Ζώδια Ιανουάριος 2019 | Μηνιαίες Προβλέψεις!

Μάθε τι εξελίξεις θα έχουν τα Ζώδια 2019, πως θα κυλήσει ο πρώτος μήνας σε αισθηματικό, επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο. Ζώδια Ιανουάριος 2019 | Μηνιαίες Προβλέψεις! – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

ΚΡΙΟΣ

Με τον Άρη στο ζώδιο σας ο Ιανουάριος ξεκινάει δυναμικά και βέβαια αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να καταφέρετε να αγγίξετε καινούργιους στόχους, ωστόσο δεν θα λείψουν οι αντιπαραθέσεις και οι εντάσεις κυρίως μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο. Προσοχή στις μετακινήσεις σας. . Μέσα στα θετικά του μήνα, είναι ηΑφροδίτη στον Τοξότη που φέρνει ανεπάντεχες γνωριμίες, ή ακόμα και έναν έρωτα με απόσταση και αυτό θα σας αναζωογονήσει και τονώσει ψυχολογικά. Η θέση του Ερμή στον Αιγόκερω σας προετοιμάζει για μια απαιτητική καθημερινότητα μέσα στον χώρο εργασίας σας, και περιμένετε να περάσει στον Υδροχόο, όπου θα γίνετε πιο κοινωνικοί και θα έχετε περισσότερο χρόνο να περάσετε με τους φίλους σας.  Φεγγάρια του μήνα: Η Νέα Σελήνη, στον Αιγόκερω, στις 6 Ιανουαρίου 2019, Μερική Έκλειψη Ηλίου, θα σας αφήσει μια πικρή γεύση για να πεισμώσετε και να βγείτε από μια ακατάλληλη σχέση ή εργασιακή συμφωνία. Η Πανσέληνος στον Λέοντα, στις 21 Ιανουαρίου 2019, Ολική Έκλειψη Σελήνης, αφορά τα συναισθήματα σας, πως αντιμετωπίζετε μια πιθανή απόρριψη ή ερωτική ήττα και καλείστε να βρείτε τη χαρά σε προσωπικά ενδιαφέροντα και επιθυμίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Άρη στον Κριό ο Ιανουάριος φέρνει επιπρόσθετο άγχος και ίσως θα είστε αρκετά βιαστικοί στο να αξιολογήσετε τις τωρινές συνθήκες ή να κρίνετε συμπεριφορές που σας έχουν απογοητεύσει. Κρατείστε όσο μπορείτε την ψυχραιμία σας και μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα.  Προσοχή σε θέματα υγείας.. Μέσα στα θετικά του μήνα είναι η Αφροδίτη στον Τοξότη που θα ανεβάσει την λίμπιντο σας ή τουλάχιστον θα δεχτείτε ερωτικές προτάσεις και έτσι θα ξεπεράσετε τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα που θα έχετε.  Η θέση του Ερμή στον Αιγόκερω σας προετοιμάζει για ταξίδια ή ακόμα μπορείτε να ασχοληθείτε με θέματα νομικής φύσεως και να μοιράσετε ευθύνες. Όταν ο Ερμής μπει στον Υδροχόο, στο τέλος του μήνα, να είστε πιο προσηλωμένοι στα επαγγελματικά σας και βάλτε πραγματοποιήσιμους στόχους. Η Νέα Σελήνη, Μερική Έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω, στις 6 Ιανουαρίου 2019, αλλάζει αρκετά τα δεδομένα σας, ίσως χρειαστεί να αποχωριστείτε ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση, λόγω εξωγενών συνθηκών και χρειάζεστε χρόνο για να προσαρμοστείτε. Η Πανσέληνος στον Λέοντα, στις 21 Ιανουαρίου 2019-Ολική Έκλειψη Σελήνης αφορά τον ψυχισμό σας και βέβαια ξέρετε ότι όλα μπορεί και να σχετίζονται με την οικονομική σας κατάσταση και την ανασφάλεια που νιώθετε. Βρείτε λύσεις.Tips: Δίας τετράγωνο Ποσειδώνας, έχεις τύχη.. αγαπιέσαι και Κρόνος σε εξάγωνο Ποσειδώνα,βάζεις όρια ..

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Άρη στον Κριό ο Ιανουάριος δίνει κίνητρα, τουλάχιστον για να βρείτε νέα ενδιαφέροντα, να ξεχωρίσετε μέσα σε μια ομάδα ή ακόμα και να υποστηρίξετε με πάθος προσωπικά σχέδια και επιθυμίες. Επίσης προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες σας και να επωφεληθείτε και σε  συναισθηματικά ζητήματα. Μέσα στα θετικά του μήνα είναι η Αφροδίτη στον Τοξότη, η οποία και θα σας φέρει πιο κοντά με τους δικούς σας ανθρώπους και εάν είστε μόνοι, οι μέρες είναι κατάλληλες να προχωρήσετε σε μια νέα σχέση, διαγράφοντας οριστικά ένα μίζερο παρελθόν.  Η θέση του Ερμή στον Αιγόκερω σας προετοιμάζει για οικονομικές δοσοληψίες, πιθανόν να ασχοληθείτε με την πώληση ή εκμετάλλευση ενός ακινήτου που κληρονομήσατε και είναι καλές μέρες για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες.  Στα τέλη του μήνα ο Ερμής εισέρχεται στον Υδροχόο, οπότε μπορείτε να ταξιδέψετε ή να τακτοποιήσετε νομικά θέματα και εάν σπουδάζετε να ψάξετε για νέους τρόπους μάθησης και κατάρτισης.  Η Νέα Σελήνη, Μερική Έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω, στις 6 Ιανουαρίου 2019, αφορά την περιουσία που μοιράζεστε με άλλα άτομα και μπορεί να έρθουν προστριβές και επιβάλλεται να είστε πιο συγκρατημένοι και συνεπείς στις υποσχέσεις σας. Η Πανσέληνος στον Λέοντα, στις 21 Ιανουαρίου 2019- Ολική Έκλειψη Σελήνης, αφορά την καθημερινότητα σας, η οποία και αλλάζει τελείως, έτσι πιθανόν να μετακομίσετε και να ξεκινήσει ένας νέος κύκλος γνωριμιών, που τώρα σας φαίνεται δύσκολο να προσαρμοστείτε άμεσα. Θέματα γραφειοκρατικά, συμφωνίες επίσης μπορεί να ακυρωθούν. tips Δίας τετράγωνο Ποσειδώνας ..φέρνει μια νέα σχέση που σε καταξιώνει και Κρόνος εξάγωνο Ποσειδώνας, κινήσου με πλάνο για να έρθει χρήμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Με τον Άρη στον Κριό ο Ιανουάριος σας αναγκάζει να γίνετε πιο υπεύθυνοι, να αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις και έτσι φανταστείτε ότι θα τρέχετε με απίστευτη ταχύτητα και αυτό αρχικά θα σας φέρει άγχος και επιπρόσθετη κούραση. Μέσα στα θετικά του μήνα, είναι η Αφροδίτη στον Τοξότη που σας κάνει αρκετά πιο δημοφιλείς και αγαπητούς μέσα στον εργασιακό σας χώρο και βλέπετε ότι οι προσπάθειες σας ανταμείβονται.  Η θέση του Ερμή στον Αιγόκερω σας προετοιμάζει για συζητήσεις με το ταίρι σας ή ίσως δεχτείτε προτάσεις για νέα ξεκινήματα που φαίνεται να σας δίνουν ένα θετικό προβάδισμα στο μέλλον.  Προς το τέλος του μήνα, Ο Ερμής εισέρχεται στον Υδροχόο και αλλάζουν οι προτεραιότητες σας, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στα οικονομικά σας ή στην ερωτική σας ζωή.  Η Νέα Σελήνη, Μερική Έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω, στις 6 Ιανουαρίου 2019, θα σας πιέσει αρκετά ψυχολογικά και αποφασίζετε να βγείτε από καταστάσεις που δεν ανταπροκρίνονται στις προσδοκίες σας.. Η Πανσέληνος στον Λέοντα, στις 21 Ιανουαρίου 2019, Ολική Έκλειψη Σελήνης, αφορά τα οικονομικά σας , έτσι πρέπει να είστε πιο συνετοί στην διαχείριση των οικονομικών σας για να μη βρεθείτε μετέωροι και ανήμποροι να αντιδράσετε αποτελεσματικά σε ξαφνικά έξοδα.Tips: Δίας τετράγωνο Ποσειδώνας, ταξιδεύεις ή σπουδάζεις το όνειρο σου και Κρόνος σε εξάγωνο Ποσειδώνα, αγαπάς περισσότερο το ταίρι σου…

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

ΛΕΩΝ

Με τον Άρη στον Κριό o Ιανουάριος  είναι ένας μήνας με δυσκολίες, αλλά αρκετά απελευθερωτικός από μαύρες σκέψεις, παλαιωμένες απόψεις που έχουν μείνει μέσα σας και μπλοκάρει αρκετά το υποσυνείδητο σας και είναι μια καλή ευκαιρία να βγείτε από δήθεν φυλακές και να πρωτοτύπησετε.  Μέσα στα θετικά του μήνα, είναι η Αφροδίτη στον Τοξότη που φέρνει δώρα κυρίως ερωτικής φύσεως, σας φλερτάρουν αρκετά, κολακεύεστε και θα κάνετε αρκετά ενδιαφέρουσες γνωριμίες.  Η θέση του Ερμή στον Αιγόκερω σας κάνει πιο αποδοτικούς μέσα στον εργασιακό σας χώρο, θα λυθεί η γλώσσα σας και θα εκφράζεστε δυναμικά και έτσι θα μπορέσετε να ξεχωρίσετε για τις ικανότητες σας. Με τον Ερμή στον Υδροχόο, στα τέλη του μήνα, θα μιλήσετε για σχέσεις, πιθανόν να εκφράσετε  παράπονα για τη στάση των γύρω σας και αυτό που θα σας ενδιαφέρει είναι να κάνετε υγιείς σχέσεις. Η Νέα Σελήνη, Μερική Έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω, στις 6 Ιανουαρίου 2019, σας βοηθάει να ξεπεράσετε μια τοξική σας συνήθεια, να αποφασίσετε να ακολουθήσετε ένα πιο ποιοτικό τρόπο ζωής και να προσέξετε περισσότερο την υγεία σας. Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας, στις 21 Ιανουαρίου 2019, Ολική Έκλειψη Σελήνης, σας απομακρύνει αναγκαστικά από γνώριμα μονοπάτια, πρέπει να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα και πιθανόν να γίνετε απόμακροι ή αντιδραστικοί.Tips: Δίας τετράγωνο Ποσειδώνας, σεξουαλική εκτόνωση  και Κρόνος σε εξάγωνο Ποσειδώνα, ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Άρη στον Κριό ο Ιανουάριος φέρνει επιπρόσθετα έξοδα, αρκετά τρεξίματα για τακτοποίηση οικονομικών ζητημάτων και γενικά θα είστε  φορτωμένοι με υποχρεώσεις που δεν πρέπει να αμελήσετε. Επίσης ζείτε μια σχέση πάθους και έντονης ζήλειας.  Μέσα στα θετικά του μήνα, είναι η Αφροδίτη στον Τοξότη η οποία και ομορφαίνει τον χώρο του σπιτιού σας, πιθανόν κάποιοι από εσάς να βρεθείτε με την οικογένεια σας, που είχατε καιρό να δείτε και να συμφιλιωθείτε , επιλύοντας και παρεξηγήσεις του παρελθόντος. Η θέση του Ερμή στον Αιγόκερω σας δίνει ευκαιρίες για να μιλήσετε με άτομα που μπορούν να βοηθήσουν στα επιχειρηματικά σας σχέδια και έτσι θα είναι πιο εύκολο για εσάς να ρισκάρετε ή να πιστέψετε περισσότερο στα ταλέντα και στις ικανότητες σας. Στα τέλη του μήνα, ο Ερμής μπαίνει στον Υδροχόο με αποτέλεσμα να καταπιαστείτε με την καθημερινότητα σας και να ασχοληθείτε σχολαστικά με το σώμα σας και γενικά την φυσική σας κατάσταση. Η Νέα Σελήνη, Μερική Έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω, στις 6 Ιανουαρίου 2019, ταρακουνά αρκετά τα δεδομένα σας, έτσι ώστε να αντιληφθείτε τι μπορείτε να κάνετε και έχετε ξαφνικές ιδέες που θα σας διευκολύνουν στο μέλλον.  Η Πανσέληνος στον Λέοντα, στις 21 Ιανουαρίου 2019, Ολική Έκλειψη Σελήνης, είναι αρκετά επιβαρυντική, σε ψυχολογικό επίπεδο, ίσως θελήσετε να απομονωθείτε και να βρείτε νέους τρόπους διαφυγής από τα τυχόν προβλήματα.Tips: Δίας τετράγωνο Ποσειδώνας, υπάρχει το ιδανικό ταίρι , η ιδανική δουλειά.. και Κρόνος σε εξάγωνο Ποσειδώνα, έχεις υλοποιήσει αρκετές από τις προσδοκίες σου..

ΖΥΓΟΣ

Με τον Άρη στον Κριό ο Ιανουάριος φέρνει εντάσεις μέσα στο περιβάλλον σας, ζείτε μια συνεχή κόντρα και βέβαια αυτό αρχικά πρέπει να προσέξετε να μην σας καταβάλλει και να προσπαθήσετε να βρείτε τις ισορροπίες σας.  Επίσης καλό θα ήταν να αποφύγετε με έξυπνο τρόπο πιθανές αντιζηλίες και κόντρες με τους συνεργάτες σας.   Μέσα στα θετικά του μήνα, είναι η Αφροδίτη στον Τοξότη η οποία και σας κάνει αρκετά αγαπητούς, κυρίως εάν θα βρεθείτε με φίλους από τα παλιά και θα κάνετε ταξιδάκια αναψυχής ή ακόμα και για δουλειά που όμως θα σας αναζωογονήσουν. Η θέση του Ερμή στον Αιγόκερω σας αναγκάζει να ασχοληθείτε με άτομα της οικογένεια σας,γενικά θα αφιερώσετε χρόνο σε ηλικιωμένα άτομα που σας χρειάζονται και πρέπει να τα φροντίσετε. Στα τέλη του μήνα, ο Ερμής μπαίνει στον Υδροχόο για να δείτε την ερωτική σας ζωή, να διασκεδάσετε ίσως περισσότερο και να εκτονώσετε πιθανά νεύρα και εκνευρισμό που έχετε συσσωρεύσει. Η Νέα Σελήνη, Μερική Έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω, στις 6 Ιανουαρίου 2019, ταρακουνά την ψυχολογιά σας, είναι γενικά μια δύσκολη περίοδος, γιατί θα αναγκαστείτε να θυσιάσετε βασικές σας ανάγκες για να εξυπηρετήσετε τους γύρω σας. Η Πανσέληνος στον Λέοντα, στις 21 Ιανουαρίου 2019, Ολική Έκλειψη Σελήνης, είναι επιβαρυντική για τον φιλικό σας κύκλο και πρέπει να πάρετε αποφάσεις σχετικά με μια φιλική ή ερωτική σχέση.Tips: Δίας τετράγωνο Ποσειδώνας,  ότι λάμπει είναι χρυσός ;; και Κρόνος σε εξάγωνο Ποσειδώνα, έρωτας φτιαγμένος στα μέτρα σου..

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Άρη στον Κριό ο Ιανουάριος φέρνει εντάσεις ή νευρικότητα μέσα στον εργασιακό σας χώρο και πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί στο τι λέτε και πως εκφράζεστε με τους συναδέλφους ή τον εργοδότη σας. Μέσα στα θετικά του μήνα, είναι η Αφροδίτη στον Τοξότη που θα σας αποζημιώσει τουλάχιστον σε οικονομικά ζητήματα, θα γεμίζει ξαφνικά το πορτοφόλι σας και έτσι θα μπορέσετε να κάνετε κάποιες αγορές και να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας. Η θέση του Ερμή στον Αιγόκερω εξομαλύνει διαφορές , σε συμφωνίες ή γραφειοκρατικές υποθέσεις και είστε αρκετά ενημερωμένοι για το τι πρέπει να κάνετε για να προωθήσετε τα σχέδια σας.  Στα τέλη του μήνα, ο Ερμής μπαίνει στον Υδροχόο και θα μείνετε περισσότερο στο σπίτι, θα ασχοληθείτε με τους δικούς σας ανθρώπους, δίνοντας προτεραιότητα στην οικογένεια. Η Νέα Σελήνη, Μερική Έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω, στις 6 Ιανουαρίου 2019, επιβαρύνει τις μετακινήσεις σας ή ένα μεταφορικό μέσο που έχετε αγοράσει και καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί όταν οδηγάτε.  Επιπλέον, προβλήματα μπορεί να προκύψουν με ένα συγγενικό σας πρόσωπο.  Η Πανσέληνος στον Λέοντα, στις 21 Ιανουαρίου 2019, Ολική Έκλειψη Σελήνης, είναι αρκετά επιβαρυντική, σε ψυχολογικό επίπεδο, ίσως θελήσετε να απομονωθείτε και να βρείτε νέους τρόπους διαφυγής από τα τυχόν προβλήματα.Tips: Δίας τετράγωνο Ποσειδώνα, ερωτική αφύπνιση  και Κρόνος σε εξάγωνο Ποσειδώνα, επαγγελματικές επιτυχίες .

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Με τον Άρη στον Κριό ο Ιανουάριος είναι ερωτικός μήνας, όπου και θα προσπαθήσετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις και να προχωρήσετε σε μια νέα ερωτική σχέση, που μπορεί να μην είναι αρεστή στους γύρω σας, ωστόσο θα μπορέσετε να ανανεωθείτε και να έχετε χαρούμενες στιγμές. Μέσα στα θετικά του μήνα, είναι η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, θα είστε ακόμα πιο λαμπεροί και αρεστοί και επίσης θα ευνοηθείτε από τους άλλους, είτε οικονομικά, είτε εισπράττοντας την πολυπόθητη αναγνώριση. Η θέση του Ερμή στον Αιγόκερω σας κάνει να σκέφτεστε οικονομικές υποχρεώσεις αλλά κυρίως ψάχνετε να βρείτε νέους τρόπους αύξησης του εισοδήματος σας για να μπορέσετε να καλύψετε τα έξοδά σας.   Στα τέλη του μήνα, ο Ερμής μπαίνει στον Υδροχόο όπου και πρέπει να εξυπηρετήσετε ένα συγγενικό σας άτομο και να επωμιστείτε περισσότερες ευθύνες. Η Νέα Σελήνη, Μερική Έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω, στις 6 Ιανουαρίου 2019, καλλιεργεί περισσότερο την απαισιοδοξία, ίσως γιατί αντιλαμβάνεστε ότι δεν έχετε ακόμα την οικονομική άνεση που θα θέλατε και πρέπει να καλύψετε έξοδα ενός κοντινού σας ατόμου.   Η Πανσέληνος στον Λέοντα, Ολική Έκλειψη Σελήνης, στις 21 Ιανουαρίου 2019, σας προβληματίζει γιατί φέρνει διλήμματα σχετικά με μια ερωτική σας επιλογή, θα είστε αρκετά μπερδεμένοι και πιθανόν να πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Tips: Δίας τετράγωνο με Ποσειδώνα, αγαπάς χωρίς όρους.. με ανιδιοτέλεια; Κρόνος σε εξάγωνο με Ποσειδώνα, η πραγματικότητα ικανοποιεί την φαντασία σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Άρη στον Κριό ο Ιανουάριος είναι πολύπλοκος μήνας γιατί σας βάζει αυτόματα στα δύσκολα, είστε σε μια νέα θέση με υψηλές απαιτήσεις και αυτό αυτόματα σας αγχώνει αλλά και σας ευχαριστεί .. Θέλετε να αποδείξετε ότι αξίζετε με αποτέλεσμα να φαίνεστε αρκετά ανταγωνιστικοί και να δημιουργείτε αντιπάθειες. Μέσα στα θετικά του μήνα, είναι η Αφροδίτη στον Τοξότη και θα βρίσκετε διεξόδους για να ηρεμήσετε, είτε στην αγκαλιά ενός αγαπημένου ανθρώπου , είτε κάνοντας εναλλακτικές θεραπείες, όπου και θα βρείτε την εσωτερική σας γαλήνη.   Η θέση του Ερμή στο ζώδιο σας , ανοίγει τον φιλικό σας κύκλο αλλά και γίνεστε αυτόματα και πιο κοινωνικοί και έτσι θα μπορέσετε να διορθώσετε λάθη του παρελθόντος και να βελτιώσετε την επικοινωνία σας. Στα τέλη του μήνα, ο Ερμής μπαίνει στον Υδροχόο για να ψάξετε επιπρόσθετες πηγές εσόδων, για να καλύψετε τα τρέχοντα έξοδα ή να αποταμιεύσετε για κάποιο σκοπό που θέλετε να εκπληρώσετε. Η Νέα Σελήνη, Μερική Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο σας, στις 6 Ιανουαρίου 2019, είναι αρκετά πιεστική για την ψυχολογία σας, ίσως αισθανθείτε ότι δεν έχετε καταφέρει να εκπληρώσετε τους στόχους σας, μπαίνετε σε μια διαδικασία προσωπικής αμφισβήτησης και θα απομονωθείτε από το περιβάλλον σας. Προσοχή σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.   Η Πανσέληνος στον Λέοντα, Ολική- Έκλειψη Σελήνης, στις 21 Ιανουαρίου 2019, είναι επιβαρυντική για την κοινή περιουσία σας, ίσως χρειαστεί να ξεκαθαρίσετε τα περιουσιακά σας αποκτήματα και να έρθετε σε σύγκρουση με δικούς σας ανθρώπους . Προβλήματα με εφορίες, Τράπεζες. Tips: Δίας σε τετράγωνο με Ποσειδώνα κατάρτιση , σπουδάζεις το όνειρο σου.. Κρόνος σε εξάγωνο με Ποσειδώνα αποδέχεσαι το περιβάλλον σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Άρη στον Κριό ο Ιανουάριος είναι μήνας έντονης κινητικότητας και πιθανόν να μην βρίσκετε χρόνο για να ξεκουράζεστε καθώς οι υποχρεώσεις τρέχουν και εσείς θέλετε να τα προλάβετε όλα. Συγκρούσεις με συγγενικά άτομα αναμένονται, ωστόσο μπορείτε να διαχειριστείτε έξυπνα, τον θυμό ή την κυκλοθυμία του περιβάλλοντος σας. Μέσα στα θετικά του μήνα, είναι η Αφροδίτη στον Τοξότη  και έτσι βρίσκεστε με κόσμο και εάν ασχολείστε με τα κοινά, θα μιλήσετε σε ακροατήριο και γενικά θα είστε αρκετά ομιλιτικοί και ευχάριστοι όταν ασχολείστε κυρίως με τα ενδιαφέροντα σας.  Η θέση του Ερμή στον Αιγόκερω όμως σας κάνει και πιο σοφούς και ενώ είστε εξωστρεφείς, δεν θα εξωτερικεύετε τα εσώψυχα σας, με άλλα λόγια θα αποφεύγετε το κουτσομπολιό και τις άστοχες συζητήσεις.  Στα τέλη του μήνα, ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο σας και ευνοεί κάθε είδους επαφές, μετακινήσεις και πιθανή επαγγελματική δραστηριότητα.. Η Νέα Σελήνη, Μερική Έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω, στις 6 Ιανουαρίου 2019,  σας απελευθερώνει, έστω και επώδυνα από μια κατάσταση που σας είχε καταπιέσει εδώ και χρόνια.   Η Πανσέληνος στον Λέοντα, Ολική Έκλειψη Σελήνης, στις 21 Ιανουαρίου 2019, προκαλεί αντιδράσεις, ζείτε μια ανταγωνιστική περίοδο, ωστόσο πρέπει να ξεπεράσετε φόβους και ενοχές για να πετύχετε τους στόχους σας. Tips: Δίας σε τετράγωνο με Ποσειδώνα, χρήματα από κρυφές πηγές.. Κρόνος σε εξάγωνο με Ποσειδώνα, οριστικά ξεκαθαρίσματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Άρη στον Κριό ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας με πολλά έκτακτα έξοδα και άγχος που πιθανόν να ρίξει την ψυχολογία σας και να αρχίσετε να φέρεστε σπασμωδικά με αποτέλεσμα να έρθετε σε σύγκρουση με το άμεσο περιβάλλον σας και τους στενούς σας συνεργάτες. Μέσα στα θετικά του μήνα, είναι η Αφροδίτη στον Τοξότη,  για να μπορέσετε να ορθοποδήσετε και να αναθερμάνετε τη σχέση σας με πρόσωπα κύρους που θέλουν να σας στηρίξουν. Η θέση του Ερμή στον Αιγόκερω βελτιώνει αρκετά το δημόσιο προφίλ σας και βρίσκεστε με φίλους που προσπαθούν να σας εμψυχώσουν και να ανασκουμπωθείτε.  Στα τέλη του μήνα, ο Ερμής μπαίνει στον Υδροχόο και θα μπορέσετε να σκεφτείτε κάπως πιο λογικά και να ηρεμήσετε. Η Νέα Σελήνη, Μερική Έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω, στις 6 Ιανουαρίου 2019, δημιουργεί νέες ανάγκες, πιθανόν να νιώθετε ένα συναισθηματικό κενό, ωστόσο μη προσπαθήσετε να καλύψετε τις ανάγκες σας με πράξεις που θα μετανιώσετε αργότερα.    Η Πανσέληνος στον Λέοντα, Ολική Έκλειψη Σελήνης, στις 21 Ιανουαρίου 2019, αφορά τον εργασιακό σας χώρο όπου πρέπει να διαχειριστείτε με τη λογική την κυκλοθυμία των νέων συνεργατών σας.  Tips: Δίας τετράγωνο με Ποσειδώνα, μερικοί από εσάς ζούνε το όνειρο, Κρόνος σε εξάγωνο με Ποσειδώνα, ικανότητες που αναγνωρίζονται.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ