Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 26 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου 2018

Η Τυχερή όψη Ήλιου με τον Δία στον Τοξότη, ανεβάζει το ηθικό μας, γινόμαστε ξανά παιδιά, για να φλερτάρουμε με την τύχη μας, να πλησιάσουμε τα όνειρα μας και να ζήσουμε στιγμές αξέχαστες, όπως το δικαιούμαστε και χωρίς να πρέπει να απολογηθούμε. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 26 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου 2018 – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!


Υστερόγραφο,  η επιστροφή του φαινομενικά ανάδρομου Ερμή στον Σκορπιό, δίνει τόνο μυστηρίου στις σχέσεις μας και μιλάμε με ερωτικά υπονοούμενα..

Υστερόγραφο, προτού η Αφροδίτη εισέλθει στο πλουτώνιο κόσμο, κλείνει το μάτι στον ανάδρομο Ουρανό , υπενθυμίζοντας ότι η ζωή , ναι, είναι ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗ..μη κάνεις μόνο σχέδια, ζήσε..

 

Κριός

Κριέ α’ δεκαημέρου,  αντιμετωπίζετε με κατανοήση τους συνεργάτες σας και μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο, θα δείτε ότι έχετε καταφέρει να κερδίσετε την  αναγνώριση από πρόσωπα κύρους, και θα λάβετε ικανοποίηση.  Ωστόσο, τα προβλήματα συννενόησης με κοντινά σας άτομα, συνεχίζονται, και καλό θα ήταν να αποφύγετε συγκρούσεις που θα σας χαλάσουν τη ψυχολογία. . Εύνοια σε σπουδές και ταξίδια, ωστόσο,  φέρνει η σύνοδος Ήλιου – Δία στον Τοξότη. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό ανεβάζει τη λίμπιντο σας και η σεξουαλική σας ζωή ανανεώνεται.  Κριός β’ δεκαημέρου, έχετε το χρόνο να αξιολογήσετε τις τωρινές συνθήκες στην προσωπική, αλλά και επαγγελματική ζωή και να ξεπεράσετε τυχόν εσωτερικές συγκρούσεις. Ορίστε τις προτεραιότητες σας. Κριός γ’ δεκαημέρου, ξαφνικοί χωρισμοί ,αλλά και επανασυνδέσεις με το παρελθόν, θα σας βγάλουν από το συνήθες πρόγραμμα σας και θα ζήσετε μια ανατρεπτική εβδομάδα. Προσοχή σε χρήματα που δανείζετε και μην κάνετε έξοδα για να ευχαριστήσετε το ταίρι σας.

Ταύρος 

Ταύρος α΄δεκαημέρου, ευνοικές οι συνθήκες, εάν εργάζεστε ομαδικά, ή ακολουθείτε μια συλλογική προσπάθεια, καθώς μπορείτε να βάλετε σωστές βάσεις και να προχωρήσουν τα σχέδια σας. Πάντα όμως θα ελέγχετε και τις κινήσεις των ανταγωνιστών σας, για να έρχεστε σε επαφή με τοπαρασκήνιο και ιγια να αποφύγετε να μην  εκτεθείτε. Η σύνοδος Ήλιου- Δία, στον Τοξότη,  χαρίζει εύνοια σε οικονομικά, κληρονομικά ζητήματα και έχετε τη δυνατότητα να πετύχετε καλύτερους όρους, σχετικά με ένα δάνειο ή μια οφειλή που έχετε. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό χαρίζει ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας. Ταύρος β’ δεκαήμερου, έχετε το χρόνο να αξιολογήσετε τα σχέδια σας, να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας και γενικά, ζείτε μέσα σε ένα περιβάλλον ρουτίνας, που σας βοηθάει να σκεφτείτε το μέλλον σας. Μη παρασύρεστε από τρίτα πρόσωπα.    Ταύρος γ’ δεκαημέρου, πιθανόν να ζήσετε την επανασύνδεση μιας κρυφής σας σχέσης, έτσι ώστε να συνειδητοποιήσετε τα συναισθήματά σας και να ξεκαθαρίσετε. Έντονες προσωπικές στιγμές και θα ξεφύγετε με άνεση,  από υποχρεώσεις που σας είχαν καθηλώσει στον καναπέ.

Δίδυμοι 

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, η σύνοδος Ήλιου-Δία στον Τοξότη, ευνοεί αρκετά τις προσωπικές σας σχέσεις, καθώς λαμβάνετε ευχάριστα μηνύματα που θα σας ανανεώσουν και θα ξαναβρείτε την αισιοδοξία σας. Βέβαια, προσέχετε να μην υπερβάλετε στις αντιδράσεις σας και μην μπαίνετε εύκολα σε λεκτικούς διαξιφισμούς. Παραμείνετε ψύχραιμοι. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό, βελτιώνει την καθημερινότητα σας και μπορείτε να ασχοληθείτε με το σώμα σας και γενικά τη εμφάνιση σας.  Δίδυμος β’ δεκαημέρου, έχετε το χρόνο, να αξιολογήσετε την οικονομική σας κατάσταση, να δείτε πως μπορείτε να επωφεληθείτε από συμμαχίες που μπορείτε να κάνετε και να βγείτε από αδιέξοδα και περίεργες συνεργασίες.  Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, πιθανόν να λάβετε ή έχετε ήδη λάβει πρόταση για μια θέση εργασίας,  σε ένα νέο περιβάλλον, όπου και θα έχετε τη δυνατότητα να αποδείξετε την αξία σας και τις ικανότητες σας. Ερωτικές συνομιλίες με άτομο που σας εξιτάρει.

Kαρκίνος 

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, η σύνοδος Ήλιου-Δία στον Τοξότη, είναι θετική για να βγείτε από ένα δυσλειτουργικό περιβάλλον και συμπεριφέρεστε πιο απελευθερωμένα, αρκετά πιο αισιόδοξα,  με αποτέλεσμα να είστε πιο παραγωγικοί, σε ότι και να καταπιάνεστε.  Ωστόσο, προσπαθήστε να διατηρήσετε ένα χαμηλό προφίλ. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό ευνοεί την ερωτική σας ζωή και θα ακούσετε πολλά κολακευτικά λόγια από το ταίρι σας. Σταθεροποίηση προσωπικών σχέσεων.    Καρκίνος β’ δεκαημέρου,  έχετε τον χρόνο να δείτε τα όρια σας, να αξιολογήσετε την συμπεριφορά των αγαπημένων σας ανθρώπων , γενικά θέλετε να βγείτε από δυσλειτουργικές καταστάσεις, και μπείτε σε μια φάση εσωτερικής ενδόσκοπης και να ωριμάσετε. Kαρκίνος γ’ δεκαημέρου, πιθανόν να ζείτε ένα παραμύθι αυτήν την περίοδο, είτε σε προσωπικό, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, φαίνεται ότι έχετε πολλές ευκαιρίες να περάσετε όμορφα και συγχρόνως, να προωθήσετε τα σχέδια σας. Ξαφνική στήριξη και βοήθεια από πρόσωπα κύρους.
Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, η σύνοδος Ήλιου-Δία στον Τοξότη, ευνοεί την ψυχολογία σας, καθώς έχετε την ευκαρία να εκφράσετε με δημιουργικό τρόπο τα ταλέντα σας, να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και φυσικά να καταλάβετε τι αξίζετε. Νέες προτάσεις για μια νέα θέση εργασίας και τα οικονομικά σας, βλέπετε ότι θα σταθεροποιηθούν σημαντικά. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό, θα σας απενοχοποιήσει, με αποτέλεσμα να είστε πιο ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες και αρχίζετε να φλερτάρετε με το αντίθετο φύλο. Λέοντα β’ δεκαημέρου, έχετε τον χρόνο να ξεκουραστείτε, να χαμηλώσετε τους ρυθμούς σας, και έτσι να προσέξετε περισσότερο τον εαυτό σας και τη φυσική σας κατάσταση. Επιβάλλεται να ακολουθήσετε μια νέα στάση ζωής.  Λέοντα γ’ δεκαημέρου, ξαφνικές προτάσεις για να αλλάξετε το περιβάλλον εργασίας σας, να ακολουθήσετε μια νέα σπουδή και γιατί όχι, μπορεί και να αποφασίσετε να μετοικήσετε, διεκδικώντας μια πιο ποιοτική ζωή. Έρωτας από απόσταση.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου, η σύνοδος Ήλιου-Δία στον Τοξότη, είναι καλός οιωνός για τα οικογενειακά σας ζητήματα, πιθανόν να βρίσκεστε στο «καταφύγιο» σας και απολαμβάνετε ήρεμες στιγμές με τα αγαπημένα σας άτομα. Επίσης, ασχοληθείτε με την τυχόν αξιοποίηση ενός ακινήτου, που πιθανόν θα σας λυτρώσει από τα οικονομικά σας βάρη. Προσοχή σε άτυπες συμφωνίες. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό, βελτιώνει την καθημερινότητα σας, και αλλάζει ο τρόπος σκέψης σας. Δημόσιες σχέσεις και σχέδια σπουδών και επιμόρφωσης ευνοούνται.  Παρθένε β’ δεκαημέρου, έχετε το χρόνο να αξιολογήσετε τις προτεραιότητες σας, να ψάξετε για νέα ενδιαφέροντα και να βρείτε τους κατάλληλους συνεργάτες, έτσι ώστε να προωθήσετε τα σχέδια σας. Αξιοποιείστε σωστά τις γνωριμίες σας.  Παρθένε γ’ δεκαημέρου, ξαφνικές προτάσεις για να βγείτε από οικονομικά αδιέξοδα, καθώς σας πλησιάζουν άτομα που έχουν τη διάθεση να χρηματοδοτήσουν ένα προσωπικό σας εγχείρημα, και έχετε τα μάτια σας ανοιχτά , να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που σας ανοίγουν ..τις μέχρι τώρα..κλειστές πόρτες.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, η σύνοδος Ήλιου-Δία στον Τοξότη, αλλάζει τον τρόπο σκέψη σας, σαφώς είστε πιο δεκτικοί και αισιόδοξοι με το περιβάλλον σας, και πιθανον να αξιοποιήσετε προτάσεις για μια νέα συνεργασία , η οποία και θα σας βγάλει από  δύσκολες κατάστασες. Σπουδές, σχέδια, μετακινήσεις ευνοούνται. Προσοχή σε μετακινήσεις και αποφύγετε την αγορά οχήματος. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό ευνοεί οικονομικά θέματα.     Ζυγέ β’ δεκαημέρου,  έχετε το χρόνο να δείτε τι είναι αυτό που σας τρομάζει στις διαπροσωικές σας σχέσεις και δεν προχωράτε σε κάτι πιο σταθερό και μόνιμο , και έτσι θα ξεκαθαρίσετε από συναισθηματικά μπερδέμετα, αξιολογώντας πάντα βέβαια τη στάση του/της συντρόφου σας. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, ξαφνικές εξελίξεις, περιμένετε αυτό το διάστημα, είτε θα μπείτε σε μια νέα σχέση, εντελώς απρόσμενα χωρίς καν να το περιμένατε και αυτό βέβαια θα σας προβληματίσει, καθώς ίσως χρειαστεί να έρθετε σε ρήξη με συμβατικές καταστάσεις και πρόσωπα που ήδη υπάρχουν στη ζωή σας.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, η σύνοδος Ήλιου-Δία στον Τοξότη, είναι θετική για τα οικονομικά σας, βλέπετε να αυξάνονται σημαντικά τα έσοδα σας, μέσα από μια νέα πηγή που έχετε δημιουργήσει και θα σας φύγει το άγχος και η απαισιοδοξία. Προσέχετε βέβαια τα έξοδα σας, να μην ξοδεύετε δηλαδή περισσότερα και δεν χρειάζεται να υπερκαλύψετε τις ανάγκες σας. Η Αφροδίτη στο δεκαήμερο σας, ανεβάζει τη γοητεία σας και ελκύετε το αντίθετο φύλο. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου , έχετε το χρονο να ξεπεράσετε τη απαισιοδοξία, να ψάξετε να βρείτε νέους τρόπους επικοινωνίας με τα συγγενικά σας άτομα και μην αφήνετε ανεκμετάλλευτο το χρόνο σας. Γίνετε πιο συνεπείς σε χρονοδιαγράμματα.  Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου, ξαφνικές εξελίξεις μέσα στον εργασιακό χώρο, θα σας ξαφνιάσουν, οπότε ανάλογα και με τον γενέθλιο χάρτη σας, θα έχετε ευχάριστες ή δυσάρεστες εξελίξεις. Γενικά θα βρεθείτε εξ απροόπτου, και θα ξεπεράσετε τον εαυτό σας και τις προσωπικες σας προσδοκίες.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, η σύνοδος Ήλιου, Δία στο δεκαήμερο σας, είναι ότι πρέπει για τα γενέθλια σας, καθώς συνεχίζετε να τα γιορτάζετε..χωρίς προβληματισμούς για το μέλλον, έχετε δηλαδή καταφέρει να βάλετε το νερό στο αυλάκι και ευνοείστε σε όλους τους τομείς. Κέρδη από τυχερά παιχνίδια. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό  αυξάνει την αυτοπεποίθηση σας, αλλά σας κάνει επιρρεπής σε απαγορευμένες σχέσείς.   Τοξότη β’ δεκαημέρου,  έχετε το χρόνο να ξεπεράσετε ότι σας έχει κάνει να νιώσετε ανασφάλεια, κυρίως πάνω σε οικονομικά ζητήματα, είστε σε ένα νέο μονοπάτι, όπυ και θα έχετε νεες ευκαιρίες , αξιολόγησης των προσωπικών σας δυνατοτήτων. Βγείτε από την αδράνεια. Τοξότη γ’ δεκαημέρου, ξαφνικές εξελίξεις γύρω από την ερωτική σας ζωή, καθώς φαίνεται να ανθίζει, και έρχεστε πιο κοντά με το υποψήφιο ταίρι σας, καθώς μπορείτε να το γνωρίζετε από τα παλιά ή να είστε συνεργάτες. Διλήμματα σχετικά με τις ερωτικές σας επιλογές. Κέρδη που γρήγορα εξαφανίζονται.

Αιγόκερος

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, η σύνοδος Ήλιου-Δία, στον Τοξότη σας κάνει πιο χαρούμενους καθώς διώχνει το παρασκήνιο από τη ζωή σας, κυρίως εσείς που είχατε χτυπηθεί από τον ανταγωνισμό , θα νιώσετε ότι έχετε ξεπεράσει, νικήσει τους εχθρούς σας και ζείτε μια φάση συμφιλίωσης με το περιβάλλον σας, αλλά και τον εαυτό σας. Προσοχή μόνο επιβάλλεται να βρίσκετε χρόνο να ξεκουράζεστε, καθώς θα έχετε ανήσυχο ύπνο. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό, σας κάνει αρκετά κοινωνικούς, θα έχετε μια έντονη επαφή με φίλους και επιτέλους, μπορείτε να διασκεδάσετε.  Αιγόκερε β’ δεκαημέρου, έχετε τον χρόνο να ξεκουραστείτε, να ξεπεράσετε τον ίδιο σας τον εαυτό , σταματήστε λοιπόν, να πιέζεστε και να ζητάτε το τέλειο, και αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους και χωρίς τη δική σας παρέμβαση. Θα καταφέρετε να απελευθερωθείτε.  Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου,  ξαφνικές εξελίξεις στον οικογενειακό χώρο, σας φέρνουν σε αντιπαράθεση με τους δικούς σας ανθρώπους, καθώς μπορεί να χρειαστεί να δουλεύετε αρκετές ώρες και να μην μπορείτε να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις των δικών σας. Νέες προτάσεις που βοηθούν να κερδίσετε μια προαγωγή ή την κοινωνική θέση που τόσο καιρό κυνηγούσατε.

Υδροχόος

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, η σύνοδος Ήλιου-Δία στον Τοξότη,ευνοεί τον φιλικό σας κύκλο, θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε τις γνωριμίες σας και θα προχωρήσετε τα σχέδια σας , χωρίς να αντιμετωπίζετε ιδιαίτερα προβλήματα. Μην χάνετε όμως, την επαφή με την πραγματικότητα και η χαρά είναι ένα συναίσθημα που πρέπει να μάθετε να το διαχειρίζεστε ανάλογα. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό αφορά τη θέση σας μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο, και φαίνεται οτι μπορείτε εύκολα να διακριθείτε, χωρίς να καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια.    Υδροχόε β΄ δεκαημέρου,    έχετε τον χρόνο να ασχοληθείτε με την ψυχολογία σας, να δείτε τι είναι αυτό που μπορεί να σας ανακουφίσει από τα προβλήματά σας, και δοκιμάστε-εξετάστε τα όρια σας.   Υδροχόε γ’ δεκαημέρουξαφνικές εξελίξεις που θα σας κάνουν να ξαναβρείτε το χαμένο σας χιούμορ, να μπείτε δυναμικά μέσα στον κύκλο των επαφών σας και να ξεσκονίσετε τα χόμπι σας.. Μετακινήσεις , ευκαιρίες για ταξιδάκια αναψυχής και νέες προτάσεις για να ξεχωρίσετε.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου,  η σύνοδος Ήλιου-Δία στον Τοξότη, ανοίγει κλειστές πόρτες, θα δείτε ότι έχετε ευκαιρίες και μπορείτε να βγείτε από πιθανά αδιέξοδα, καθώς  είστε σε φάση θετικών εξελίξεων και δεν πρέπει να φοβάστε το αύριο. Ωστόσο, δεν πρέπει να επαναπαύεστε και παρά την καλοτυχία, πρέπει να είστε έτοιμοι να αξιολογήσετε τις προτάσεις που θα σας γίνονται. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό, σας κάνει πιο ανοιχτόμυαλους και σας δίνετε η ευκαρία να ταξιδέψετε .  Ιχθύ β’ δεκαημέρου,  έχετε το χρόνο να αξιολογήσετε τους φίλους σας , να βγείτε από δυσλειτουργικες φιλικές σχέσεις, γενικά να συναστραφείτε με ανθρώπους που σας ταιριάζουν και πραγματικά μπορείτε να εμπιστευτείτε.   Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, ξαφνικές εξελίξεις που θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα κυρίως, πάνω σε οικονομικά ζητήματα, με αποτέλεσμα να ανέβει η αυτοπεποίθηση σας και να νικήσετε αρκετούς φόβους σας. Ψυχολογική βελτιώση και αύξηση εσόδων.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ