Ο Δίας θα παραμείνει στον Τοξότη μέχρι τον Νοέμβριο του 2019. Τι ευκαιρίες θα φέρει σε κάθε ζώδιο;

Αυτή την εβδομάδα ο Δίας εισέρχεται στον Τοξότη, είναι πλέον στο σπίτι του και θα εκφράσει το πλήρες δυναμικό του. Ο Δίας θεωρείται ένας ευεργετικός πλανήτης στην Αστρολογία. Ο Δίας θα παραμείνει στον Τοξότη μέχρι τον Νοέμβριο του 2019. Τι ευκαιρίες θα φέρει σε κάθε ζώδιο; – Γράφει ο αστρολόγος Δημήτρης Καμίλλος

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

fullsizerenderpandorastrology – Ο Δημήτρης Καμίλλος σπούδασε και πήρε το πτυχίο της Αστρολογίας από τη Mayo School of Astrology του Λονδίνου και ετοιμάζεται για το μεταπτυχιακό του (MA) πάνω στην Αστρολογία από ιστορική, ανθρωπολογική και φιλοσοφική σκοπιά στο University of Wales Trinity Saint David στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι επίσης ενεργειακός θεραπευτής εφαρμόζοντας τα συστήματα Angelic Reiki και  Arcana Therapy που σκοπό έχουν την ολιστική ίαση και εξέλιξη του ανθρώπου με στόχο να έρθει πιο κοντά και να συντονιστεί με την αποστολή της ψυχής του. Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού μπορείτε να επισκεφθείτε το site pandorastrology(www.pandorastrology.com)


Αυτή την εβδομάδα, στις 7 του μήνα, ο Δίας εισέρχεται στον Τοξότη, όπου σαν φυσικός του κυβερνήτης, είναι πλέον στο σπίτι του και θα εκφράσει το πλήρες δυναμικό του. Ο Δίας πάντα θεωρείται ένας ευεργετικός πλανήτης στην Αστρολογία. Συμβολίζει την κίνηση που κάνει το άτομο προς τα έξω για να περιλάβει μέσα του όλο και περισσότερα πράγματα από τον κόσμο. Είναι ο πλανήτης της επέκτασης και της μεγέθυνσης. Αυτή η τελευταία ποιότητα, η μεγέθυνση, είναι η μόνη που χρειάζεται προσοχή γιατί πολλές φορές ο Δίας το παρακάνει. Στον τομέα λοιπόν που αγγίζει ο Δίας, φέρνει ανάπτυξη και τύχη. Δείχνει το κομμάτι της ζωής μας όπου προσπαθούμε να αναπτυχθούμε και τα μέσα που χρησιμοποιούμε για να το πετύχουμε. Εμείς χρειάζεται απλώς να έχουμε το νου μας να μην το παρακάνουμε.

Ο Δίας θα παραμείνει στον Τοξότη μέχρι τον Νοέμβριο του 2019. Πάμε να δούμε λοιπόν τι ευκαιρίες θα φέρει σε κάθε ζώδιο!

Κριός

Αυτή είναι μια πολύ καλή θέση του Δία για εσένα! Αυτή την περίοδο ίσως έχεις ευκαιρίες για μεγάλα ταξίδια, για μάθηση και διδασκαλία που είτε θα λάβεις είτε θα δώσεις εσύ σε άλλους. Οι περισσότεροι από εσάς ίσως ασχοληθείτε με κάποιου είδους σεμινάριο ή ίσως μάθετε κάτι καινούριο. Η φιλοσοφία, το μεταφυσικό και η θρησκεία είναι θέματα που έχουν να κάνουν με αυτή τη θέση του Δία και ίσως σε απασχολήσουν. Είναι επίσης καλή περίοδος για να συμμετάσχεις σε προσπάθειες για την ανάπτυξη της ανθρώπινης συνείδησης αλλά και για να γράψεις! Δεν είναι σπάνιο με αυτή τη διέλευση του Δία να συναντάς ανθρώπους από το εξωτερικό ή ανθρώπους που έχουν μια τελείως διαφορετική θεώρηση του κόσμο από ό,τι εσύ και έτσι σε βοηθούν να ανοίξεις και εσύ το μυαλό σου. Τέλος, θέματα νομικά ίσως έρθουν και εκείνα στο προσκήνιο.

Ταύρος

Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, είναι πιθανό να επωφεληθείς από τα εισοδήματα των άλλων. Είναι καλή περίοδος για να συμμετέχεις σε μια επιχειρηματική πρωτοβουλία που απαιτεί και δικά σου κεφάλαια και άλλων και είναι επίσης καλή περίοδος για να ζητήσεις κάποιο δάνειο. Επίσης αυτό το διάστημα θα υπάρξουν στη ζωή σου δυνατές αλλαγές και ότι φύγει θα είναι για το καλύτερο και για να κάνει τη ζωή σου πιο πλούσια. Θα σου είναι πιο εύκολο να βλέπεις τους ψυχολογικούς μηχανισμούς που δρουν στο υπόβαθρο των αποφάσεών σου. Τέλος, αυτή η περίοδος προσφέρεται για πνευματική ή θρησκευτική αναγέννηση. Ίσως βιώσεις εμπειρίες ή συνειδητοποιήσεις που θα μεταμορφώσουν την πνευματική σου αναζήτηση και εμπειρία.

Δίδυμοι

Για όσο παραμένει ο Δίας στον Τοξότη, οι επαφές σου με τους άλλους μπορεί να σου δείξουν πτυχές του εαυτού σου. Αυτή η διέλευση βοηθά τις συνεργασίες παντός τύπου (εμπορικές, φιλικές, προσωπικές) και ευνοεί τις σχέσεις. Οι άνθρωποι που θα συναντάς θα σε βοηθούν συνεπώς επιδίωξε να ζητήσεις τη συμβουλή ειδικού για οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης υπάρχει μια τάση “δίνω και παίρνω” στις σχέσεις, πρόσεξε όμως μην υπερεκτιμήσεις τα δικαιώματά σου και προσπαθήσεις να πάρεις παραπάνω από ό,τι σου αναλογεί γιατί θα βρεθείς σε μπελάδες! Είναι επίσης πιθανό αυτή την περίοδο να έχεις κάποιου είδους επαφή ή σχέση με κάποιον από το εξωτερικό ή  με κάποιον που έχει τελείως διαφορετικά μυαλά από εσένα. Αυτό θα σε βοηθήσει να “διευρυνθείς” και εσύ ώστε να μπορέσεις να τον καταλάβεις και να επικοινωνήσετε ουσιαστικά.

Καρκίνος

Ο Δίας σου δείχνει πως όσο παραμένει στον Τοξότη είναι πιθανό να βελτιωθούν οι συνθήκες εργασίας σου και να έρθεις πιο κοντά σε αυτό που θες εργασιακά. Όχι να πάρεις κάποιου είδους προαγωγή, αλλά να κάνεις αυτό που πραγματικά σε γεμίζει. Είναι καιρός όπου η εκπλήρωση των υποχρεώσεών σου θα σε βοηθήσει να ωριμάσεις και να αξιολογήσεις τελικά τι θες. Θα είσαι έτοιμος να εργαστείς σκληρά και θα έχεις όρεξη. Πιστεύω ότι ο Δίας από αυτή τη θέση, μας βοηθά να αντλούμε χαρά από τις καθημερινές, απλές δουλειές και υποχρεώσεις. Μας βοηθά να επικεντρωθούμε περισσότερο στο “τώρα” και στο να κάνουμε καλά ό,τι κάνουμε.

Μια άλλη ευεργεσία του Δία είναι η καλή υγεία. Τυχόν προβλήματα που είχες με την υγεία σου, τώρα ίσως βελτιωθούν. Ο Δίας δίνει ζωτικότητα και γερή κράση. Πρόσεξε μόνο γιατί δίνει και βάρος!

Λέων

Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης του Δία, η δημιουργικότητά σου θα είναι στα ύψη. Είσαι ο εαυτός σου και εκφράζεσαι δημιουργικά, μοναδικά και ανεπανάληπτα! Οτιδήποτε δημιουργήσεις τώρα θα είναι το δικό σου παιδί και αυτό πάρε το και μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά! Αυτή είναι μια κλασσική θέση του Δία που δείχνει σύλληψη ή γέννηση! Είναι επίσης μια περίοδος όπου αν ξεκινήσεις κάποια σχέση θα βοηθηθεί από τη δύναμη του Δία αλλά και από το γεγονός ότι θα εκφράζεσαι αυθεντικά, θα είσαι δηλαδή ο εαυτός σου. Οι σχέσεις σου θα σε διδάξουν πολλά για τον κόσμο και θα είναι γεμάτες. Έχεις την ευκαιρία να αναπτυχθείς προσωπικά και να έχεις περισσότερη ελευθερία αυτοέκφρασης για αυτό και όσοι από εσάς ασχολούνται με κάποιον τρόπο με την τέχνη, αυτή την περίοδο θα έχουν έμπνευση. Είναι επίσης μια κλασσική θέση όπου δείχνει τύχη!

Παρθένος

Ο Δίας στον Τοξότη φέρνει μια περίοδο όπου αναζητάς ειρήνη και εσωτερική γαλήνη. Θα σε βοηθήσει σε οτιδήποτε έχει να κάνει με το σπίτι είτε κυριολεκτικά είτε μεταφορικά. Όσοι από εσάς ψάχνετε σπίτι, αυτή την περίοδο ίσως βρείτε. Όσοι είχατε προβλήματα με την οικογένειά σας, τώρα θα έχετε την ευκαιρία να τα εξομαλύνετε όχι όμως ως δια μαγείας! Μην ξεχνάτε ότι ο Δίας μεγεθύνει τα πράγματα συνεπώς αν αδιαφορήσετε, τα προβλήματα δε θα εξαφανιστούν, αντιθέτως, θα γίνουν πιο έντονα. Ο Δίας όμως δίνει κατανόηση και καλή πίστη έτσι θα λύσετε τα προβλήματα επειδή ακούτε και επικοινωνείτε πραγματικά. Μια καινούρια λύση ίσως αναδυθεί από το πουθενά. Το μόνο που μπορεί να γίνει ως δια μαγείας, είναι να εκλείψουν τυχόν εξωτερικοί παράγοντες που δημιουργούσαν πρόβλημα. Αν θες αυτή την περίοδο να ανοιχθείς περισσότερο προς τον εξωτερικό κόσμο (πχ επαγγελματικά) η οικογενειακή σου ζωή δε θα σου δημιουργήσει πρόβλημα. Παρολαυτά είναι καλύτερα να εκμεταλλευτείς τον Δία για να χτίσεις ένα ασφαλέστερο οικογενειακό λιμάνι και να φροντίσεις τις ρίζες σου. Αυτή η διέλευση θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Ζυγός

Ο Δίας θα αυξήσει τις κοινωνικές σου επαφές και τις ευκαιρίες να αντλήσεις μαθήματα από τις εμπειρίες σου. Πολλοί από εσάς ίσως ξεκινήσουν κάποιου είδους εκπαίδευση σε έναν τομέα που τους ενδιαφέρει. Άλλοι θα το ρίξετε στο γράψιμο ενώ άλλοι στα μικρά ταξίδια. Ο Δίας από τον Τοξότη αυξάνει τις εμπειρίες σου και έτσι έχεις να διαλέξεις από πολλά. Επίσης βελτιώνει τις σχέσεις σου με τους συγγενείς σου και ίσως φέρει κάποια οικονομική υποστήριξη από αυτούς. Ο τρόπος σκέψης σου θα επεκταθεί, οι συνήθειές σου ίσως αλλάξουν και έτσι το μυαλό σου δε θα έχει τους περιορισμούς που του επιβάλλουν οι συνθήκες και οι άλλοι. Φρόντισε να είσαι παρών και να βλέπεις στην καθημερινότητα τους φόβους του μυαλού σου και τις πεποιθήσεις του τύπου “έτσι πρέπει να είναι τα πράγματα” που σε εμποδίζουν από το να εκφράζεις το πλήρες δυναμικό σου. Έχεις την ευκαιρία να κάνεις πέρα τους φόβους και τα κολλήματα και να δεις την ουσία των καταστάσεων και έτσι να κάνεις μεγαλύτερα σχέδια για το μέλλον. Τέλος η επικοινωνία σου με τους άλλους θα είναι πιο καθαρή έτσι θα επικοινωνείς καλύτερα αυτό που έχεις στο μυαλό σου και οι παρεξηγήσεις θα είναι λιγότερες.

Σκορπιός

Ο Δίας από τον Τοξότη θα σε ευνοήσει στον οικονομικό τομέα. Προσπαθείς να αναπτύξεις τις πηγές σου και τις κτίσεις σου. Στην ουσία ο Δίας θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις οτιδήποτε εσύ θεωρείς σημαντικό και του δίνεις αξία είτε αυτό είναι οικονομικής φύσης είτε συναισθηματικής είτε πνευματικής. Είναι λοιπόν σημαντικό να έχεις στο νου σου πως χρησιμοποιείς τις πηγές σου γιατί θα σου δοθεί αυτό που θα ζητήσεις, οι πηγές σου θα αυξηθούν και θα πρέπει να ξέρεις τι θα κάνεις! Γενικά είναι μια περίοδος αφθονίας και τα πρακτικά και υλικά θέματα θα σε βοηθήσουν να ωριμάσεις και να καταλάβεις περισσότερο τον εαυτό σου. Είναι επίσης καλή περίοδος αν θες να επενδύσεις σε κάτι. Το Σύμπαν σε ρωτάει “Τι πραγματικά θέλεις; Σε τι δίνεις αξία; Πες μου και εγώ θα στο δώσω!” (μετά βέβαια η ερώτηση συνεχίζει “…και να δω τι θα το κάνεις!” αλλά αυτό είναι ένα ερώτημα που απαντιέται όταν περνάει ο Κρόνος από την ίδια θέση).

Τοξότης

Ο Δίας σε επισκέπτεται οπότε καλά θα κάνεις να περιποιηθείς τον καλεσμένο σου όσο καλύτερα μπορείς! Ξεκινά μια νέα περίοδος στη ζωή σου όπου θα ανακαλύπτεις ποιος πραγματικά είσαι, τι σε ευχαριστεί και τι σε κάνει ζωντανό! Είναι η περίοδος όπου θα νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Είσαι ανοιχτός στις καινούριες εμπειρίες γιατί αναπτύσσεις μια εμπιστοσύνη στη ζωή έτσι ξέρεις πως ό,τι γίνεται, γίνεται για καλό, υπάρχει σχέδιο! Πολύ πιθανό αρκετοί από εσάς να πάτε ταξίδια ή ακόμα και να μετακινηθείτε στο εξωτερικό. Στην πιο εσωτερική της έκφραση, η ενέργεια του Δία θα σου επιτρέψει να πας στο “εξωτερικό” των ιδεών σου. Θα δεις ότι υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να γίνονται τα πράγματα που δε φανταζόσουν μέχρι τώρα, συνεπώς το μυαλό σου και η θέαση που έχεις για τα πράγματα θα “ανοίξουν”. Συμπεριφορές, προκαταλήψεις, παγιωμένες αντιλήψεις και τρόποι που έβλεπες τον κόσμο που ήταν “παιδιάστικοι” τώρα θα υποχωρήσουν για να έρθει στο προσκήνιο μια πιο ώριμη ματιά που έχει να σου δώσει πολλά περισσότερα! Λογικά ο Δίας θα σου φέρει επίσης περισσότερη τύχη και συνεργασίες από τις οποίες θα επωφεληθείς.

Αιγόκερως

Η παρουσία του Δία στον Τοξότη, σου δίνει την ευκαιρία να μάθεις πολλά για την πνευματική σου ζωή. Επίσης θα έχεις την ευκαιρία να μάθεις για τον εαυτό σου πολλά πράγματα χωρίς να αντιμετωπίζεις μεγάλη αντίσταση από τον ίδιο σου τον εαυτό, αντίσταση που βασίζεται πάντα στον φόβο. Είναι μια ευκαιρία να βουτήξεις μέσα σου και να φωτίσεις τα βάθη σου! Τα σκοτάδια θα υποχωρήσουν εύκολα και θα δεις τι κρύεται εκεί κάτω. Δε θα φοβηθείς! Αντιθέτως θα το ανασύρεις και θα ασχοληθείς μαζί του, μη σου πω ότι θα γελάσεις κιόλας! Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης μπορεί κάποιος να λειτουργήσει σαν δάσκαλος για εσένα. Αυτός μπορεί να είναι και ένας απλός φίλος που σου δίνει οπτικές που δεν μπορείς να έχεις εσύ ή ακόμα κι ένας σύντροφος που μπορεί να σου βγάζει τη σκιά σου. Οπλισμένος με τη γνώση ότι με τον Δία στον Τοξότη μπορεί να συναντήσεις έναν δάσκαλο, θα ξέρεις ότι ο άλλος σε “παιδεύει” επειδή, πνευματικά μιλώντας, έχει έρθει για να κάνει τη δύσκολη δουλειά, να σου δίξει δηλαδή τα όριά σου και τη σκιά σου κι ας τον λες εσύ “κακό”. Κάποιοι ίσως παίξετε οι ίδιοι αυτόν το ρόλο για άλλους. Η κρυμμένη γνώση και η μεταφυσική ίσως κερδίσουν το ενδιαφέρον σου αυτή την περίοδο.

Υδροχόος

Φίλοι και κοινωνικές συναναστροφές θα παίξουν σημαντικό ρόλο αυτή την περίοδο. Θα σε βοηθήσουν να φτάσεις τους στόχους σου και τις επιθυμίες σου. Ο Δίας από τον Τοξότη σου θυμίζει πως μέσα από την ομαδική δουλειά είναι που θα προοδεύσεις και πνευματικά και υλικά. Αυτή την περίοδο θα καθοδηγείσαι έντονα από τις ελπίδες σου και τα ιδανικά σου. Δεν είναι κατάλληλη περίοδος για να αποτραβηχτείς και να επιχειρήσεις κάτι μόνος. Οι φίλοι σου θα σε στηρίξουν πρακτικά και συναισθηματικά για ό,τι χρειαστείς. Επειδή ο Δίας από τον Τοξότη σε κάνει να κυνηγάς τα ιδανικά σου, θα έχεις την ευκαιρία είτε να συμμετέχεις σε ομάδες που προάγουν την πανανθρώπινη συνείδηση και την κοινωνική ευημερία και υποστήριξη είτε, αν δεν έχεις τέτοια κοινωνικά οράματα, να δουλέψεις προς την κατεύθυνση των προσωπικών σου φιλοδοξιών ώστε να είσαι ποιο ευτυχισμένος έτσι όπως το αντιλαμβάνεσαι. Πάντως να έχεις υπόψη ότι ακόμα και οι προσωπικές φιλοδοξίες, με κάποιον τρόπο θα πρέπει να επηρεάζουν θετικά και άλλους αλλιώς δε θα έχουν νόημα ή θα νιώσεις πολύ γρήγορα το κενό.

Ιχθύς

Ο Δίας στρέφει την προσοχή σου στον επαγγελματικό στίβο και στο κοινωνικό status. Θα δουλέψεις σκληρά γιατί θες να προοδεύσεις και να πάρεις αυτό που σου αξίζει. Είναι μια πολύ καλή περίοδος για να πας μπροστά κοινωνικά και να κυνηγήσεις τις φιλοδοξίες σου. Το κυνήγι αυτό μας βοηθά να καταλάβουμε τι θέλουμε και άρα ποιοι είμαστε. Αυτή την περίοδο θα έχεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και θα δεις ότι μπορείς να πετύχεις πολλά. Πρόσεξε όμως γιατί ο Δίας από αυτή τη θέση μπορεί να σου μεγεθύνει το εγώ και έτσι να καβαλήσεις το καλάμι που λέμε. Αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα με τους ανωτέρους σου. Πάντως η αναγνώριση που επιθυμείς θα έρθει και πολλοί ίσως πάρετε και καλύτερες θέσεις στην εργασία σας. Είναι επίσης πιθανό να χρειαστεί να κάνεις ταξίδια για τη δουλειά σου ή ακόμα και να αλλάξεις το πεδίο της εργασίας σου πράγμα όχι και τόσο σπάνιο με αυτή τη θέση του Δία.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ