Ότι ονειρεύεσαι για το μωρό σου η Mini Fee® το δημιουργεί για ‘σένα!

Το μωρό μας είναι ό,τι πολυτιμότερο για εμάς! Θέλουμε για αυτό ό,τι πιο ονειρεμένο, ποιοτικό αλλά και καλόγουστο! Φαντάζεστε ένα e-shop που θα δημιουργεί ό,τι ονειρεύεστε για το μωράκι σας; Ότι ονειρεύεσαι για το μωρό σου η Mini Fee® το δημιουργεί για ‘σένα

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Δεν μπορώ να πάρω τα μάτια μου από τα υπέροχα μωρουδιακά πραγματάκια που κυκλοφορούν στο εμπόριο… όχι μόνο και όταν ήμουν η ίδια μωρομάνα αλλά και τώρα που η κόρη μου μεγάλωσε! Αγαπώ να τα χαζεύω και επιλέγω μόνο τα καλύτερα γιατί… έχω πολλές φίλες που γεννούν η μία μετά την άλλη καθώς και αγαπημένες μου ξαδέρφες! Θέλω λοιπόν να βρίσκω δώρα και προτάσεις που κάνουν τη διαφορά!

Εκεί ακριβώς ανακάλυψα το e-shop Mini Fee® όπου πραγματικά η μαγεία ξεκινά… Ένα personalised family concept store με βρεφικά/παιδικά είδη,αλλά και είδη για όλη την οικογένεια!

Η Mini Fee® έχει συνδέσει το όνομά της με τα χειροποίητα ξύλινα κλιπ πιπίλας με όνομα, ξύλινα μασητικά και ξύλινα αξεσουάρ καροτσιού. Εκπληρώνει τις ιδέες και επιθυμίες του πελάτη, έτσι ώστε κάθε προϊόν να είναι μοναδικό!Ο στόχος της εταιρίας είναι να συνεργάζεται με άλλες μαμάδες ή εταιρίες που ακολουθούν την ίδια φιλοσοφία με τηMini Fee®, δηλαδή χειροποίητα προϊόντα από 100% βαμβάκι, οικολογικά και  φυσικά υλικά, όλα πιστοποιημένα για βρέφη και παιδιά. Άλλωστε όπως είναι και το μότο της, “χαρούμενες μαμάδες, χαρούμενα παιδιά!”.

Στο e-shop Mini Fee®  θα βρείτε εκτός τα personalised προϊόντα Mini Fee®, μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων για το παιδικό δωμάτιο, το φαγητό, τη βόλτα, αξεσουάρ, ρούχα καθώς και πολλά εκπαιδευτικά ξύλινα παιχνίδια για όλες τις ηλικίες!

Όλα αυτά πανεύκολα αφού υπάρχουν σωστά φίλτρα και κατηγοριοποιήσεις που θα σας βοηθήσουν στην αναζήτηση.

Στην αγαπημένη μου κατηγορία ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ θα συναντήσετε πρωτότυπες και πολύ χαριτωμένες ιδέες διακόσμησης για το παιδικό δωμάτιο! Από χειροποίητα ξύλινα ραφάκια, μαξιλάρια σε σχήμα κόμπου, χαλάκια, κρεμαστά mobile μέχρι και πολύχρωμα φωτάκια που δίνουν μια πιο ρομαντική και ήρεμη ατμόσφαιρα στο δωμάτιο του μικρού σας.

Μια κατηγορία που επίσης σίγουρα θα λατρέψουν όλες οι μαμάδες, είναι η ΟΡΓΑΝΩΣΗ όπου βρήκα προϊόντα τα οποία όχι μόνο θα διακοσμήσουν το δωμάτιο της κόρης μου αλλά και θα μας βοηθήσουν στην οργάνωσή του με τα αξεσουάρ αλλά και τα παιχνίδια μας!

Όποια κατηγορία και να επιλέξετε, στη Mini Fee® προέχει η ποιότητα και η ασφαλής δημιουργία και χρήση των προϊόντων.

Στη Mini Fee® κάθε ευχή σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Οι άνθρωποι πίσω από το Mini Fee® δημιουργούν personalised μοναδικά προϊόντα με βασική τους αρχή την ποιότητα!

Ρίξτε μια ματιά ΕΔΩ και ανακαλύψτε τη μαγεία του χειροποίητου!

Χρήσιμες πληροφορίες:

Το e-shop Mini Fee® έχει έδρα τη Γερμανία και πολύ σύντομα μέσα στο ’19 θα το βρείτε και στη Θεσσαλονίκη. Εάν βρίσκεστε εντός Αττικής ή σε οποιαδήποτε άλλη πόλη της Ελλάδας θα έχετε την παραγγελία στα χέρια σας σε 6-8 εργάσιμες ημέρες (στα ετοιμοπαράδοτα προϊόντα).

Εάν βρίσκεστε σε κάποιο νησί / δυσπρόσιτες περιοχές οι συνεργάτες τους χρειάζονται 2 με 4 εργάσιμες ημέρες παραπάνω από την Στερεά Ελλάδα. Στα προσωποποιημένα προϊόντα υπάρχουν διαφορετικοί χρόνοι παράδοσης, ανάλογα με το προϊόν και την πολυπλοκότητα της παραγγελίας που έχετε δώσει. Σε περιπτώσεις που απαιτούνται επιστροφές υπάρχει το γραφείο επιστροφών τους στη Θεσσαλονίκη.

Οι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής: μέσω μεταφοράς/ κατάθεσης στην τράπεζα, μέσω πιστωτικής ή μέσω PayPal.

Η διαδικτυακή πλατφόρμα που χρησιμοποιεί το  e-shop Mini Fee®  χρησιμοποιεί το πιο σύγχρονο πρωτόκολλο ασφαλών συναλλαγών (SSL) – κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στους Όρους Χρήσης του καταστήματος.

Μη ξεχάσετε να ακολουθήσετε την σελίδα τους στο FACEBOOK

καθώς και στο Instagram Account τους για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα καινούρια προϊόντα, νέα και διαγωνισμούς!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Α!!! λατρευω τα μωρουδιακά και ας εχουν μεγαλώσει λίγο τα ζουζουνια μου. Παντα ψαχνω αφορμη για τετοια γλυκούλικα δωράκια. και τα προιόντα αυτα ειναι αξιολάτρευτα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ