Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 10 έως 16 Δεκεμβρίου 2018

Επιστρέφει ο Ερμής στον Τοξότη για να συνεχίσεις το party των εντυπώσεων, ακολούθησε με πάθος ιδέες, σκέψεις, αποφάσισε να περπατήσεις ένα καινούργιο μονοπάτι, προσπάθησε να είσαι διαφορετικός, να βρεις την αλήθεια σου. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 10 έως 16 Δεκεμβρίου 2018 – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!


Υστερόγραφο, άρης στους Ιχθύες, σε κατακλύζουν οι αναμνήσεις, κλαις, γελάς,.. αισθάνεσαι..

Υστερόγραφο, η Αφροδίτη συναντά τον Κρόνο, μιλάς για δέσμευση, συνέπεια και αγαπάς τα όρια σου..

ΚΡΙΟΣ

Κριέ α’ δεκαημέρου, η επιστροφή του Ερμή στον  Τοξότη σας βοηθαέι στην επίλυση νομικών ζητημάτων, θέματα σπουδών και επαφές με το εξωτερικό. Επίσης σας δίνει διεξόδους, έξυπνες λύσεις για να προχωρήσετε σχέδια σας. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο, θα σταθεροποιήσει κάθε προσπάθεια σας για επαγγελματική ανέλιξη.    Κριός β’ δεκαημέρου, ευχάριστες συναντήσεις με φίλους έχετε αυτό το διάστημα, θα φροντίσετε να λύσετε κάθε παρεξήγηση και γενικά είναι μέρες, που έχετε το χρόνο να προετοιμαστείτε για τις γιορτές. Κριός γ’ δεκαημέρου, αγαπάτε κάθε αλλαγή που βλέπετε στους άλλους, και κυρίως στο άμεσο περιβάλλον σας, είστε σαφώς αποφασισμένοι να πρωτοτυπήσετε και αρχίζουν οι ευχάριστες εκπλήξεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α΄δεκαημέρου,  η επιστροφή του Ερμή στον Τοξότη, διευκολύνει τα σχέδια σας, ήδη συζητάτε μια νέα συνεργασία και φυσικά μπορείτε να βρείτε άμεσες λύσες σε διαφωνίες που είχατε για τη διαχείριση της κοινής σας περιουσίας ή πιθανόν θέλετε να ψάξετε για κάποιο χρηματοδότη. Το εξάγωνο Αφροδίτης με τον Κρόνο, σας προστατεύει από πιθανά λάθη. Ταύρος β’ δεκαήμερου, ευνοικές μέρες για να ασχοληθείτε με τον συναισθηματικό σας κόσμο, κυρίως όμως για να δείτε φίλους, γνωστούς, γενικά ευνοείστε, εάν ακολουθείτε με αφοσίωση κοινά σχέδια και συμμετέχετε σε συλλογικές οργανώσεις.      Ταύρος γ’ δεκαημέρου, ξαφνική επιτυχία, δραστηριοποιήστε πιο έντονα τώρα μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο, θα θελήσετε να διακριθείτε, είτε γιατί θέλετε μια προαγωγή, είτε γιατί έφτασε ο καιρός να πάρετε το ..αίμα σας πίσω. Άνοδος, εάν αποδείξετε ότι είστε για τα δύσκολα.

 ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου,  η επιστροφή του Ερμή στον Τοξότη, διευκολύνει τις επαφές σας με τα κοντινά σας άτομα, πρέπει να ακολουθήσετε όμως και μια νέα στρατηγική προσέγγισης και να αποτινάξετε από μέσα σας, πιθανές αμφιβολίες και ανασφάλειες. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο, συμβάλλει στο να ασχοληθείτε με τον έρωτα και να προχωρήσετε σε κάτι πιο μόνιμο.    Δίδυμος β’ δεκαημέρου, ευχάριστες στιγμές περνάτε, όμως εύκολα έχετε εξιδανικεύσει πρόσωπα, καταστάσεις και βέβαια περνάτε καλά, ωστόσο μην αφήνετε τα πάντα στην τύχη. _Παραμείνετε προσγειωμένοι. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, ευχάριστες εξελίξεις,  μέσα σε μια φιλική σχέση, θα δεχτείτε ουσιαστική βοήθεια από έναν δικό σας άνθρωπο, και έτσι θα πρέπει και να είστε ευχαριστημένοι από τις εξελίξεις που ζείτε. Πιθανή πρόσκληση να συνεργαστείτε με το εξωτερικό. Ταξίδια.

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, η επιστροφή του Ερμή στον Τοξότη, διευκολύνει την καθημερινότητα σας, πιθανόν να μπείτε σε ένα νέο εργασιακό περιβάλλον, όπου και θα αξιολογηθείτε, ανάλογα με την απόδοση σας. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο σας δίνει ένα σταθερό εισόδημα, κοιτάξτε να το χρησιμοποιήσετε για καλό σκοπό..Καρκίνος β’ δεκαημέρου,  ευχάριστες μέρες, εάν ταξιδεύετε ή σχεδιάζετε να ταξιδέψετε, προχωράτε σαφώς σε μια νέα πραγματικότητα,ξεπερνώντας προβλήματα και καθυστερήσεις. Προσοχή μόνο να μη παρασύρεστε από την γνώμη των τρίτων. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, οικονομικές ευκαιρίες εν όψει, γεμίζει ξαφνικά το πορτοφόλι σας, μπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας στα τυχερά παιχνίδια.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, η επιστροφή του Ερμή στον Τοξότη, θα σας κάνει πιο διαλλακτικούς με το ταίρι σας, πιθανόν να έχετε συναντήσεις που θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα και γενικά μπορείτε να περάσετε καλά. Αξιοποιήστε το εξάγωνο της Αφροδίτη με τον Κρόνο και προχωρείστε υποθέσεις που αφορούν την περιουσιακή σας κατάσταση.  Λέοντα β’ δεκαημέρου,  αγαπήστε περισσότερο τον εαυτό σας, αλλά και τις επιλογές σας, και ξεχωρίστε για την καλωσύνη σας και τον καλό σας χαρακτήρα. Ενδιαφερθείτε για τα άτομα που σας έχουν ανάγκη. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, καλές, θετικές μέρες για να κάνετε μια νέα γνωριμία, να βγείτε από επικοινωνιακά αλαλούμ, γενικά έχετε ευκαιρίες να περάσετε ευχάριστα, και να αποκτήσετε ένα νέο φιλικό κύκλο, που θα σας στηρίζει. Ερωτικές εκπλήξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε α’ δεκαημέρου, η επιστροφή του Ερμή στον Τοξότη, σας κάνει πιο επικοινωνιακούς με το άμεσο περιβάλλον σας, αντιλαμβάνεστε καλύτερα τις διαθέσεις των άλλων και θα φροντίσετε να ξεπεράσετε, οτιδήποτε μπορεί να σας έχει απογοητεύσει. Το εξάγωνο Αφροδίτης με τον Κρόνο, λειτουργεί θεραπευτικά, καθώς μόνο με την εργασία, εσείς ξεχνάτε τα προβλήματά σας.  Παρθένε β’ δεκαημέρου, ζείτε ένα παραμύθι, είστε αρκετά ερωτευμένοι με το ταίρι σας, και τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει την ευτυχία σας. Προσπαθήστε, ωστόσο, να μην παρασύρεστε μόνο από τα συναισθήματα σας και προσοχή σε άτσαλο δανεισμό.  Παρθένε γ’ δεκαημέρου,εργασιακές ευοίωνες συνθήκες προκύπτουν, έχετε περάσει με επιτυχία κάθε δοκιμασία και τώρα θα προχωρήσετε σταθερά και αποφασιστικά προς την ολοκλήρωση των σχεδίων σας. Είστε σαφώς αρκετά ανεβασμένοι.

 ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, η επιστροφή του Ερμή στον Τοξότη οδηγεί σε τελικά ξεκαθαρίσματα, γύρω από μια νέα εργασιακή σχέση, επίσης για συνομιλίες που είχατε σχετικά με την πώληση, αγορά ενός οχήματος, γενικά σας βοηθάει στο να είστε πιο δραστήριοι, σε ότι και εάν κάνετε. Το εξάγωνο Αφροδίτης Κρόνου, είναι σαφώς βοηθητικό για την σταθεροποίηση των οικονομικών σας.   Ζυγέ β’ δεκαημέρου, έχετε τώρα τη δυνατότητα να βρεθείτε στη δουλειά των ονείρων σας, να εξομαλύνετε σχέσεις με συνεργάτες ή συναδέλφους, και να σας φύγει το άγχος. Πιθανή όμως ταλαιπωρία, λόγω κάποιας ίωσης.  Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, ευτυχές, αίσιο τέλος, βιώνετε, στα προσωπικά σας, έχετε καταφέρει να προσεγγίσετε το ταίρι σας και αγαπάτε με πάθος. Βιώνετε προσωπική ευτυχία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, η επιστροφή του Ερμή στον Τοξότη, διευκολύνει το πορτοφόλι σας, ανεβαίνουν τα έσοδα σας, και είστε σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση και προχωράτε τα σχέδια σας με αποφασιστικότητα. Το εξάγωνο Αφροδίτης, Κρόνου ευνοεί θέματα επαφών, μπορείτε να διαφημίσετε τη δουλειά σας μέσα απο το διαδίκτυο, γενικά έχετε επιτυχία σε μετακινήσεις, επαφές, αγοραπωλησίες. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, εάν αποφύγετε εμμονές και αρνητικές σκέψεις , και δεν αμφιβάλλετε για το ταίρι σας, μπορείτε να περάσετε ήρεμα και ρομαντικά και να νιώσετε ότι εισπράττετε αγάπη, αλλά και αφοσίωση. Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου, μέρες όπου και πρέπει να δείξετε τις δυνάμεις σας μέσα στον επαγγελματικό χώρο, θα φανεί και εκτιμηθεί η αξία σας από τους ανωτέρους σας, γενικά εισπράττετε δώρα που δεν το περιμένατε..Ωραίες, ευχάριστες εξελίξεις.
Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

 ΤΟΞΟΤΗΣ 

Τοξότη α’ δεκαημέρου, η επιστροφή του Ερμή στο ζώδιο σας, σας κάνει πιο μαχητικούς, αρκετά διεκδικητικούς με το ταίρι σας και είστε έτοιμοι να δώσετε νέες μάχες, προσέξτε μόνο να το κάνετε με διπλωματικό τρόπο και για να αποφύγετε παρεξηγήσεις. Το εξάγωνο Αφροδίτης, με τον Κρόνο σας φέρνει κοντά σε μια μυστική σχέση, προσέξτε μην εκτεθείτε.  Τοξότη β’ δεκαημέρου, οικογενειακές μέρες, ξεπεράστε πιθανές κόντρες που μπορείτε να αντιμετωπίζετε με τους δικούς σας ανθρώπους, φτιάξτε το κλίμα μέσα στο σπίτι και απολαύστε τρυφερές οικογενειακές στιγμές.   Τοξότη γ’ δεκαημέρου, εξελίξεις έχετε, εάν ψάχνετε για μια νέα απασχόληση, θέλετε να τακτοποιήσετε υποθέσεις που αφορούν τα παιδιά σας, και επίσης, από την εργασία σας θα λάβετε περισσότερα χρήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου,  η επιστροφή του Ερμή στον Τοξότη, σας κάνει αρκετά διαλλακτικούς , θέλετε να συνθηκολογήσετε αρχικά με τον εαυτό σας, βλέπετε και τα πιθανά λάθη σας, έτσι το αποτέλεσμα θα είναι θετικό και θα περάσετε σε μια φάση ψυχικής ανανέωσης. Το εξάγωνο Αφροδίτης με τον Κρόνο , λειτουργεί θετικά και στηρίζεστε από το φιλικό σας περιβάλλον. Αιγόκερε β’ δεκαημέρου, με θετική σκέψη αντιμετωπίζετε τις πιθανές δυσκολίες, δεν έχετε μάθει βέβαια να σκύβετε το κεφάλι και αυτό πρέπει να κάνετε και τώρα, καθώς σας δίνετε η δυνατότητα να ξεχωρίσετε μέσα από μια νέα σπουδή , η απασχόληση. Αλλάζει ο τρόπος σκέψης σας. Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου,  προσηλωθείτε περισσότερο σε πιθανές οικονομικές ευκαιρίες που θα έχετε αυτό το διάστημα και μην μένετε στον ίδιο τρόπο σκέψης.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, η επιστροφή του Ερμή στον Τοξότη, σας φέρνει πιο κοντά στα σχέδια σας, ανακάμπτετε από προβλήματα που είχατε με το συγγενικό σας περιβάλλον ή έχετε βρει ένα τρόπο να ξεπερνάτε τις εντάσεις, χωρίς να πέφτει η διάθεση σας. Το εξάγωνο Αφροδίτης με τον Κρόνο θα σας κάνει πιο αποφασιστικούς και δραστήριους. Κλειδώνει επίσης νέες συμφωνίες.  Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, ξαφνικά κέρδη από μια νέα πηγή εσόδων, αγαπάτε το χρήμα, ναι περισσότερο αυτές τις μέρες, αλλά είστε και ανανεωμένοι και πιο σίγουροι για τις ερωτικές σας επιλογές.   Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, εξελίξεις, ευχάριστα νέα, σχετικά με μια νέα σας συνεργασία, μπορείτε να συνεταιριστείτε με καλύτερους όρους, να προχωρήσετε αρκετά από τα επαγγελματικά σας σχέδια. βγαίνετε από αδιέξοδα, εμπιστευτείτε όμως τα άτομα που έχουν αποδείξει έμπρακτα την αγάπη τους.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, η επιστροφή του Ερμή στον Τοξότη σας κάνει πιο αποτελεσματικούς, κυρίως όταν διαπραγματεύεστε για τα συμφέροντα σας και μιλάτε για τα σχέδια σας. Το εξάγωνο Αφροδίτης με τον Κρόνο σας κάνει πιο ερωτικούς και είστε έτοιμοι να μπείτε σε μια νέα σχέση.  Ιχθύ β’ δεκαημέρου,  καλές μέρες για να ζήσετε το όνειρο σας, κυρίως η επιτυχία σας οφείλεται στην καλή διάθεση των δικών σας ανθρώπων που στέκονται δίπλα σας και στηρίζουν τις επιλογές σας. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, με καλύτερη ψυχολογία αντιμετωπίζετε τυχόν προβλήματα, είστε αρκετά σίγουροι για το μέλλον σας και έχετε αποφασίσει να αφήσετε τα δύσκολα ..πίσω σας.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ