Η τέχνη του Ευζην στην παραλία Βοτσαλάκια από τον ΟΠΑΝ

Η εκδήλωση περιλαμβάνει μια σειρά δωρεάν δράσεων για το ευ ζην, μεταξύ των οποίων αθλητικές δραστηριότητες, εργαστήριο μαγειρικής και ενημερωτικές συζητήσεις για σωστή διατροφή  και για  θέματα σχέσεων γονέων και παιδιών. Η τέχνη του Ευζην στην παραλία Βοτσαλάκια από τον ΟΠΑΝ

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά διοργανώνει ολοήμερη εκδήλωση με θέμα: «Η τέχνη του ευ ζην», το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018, από τις 10:00 έως τις 19:00,  στην παραλία Βοτσαλάκια στο Blue Bay.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει μια σειρά δωρεάν δράσεων για το ευ ζην, μεταξύ των οποίων αθλητικές δραστηριότητες, εργαστήριο μαγειρικής και ενημερωτικές συζητήσεις για σωστή διατροφή  και για  θέματα σχέσεων γονέων και παιδιών.

Η Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά κα Σταυρούλα Αντωνάκου, σε δήλωσή της τόνισε πως ο Ο.Π.Α.Ν., διοργανώνει μια σειρά αθλητικών, εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων στα Βοτσαλάκια, με ελεύθερη είσοδο για όλους. «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που δίνουμε τη δυνατότητα στους δημότες μας να αθληθούν με σημαντικούς αθλητές, να μάθουν τα μυστικά της ισορροπημένης διατροφής, να συζητήσουν για μια καλύτερη σχέση με τα παιδιά τους, να ενημερωθούν για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους. Κι όλα αυτά σε ένα όμορφο περιβάλλον, δίπλα στη θάλασσα στα Βοτσαλάκια», σημείωσε η κα Αντωνάκου, λέγοντας πως ως αθλήτρια και η ίδια, γνωρίζει τα οφέλη του αθλητισμού και του ευ ζην. «Θα ήθελα να καλέσω δημότες αλλά και επισκέπτες της πόλης μας, να συμμετάσχουν στις δωρεάν δραστηριότητες του Ο.Π.Α.Ν., για να μάθουν πως μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο ζωής τους», τόνισε η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

10:00 – 11:00           Pilates For All

11:00 – 12:00           Νίκη Πετρουλάκη, Live in the Moment, Yoga for All

12:00 – 13:00           Μαριάννα Θυμιάκη, Ashtanga Yoga

13:00 – 14:00          Τα μυστικά της ωμοφαγίας, Cooking Workshop με τον Esco Essence

14:00 – 15:00          Η ανατροφή των παιδιών μας, Συζήτηση με τον παιδίατρο Παναγιώτη Ρενιέρη

15:00 – 16:00          Εναλλακτικές θεραπείες, Γωγώ Κατσαντώνη

16:00 – 17:30          Ισορροπημένη διατροφή, ισορροπημένη ζωή, Ελένη Πετρουλάκη & Ρένα Σίμπα,

17:30 – 19:00          Aperitivo Party με κεράσματα από το Τσίρος Cateringαλλά και με ροζ τζιν Bosford Rose

Εικαστικό εργαστήρι με τη Ράνια Καπελιάρη

Το Σάββατο 10 Νοεμβρίου είναι αφιερωμένο στην Τέχνη του Ευ Ζην

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού & Νεολαίας

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εξαιρετικά ενδιαφέρον. Μακάρι να μπορούσα να συμμετέχω αλλά οι υποχρεώσεις αυτού του Σαββατοκύριακου είναι πραγματικά πολλές. Να περάσετε υπέροχα, Μαίρη μου. Πολλά φιλιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ