τις κατασκευές ή και να πειραματιστείτε με τη διακόσμηση του δικού σας χώρου! Ανα διαστήματα σας παρουσιάζω ιδέες για κατασκευές και χειροτεχνίες για εσάς αλλά και για τα παιδιά σας χρησιμοποιώντας υλικά από την γνωστή αλυσίδα καταστημάτων. Ειδικά όμως αυτή την περίοδο του Halloween την τιμητική τους φυσικά έχουν οι θεματικές κατασκευές που αγαπούν ιδιαίτερα μικροί και μεγάλοι!

Είναι γεγονός ότι μέσα στην πάροδο των χρόνων με τις προτάσεις που σας παρουσιάζω αλλά και της δικής μου ιδιαίτερης αγάπης για το Halloween με έχετε ταυτίσει με αυτό! Είναι μεγάλη μου η χαρά όταν λαμβάνω μηνύματα σας, στα οποία με ρωτάτε σχετικά με αυτά που σας παρουσιάζω αλλά και ανυπομονείτε για την επόμενη πρότασή μου!

Στην ενότητα ΕΠΟΧΙΑΚΑ – HALLOWEEN θα βρείτε πολλές ιδέες για παιδικές κατασκευές, για διακόσμηση, για συνταγές καθώς και για party με θέμα το Halloween!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Σήμερα θα δούμε κάτι απλό για το οποίο χρησιμοποίησα ένα ξύλινο τελαράκι για κέντημα, μια συσκευασία με ιστό αράχνης από τα Flying Tiger Hellas και δαντέλες. Σκοπός μου ήταν να φτιάξω ένα διακοσμητικό τοίχου με τον ιστό αράχνης τοποθετώντας και τις αράχνες! Η διαδικασία πολύ εύκολη και το αποτέλεσμα προσωπικά μου άρεσε πολύ! Ταίριαξε υπέροχα στον τοίχο μου, μαζί με το άλλο τελαράκι που μου είχε φτιάξει η φίλη μου Ζήνα από το ΕυζηνCreations καθώς και το αγαπημένο μου χειροποίητο Jack ρολόι τοίχου… Όλα σε Ασπρόμαυρο μοτίβο που είναι φυσικά και το αγαπημένο μου!

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ